Jump to content

Digea - Η Ψηφιακή Τηλεόραση στην Ελλάδα

johnthegreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα????????

4 ΈΧΟΥΝ ΒΓΕΙ και αυτο της ΕΡΤ που είναι σε άλλη.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με αυτόματο ΔΕ βρήκα κανένα HD, εκτός απ το ert που υπήρχε ήδη

Ψαξτο "χετατα", αλλα και να μη τα βρεις δεν τρεχει και τιποτα να χασεις τη φατσα του Μπογδανου σε HD. :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ψαξτο "χετατα", αλλα και να μη τα βρεις δεν τρεχει και τιποτα να χασεις τη φατσα του Μπογδανου σε HD. :p

Ok,μπορει ο Mπογδανος σε high definition να μην λεει τιποτα αλλα το Star ηδη μεταδιδει ταινιες σε HD οπου η διαφορα ειναι ορατη σε σχεση με το κλασσικο Star.Ακομη και καποιες εκπομπες (π.χ. Masterclass,Blind Taste,Τρελη οικογενεια) ξεκινησαν να γυριζονται και να προβαλονται σε native HD.

δε βλέπω να έχουν μεγάλη διαφορά.

Βέβαια θα περιμένω να βάλουν καμιά ταινία.

Xiaomi 12 Pro

Εκτός του ακόμη δε μπορεσα να βρω τα HD, γύρω στις 7μιση το απόγευμα επιανα μόνο τα καναλια της ΕΡΤ! Κανένα άλλο. 2 διαφορετικές TV, σε διαφορετικά σπιτια

δε βλέπω να έχουν μεγάλη διαφορά.

Βέβαια θα περιμένω να βάλουν καμιά ταινία.

To Star ηδη προβαλλει ταινιες σε HD και νομιζω και το ΣΚΑΪ

Την Ελεναρα Παπαβασιλειου σε HD θελουμε να βλεπουμε, αλλα δεν της δινουν εκπομπη. :p

Και το Ε!

Δελτίο Τύπου: Το «EPSILON» εισβάλει στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας!!!!

Με προτεραιότητα να διευρύνει και να εμπλουτίσει την τηλεοπτική εμπειρία εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες που προσφέρονται και ανταποδίδοντας την ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό, το «EPSILON» συνεχίζει να εξελίσσετε και ξεκινά την μετάδοση του σε High Definition.

Το EPSILON TV HD ειναι γεγονός !!!

Φωτογραφία του χρήστη E TV.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Και το Ε!

Δελτίο Τύπου: Το «EPSILON» εισβάλει στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας!!!!

Με προτεραιότητα να διευρύνει και να εμπλουτίσει την τηλεοπτική εμπειρία εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες που προσφέρονται και ανταποδίδοντας την ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό, το «EPSILON» συνεχίζει να εξελίσσετε και ξεκινά την μετάδοση του σε High Definition.

Το EPSILON TV HD ειναι γεγονός !!!

Φωτογραφία του χρήστη E TV.

Το Ε βγηκε απο την συχνοτητα UHF 40 (η 2η της Digea για HD).Λογικα απο εκει θα βγει και το mega και ο alpha.To E παντως ειναι μοναδικο καναλι που εχει βγαλει δελτιο τυπου για το HD μεχρι τωρα.Τοσο η Digea οσο και τα υπολοιπα καναλια(Star,Σκαϊ κτλ.) ακομα κρατουν σιγη ιχθυος.

το HD θα ξεκινήσει ταυτόχρονα πανελλαδικά ή αρχικά μονο στην Αθήνα;

Πανελλαδικα εχει ξεκινησει.

Δες και αυτον τον πινακα:

12790888_590837461076421_1290964436603392284_n.png?oh=5679576e85eb57cc916d439ddafafc69&oe=574FD544

Σωρός ή Πήλιο για Βόλο δεν εχει ομως.

Δοβρούτσι ειναι για Λάρισα και τον κάμπο.

[ f i l i p p o s ]

καλημερα, να δουμε τι θα γινει οταν κλεισουν τα καναλια που λενε και μεινουμε με 4 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν ειναι αληθεια βεβαια αν και μαλλον ειναι! :blink:

To Star ηδη προβαλλει ταινιες σε HD και νομιζω και το ΣΚΑΪ

μόνο εκεί έχει διαφορές.

Xiaomi 12 Pro

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους. Μένω στην Καβάλα και έχω το εξής πρόβλημα. Αποσυντονίζονται τα κανάλια και πιο συχνά τα 4 πρώτα, alpha, ant1 κτλ. Όταν τα ξαναπαγιδεύω οι συχνότητες έχουν αλλάξει και αντί για την 23 που εκπέμπουν από τη Θάσο τα συγκεκριμένα κανάλια φαίνονται να είναι παγιδευμένα στην 27 που εκπέμπουν από άλλο κέντρο κοντά στην Αλεξανδρούπολη. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της digea ή της τηλεόρασής μου. Κάτι αντίστοιχο γίνεται πλέον και με τα HD.

Ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη και βοήθεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους. Μένω στην Καβάλα και έχω το εξής πρόβλημα. Αποσυντονίζονται τα κανάλια και πιο συχνά τα 4 πρώτα, alpha, ant1 κτλ. Όταν τα ξαναπαγιδεύω οι συχνότητες έχουν αλλάξει και αντί για την 23 που εκπέμπουν από τη Θάσο τα συγκεκριμένα κανάλια φαίνονται να είναι παγιδευμένα στην 27 που εκπέμπουν από άλλο κέντρο κοντά στην Αλεξανδρούπολη. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της digea ή της τηλεόρασής μου. Κάτι αντίστοιχο γίνεται πλέον και με τα HD.

Ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη και βοήθεια.

Προσπαθησε την κεραια να την γυρισεις προς την Θασο να βλεπει.Μαλλον σε πιανουν 2 κεντρα μαζι και τα καναλια μπερδευονται.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγω παλι στο εξοχικο εχω το εξης προβλημα, δεν πιανω τα HD καναλια ενω γενικα με την Digea δεν εχω θεμα. Μηπως παιζει ρολο οτι μεσολαβει αναμεταδοτης; Αλλα και παλι γιατι να συμβαινει αυτο;

Τα HD κανάλια εκπέμπουν σε καμια 20αρια κεντρα από τα 156 που έχει επίσημους αναμεταδότες η Digea. Το πιθανότερο, αν και δεν μας λες σε ποια περιοχή είναι το εξοχικό σου, είναι να μην τα πιάνεις γιατί πολύ απλά δεν εκπέμπουν ακόμα εκεί.

• 1 month later...
Τώρα είδα ότι και ο Alpha εκπέμπει σε HD.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Τώρα είδα ότι και ο Alpha εκπέμπει σε HD.

πρεπει να ξανα ψαξουμε συχνοτητες;μηπως ξερεις σε ποια ειναι μην τις ψαχνω ολες;

Edited by ilka71

πρεπει να ξανα ψαξουμε συχνοτητες;μηπως ξερεις σε ποι ειναι μην τις ψαχνω ολες;

Αν θυμάμαι πρέπει να είναι στην 40.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πρεπει να ξανα ψαξουμε συχνοτητες;μηπως ξερεις σε ποια ειναι μην τις ψαχνω ολες;

Εμένα η τηλεόραση κάνει μόνη της update τα κανάλια. Δεν γνωρίζω σε ποια συχνότητα. Που βλέπω σε ποια συχνότητα εκπέμπει;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016