johnny_ser Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλησπέρα φίλοι μου!! Είμαι πλέον κάτοχος ενός Nexus One!! Φοβερό κινητό!! Θέλω να βάλω τη ROM του Desire, βλέπετε μου αρέσει τρελά το Sense UI!! Υπάρχει κανένας Ελληνικός οδηγός που να λέει που τη βρήσκουμε και πως την περνάμε?? Και κάτι που δεν γνωρίζω, είναι πλήρως λειτουργηκή στο Nexus One ή έχει πολλά προβλήματα?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλησπέρα φίλοι μου!! Είμαι πλέον κάτοχος ενός Nexus One!! Φοβερό κινητό!! Θέλω να βάλω τη ROM του Desire, βλέπετε μου αρέσει τρελά το Sense UI!! Υπάρχει κανένας Ελληνικός οδηγός που να λέει που τη βρήσκουμε και πως την περνάμε?? Και κάτι που δεν γνωρίζω, είναι πλήρως λειτουργηκή στο Nexus One ή έχει πολλά προβλήματα?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! H rom αλα Desire ειναι εδω οδηγό στα ελληνικά δεν έχει αλλά δεν θα δυσκολευτείς, εναλλακτικά για ροοτ και τέτοια δες και βίντεο στο yoytube θα σε βοηθήσει πολύ :) έχει κάποια προβλήματα αυτή η ρομ.... όπως δεν δουλεύει το Bluetooth και το ράδιο,που ούτως η άλλος δεν δουλεύει. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 φιλε μου βαλε την 2,2 ειναι απιστευτα ταχυτατη, και με αρκετη ραμ..την εχω επανω 4 μερεσ ,και την γουσταρω απιστευτα,αφου εβαλα το hd2 στο ραφι,,,οποτε καταλαβεσ...:lol: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Τελικά έβαλα τη Desire ROM και ευχαριστώ το φίλο για το link!! Όντως μέτρια η ROM, τραβάει κολήματα σε μερικές εφαρμογές και κολάει όλο το κινητό με αποτέλεσμα ή να κάνει restart μόνο του ή να χρειαστεί να βγάλεις την μπαταρία(και να φανταστείς οτι δεν την έχω ούτε μια ώρα!!)!! Την 2.2 φορούσε πριν το τηλέφωνο,όντως πολύ σταθερή και σφαιράτη, το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσει και με βολεύει πάααρα πολυ το Sense UI!! Μήπως να το δώσω και να πάρω Desire?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Το nexus είναι πολύ καλύτερο από το desire και από θέμα κατασκευής και το ότι πέρνεις της αναβαθμίσεις πρώτος από τη μαμά ;-) Υ.Γ και δεν τα λέω αυτα έτσι για να τα πω.. έχει ο κολλητός μου το desire και το παίζω καθημερινά. μόνο ένα κάνει καλύτερα.. μπορείς να επεξεργαστείς τα email σου (δλδ desire Rom) πράγμα το οποίο δεν το κάνει το κινητάκι μας Edited July 5, 2010 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billts Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Μου ηρθε το νεο update . Πολυ καλο! Flash player ολα κομπλε!!!!τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Τελικά έβαλα τη Desire ROM και ευχαριστώ το φίλο για το link!! Όντως μέτρια η ROM, τραβάει κολήματα σε μερικές εφαρμογές και κολάει όλο το κινητό με αποτέλεσμα ή να κάνει restart μόνο του ή να χρειαστεί να βγάλεις την μπαταρία(και να φανταστείς οτι δεν την έχω ούτε μια ώρα!!)!! Την 2.2 φορούσε πριν το τηλέφωνο,όντως πολύ σταθερή και σφαιράτη, το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσει και με βολεύει πάααρα πολυ το Sense UI!! Μήπως να το δώσω και να πάρω Desire?? αν θέλεις τη λειτουργία του Desire μήπως θα έπρεπε από την αρχη να πάρεις Desire και να μην παιδεύεσαι??? χωρίς παρεξήγηση πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 στα ποσα υπαρχει το Nexus One...? ποσο στοιχιζει...; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 στα ποσα υπαρχει το Nexus One...? ποσο στοιχιζει...; τιμές Ελλάδα..... http://www.skroutz.gr/s/255760/Google-Nexus-One.html?from=suggest&keyphrase=Google+Nexus+One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 αρα 499Ε στο κουτακι του καινουριο με ευρωπαικη εγγυηση ειναι μια χαρα...; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 αρα 499Ε στο κουτακι του καινουριο με ευρωπαικη εγγυηση ειναι μια χαρα...; δεν ξέρω πόσο πουλιούνται μεταχειρισμένα τα nexus one αλλά με τόσα παίρνει κανείς desire καινούριο που για μένα είναι και καλύτερο. ρίξε μια ματιά γύρω γύρω να δεις πόσο πουλιούνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 αν θέλεις τη λειτουργία του Desire μήπως θα έπρεπε από την αρχη να πάρεις Desire και να μην παιδεύεσαι??? χωρίς παρεξήγηση πάντα Γιατί παρεξήγηση? Έχεις απόλυτο δικιο!! Για desire πηγαινα αλλά σκαλωσα καταλαθος στο nexus one και είπα να το δοκιμάσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 δεν ξέρω πόσο πουλιούνται μεταχειρισμένα τα nexus one αλλά με τόσα παίρνει κανείς desire καινούριο που για μένα είναι και καλύτερο. ρίξε μια ματιά γύρω γύρω να δεις πόσο πουλιούνται τοσο στοιχιζει καινουριο... εντελως καινουριο σφραγισμενο... οριστε και το λινκ, ειμαι Ιταλια... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 τοσο στοιχιζει καινουριο... εντελως καινουριο σφραγισμενο... οριστε και το λινκ, ειμαι Ιταλια... τώρα έκανες μεγάλη έκπληξη!! τόσο φτηνό είναι στην Ιταλία????? κι εδώ γιατί το πουλάνε τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 γιατι ειναι κλεφτες.... θα το αγοραζα αλλα εχω 200apps απο apple/store και εχω Mac... αλλιως ειναι πολυ καλη τιμη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Τελικά θα βάλω πάλι την Froyo, έχει πολλά κολληματα η ROM απο το Desire!! H Froyo δεν έχει ελληνικό μενου? Όταν την είχα πάνω ήταν με Αγγλικό μενου και με το MoreLocale2 τα έβγαζε πάλι στα Αγγλικά και άλλαζε κάτι ελάχιστα στα Ελληνικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) Τελικά θα βάλω πάλι την Froyo, έχει πολλά κολληματα η ROM απο το Desire!! H Froyo δεν έχει ελληνικό μενου? Όταν την είχα πάνω ήταν με Αγγλικό μενου και με το MoreLocale2 τα έβγαζε πάλι στα Αγγλικά και άλλαζε κάτι ελάχιστα στα Ελληνικά!! η LeoFroYo 1.1.1 ειναι με ελληνικα ολα. δηλαδη με το MoreLocale2 ps τωρα βαζω την 1.2 ΒΕΤΑ5 και θα σου πω... Edited July 6, 2010 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 η LeoFroYo 1.1.1 ειναι με ελληνικα ολα. δηλαδη με το MoreLocale2 ps τωρα βαζω την 1.2 ΒΕΤΑ5 και θα σου πω... Πέρασα την LeoFroYo 1.1.1 αλλα δεν ξέρω γιατί δεν μου περνούσε το app Settings και γενικά ότι και να έκανες τρελενόταν!! Την πέρασα 5-6 φορές την κατέυασα και πάλι μήπως δεν κατεύηκε σωστά αλλα τίποτα!! Την 1.2 ΒΕΤΑ5 δεν την βρήκα και έβαλα την 1.2 ΒΕΤΑ3 αλλά και πάλι δεν είναι ελληνικό το μενου αν και έβαλα τις ρυθμίσεις στο MoreLocale2!! Το μόνο που άλαξε στα ελληνικά είναι μερικές εφαρμογές όπως market και μηνύματα!! Καμία ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Καλημέρα, το πρωί μου ήρθε ΟΤΑ το update. Ελεγε "44ΜΒ downloaded & verified" και επέλεξα να κάνω εγκατάσταση. Ξεκίνησε στις 09:10 και μετά από 2 ώρες δεν έχει γίνει τίποτα...πρέπει να κάνω κάτι? Εχει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με θαυμαστικό κ το μικρό χαμογελαστό πράσινο ανθρωπάκι... N1 non rooted from USA, Mar10 Καλησπέρα!Παιδιά ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ και είμαι rooted με μαμά rom..Δηλαδή δεν έπαιξε ρόλο που το είχα ξεκλειδώσει.. Έκανα restart αλλά το θέμα είναι οτι τώρα το update δεν ξανάρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δηλαδή όσοι έκαναν nanoid backup με το που έκαναν root και επαναφέρουν αυτό το nanoid θα τους έρθει το OTA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Καλησπερα παιδια. Μπορω να επαναφερω ενα Nexus που πηρα σημερα μεταχειρισμενο στην αρχικη του κατασταση? Δεν θελω να κανω hard reset θελω να περασω την μαμα rom που ειχε απο το εργοστασιο...Γινεται???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 σχεδον ετοιμο το CM6 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 αντε επιτελους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Με το froyo ειδατε αισθητη βελτιωση της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Με το froyo ειδατε αισθητη βελτιωση της μπαταριας? και όχι μόνο στη μπαταρία! σταθερότητα και ταχύτητα στο φουλ, μακράν το καλύτερο τηλ αυτή τη στιγμή αλλα, με root Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts