Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ λέω να μείνω σε cyanogen προς το παρόν μέχρι να βγάλει την έκδοση σε froyo δηλαδή.

Επί της ευκαιρίας, σήμερα έβγαλε την 5.0.7 η οποία είναι βέβαια σε eclair, υπομονή λοιπόν :)

http://forum.cyanogenmod.com/index.php?/topic/150-cyanogenmod-for-nexus-one-v507-05252010/?

Edited by nomedor

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκανα nandroid backup πριν περασω το froyo αλλα θελω να ρωτησω, αν κανω restore επανερχεται και το παλιο radio?

Παρεμπιπτόντως ειναι οντως σφαιρατο αλλα καταφερα και το σκαλωσα 1-2 φορες :p. Και τρωει πολυ bandwidth το σκασμενο...

Επισκέπτης
Εγώ λέω να μείνω σε cyanogen προς το παρόν μέχρι να βγάλει την έκδοση σε froyo δηλαδή.

Επί της ευκαιρίας, σήμερα έβγαλε την 5.0.7 η οποία είναι βέβαια σε eclair, υπομονή λοιπόν :)

http://forum.cyanogenmod.com/index.php?/topic/150-cyanogenmod-for-nexus-one-v507-05252010/?

Εγώ πάλι θα κάνω πολύ καιρό να ξαναβάλω cyanogen!

:)

Εγώ πάλι θα κάνω πολύ καιρό να ξαναβάλω cyanogen!

Επειδή προτιμάς το froyo ή κάτι σε χάλασε στην ρομ του cyanogen ?

Επισκέπτης
Επειδή προτιμάς το froyo ή κάτι σε χάλασε στην ρομ του cyanogen ?

Επειδή προτιμώ το froyo και σε συνδυασμό με την αύξηση στην αυτονομία πάνω από 30%, δεν έχω λόγο να μην τη συμπαθήσω!

εκανα nandroid backup πριν περασω το froyo αλλα θελω να ρωτησω, αν κανω restore επανερχεται και το παλιο radio?

Aν κάνεις restore επανέρχεται το τηλέφωνο όπως ακριβώς ήταν όταν έκανες το backup (rom, radio etc)

Η CM έχει το μόνο αλλά σημαντικό αρνητικό οτι πινει την μπαταρία για πλάκα. Με την 5.0.3 και άλλο kernel κάτι γίνεται, αλλά και πάλι είναι ρουφήχτρα μπρος την stock 2.2 froyo. Εχει όμως και πάρα πολλά θετικά και χαρακτηριστικά που έχω συνηθίσει και ήδη μου έλλειπαν όλο το πρωί σήμερα με την 2.2.

What u take is what u give...

Aν κάνεις restore επανέρχεται το τηλέφωνο όπως ακριβώς ήταν όταν έκανες το backup (rom, radio etc)

Η CM έχει το μόνο αλλά σημαντικό αρνητικό οτι πινει την μπαταρία για πλάκα. Με την 5.0.3 και άλλο kernel κάτι γίνεται, αλλά και πάλι είναι ρουφήχτρα μπρος την stock 2.2 froyo. Εχει όμως και πάρα πολλά θετικά και χαρακτηριστικά που έχω συνηθίσει και ήδη μου έλλειπαν όλο το πρωί σήμερα με την 2.2.

Για πες μερικα.....

Εγω τωρα που μου ειπατε οτι δεν θα παρω OTA update επειδη το εχω rooted ξενερωσα :P.

Παντως θα περιμενω κανενα μηνα μεχρι να βαλω.την froyo γιατι απο οτι καταλαβα αυτες που κυκλοφορουν τωρα ειναι beta..

Για όσους έχετε ακόμα τη Cyanogen βγήκε η 5.0.7.1. Ορίστε και το changelog:

---- 5.0.7.1-N1

* N1: Fix blurry images in Gallery3D

* Common: Color picker and reset-to-defaults option for new UI customizations (Wysie)

Καλησπέρα,

Απεκτησα και εγώ το N1 την προηγούμενη εβδομάδα και ως κάτοχος ενός HD2 δηλώνω ενθουσιασμένος με το νεο κινητο :D:D.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος όταν κτυπάει εισερχόμενη κλίση το κινητό να χαμηλώνει η ένταση του ringtone όταν έχω πιάσει το τηλέφωνο στα χέρια μου και το κατευθύνω στο αυτί η όταν θες να σιγήσει να το γυρνάς ανάποδα??

Καλησπέρα,

Απεκτησα και εγώ το N1 την προηγούμενη εβδομάδα και ως κάτοχος ενός HD2 δηλώνω ενθουσιασμένος με το νεο κινητο :D:D.

Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος όταν κτυπάει εισερχόμενη κλίση το κινητό να χαμηλώνει η ένταση του ringtone όταν έχω πιάσει το τηλέφωνο στα χέρια μου και το κατευθύνω στο αυτί η όταν θες να σιγήσει να το γυρνάς ανάποδα??

καλοριζικος!

Για να σιγησει οταν το γυρνας αναποδα υπαρχει το turn silent (paid app)

Για το αλλο που λες, δεν εχω δει κατι...

Για πες μερικα....

Ταχύτητα, περισσότερη ram free, σταθερότητα, wake on trackball, app2sd άμεσα, usb tether, 360 rotation και διάφορες άλλες βελτιώσεις...

Σήμερα μου κάνει το εξής κουλό: έκανα restore την 5.0.3 που είχα και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Market. Ούτε με wifi ούτε με 3G. Πλοήγηση γίνεται, αλλά κολλάει στο "εκκίνηση λήψης" όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή ή να κάνω update. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, enabler και μη, uninstall/reinstall, αποθήκευση σε μνήμη/κάρτα, τα πάντα όλα και τίποτα...:wacko:

Ούτως ή άλλως μόνο της εταιρείας μου έχω πάντα, αλλά και πάλι σβήνοντάς του και ξαναπερνώντας το, δεν δουλεύει πάλι το market.

Ταχύτητα, περισσότερη ram free, σταθερότητα, wake on trackball, app2sd άμεσα, usb tether, 360 rotation και διάφορες άλλες βελτιώσεις...

Σήμερα μου κάνει το εξής κουλό: έκανα restore την 5.0.3 που είχα και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Market. Ούτε με wifi ούτε με 3G. Πλοήγηση γίνεται, αλλά κολλάει στο "εκκίνηση λήψης" όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή ή να κάνω update. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, enabler και μη, uninstall/reinstall, αποθήκευση σε μνήμη/κάρτα, τα πάντα όλα και τίποτα...:wacko:

οταν κανει εκκινηση ληψης πατα ακυρωση,επειτα πηγαινε στις ληψεις και θα δεις την εφαρμογη αυτη πανω πανω,πατα εγκατασταση και λογικα θα κατεβει.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Φίλε sardas είπα έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, αυτό είναι το πρώτο που έκανα...:lol::(

Φίλε sardas είπα έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, αυτό είναι το πρώτο που έκανα...:lol::(

ok απλα επειδη μερικες φορες και σε μενα κολλαει το μαρκετ στη ρομ του cyan,ετσι ξεκολλαει και επειτα κατεβαζει κανονικα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Πηγαινε στο Market app και κανε uninstall τα updates του.

Μετα κανε του και ενα clear cache, reboot και θα πρεπει να εισαι οκ. Αυτο λενε και στο xda για τους "απιστους" :lol::lol::lol: που ενω πηγαν σε Froyo ξαναγυρισαν σε CM ROM!:D

Από αυτά που διαβάζω καλό είναι να μην τρέξετε να βάλετε το froyo γιατί έχει προβληματάκια μιας και δεν είναι η τελική έκδοση αυτή που κυκλοφορεί.

Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν....

Από αυτά που διαβάζω καλό είναι να μην τρέξετε να βάλετε το froyo γιατί έχει προβληματάκια μιας και δεν είναι η τελική έκδοση αυτή που κυκλοφορεί.

Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν....

εμενα παντως μια χαρα παει... ουτε καν μου κολλησε ακομα εδω και τρεις μερες ... :happy:

Παύλος

εμενα παντως μια χαρα παει... ουτε καν μου κολλησε ακομα εδω και τρεις μερες ... :happy:

και εμενα παει σφαιρα!

Άψογο και στο δικό μου το froyo... Περιμένουμε όμως μια cyanogen να δούμε τι μπορεί να κάνει πάνω σε νέα βάση. ;)

Λίγα και καλά προς το παρόν μιας και το froyo ενσωμάτωσε αρκετά από αυτά που πρόσφερε ο cyanogen στην rom του :D

Αλλά ακόμα αν δεν απατώμαι είναι μονόδρομος άμα θες να είναι στα ελληνικά το μενού, ε;