Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματι!

Θηκη, βαση αυτοκινητου ερχονται αυτη την εβδομαδα απο ebay...:)

εγω περιμενω το dock αυτη την εβδομαδα!:D:D:D

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πραγματι!

Θηκη, βαση αυτοκινητου ερχονται αυτη την εβδομαδα απο ebay...:)

για δώσε κανένα λινκ ;)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

προφανώς εννοούσα συγκεκριμένο λινκ,δλδ αγοραστή για να δω τη πήρε.

τέλος πάντων θα πάρω και γω κάτι τέτοιο αλλά δεν σας λέω τι :p

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Με τα διάφορα updates που έχουν υπάρξει, δεν έχει βελτιωθεί η ένταση στο ηχείο; Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει αυτό;

Επίσης, η κάμερα του Ν1 τραβάει κανονικά φωτο έτσι; Το φαινόμενο των υπερτονισμένων χρωμάων φαίνεται μόνο στην οθόνη του, στο pc πχ φαίνονται κανονικά σωστά;

Αν το παραγγείλω απευθείας από την Google στις ΗΠΑ (εννοείται το ξεκλείδωτο χωρίς συμβόλαιο), θα παίζει και εδώ κανονικά έτσι;

*avi αρχεία αναπαράγει κανονικά;

ΕDIT: στα πόσα fps γράφει video τελικά το Ν1;;

Edited by verve77
What u take is what u give...

ΕDIT: στα πόσα fps γράφει video τελικά το Ν1;;

Video captured at 720x480 pixels at 20 frames per second or higher, depending on lighting conditions

http://www.google.com/phone/static/en_US-nexusone_tech_specs.html

min 20,max 30

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ωραια η θηκουλα θυμαμαι ειχα μια τετοια στο Hp hx4700 pda

Παντως δοκιμαστε και στο cases.com εχει κατι piel frama δερματα πολυ καλύτερα σε ποιότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Ωραια η θηκουλα θυμαμαι ειχα μια τετοια στο Hp hx4700 pda

Παντως δοκιμαστε και στο cases.com εχει κατι piel frama δερματα πολυ καλύτερα σε ποιότητα.

Σωστος, αλλα για μενα προσωπικα εχουν παρελθει οι εποχες που εδινα 40+ ευρω για μια θηκη κινητου (που ειναι αμφιβολο ποσο καιρο θα μεινει στα χερια μου) :)

Θηκη+screen protector με 10 ευρω, αλλα τοσα για μια αξιοπρεπη βαση για το αυτοκινητο κι ειμαι κομπλε.

Σωστος, αλλα για μενα προσωπικα εχουν παρελθει οι εποχες που εδινα 40+ ευρω για μια θηκη κινητου (που ειναι αμφιβολο ποσο καιρο θα μεινει στα χερια μου) :)

Θηκη+screen protector με 10 ευρω, αλλα τοσα για μια αξιοπρεπη βαση για το αυτοκινητο κι ειμαι κομπλε.

Τι μου θύμισες τώρα.... 40+ ευρώ για πλάκα....

Ορίστε και η πηγή για τις καλύτερες θήκες ever!

http://www.vajacases.com/

είχα πάρει μία στο p900 :shifty:

Τι μου θύμισες τώρα.... 40+ ευρώ για πλάκα....

Ορίστε και η πηγή για τις καλύτερες θήκες ever!

http://www.vajacases.com/

είχα πάρει μία στο p900 :shifty:

Vaja, pielframa οι καλυτερες, αλλα και πιο ακριβες.

Για τωρα, κινεζικο feau δερμα... :)

Μάγκα μου είσαι ωραίος!Τα κατάφερα!Απλά στο linux επιπλέον πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο στο /etc/udev/rules.d/ με όνομα 51-android.rules και να προσθέσεις τις 2 γραμμές:

SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idVendor}=="18d1", MODE="0666"

SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idVendor}=="0bb4", MODE="0666"

Τώρα πάω για το root...έχω όμως μια απορία:

O paul έχει βγάλει .img αρχεία ανάλογα με το update όμως έχει βγάλει και κάποια με ενεργοποιημένο το hinem.Με αυτά τί παίζει;Αν κατάλαβα καλά έχουν έναν καλύτερο driver για το wifi..τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Εδώ το link: http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/298782/12-feb-erd79-ere27-ere36b-superboot-rooting-the-nexus-one/

Να κάνω κι εγώ μια ανακεφαλαίωση γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.

1) Από ebay πάει περίπου 550€

2) Σε περίπτωση ebay προς το παρόν δεν έχουμε εγγύηση άμα πέσουμε σε ελαττωματικό μοντέλο.

3) Για να βάλουμε ελληνικό μενού κτλ βάζουμε CyanogenMod 5.0.4.1 αλλά χάνουμε εγγύηση, ε? (άμα έχει :p)

3.5) Άμα θέλουμε απλά ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει λύση χωρίς roms υποθέτω.

4) Σε περίπτωση CyanogenMod χάνουμε τα αυτόματα updates της google αλλά θα μπορούμε να τα βάζουμε χεράτα?

5) Είναι πιθανό στο φλασάριμα rom να πάει περίπατο το τηλέφωνο; Σπάνιο ή απίθανο;

6) θα θεωρούσατε απαραίτητο να έχω και πακέτο ιντερνετ με ένα android phone; Γιατί έχω ακούσει ότι μόνο με ιντερνετ λέει το nadroid.

Αν μπορείτε παρακαλώ απαντήστε έστω και μονολεκτικά ;)

ΥΓ: που είναι το buy & sell δεν το βλέπω πουθενά.

ΥΓ2: Έχω omnia1, προτείνεται η μετάβαση σε Ν1 από τη στιγμή που μου φαίνεται λίγο/αργό;

Edited by nomedor

Να κάνω κι εγώ μια ανακεφαλαίωση γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.

1) Από ebay πάει περίπου 550€

2) Σε περίπτωση ebay προς το παρόν δεν έχουμε εγγύηση άμα πέσουμε σε ελαττωματικό μοντέλο.

3) Για να βάλουμε ελληνικό μενού κτλ βάζουμε CyanogenMod 5.0.4.1 αλλά χάνουμε εγγύηση, ε? (άμα έχει :p)

3.5) Άμα θέλουμε απλά ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει λύση χωρίς roms υποθέτω.

4) Σε περίπτωση CyanogenMod χάνουμε τα αυτόματα updates της google αλλά θα μπορούμε να τα βάζουμε χεράτα?

5) Είναι πιθανό στο φλασάριμα rom να πάει περίπατο το τηλέφωνο; Σπάνιο ή απίθανο;

6) θα θεωρούσατε απαραίτητο να έχω και πακέτο ιντερνετ με ένα android phone; Γιατί έχω ακούσει ότι μόνο με ιντερνετ λέει το nadroid.

Αν μπορείτε παρακαλώ απαντήστε έστω και μονολεκτικά ;)

ΥΓ2: Έχω omnia1, προτείνεται η μετάβαση σε Ν1 από τη στιγμή που μου φαίνεται λίγο/αργό;

1: ναι

2: οχι (θα σου πει ο πωλητής να του το στείλεις πίσω,δλδ τρέχα γύρευε)

3: ελληνικό μενού ναι έτσι

3.5: ναι μπορείς χωρίς αλλαγή rom

4: ναι

5: απίθανο "νομίζω"

6: φυσικά,το θεωρώ απαραίτητο σε όλα τα σύγχρονα "κινητά" ειναι σαν να εχεις παρκαρισμένη συνέχεια μια ferrari αν δεν έχεις ;)

πρέπει να έχεις στείλει 150 μνμ για να το δεις

Edited by filzazas

Με τα διάφορα updates που έχουν υπάρξει, δεν έχει βελτιωθεί η ένταση στο ηχείο; Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει αυτό;

Επίσης, η κάμερα του Ν1 τραβάει κανονικά φωτο έτσι; Το φαινόμενο των υπερτονισμένων χρωμάων φαίνεται μόνο στην οθόνη του, στο pc πχ φαίνονται κανονικά σωστά;

Αν το παραγγείλω απευθείας από την Google στις ΗΠΑ (εννοείται το ξεκλείδωτο χωρίς συμβόλαιο), θα παίζει και εδώ κανονικά έτσι;

Kάποιος plz να απαντήσει αυτά τα τρια και ειδικά το τελευταίο;

verve από ότι έχω διαβάσει παίζει σε όλα τα δίκτυα και θα δεις οτι το έχουν ήδη αγοράσει αρκετοί στο φόρουμ άρα παίζει :).

Εμένα μόνο μια απορία μου έμεινε αν και είμαι λίγο σίγουρος για την απάντηση.

Άμα βάλεις άλλη ρομ μπορείς να επιστρέψεις στην original; Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση;

Kάποιος plz να απαντήσει αυτά τα τρια και ειδικά το τελευταίο;

Δεν μπορεις να παραγγείλεις κατευθείαν απο Ελλαδα στην Google. Δεν σε αφηνει το browser - εκτος εαν εχεις καποιον ip blocker - και ξεγελάσεις το Google, αλλα και παλι δεν θα σε αφησει να βαλεις Ελληνική διεύθυνση.

Ρε παιδιά γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να συνδυάζει facebook κ twitter μαζί, για να ενημερώνομαι από ένα πρόγραμμα?

Ρε παιδιά γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να συνδυάζει facebook κ twitter μαζί, για να ενημερώνομαι από ένα πρόγραμμα?

αν και offtopic φιλε βαλε το nimbuzz ειναι free

edit στο facebook το χρησιμοποιεις νομιζω μονο σαν messenger ομως,sorry

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Δεν μπορεις να παραγγείλεις κατευθείαν απο Ελλαδα στην Google. Δεν σε αφηνει το browser - εκτος εαν εχεις καποιον ip blocker - και ξεγελάσεις το Google, αλλα και παλι δεν θα σε αφησει να βαλεις Ελληνική διεύθυνση.

Το γνωρίζω αυτό, γιαυτό έγραψα "στις ΗΠΑ". Θα είναι συγγενικό μου πρόσωπο εκεί μέχρι την Πέμπτη και μάλλον θα μου το φέρει από εκεί.

Για το ηχείο και τις φωτο;; Κανείς ρε παιδιά δεν έχει τραβήξει καμιά φωτογραφία να δει τι κάνει η κάμερα;; :lol:

Kαλησπέρα σας !!! λοιπόν, εχω καποιες αποριες σαν νέος χρηστης nexus one...

Το κινητό μου το εχω 2 εβδομαδες περιπου . Ειναι οπως το πήρα "μαμισιο" που λέμε.

Κατ αρχάς ρωτησα στην κοσμοτε για συνδεση στο ιντερνετ.

Κατέληξα σε ενα προγραμμα με 10 ευρω επιπλέον στο λογαριασμό μου και 300 mb

Μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι θα με παρει ενας τεχνικος για να μου πει τις ρυθμισεις γιατι δεν περαστήκαν μέσω μηνύματος SMS που εστειλα αρχικα . Με πηρε μια φορά αλλα δεν το ΄πρόλαβα το τηλέφωνο και έχουν περασει 3 μερες .

Για δωστε μου καμια πληροφορια απο δική σας εμπειρια. Ειναι δύσκολη η διαδικασια?

Και δευτερον πως μπορει να μου παιξαι βιντεο wmv απο καποια email που μου έρχονται? Κατεβασα ενα ε μαιλ αλλα δεν παιζει με κανενα προγραμμα απο οσα δοκιμασα

Edited by billts

Για δωστε μου καμια πληροφορια απο δική σας εμπειρια. Ειναι δύσκολη η διαδικασια?

Και δευτερον πως μπορει να μου παιξαι βιντεο wmv απο καποια email που μου έρχονται? Κατεβασα ενα ε μαιλ αλλα δεν παιζει με κανενα προγραμμα απο οσα δοκιμασα

Για να κάνεις τις ρυθμίσεις πηγαίνεις Settings -> Wireless networks -> Mobile network -> APN. Εκεί πατάς Menu και "Add APN". Τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να κάνεις μπορείς να τις βρεις στο blog μου. Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και οι ρυθμίσεις για MMS.

Τα wmv videos, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν παίζουν στο android.

Καλημέρα σε όλους τους nexus-ακιδες...

Μπορεί κάποιο παλικάρι να ανεβάσει 2-3 φώτο που πήρε με την κάμερα του nexus, να δούμε??? Θα προτιμούσα αν γίνεται να έχει το μενού και φώτο από μέρα και από βράδυ ή χαμηλό φωτισμό ώστε να δουλεύει το φλας...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.