Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Στα λόγια μου έρχεσαι. :rolleyes: Η συσκευή είναι πολύ καλή αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο, ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Εχω δει να το δοκιμάζουν (και λόγο έλειψης Αγγλικών του φίλου έκανα εγώ την όλη διαδικασία η οποία διήρκησε 10 μέρες) Τα έξοδα ήταν 30e. Συγκεκριμένα το κινητό έκανε να πάει μία μέρα και μια για να γυρίσει.Οι άλλες μέρες ήταν η επισκευή.Νομίζω δεν έχει καμία διαφορά... με την Ελλάδα.Βέβαια υπάρχει και ο παράγωντας - χάθηκε στη αποστολή επιστροφή.Αυτό είναι το μόνο κακό. Κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημά μου όμως? Edited October 17, 2010 by leukonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ρε παιδιά έχω ένα προβληματάκι στο κινητό(το είχα από καιρό απλά δεν το είχα διαπιστώσει..) Δεν μου συνδέεται με τίποτα σε wifi δίκτυα wpa..με τίποτα όμως.. Εσάς συνδέεται κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ρε παιδιά έχω ένα προβληματάκι στο κινητό(το είχα από καιρό απλά δεν το είχα διαπιστώσει..) Δεν μου συνδέεται με τίποτα σε wifi δίκτυα wpa..με τίποτα όμως.. Εσάς συνδέεται κανονικά; κσνονικα ναι μια χαρα.. τι προβλημα ακριβως εχεις ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αν κάποιος δεν το πρόσεξε, κυκλοφόρησε η CyanogenMod-6.1.0 RC1 ρομ. Χαίρομαι να βλέπω το ραδιόφωνο στις νέες ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 sorry αλλα με 100+ εφαρμογες εγκατεστημενες δεν βαζω ρομ που δεν υποστηριζει apps2ext. Θα μεινω με το MIUI που παει και σφαιρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 sorry αλλα με 100+ εφαρμογες εγκατεστημενες δεν βαζω ρομ που δεν υποστηριζει apps2ext. Θα μεινω με το MIUI που παει και σφαιρα:p Κι εγώ βασικά φοράω την kangorama που έχει έστω και το παλιό καλό apps2sd μέσω ext3. Κάποια στιγμή θα το βάλει και η γνήσια cyanogen σε μεταγενέστερη έκδοση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 sorry αλλα με 100+ εφαρμογες εγκατεστημενες δεν βαζω ρομ που δεν υποστηριζει apps2ext. Θα μεινω με το MIUI που παει και σφαιρα:p[/QUO +1 miui !! Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 παιδια για σας..εχω στο τηλεφωνο τη καγκοραμα ελληνικη. πως μπορω να βαλω την official rom google nexus παλι? απο που να την κατεβασω? η επισημη ρομ google υποστηριζει 720p video οπως η καγκοραμα που εχω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 παιδια για σας..εχω στο τηλεφωνο τη καγκοραμα ελληνικη. πως μπορω να βαλω την official rom google nexus παλι? απο που να την κατεβασω? η επισημη ρομ google υποστηριζει 720p video οπως η καγκοραμα που εχω? ευχαριστω! Όχι, δεν υποστηρίζει 720p και ο πιο εύκολος τρόπος να γυρίσεις σε stock Rom πιστεύ πως είναι μέσω του Rom manager. Κατεβάζεις και την εγκαθιστάς με αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regunus Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αλήθεια γιατί κρατάτε roms με το παλιό apps2sd ;; Με CM6 εχω την δυνατότητα να περναω οποιαδήποτε εφαρμογη στην SD (σε FAT partition) ακόμα και αν η εφαρμογή δεν το υποστηρίζει. αυτό και μονο ειναι φανταστικό καθώς, κατα την ταπεινη μου άποψη πάντα, δεν χανεις χώρο για το ext partition. Eχει καποια διαφορα στις επιδόσεις το κλασσικό Apps2sd;; είναι καποιο θέμα συμβατότητας; Οχι τιποτε άλλο. εχω paid account στον MoDaCo και αν ειναι τοοοοσο καλυτερο να "ψησω" μια με Apps2SD(+) για να την περάσω. Θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 το builtin app2sd του froyo δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Δηλαδή, δεν μπορείς να βάλεις widgets & critical apps γιατί θα είναι ανενεργές μετά από επανεκκίνηση μέχρι να τελειώσει το τσεκάρισμα που κάνει το λειτουργικό στην sd, μέχρι και τα εικονίδια που έχεις στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζονται κενά. Το καλύτερο app2sd που έχει δει το είχε η cm στην έκδοση 5 και κάποια στιγμή θα το βάλουν και στην 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Αλήθεια γιατί κρατάτε roms με το παλιό apps2sd ;; Με CM6 εχω την δυνατότητα να περναω οποιαδήποτε εφαρμογη στην SD (σε FAT partition) ακόμα και αν η εφαρμογή δεν το υποστηρίζει. αυτό και μονο ειναι φανταστικό καθώς, κατα την ταπεινη μου άποψη πάντα, δεν χανεις χώρο για το ext partition. Eχει καποια διαφορα στις επιδόσεις το κλασσικό Apps2sd;; είναι καποιο θέμα συμβατότητας; Οχι τιποτε άλλο. εχω paid account στον MoDaCo και αν ειναι τοοοοσο καλυτερο να "ψησω" μια με Apps2SD(+) για να την περάσω. Θενξ και εκτος των αλλων με το κλασικο apps2sd του froyo περνα μονο το apk αρχειο στην καρτα και οχι την dalvik-cache που χρησιμοποιει η καθε εφαρμογη, οποτε, αν βαλεις αρκετες εφαρμογες, παλι δημιουργειται προβλημα χωρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 παίδες πήρε τίποτα το μάτι σας για την 2.3 που παίζει να κυκλοφορήσει οσονούπω στο Ν1; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Υπομονή και σύντομα βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regunus Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 το builtin app2sd του froyo δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Δηλαδή, δεν μπορείς να βάλεις widgets & critical apps γιατί θα είναι ανενεργές μετά από επανεκκίνηση μέχρι να τελειώσει το τσεκάρισμα που κάνει το λειτουργικό στην sd, μέχρι και τα εικονίδια που έχεις στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζονται κενά. Το καλύτερο app2sd που έχει δει το είχε η cm στην έκδοση 5 και κάποια στιγμή θα το βάλουν και στην 6. και εκτος των αλλων με το κλασικο apps2sd του froyo περνα μονο το apk αρχειο στην καρτα και οχι την dalvik-cache που χρησιμοποιει η καθε εφαρμογη, οποτε, αν βαλεις αρκετες εφαρμογες, παλι δημιουργειται προβλημα χωρου ααα μαλιστα. ευχαριστώ. τι να πω. δεν χρησμοποιω πολλες εφαρμογες και μαλλον γι'αυτο δεν ειχα ποτε πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 ήρθε σε κανέναν το νέο update FRG83D?? αν ναι..ας μας πει και τι γίνεται με το root?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Ένας admin στο androidcentral γράφει πως χάθηκε. Ελπίζω να βοήθησα, γιατί προσωπική άποψη δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλησπέρα! Μου χάλασαν τα αυθεντικα ακουστικα του nexus και ψάχνω να βρω αλλα! έχετε κάτι να μου προτείνετε; Επειδή είμαι αγγλία θα προτιμούσα από αγγλικά καταστήματα! Μέχρι τώρα σκέφτομαι να πάρω τα ίδια της HTC από expansys που έχει δωρεάν μεταφορικά για αγγλία και κάνουν 13 λίρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 κσνονικα ναι μια χαρα.. τι προβλημα ακριβως εχεις ? Ωπ sorry φίλος τώρα είδα την απάντηση.. δεν μπαίνω και τόσο συχνά στο forum. Τελικά απλά σε μερικά συνδέεται και σε άλλα πεπεισμένα αρνείται να συνδε8εί. btw εμένα μου ήρθε το καινούργιο update το FRG83D..δεν είδα καμία διαφορά.Root δεν είχα για να σας πω αλλα φαντάζομαι θα χάνεται. Περιμένουμε τώρα για gingerbread.. edit: Καλησπέρα! Μου χάλασαν τα αυθεντικα ακουστικα του nexus και ψάχνω να βρω αλλα! έχετε κάτι να μου προτείνετε; Επειδή είμαι αγγλία θα προτιμούσα από αγγλικά καταστήματα! Μέχρι τώρα σκέφτομαι να πάρω τα ίδια της HTC από expansys που έχει δωρεάν μεταφορικά για αγγλία και κάνουν 13 λίρες! Άμα θες τα αυθεντικά πάρε αυτά που βρήκες.Άμα θες μόνο ακουστικά, παίζουν οποαδίποτε που μπαίνουν σε 3.5mm jack.Αμα θες και μικρόφωνο νομίζω πάλι οποιαδίποτε που έχουν και μικρόφωνο και συνδέονται με 3.5mm υποδοχή κάνουν αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση και δεν μπορώ. μου βγήκε μήνυμα ότι είναι δυο κομμάτια οι αναβάθμισης. και πατάω restart & update αλλά τίποτα. δηλαδή κλείνει και ανοίγει σε rcover mode όπου από εκεί επιλέγω reboot αλλά οι αναβαθμίσεις δεν γίνονται ποτέ. ξέρει κανείς τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 γινε λιγο πιο σαφης. Πως προσπαθεις να κανεις update? Εχεις κανει root και εχεις αλλαξει rom ή το εχεις μαμισιο και μιλας για ΟΤΑ(Over The Air) update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 έχω την κανονική ρομ αλλά είναι root με κλειστή την κλειδαριά όταν ανοίγει. για το ΟΤΑ αναφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 κατά την εγκατάσταση μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα και τελικά δεν αναβαθμίζετε. το έκανα και μέσω OTA και χειροκίνητα. μιλάω πάντα για την 2.2.1 με FRF91 http://lh5.ggpht.com/_V10fiTb34Wg/TQu_Z4feKcI/AAAAAAAAADw/KRPUVZsGZnI/s640/SNC00092.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 δε κατάλαβα...πας να παεράσεις την FRG83D (2.2.1)?? η πας να φτιάξεις ext3 partition για A2SD?? το σφάλμα πάντως δείχνει σε signature verification που μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το μενού της custom recovery που χρησιμοποιείς (clockworkmod ή AmonRa2.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts