Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι μου!! Είμαι πλέον κάτοχος ενός Nexus One!! Φοβερό κινητό!! Θέλω να βάλω τη ROM του Desire, βλέπετε μου αρέσει τρελά το Sense UI!! Υπάρχει κανένας Ελληνικός οδηγός που να λέει που τη βρήσκουμε και πως την περνάμε?? Και κάτι που δεν γνωρίζω, είναι πλήρως λειτουργηκή στο Nexus One ή έχει πολλά προβλήματα?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα φίλοι μου!! Είμαι πλέον κάτοχος ενός Nexus One!! Φοβερό κινητό!! Θέλω να βάλω τη ROM του Desire, βλέπετε μου αρέσει τρελά το Sense UI!! Υπάρχει κανένας Ελληνικός οδηγός που να λέει που τη βρήσκουμε και πως την περνάμε?? Και κάτι που δεν γνωρίζω, είναι πλήρως λειτουργηκή στο Nexus One ή έχει πολλά προβλήματα?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!

H rom αλα Desire ειναι εδω

οδηγό στα ελληνικά δεν έχει αλλά δεν θα δυσκολευτείς, εναλλακτικά για ροοτ και τέτοια δες και βίντεο στο yoytube θα σε βοηθήσει πολύ :)

έχει κάποια προβλήματα αυτή η ρομ.... όπως δεν δουλεύει το Bluetooth και το ράδιο,που ούτως η άλλος δεν δουλεύει.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

φιλε μου βαλε την 2,2 ειναι απιστευτα ταχυτατη, και με αρκετη ραμ..την εχω επανω 4 μερεσ ,και την γουσταρω απιστευτα,αφου εβαλα το hd2 στο ραφι,,,οποτε καταλαβεσ...:lol:
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Τελικά έβαλα τη Desire ROM και ευχαριστώ το φίλο για το link!! Όντως μέτρια η ROM, τραβάει κολήματα σε μερικές εφαρμογές και κολάει όλο το κινητό με αποτέλεσμα ή να κάνει restart μόνο του ή να χρειαστεί να βγάλεις την μπαταρία(και να φανταστείς οτι δεν την έχω ούτε μια ώρα!!)!! Την 2.2 φορούσε πριν το τηλέφωνο,όντως πολύ σταθερή και σφαιράτη, το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσει και με βολεύει πάααρα πολυ το Sense UI!! Μήπως να το δώσω και να πάρω Desire??

Το nexus είναι πολύ καλύτερο από το desire και από θέμα κατασκευής και το ότι πέρνεις της αναβαθμίσεις πρώτος από τη μαμά ;-)

Υ.Γ

και δεν τα λέω αυτα έτσι για να τα πω.. έχει ο κολλητός μου το desire και το παίζω καθημερινά.

μόνο ένα κάνει καλύτερα.. μπορείς να επεξεργαστείς τα email σου (δλδ desire Rom) πράγμα το οποίο δεν το κάνει το κινητάκι μας

Edited by filzazas
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Τελικά έβαλα τη Desire ROM και ευχαριστώ το φίλο για το link!! Όντως μέτρια η ROM, τραβάει κολήματα σε μερικές εφαρμογές και κολάει όλο το κινητό με αποτέλεσμα ή να κάνει restart μόνο του ή να χρειαστεί να βγάλεις την μπαταρία(και να φανταστείς οτι δεν την έχω ούτε μια ώρα!!)!! Την 2.2 φορούσε πριν το τηλέφωνο,όντως πολύ σταθερή και σφαιράτη, το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσει και με βολεύει πάααρα πολυ το Sense UI!! Μήπως να το δώσω και να πάρω Desire??

αν θέλεις τη λειτουργία του Desire μήπως θα έπρεπε από την αρχη να πάρεις Desire και να μην παιδεύεσαι???

χωρίς παρεξήγηση πάντα

στα ποσα υπαρχει το Nexus One...?

ποσο στοιχιζει...;

τιμές Ελλάδα.....

http://www.skroutz.gr/s/255760/Google-Nexus-One.html?from=suggest&keyphrase=Google+Nexus+One

αρα 499Ε στο κουτακι του καινουριο με ευρωπαικη εγγυηση ειναι μια χαρα...;

δεν ξέρω πόσο πουλιούνται μεταχειρισμένα τα nexus one αλλά με τόσα παίρνει κανείς desire καινούριο που για μένα είναι και καλύτερο.

ρίξε μια ματιά γύρω γύρω να δεις πόσο πουλιούνται

αν θέλεις τη λειτουργία του Desire μήπως θα έπρεπε από την αρχη να πάρεις Desire και να μην παιδεύεσαι???

χωρίς παρεξήγηση πάντα

Γιατί παρεξήγηση? Έχεις απόλυτο δικιο!! Για desire πηγαινα αλλά σκαλωσα καταλαθος στο nexus one και είπα να το δοκιμάσω!!

δεν ξέρω πόσο πουλιούνται μεταχειρισμένα τα nexus one αλλά με τόσα παίρνει κανείς desire καινούριο που για μένα είναι και καλύτερο.

ρίξε μια ματιά γύρω γύρω να δεις πόσο πουλιούνται

τοσο στοιχιζει καινουριο...

εντελως καινουριο σφραγισμενο...

οριστε και το λινκ,

ειμαι Ιταλια...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

τοσο στοιχιζει καινουριο...

εντελως καινουριο σφραγισμενο...

οριστε και το λινκ,

ειμαι Ιταλια...

τώρα έκανες μεγάλη έκπληξη!!

τόσο φτηνό είναι στην Ιταλία?????

κι εδώ γιατί το πουλάνε τόσο?

γιατι ειναι κλεφτες....

θα το αγοραζα αλλα εχω 200apps απο apple/store και εχω Mac...

αλλιως ειναι πολυ καλη τιμη.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τελικά θα βάλω πάλι την Froyo, έχει πολλά κολληματα η ROM απο το Desire!! H Froyo δεν έχει ελληνικό μενου? Όταν την είχα πάνω ήταν με Αγγλικό μενου και με το MoreLocale2 τα έβγαζε πάλι στα Αγγλικά και άλλαζε κάτι ελάχιστα στα Ελληνικά!!

Τελικά θα βάλω πάλι την Froyo, έχει πολλά κολληματα η ROM απο το Desire!! H Froyo δεν έχει ελληνικό μενου? Όταν την είχα πάνω ήταν με Αγγλικό μενου και με το MoreLocale2 τα έβγαζε πάλι στα Αγγλικά και άλλαζε κάτι ελάχιστα στα Ελληνικά!!

η LeoFroYo 1.1.1 ειναι με ελληνικα ολα. δηλαδη με το MoreLocale2

ps

τωρα βαζω την 1.2 ΒΕΤΑ5 και θα σου πω...

Edited by filzazas

η LeoFroYo 1.1.1 ειναι με ελληνικα ολα. δηλαδη με το MoreLocale2

ps

τωρα βαζω την 1.2 ΒΕΤΑ5 και θα σου πω...

Πέρασα την LeoFroYo 1.1.1 αλλα δεν ξέρω γιατί δεν μου περνούσε το app Settings και γενικά ότι και να έκανες τρελενόταν!! Την πέρασα 5-6 φορές την κατέυασα και πάλι μήπως δεν κατεύηκε σωστά αλλα τίποτα!! Την 1.2 ΒΕΤΑ5 δεν την βρήκα και έβαλα την 1.2 ΒΕΤΑ3 αλλά και πάλι δεν είναι ελληνικό το μενου αν και έβαλα τις ρυθμίσεις στο MoreLocale2!! Το μόνο που άλαξε στα ελληνικά είναι μερικές εφαρμογές όπως market και μηνύματα!! Καμία ιδέα????

Καλημέρα, το πρωί μου ήρθε ΟΤΑ το update. Ελεγε "44ΜΒ downloaded & verified" και επέλεξα να κάνω εγκατάσταση. Ξεκίνησε στις 09:10 και μετά από 2 ώρες δεν έχει γίνει τίποτα...πρέπει να κάνω κάτι? Εχει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με θαυμαστικό κ το μικρό χαμογελαστό πράσινο ανθρωπάκι...

N1 non rooted from USA, Mar10

Καλησπέρα!Παιδιά ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ και είμαι rooted με μαμά rom..Δηλαδή δεν έπαιξε ρόλο που το είχα ξεκλειδώσει..

Έκανα restart αλλά το θέμα είναι οτι τώρα το update δεν ξανάρχεται..

Καλησπερα παιδια. Μπορω να επαναφερω ενα Nexus που πηρα σημερα μεταχειρισμενο στην αρχικη του κατασταση? Δεν θελω να κανω hard reset θελω να περασω την μαμα rom που ειχε απο το εργοστασιο...Γινεται????
[sIGPIC][/sIGPIC]

αντε επιτελους

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Με το froyo ειδατε αισθητη βελτιωση της μπαταριας?

και όχι μόνο στη μπαταρία!

σταθερότητα και ταχύτητα στο φουλ, μακράν το καλύτερο τηλ αυτή τη στιγμή αλλα, με root