Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισκέπτης
εμενα παντως μια χαρα παει... ουτε καν μου κολλησε ακομα εδω και τρεις μερες ... :happy:

και εμενα παει σφαιρα!

Άψογο και στο δικό μου το froyo... Περιμένουμε όμως μια cyanogen να δούμε τι μπορεί να κάνει πάνω σε νέα βάση. ;)

Το αυτό! Δεν το συζητάω καν για επιστροφή σε cyan! Παίζει οκ και το IME keyboard οπότε όλα κομπλέ!

:)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το αυτό! Δεν το συζητάω καν για επιστροφή σε cyan! Παίζει οκ και το IME keyboard οπότε όλα κομπλέ!

:)

και σε εμένα όλα σούπερ...για ελληνικά έβαλα HTC_IME την έκδοση που παίζει σε froyo ;)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Android Cloud To Device Messaging

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Ότι αντί να ελέγχει η εφαρμογή κάθε τόσο για ανανεώσεις, θα αποστέλει ο server στην εφαρμογή όταν κάτι γίνεται διαθέσιμο??? π.χ. μπορεί να εφαρμοστεί στο twitter?

Πηγαινε στο Market app και κανε uninstall τα updates του.

Μετα κανε του και ενα clear cache, reboot και θα πρεπει να εισαι οκ. Αυτο λενε και στο xda για τους "απιστους" :lol::lol::lol: που ενω πηγαν σε Froyo ξαναγυρισαν σε CM ROM!:D

To δοκίμασα και αυτό, αλλά τίποτα. Αρνείται πεισματικά να ξεκινήσει το κατέβασμα. Απλά το δέχομαι και περιμένω την κανονική έκδοση της 2.2.

Το More Locale 2 στο Froyo λειτουργεί κάπως....εκλεκτικά. Υπάρχουν ελληνικά αλλά όχι στα κεντρικά μενού και όχι παντού.

Πείτε με παράξενο, αλλά ο λόγος που γύρισα και πάλι στην CM είναι το World War. Οταν το κατέβασα στο Froyo με ξεκίνησε από την αρχή (!). Το Titanium Backup δεν δουλεύει γιατί δεν είναι rooted η rom αυτή που κυκλοφορεί, παρόλο που πέρασα το superboot FRF50 του Paul.

What u take is what u give...

Το titanium δουλεύει μια χαρά στο FroYo. Δες αν έχεις το Superuser.apk εγκατεστημένο ;)

Για το market problem δοκίμασε να αφαιρέσεις και να ξαναπροσθέσεις το google account σου :)

Εγώ γύρισα από froyo σε CM και είναι όλα μια χαρά :D

Το titanium δουλεύει μια χαρά στο FroYo. Δες αν έχεις το Superuser.apk εγκατεστημένο ;)

Το έχω εγκατεστημένο και κάνει root το τηλέφωνο λογικά μιας και άλλες εφαρμογές που θέλουν root τρέχουν (πχ N1 torch). Το titanium όμως λέει οτι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση και δεν μπορώ να κάνω backup/restore. :shifty:

Παιδια, εχω τη 2.2 επανω στο Ν1 απο τη μερα που βγηκε και δεν υπαρχει ακριβως κανενα προβλημα.ταχυτατο το κινητο πλεον και καπως καλυτερη μπαταρια.

Ολα αυτα για οσους αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα με το 2.2 στο Ν1

www.tplanet.eu

Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο

Μήπως γνωρίζεται το ποτε θα ερθει και επίσημα στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί δηλαδή όπως cosmote,vodafone,wind?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

ρε παιδια 2.2 και rooted απο τη μερα που βγηκε και ολα τελεια..

με titanium δουλευει μια χαρα εκανα και backup kai restore.. αμα ειχατε root απο πριν και βαλατε τη ρομ του paul που ειναι prerooted

http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/309286/24-may-frf50-froyo-pre-rooted-update-zip-no-radio-option-online-kitchen/

Παύλος

η καμια αγγελια στα μεταχειρισμενα

η κανα περιεργο ιντερνετομαγαζο με αγνωστη τιμη μιας και κοντευει να γινει συλεκτικο στην ελλαδα το κινητο

Το έχω εγκατεστημένο και κάνει root το τηλέφωνο λογικά μιας και άλλες εφαρμογές που θέλουν root τρέχουν (πχ N1 torch). Το titanium όμως λέει οτι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση και δεν μπορώ να κάνω backup/restore. :shifty:

Πήγαινε στο "Problems?" μέσα από το Titanium και εγκατέστησε το busybox ;)

Πήγαινε στο "Problems?" μέσα από το Titanium και εγκατέστησε το busybox ;)

Το έχω κάνει, έχω ξεμπερδέψει με αυτό καιρό τώρα, thanx for the info though.

Παιδιά έχω σκάσει από την στεναχώρια μου !

Εχω το Ν1 από Μάρτιο! ^^, αγορά απο global.ebay το έχω ερωτευθεί αυτό το κινητό, δηλαδή τι κινητό, απλώς αποσύρεις ό,τι βλακεία netbook/pad device εχεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάθησα στον καναπέ μου για να δώ τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες απο εκεί με το Ν1.

Ούτε είναι μία ή δύο που σέταρα ασύρματο δίκτυο φίλων απο το Ν1 πίνωντας τον καφέ μου στο σπίτι τους. ΚΛΠ ΚΛΠ!!!

Μέχρι που το κίνητο κάτι έπαθε. Δεν μπουτάρει, με βάζει σε bootloader screen μετα από λίγο τα κουμπιά κίνησης στο μενού αυτό και στα υπομενού του δουλεύουν (volume up & down kai power on ) αλλά λύση 0! μηδέν! Μία επιλογή (recovery) μου έδειξε το Ν1 logo αλλα μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου εμφανισε ένα android μέ ένα τρίγωνο δίπλα του και με ένα θαυμαστικό μέσα στο τρίγωνο και βεβαίως κόλλησε εκεί...

Να προσθέσω οτι όταν μπαίνω στο bootloader μενού , για λίγο αλλάζει η οθόνη γράφοντας με πράσινα γράμματα

loading sdiags.zip

no image

loading sdiags.zip

no image

Ελπίζω να μην είναι καμμένη καμμία ram / rom του :(

Είμαι λοιπόν πολύ σκασμένος μια και η συσκευή αυτή είναι απίστευτη (δεν συζηταμε πόσες φορές καλύτερη απο iphone :P) . Ημουν τυχερός, με τα μεταφορικά μαζί μου κόστισε 390euro απο USA αλλά θα εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες εδώ πριν το στείλω στον πωλητή να κοιτάξει την εγγύηση...

Καμμία ιδέα? Το Ν1 μου δεν εχει γίνει root κλπ. Μήπως ξέρει κανείς κανένα καλό τεχνικό στη Θεσσαλονίκη? Mε το Ace hellas / htc hellas θα τηλεφωνήσω αύριο να δώ.

Επίσης εγώ δεν θα ήλπιζα σε εγγύηση αν ήμουν στη θέση σου. Απαράδεκτο να μην έχεις κάνει unlock τον bootloader ακόμη, αφού αυτό κάνει τη συγκεκριμένη συσκευή να ξεχωρίζει από το "σωρό" ;-)

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Ένας Γερμανός ενεργοποίησε στο Nexus τη δυνατότητα για λειτουργία της θύρας USB ως USB host. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να συνδέσει USB πληκτρολόγιο ή USB flash στο Nexus και πιθανόν κάποιες άλλες USB συσκευές.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3-bLOc1qnMM]USB host on Nexus[/ame]

Χρειάζεστε:

• Nexus One (προφανώς:p)
  • Micro USB cable που βγάζει σε θηλυκό
  • USB Dual Power (όπως αυτά που υπάρχουν με μερικούς εξωτερικούς δίσκους με δεύτερο USB για τροφοδοσία)
  • USB 2.0 hub με ξεχωριστή τροφοδοσία (όχι από το USB)

Για να το δοκιμάσετε:

• Οπωσδήποτε να κάνετε nandroid backup
  • Χρειάζεται να "γράψετε" το boot.img με την εντολή:
    fastboot flash boot boot.img

Το καλό είναι ότι ο συγκεκριμένος developer έχει δώσει τον κώδικα, οπότε θα μπορέσουν κι άλλοι να ασχοληθούν και να τον βελτιώσουν.

Ένας Γερμανός ενεργοποίησε στο Nexus τη δυνατότητα για λειτουργία της θύρας USB ως USB host. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να συνδέσει USB πληκτρολόγιο ή USB flash στο Nexus και πιθανόν κάποιες άλλες USB συσκευές.

Καλή φάση, βέβαια το πρόβλημα είναι να βρεις microUSB cable που να βγάζει σε θυληκό :p

Εν πάσει περιπτώσει 2.6.32 kernel;; Δε νομίζω να το βάλω :p

Nice :)

Εγώ απλά αυτό το διάβασα στο xda και είπα να το μεταφέρω.

Δεν νομίζω πτι έχει τόσο καλά σχόλια για την 2.2 απλά περιμένουμε μερικά πράγματα που δεν υπαρχουν ακόμη μέσα.....

Καλησπέρα συναδελφοι !!! Ειμαι κι εγω ενας ευτυχής κάτοχος nexus one. Δεν εχω επέμβει καθολου στο τηλεφωνο.εχω την εξης αφελή απορίαως προς το πως θα ερθει το update froyo 2.2 ??? Θα ερθει αυτόματα οπως τα update στο μαρκετ ή θα πρεπει να το κατεβασω εγω απο καπου???

Καλησπέρα συναδελφοι !!! Ειμαι κι εγω ενας ευτυχής κάτοχος nexus one. Δεν εχω επέμβει καθολου στο τηλεφωνο.εχω την εξης αφελή απορίαως προς το πως θα ερθει το update froyo 2.2 ??? Θα ερθει αυτόματα οπως τα update στο μαρκετ ή θα πρεπει να το κατεβασω εγω απο καπου???

Όταν βγει το update και είσαι συνδεδεμένος με wifi, τότε θα το κατεβάσει μόνο του μην αγχώνεσαι! Θα σου βγάλει pop-up να σε ρωτάει αν θες να το εγκαταστήσεις!

-------

Να ρωτήσω τώρα..... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα από χθές το βραδυ. Εχω το htc nexus one με vodafone cu... Οταν εχω ενεργοποιημενο το ιντερνετ (2g/3g το ιδιο κανει) όταν πάω να κανω κληση μου βγάζει γραμμή απασχολημένη και ο μονος αριθμος που καλει ειναι το 1252...Αντιθέτως δέχομαι κανονικά κλήσεις.... Άμα κλείσω το ιντερνετ, τοτε παιρνει κανονικά... Τι γίνεται ρε γμτ? Να σημειώσω ότι μέχρι τις 10 περίπου είχα ενεργοποιημένο το ίντερνετ και έπαιρνα κανονικά τηλ, μετά κάτι έγινε...Δεν άλλαξα τπτ στο μεσοδιάστημα ούτε εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα...Το κινητό ήταν stand by... :(

Εμένα μου κάνει άλλο κουλό με το froyo. Οταν έχω μια αναπάντητη και πατάω πάνω της στην Notification bar, αυτή δεν κλείνει, αλλά κολλάει για ~1 sec και πρέπει να την κλείσω χειροκίνητα. Μετά να κλείσω και το default app για τις κλήσεις και μετά μου εμφανίζει το Dialer One. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Σκέφτομαι να πάρω μια sd 16gb για νο nexus αλλά βλέπω οτι οι μονες που είναι προσιτές είναι οι class 2. Έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι πολύ αργες ή παλευονται;

Εμένα μου κάνει άλλο κουλό με το froyo. Οταν έχω μια αναπάντητη και πατάω πάνω της στην Notification bar, αυτή δεν κλείνει, αλλά κολλάει για ~1 sec και πρέπει να την κλείσω χειροκίνητα. Μετά να κλείσω και το default app για τις κλήσεις και μετά μου εμφανίζει το Dialer One. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Δεν έχω βάλει ακόμα την έκδοση αυτή του froyo...Έχει υπόψην ότι δεν ειναι επίσημη και ότι μπορεί το Dialer One να μην εχει αναβαθμιστεί για αυτήν την έκδοση!

Σκέφτομαι να πάρω μια sd 16gb για νο nexus αλλά βλέπω οτι οι μονες που είναι προσιτές είναι οι class 2. Έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι πολύ αργες ή παλευονται;

Κι εγώ που πήρα class 6 όταν είναι μέσα στο κινητό σαν class 2 δουλεύει... :-(

συμβουλή μου πάντως είναι να πάρεις ίδια μάρκα με τη μαμισια ( sandisk νομίζω)