cyberrobots Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Παιδιά μήπως κυκλοφόρησε καμία καινούργια αναβάθμιση για το trophy γιατί μου πέταξε μια τώρα! -> HTC update for Windows Phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δεν ξερω αλλα μου φενεται πως το HTC Hub Live tile ενημερωνεται Την Στογμη που κανει ενημερωση στον καιρο.... Μπωρει να μην εχει καμια σχεση αλλα μου φενεται επισης πως μεγαλωνει καπως ο ελευθερος χωρος... Οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει... Ισως οπως ειπε και καποιος πιο πανω να εχει σχεση με το marketplace, αν και δεν νομιζω..... Ενα θπδατε ειναι κακο δεν κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γεια σας, χθές μου ήρθε αναβάθμησει στο τροφι και την έκανα, μηπως ξέρει κανείς να μου πεί τι άλλαξε???γιατί δεν βλέπω σε κάτι διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλησπερα παιδια, Ξερετε ποσο κανει να ακτικαταστησω το ηχειο απο το trophy? Γιατι στην εντασει 24+ κανει πολυ χαλια ηχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Εγγυηση.αν δεν εχεις λογω παραεισαγωγης αστο γιατι η ace θα το εχει κοστολογισει καμια 200αρια ευρω κατα την προσφηλη της τακτικη.και το δικο μου τσιριζει καμια φορα αλλα μαλλον αδυναμο ηχειο ειναι που μετα απο λιγο καιρο τα φτυνει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Γεια σας, χθές μου ήρθε αναβάθμησει στο τροφι και την έκανα, μηπως ξέρει κανείς να μου πεί τι άλλαξε???γιατί δεν βλέπω σε κάτι διαφορά. Μάλλον πρόκειται για την αναβάθμιση στο firmware που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες. Ορατές διαφορές μην περιμένεις να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Εγγυηση.αν δεν εχεις λογω παραεισαγωγης αστο γιατι η ace θα το εχει κοστολογισει καμια 200αρια ευρω κατα την προσφηλη της τακτικη.και το δικο μου τσιριζει καμια φορα αλλα μαλλον αδυναμο ηχειο ειναι που μετα απο λιγο καιρο τα φτυνει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Εχω εγγυηση γιατι το ειχα παρει απο τη voda απλα επειδη εχει μερικες γκρατσουνιες στο πανω μερος μηπως με πουν οτι ειναι απο πτωση... Για αυτο ρωτησα ποσο κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Εχω εγγυηση γιατι το ειχα παρει απο τη voda απλα επειδη εχει μερικες γκρατσουνιες στο πανω μερος μηπως με πουν οτι ειναι απο πτωση... Για αυτο ρωτησα ποσο κανει... Να το φτιάξεις αναλαμβάνοντας το κόστος το ξεχνάς... δεν αξίζει οικονομικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε αυτούς και να σου πουν οι ίδιοι αν το αναλαμβάνουν. Αν όντως πάντως το πρόβλημα προκλήθηκε μετά από πέσιμο... μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Να το φτιάξεις αναλαμβάνοντας το κόστος το ξεχνάς... δεν αξίζει οικονομικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε αυτούς και να σου πουν οι ίδιοι αν το αναλαμβάνουν. Αν όντως πάντως το πρόβλημα προκλήθηκε μετά από πέσιμο... μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Θα το παω μετα το 15 αυγουστο γιατι αυτη ειναι κανιβαλοι στο service..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Πώς μπορώ να επαναφέρω το εικονίδιο " Me " στην αρχική επιφάνεια με τα εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Θα το παω μετα το 15 αυγουστο γιατι αυτη ειναι κανιβαλοι στο service..... Τι είναι; :confused: Ας είμαστε πιο φειδωλοί στις εκφράσεις μας όταν μας διαβάζει τόσος κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Πώς μπορώ να επαναφέρω το εικονίδιο " Me " στην αρχική επιφάνεια με τα εικονίδια; Πανε στις επαφες και πατα στην φωτο σου συνεχομενα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Τι είναι; :confused: Ας είμαστε πιο φειδωλοί στις εκφράσεις μας όταν μας διαβάζει τόσος κόσμος. εχω προσωπικη εμπειρια για το ποσο χρονο θα με το κανουν να με το φερουν.... κανιβαλοι με την εννοια οτι ειναι αργη οχι τπτ αλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Μάλλον πρόκειται για την αναβάθμιση στο firmware που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες. Ορατές διαφορές μην περιμένεις να δεις. Επιρεάζει τις "ξεκλείδωτες" συσκευες αυτο το update ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Επιρεάζει τις "ξεκλείδωτες" συσκευες αυτο το update ;; no............ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Οδηγός εγκαταστασης RSPL/HSPL και Custom Roms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3736020 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Οδηγός εγκαταστασης RSPL/HSPL και Custom Roms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3736020 Προστέθηκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καλησπέρα και πάλι.. έχω μια ερώτηση αν κανείς γνωρίζει γιατί οταν ανοίγω το Zune κάτω που μας δίχνει την "μνήμη" του κινητού χωρίζεται σε κάποιους τομείς π.χ pictures, videos ... το μνμ Reserved space and content from other computers 3,77 Gb σας λέει κάτι;; υπονοεί οτι το κινητό κρατάει 4 Gb για backup π.χ!! Αν ξέρει κάποιος ας μου εξηγήσει παρακαλώ!! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πόση ώρα κάνει για να φορτίσει το Trophy σας; Γιατί εμένα κάνει όση ώρα για να ξεφορτίσει... υπομονή, υπομονή, δεν αντέχω άλλο. Δε μπορεί να είναι τόσο χάλια. Εγώ για να το φορτίσω πλήρως θέλω 2-3 ώρες, είναι πάρα πολύς χρόνος με αποτέλεσμα συνέχεια να είναι ξεφόρτιστο και να βγάζει την καρδούλα στη μπαταρία. Είναι αγχωτικό... Η μπαταρία δε μετά βίας μου πηγαίνει 24 ώρες και έχω κάνει όλες τις λειτουργίες να μην καίνε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εγώ για να το φορτίσω πλήρως θέλω 2-3 ώρες, Είναι φυσιολογικό σε αυτές τις συσκευές, άλλοι θέλουν περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 To iPhone φορτίζει πολύ πιο γρήγορα και ξεφορτίζει πιο αργά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 To iPhone φορτίζει πολύ πιο γρήγορα και ξεφορτίζει πιο αργά... To iPhone δεν ανήκει σε "αυτές" τις συσκευές (άλλο λειτουργικό, άλλη πλατφόρμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Τι σήμαίνει αυτό; Ότι αυτά είναι μπακατέλες; Εμένα μου αρέσουν τα Windows και θέλω μια σοβαρή συσκευή με ένα σοβαρό λειτουργικό. Τι μου κάνουν release ημιτελή προιόντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Τι σήμαίνει αυτό; Ότι αυτά είναι μπακατέλες; Εμένα μου αρέσουν τα Windows και θέλω μια σοβαρή συσκευή με ένα σοβαρό λειτουργικό. Τι μου κάνουν release ημιτελή προιόντα; Εμενα φορτιζει καθε βραδυ. Αν σου αδειαζει σε 3 ωρες κατι τρωει μπαταρια --- - Sent from my Γιωτοφωνο using Tapatalk Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Μπα τίποτα. Αδειάζει σε περίπου 20 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts