Jump to content

[Επίσημο] HTC Trophy

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
καλησπέρα,

με τη μπαταρία του Trophy έχει ασχοληθεί κανείς; Εμένα μου φαίνεται ανεπαρκής, καθώς με το ζόρι μου βγάζει μια μέρα. Έχετε αγοράσει καμια aftermarket μεγαλύτερη; Έχω βρεί στο ebay διάφορες μεγάλες, αλλά το θέμα είναι ότι μεγαλώνουν και σε φυσικό μέγεθος και αλλάζει το καπάκι από πίσω και γίνεται το κινητο με καμπούρα και πιο χοντρό.

Μόνο μια Mugen είναι το ίδιο μέγεθος με την κανονική και είναι 1800mAh από 1300mAh.

http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-7-trophy-t8686-htc-spark.html

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;

Οι μπαταρίες της mugen είναι όντως από τις πιο αξιόπιστες after market λύσεις που θα βρεις στο internet. Και πάλι όμως μία ημέρα αυτονομία δεν είναι φυσιολογικό για αυτή τη συσκευή και με το συγκεκριμένο λειτουργικό.

Modpic.gif

1) Χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν ισχύει, με την "αθόρυβη" κατανάλωση ΜΒ από το δίκτυο τί ακριβώς γίνεται? Είναι πολλά τα χαμένα ΜΒ? τρόπος απενεργοποίσης, έχοντας το ίντερνετ ανοιχτό υπάρχει?

2) οι μπαταρίες Mugen, προεξέχουν ή είναι στο ακριβώς ίδιο μέγεθος? Τις προτείνετε ανεπιφύλακτα?

πως μπορω να κανω note location απο το trophy?

συγνώμη αν είναι of topic

kατέβασε το "text my location" από το marketplace.

Αν δεν είναι αυτό πο ζητάς, κατέβασε το Notes.

• Administrators
1) Χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν ισχύει, με την "αθόρυβη" κατανάλωση ΜΒ από το δίκτυο τί ακριβώς γίνεται? Είναι πολλά τα χαμένα ΜΒ? τρόπος απενεργοποίσης, έχοντας το ίντερνετ ανοιχτό υπάρχει?

2) οι μπαταρίες Mugen, προεξέχουν ή είναι στο ακριβώς ίδιο μέγεθος? Τις προτείνετε ανεπιφύλακτα?

1) Ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι να έχεις το internet κλειστό.

2) Όπου διαβάζεις extended battery είναι μεγαλύτερες και αυτές συνοδεύονται από ξεχωριστό back cover.

Modpic.gif

Αυτή: http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-7-trophy-t8686-htc-spark.html

δεν είναι μεγαλύτερη σε φυσικό μέγεθος και το σκέφτομαι. Απλά δεν είναι και φτηνή και δεν προχωρώ ακόμη.

παιδιά 2 απορίες και απο εμένα!Πρώτον πως μπορώ να ενεργοποιήσω το φλας σαν φακό?με το ράδιο τι γίνεται?συνδέω τα ακουστικά και μετα?

Απόσο είδα είναι και χωρίς έξοδα αποστολής...

Εγώ την κρατάω σαν πισινή, και ίσως την τσιμπήσω αργότερα. Ίσως πάω όμως και σε εξωτερικό φορητό φορτιστή, για περισσότερες από μία συσκευές

Βαζεις τα ακουστικα,πας music&video και επιλεγεις radio μετα κουνας λιγι μπροστα τα mhz και ψαχνει μεχρι να βρει σημα

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα στο forum,

Γνωρίζει κάποιος αν η εγγύηση που συνοδεύει το trophy (αγορασμένο από τη vodafon προ δύο μηνών) ισχύει και για το hands - free που περιέχεται στη συσκευασία;

• Administrators
Καλησπέρα στο forum,

Γνωρίζει κάποιος αν η εγγύηση που συνοδεύει το trophy (αγορασμένο από τη vodafon προ δύο μηνών) ισχύει και για το hands - free που περιέχεται στη συσκευασία;

Κανονικά ναι. Επικοινώνησε με την ACE Hellas για διευκρινήσεις.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ Athanaso77 για την πολύτιμη βοήθειά σου εώς τώρα.

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την δόνηση κατά τον χειρισμό των τριών κουμπιών στο Trophy?

• Administrators
Δυστυχώς το λειτουργικό μας έχει πολύ περιορισμένους (ακόμα) όσον αφορά τέτοια πειράγματα.

Modpic.gif

προβλημα.....το πηρα σημερα, ημουν σιγουρος οτι θα τα καταφερω διαβαζοντας πολλα απο εδω αλλα....την πατησαμε! βαζω οτι μενω usa κλπ..μπαινω στο marketplace..βλεπω εφαρμογες κλπ...παω να κατεβασω μια πχ facebook και....μου βγαζει ενα ''set up account'' που με ρωταει απο που ειμαι κ date of birth..οτι κ αν εχω δοκιμασει δεν......ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ACCOUNT????

λυθηκε, οκ!

Edited by theognr21
Rock n' Roll will never die...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Έχω μια ερώτηση σχετικά με το 3G+Internet στο Trophy.... Με Wifi μπαίνω κανονικά internet σε desktop mode φυσικά... πάω settings/mobile network/ ανοίγω το use 3G connection.Δέν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο στην οθόνη αναμονής π.χ 3G απο το connection setup της HTC έχει 2 επιλογές Cosmote και Cosmote (WAP) όποιο και να βάλω δέν μπορώ να μπώ internet.

Και κάτι άλλο το ease of access τη κάνει?

:tease: Just wasting my time with the wrong people all the time...

• Administrators
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Έχω μια ερώτηση σχετικά με το 3G+Internet στο Trophy.... Με Wifi μπαίνω κανονικά internet σε desktop mode φυσικά... πάω settings/mobile network/ ανοίγω το use 3G connection.Δέν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο στην οθόνη αναμονής π.χ 3G απο το connection setup της HTC έχει 2 επιλογές Cosmote και Cosmote (WAP) όποιο και να βάλω δέν μπορώ να μπώ internet.

Πρέπει να ανοίξεις και το "Data connection" εκτός του "3G connection".

http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/basics/use-my-phone-with-a-tty.aspx

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει το Trophy για την κοπέλα μου και σήμερα το κοιτούσα λίγο το απόγευμα. Να ρωτήσω τώρα εγώ, υπάρχει τρόπος για Google Latitude σε Windows Phone; Ώστε να μπαινεις με το gmail σου κανονικά εκεί και να βλέπεις φίλους κτλ κτλ;

Το κινητό θα μείνει σε stock κατάσταση οπότε λογικά μιλάμε για εφαρμογή του marketplace μόνο.

• Administrators
Δεν έχω δει κάτι σχετικό. Μπορείς όμως να ρίξεις μια ματιά στο marketplace και από εδώ... http://www.windowsphoneapplist.com/

Modpic.gif

Για θήκες έχετε να προτείνετε καμία; Πήρα μια μαύρη καουτσουκένια από ebay αλλά είναι πολύ κουμουτσα και πολύ λάστιχο.

Παιδια εμφανιστηκε ενα προβλημα.Ενω οταν το ειχα παρει το κινητο και το ειχα ξεκλειδωσει και μετα περασα το NoDo και ολα μια χαρα.Εκτοτε εχω περασει διαφορα προγραμματα και παιγνιδια με τον tom xap,αλλα εδω και μερικες μερες ολες οθ εφαρμογες περασα με τον installer δεν λειτουργουνε ξαι οταν παω να τις ανοιξω μου βγαζει το μνμ Microsoft has revoked this application.Please uninstall it.

Δηλαδη αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ξανακλείδωσε.Πως μπορω να το διορθωσω

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

• Administrators
Για θήκες έχετε να προτείνετε καμία; Πήρα μια μαύρη καουτσουκένια από ebay αλλά είναι πολύ κουμουτσα και πολύ λάστιχο.

http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-SILICONE-GEL-SKIN-CASE-COVER-HTC-7-TROPHY-/200584850829?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2eb3c9ed8d

Modpic.gif

Παιδια εμφανιστηκε ενα προβλημα.Ενω οταν το ειχα παρει το κινητο και το ειχα ξεκλειδωσει και μετα περασα το NoDo και ολα μια χαρα.Εκτοτε εχω περασει διαφορα προγραμματα και παιγνιδια με τον tom xap,αλλα εδω και μερικες μερες ολες οθ εφαρμογες περασα με τον installer δεν λειτουργουνε ξαι οταν παω να τις ανοιξω μου βγαζει το μνμ Microsoft has revoked this application.Please uninstall it.

Δηλαδη αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ξανακλείδωσε.Πως μπορω να το διορθωσω

Aν ξανακλειδωσε και δεν μπορεις να περάσεις εφαρμογές απο το pc τοτε δεν εχεις επιλογες...

Πρεπει να φλασαρεις ΡΟΜ 7004 η 7008 να ξεκλειδωσεις και μετα update σε NODo...

Στην υπογραφή μου στο λινκ Οδηγοί στα 3 πρωτα ποστ εχει οδηγιες για ολα αυτα. Στο ιδιο φορουμ μπορεις να αναφερεις οτι προβληματα εχεις...

vodafone ναι τελειωσε αλλα υπαρχει σε διαφορα eshops (τουλαχιστον ετσι λενε)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Εγκρίνεις; Και γω για αυτή έλεγα (βασικά έχει αυτό το σχέδιο σε πολλά μέρη, πολλά χρώματα και διάφορες τιμές) αλλά δε μπορώ να καταλάβω και πολλά.