DINFUN Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41786&stc=1&d=1393582076 Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το iPhone 6; Ξεκινώντας από το iPhone 4s, η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει κάθε νέα γενιά iPhone το Σεπτέμβριο της εκάστοτε χρονιάς. Ένας αναλυτής, όμως, ισχυρίζεται ότι φέτος ίσως δούμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας στη WWDC του 2014. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Abhey Lamba της Mizukho Securities, το επόμενο iPhone θα μπορούσε να παρουσιαστεί τον Ιούλιο και να κυκλοφορήσει λίγο μετά. Με τον τρόπο αυτό η παραγωγή των νέων iPhone θα έχει αυξηθεί αρκετά ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων και θα υπάρχει μεγάλος αριθμός διαθέσιμων συσκευών για τις εορταστικές αγορές. Ο ίδιος αναλυτής, επικαλούμενος τις πηγές του στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, πιστεύει ότι το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει με δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης, από 4,7 έως 5,5 ίντσες. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι το Touch ID θα ενσωματωθεί βαθύτερα στο iOS, επιτρέποντας σε εφαρμογές τρίτων να το χρησιμοποιούν, ενώ από φέτος θα προστεθεί και στα νέα iPad. Τέλος, ο Lamba υποστηρίζει ότι θα παρουσιαστεί και ένα επόμενης γενιάς Apple TV μέσα στο 2014 με ένα πιο σύγχρονο επεξεργαστή A7. Όλες αυτές οι προβλέψεις, φυσικά, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με κάθε επιφύλαξη. Δεν είναι σίγουρο ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone με διαφορετικά μεγέθη οθονών, αν και είναι πιθανό να υιοθετήσει μια προσέγγιση mini/Air και στη σειρά των iPhone. Οι υπόλοιπες εικασίες είναι λογικές και αναμενόμενες, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος θα δείξει τι έχει ετοιμάσει η Apple για το 2014. BY VIALAS A. Edited February 28, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το concept της φωτογραφίας πάντως είναι κουκλί και δεν απέχει από τη φιλοσοφία της εταιρείας. Μήπως να του ρίξουν μια ματιά οι σχεδιαστές της Apple; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καταπληκτική η φωτό..... να τα βλέπει αυτά η apple.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το concept της φωτογραφίας πάντως είναι κουκλί και δεν απέχει από τη φιλοσοφία της εταιρείας. Μήπως να του ρίξουν μια ματιά οι σχεδιαστές της Apple; Ναι πραγματικά είναι πολύ κοντά στην φιλοσοφία της Apple το παραπάνω concept, συνήθως όταν κάνει major αναβάθμιση μας εκπλήσει ευχάριστα, για να δούμε φέτος.. καταπληκτική η φωτό..... να τα βλέπει αυτά η apple.... Νομίζω τα βλέπει και γελάει το γιατί θα το μάθουμε με το επερχόμενο iPhone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Τετοιο σχεδιο και στις 4,7? Ανετα το τιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλά άμα είναι έτσι το θέλω χθες. Όχι αύριο. Μακάρι να ανακοινωθεί τον Ιούνιο όπως τα παλιότερα iphones. Με μεγαλύτερη οθόνη γυρνάω αύριο. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εάν θέλετε την προσωπική μου άποψη, μην περιμένετε πριν Από τον Σεπτέμβρη νέα Apple συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Η λογική αυτό λέει όντως. Απλώς ελπίζω ότι θα διαψευστώ. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) H έκδοση του iPhone 5c ήταν μία προσπάθεια για μία οικονοικότερη συσκευή, η οποία θα βοηθούσε την Apple για μεγαλύτρο marketshare στη μεσαία κατηγορία smartphones. Εκ του αποτελέσματος δεν πήγε και τόσο καλά, καθώς οι αγοραστές προτίμησαν την premium έκδοση το iPhone 5S. To παραπάνω concept θέλει να μας δείξει πως η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το iPhone "c" ως γραμμή παραγωγής τον επερχόμενο Σεπτέμβριο. Η συσκευή που μας προτείνει, διαθέτει μία 4,7" ιντσών οθόνη, 8MP camera, με αισθητήρα Touch ID και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά τα οποία το απομακρύνουν από την σπορ εμφάνιση όπως πρωτοπαρουσιάστηκε. Το iPhone 6c θα είναι 7.1mm πιο λεπτό, 116 grams το οποίο θα έρθει σε μία ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της μαύρης έκδοσης. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στο concept video είναι πως το κυκλικό περίγραμμα στον αισθητήρα Touch ID/Home button ο οποίος είναι στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο σώμα της συσκευής. Επίσης όπως έχουμε δει και σε άλλα concepts έτσι και αυτό, έχει edge to edge οθόνη ώστε να μεγιστοποιήσει το μέγεθός της, χωρίς να αλλάζει το φυσικό μέγεθος της συσκευής. Παρακολουθήστε το video και πείτε μας τι ακριβώς θα θέλατε να περιμένετε στο επερχόμενο/α iPhones στα σχόλια! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=j_37UMwDRzE]iPhone C - Just C ( iPhone 6C ) - YouTube[/ame] Edited March 3, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μόνο σε ipad έχει συμβεί να βγει νωρίτερα, πριν κλείσει χρόνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μόνο σε ipad έχει συμβεί να βγει νωρίτερα, πριν κλείσει χρόνο. Σωστά και δεν νομίζω να είχε την αναμενόμενη επιτυχία το 3ο μοντέλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τελικά είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα νέο μέγεθος οθόνης για το επερχόμενο iPhone 6. Μετά από 5 γενιές της συσκευής, όπου είχε διατηρηθεί το μέγεθος στις 3,5 ίντσες, πριν 2 χρόνια η Apple αναβάθμισε τη οθόνη με την τρέχουσα διάσταση των 4" ιντσών στο iPhone 5S, iPhone 5, και iPhone 5c. Ωστόσο εάν οι φήμες επικρατήσουν, ή Apple φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα αλλάξει τη διάσταση της οθόνη στο επερχόμενο iPhone. Σήμερα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο μία νέα photo η οποία φαίνεται να δείχνει την πρόσοψη του iPhone 6 δίπλα στις προσόψεις των προγενέστερων iPhone 4 και iPhone 5. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41900&stc=1&d=1393846795 H φωτογραφία που παραθέτουμε παραπάνω, φαίνεται πως δείχνει μία νέα οθόνη του iPhone η οποία διατηρεί το ίδιο μέγεθος της πρόσοψης, ενώ έχει αυξηθεί η οθόνη καταργώντας εντελώς τα basels και μειώνοντας το μέγεθος των πάνω και κάτω άκρων. Αν και δεν είναι επίσημη φωτογραφία, φήμες για οθόνη edge to edge έχουμε διαβάσει αρκετές φορές εδώ και καιρό και για μας δεν θα είναι έκπληξη να δούμε μία οθόνη στο iPhone 6 παρόμοια με την απεικόνιση. Πέραν της φήμης της οθόνης μία άλλη φήμη αυτή τη φορά από το κινεζικό δίκτυο Weibo, ισχυρίζεται πως το iPhone 6 θα διαθέτει φωτογραφική μηχανή και πάλι στα 8MP αλλά θα διαθέτει ένα νέο διάφραγμα f/2.0. Εάν ισχύσει κάτι τέτοιο, θα επιτρέπει στη νέα συσκευή να κάνει ακόμη καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα των φωτογραφιών. Βελτίωση αναμένεται και για τον αισθητήρα της cameras για βελτίωσης της ποιότητας της λήψης. Όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε iPhone αναβάθμιση, φαίνεται πως η camera και η ποιότητα των λήψεων, θα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στη νέα έκδοση. Κάθε φήμη θα πρέπει από εμάς να λαμβάνεται με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, εν τούτοις δεν είναι ιδιαίτερα παράλογο ώστε να μην είναι και αλήθεια. Ήδη η αγορά κινείται ανοδικά στο μέγέθος των οθονών και η Apple θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει την τάση της. Ποια είναι η δική σας άποψη, θα σας άρεσε μία τέτοια εξέλιξη η οποία από τη μία θα αυξάνει το μέγεθος της οθόνης αλλά θα διατηρεί τις ίδιες συνολικές διαστάσεις; Επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε στα σχόλια! [via] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Οι φήμες οργιάζουν για το επερχόμενο iPhone, το οποίο ενδεχομένως να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και θα διαθέτει μία μεγαλύτερη οθόνη. Στην περίπτωση που όντως γίνει κάτι τέτοιο κι έχουμε μία συσκευή η οποία θα είναι λεπτότερη, μέγεθος στις 4,7 ίντσες, με οθόνη ανάλυσης 1080, camera 10 MP και συνολικά 9% λεπτότερο περίβλημα πως θα μοιάζει τελικά; Σύμφωνα με το concept του σχεδιαστή Sam Beckett, δεν θα διαφέρει πολύ από το τρέχον σχέδιο του iPhone 5S. Ναι θα είναι μεγαλύτερο έχοντας διαφορετικές αναλογίες αλλά με λεπτότερα bessels 1-2mm. Εάν η Apple κυκλοφορήσει μία συσκευή εν ονόματι iPhone Air, στοιχηματίζω πως το concept αυτό είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Θα μοιάζει ως μία φυσιολογική εξέλιξη τη τωρινής γραμμής, με ελάχιστες σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό! Ποια είναι η δική σας άποψη; πως σας φαίνεται το concept που σας επισυνάψαμε; Περιμένουμε να συζητήσουμε τις απόψεις σας στα σχόλια! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=sPY5Bu67iY4]iPhone Air Concept 2014 - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ωραίο concept που πράγματι μοιάζει με φυσιολογική εξέλιξη της τωρινής γραμμής. Από την άλλη βέβαια δε δείχνει να διαφοροποιείται - πέραν της οθόνης - σχεδόν καθόλου απ' το τωρινό design. Ας πούμε μεταξύ της σειράς 4 και 5 υπήρξε μια αναβάθμιση του design (ανεξάρτητα απ' το μέγεθος της οθόνης), οπότε θα υπέθετα ότι θα υπήρχε αντίστοιχη αναβάθμιση μεταξύ της 5 και της επόμενης σειράς (όπως κι αν την ονομάσουν), κάτι που δε φαίνεται στο συγκεκριμένο concept. Επίσης - προσωπικά πάντα - θα προτιμούσα μια καθαρά 5άρα οθόνη με μικρά bezel στο επόμενο iphone (το ξέρω βέβαια ότι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο). Για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος. Οτιδήποτε μικρότερο μου φαίνεται μικρό, ενώ πάνω από 5'' αρχίζει και γίνεται δύσχρηστο. Οι 5 ίντσες είναι εύκολα διαχειρίσιμες, χωράνε σε τσέπες και - κυρίως - δεν είναι λίγες :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ωραίο concept που πράγματι μοιάζει με φυσιολογική εξέλιξη της τωρινής γραμμής. Από την άλλη βέβαια δε δείχνει να διαφοροποιείται - πέραν της οθόνης - σχεδόν καθόλου απ' το τωρινό design. Ας πούμε μεταξύ της σειράς 4 και 5 υπήρξε μια αναβάθμιση του design (ανεξάρτητα απ' το μέγεθος της οθόνης), οπότε θα υπέθετα ότι θα υπήρχε αντίστοιχη αναβάθμιση μεταξύ της 5 και της επόμενης σειράς (όπως κι αν την ονομάσουν), κάτι που δε φαίνεται στο συγκεκριμένο concept. Επίσης - προσωπικά πάντα - θα προτιμούσα μια καθαρά 5άρα οθόνη με μικρά bezel στο επόμενο iphone (το ξέρω βέβαια ότι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο). Για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος. Οτιδήποτε μικρότερο μου φαίνεται μικρό, ενώ πάνω από 5'' αρχίζει και γίνεται δύσχρηστο. Οι 5 ίντσες είναι εύκολα διαχειρίσιμες, χωράνε σε τσέπες και - κυρίως - δεν είναι λίγες :-) Εντάξει, μην περιμένουμε και τίποτα θαύματα ως προς το σχεδιασμό. Θα είναι κάτι νέο, που όμως δεν θα είναι αποκομμένο από το παρελθόν. Θα θυμίζει άιφον πιστεύω. Από εκεί και πέρα, για το μέγεθος της οθόνης, πολλά λέγονται καθημερινά. Δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Από εκεί και πέρα, για το μέγεθος της οθόνης, πολλά λέγονται καθημερινά. Δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. :) Χεχε, έτσι είναι, αλλά κουβέντα να γίνεται :) Γι' αυτό και απλά αναφέρω τι θα προτιμούσα ο ίδιος κι όχι τι πιστεύω ότι θα βγάλει η Apple - άλλωστε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσω έξω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Επληκτικο Καπως ετσι θα μας κερδισει η αππλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Χεχε, έτσι είναι, αλλά κουβέντα να γίνεται :) Γι' αυτό και απλά αναφέρω τι θα προτιμούσα ο ίδιος κι όχι τι πιστεύω ότι θα βγάλει η Apple - άλλωστε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσω έξω :rolleyes: Αν θέλεις μια συσκευή για όλα, λογικό να ζητάς τουλάχιστον κάτι στις 5 ίντσες. Αλλά αν έχεις και ένα τάμπλετ για "τα πολλά" , τότε αναζητάς ένα κινητό μικρό και εύκολο στη μεταφορά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Κοίτα, την τελευταία φορά που άλλαξα κινητό σκέφτηκα πολύ τι θα με εξυπηρετούσε καλύτερα με βάση τις συνήθειές μου και τις ανάγκες μου. Μία απ' τις δύο επιλογές ήταν αυτή που αναφέρεις (κινητό και tablet) αλλά τελικά κατέληξα στην άλλη (κινητό μόνο) και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου (και όχι επειδή μου βγήκε φθηνότερα). Το tablet είναι μια συσκευή που σπάνια θα χρησιμοποιούσα. Για το 90% του browsing με βολεύει απίστευτα το κινητό και σε εξαιρετικές - πλέον - περιπτώσεις χρησιμοποιώ laptop. Σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης δεν έχω κανένα πρόβλημα ευχρηστίας με μεγάλες οθόνες. Παρόλαυτά, οι 5.5 ίντσες που χρησιμοποιώ τελευταία είναι οριακά πολλές (σε σημείο που νομίζω ότι οι 5.3'' θα ήταν μια χαρά). Και όχι τόσο επειδή σε μερικές περιπτώσεις δε γίνεται να τις χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι (πράγμα που συμβαίνει, αλλά σε πολύ λίγες λειτουργίες) όσο επειδή δε χωράει εύκολα σε τσέπες. Αν και σπάνια βάζω το κινητό σε τσέπη, ωστόσο όταν θες να βγεις για βράδυ με τζινάκι είναι πολύ βολικό και με τις 5.5'' πολύ απλά δε γίνεται. Οπότε οι 5'' είναι ιδανικές για μένα. Από ευχρηστία είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω πρόβλημα (εδώ σχεδόν δεν έχω στις 5.5''), από μεταφορά σίγουρα όχι (έχω παίξει με 5άρια κινητά φίλων και είναι μια χαρά) και από browsing κάτι χάνεις, αλλά όχι πολύ. Θα ήθελα μόνο να βγαίνουν σε iphone :-) Τέλοσπάντων, για να μην είμαστε και (πολύ) off-topic, το παραπάνω concept μου φαίνεται μια χαρά σχεδιαστικά. Βέβαια και πάλι 5ιντο δεν είναι, αλλά ας βγει το επόμενο iphone στις 4.7'' και βλέπουμε. Άλλωστε διαφορετικά κρίνεις όταν το βλέπεις κοντά. Πιο κάτω πάντως πιστεύω πως θα είναι πολύ λίγο για μένα. Άλλωστε και στο 5s, ενώ κατά τ' άλλα το θεωρώ φοβερή συσκευή (και προηγουμένως είχα iphone), το μέγεθος της οθόνης ήταν απαγορευτικά μικρό για μένα και γι' αυτό και δεν το προτίμησα. Καλώς ή κακώς είναι βασικός παράγοντας επιλογής κινητού. Ξέρω ότι οι περισσότεροι κάτοιχοι iphone εύχονται να μην... παραμεγαλώσει η οθόνη, αλλά για μένα μια 5άρα θα ήταν ιδανική. Και η πλάκα είναι που παίζουν φήμες για ταυτόχρονη κυκλοφορία μικρού (<=4.5'') και μεγάλου (~5.5'') iphone που... και πάλι δε θα με βολεύει κανένα απ' τα δύο χεχε!! Edited March 10, 2014 by TimDeLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TdOHASuFB-0]iPhone 6 Concept 2014 - YouTube[/ame] Ίσως θα έπρεπε να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή ενότητα με τα concepts καθώς από ό,τι φαίνεται, καθημερινά θα έχουμε και από μία διαφορετική πρόταση να σας παρουσιάζουμε. Το iPhone 5S έχει διανύσει ήδη 5 μήνες και βρίσκεται περίπου στη μέση του κύκλου του, πράγμα που σημαίνει πως το iPhone 6 θα αρχίσει να αποκαλύπτεται σιγά σιγά μέσα από τις φήμες και τις ανεπιβεβαίωτες πληροφόριες. Ας δούμε λοιπόν την τελευταία ιδέα από το σχεδιαστή Arthur Reis με την επιμέλεια του Ran Avni οι οποίοι απεικονίζουν το iPhone 6 με μία εκπληκτική καμπυλωτή οθόνη 4,5 ιντσών από γυαλί. Η ιδέα για μία κυρτή οθόνη, δεν είναι κάτι νέο καθώς ο ανταγωνισμός έχει ήδη τέτοιου είδους συσκευές στην αγορά, βλέπε παλαιότερα μοντέλα Nexus S και πιο πρόσφατες προτάσει όπως LG Flex και το Samsung Galaxy Round. Το καμπύλο γυαλί στην οθόνη ενός smartphone παρέχει μία ομαλή και συγχρόνως πολυτελή αίσθηση που διαφέρει σημαντικά από το ευθυγραμισμένο ορθογώνιο σχήμα όπως του iPhone 5S. Με την παραγωγή του ζαφειρένιου κρυστάλλου από την Apple πλέον, θα μπορούσε να περιλαμβάνει μία τέτοια μορφή σε ένα από τα μελλοντικά iPhones. Πέραν της ανθεκτικότητας που διαθέτει σε γρατζουνιές και λοιπές φθορές είναι και διαχειρίσιμο ως υλικό και γι αυτό χρησιμοποιείται στην κατασκευή ρολογιών. Δεν χρειάζεται να βάλετε τη δική σας φαντασία να δουλέψει για να απεικονίσετε το πως θα μπορούσε να είναι ένα κυρτό iPhone. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το παραπάνω video. Εννοείται πως δεν θέλουμε να το αφήσετε ασχολίαστο! Edited March 14, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πω πω, δεν μου αρέσει καθόλου... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μονο εγω δεν ειδα την καμπυλη? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μονο εγω δεν ειδα την καμπυλη? Είναι ανάποδη καμπύλη. Είναι ελαφρώς προς τα έξω, αν κατάλαβα καλά. Μια μπούρδα και μισή... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Είναι ανάποδη καμπύλη. Είναι ελαφρώς προς τα έξω, αν κατάλαβα καλά. Μια μπούρδα και μισή... Ειπα και γω.στο ανθος της ηλικιας μου (δε θελω σχολια :lol: ) να θελω οφθαλμιατρο... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μονο εγω δεν ειδα την καμπυλη? αν το καλοσκεφθείς είναι κάτι διαφορετικό, ούτε ιδιαίτερα έντονο, τόσο όσο πρέπει, το υπόλοιπο δεν με τρελαίνει κι εμένα, η ιδέα όμως κάτι έχει να πει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts