Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πειτε μου παιδια τι ρυθμιση πρεπει να κανω ωστε να μπαινει το κινητο σε Internet μονο μεσω του Wifi δικτυου που ειναι δωρεαν και να αποφυγω τρελες χρεωσεις ???

Και τι εχω κανει που δεν μου κλειδωνει η οθονη ???

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ουτε σε μενα υπαρχη σαν επιλογή απλά οταν παμε σε καπιο μερος πουδεν υπαρχη ωσ επιλογη στη αρχη βγαζει στον καιρο την ενδειξη τοποθεσια μου μετα εβγελε την σιφνο και απο εχτες μου δειχνει τον καιρο της φολεγανδρου που ειναι 30 μιλια νοτιότερα

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

Γιαννη , περασε το nodata και κανε disable τις συνδεσεις internet.

Ευχαριστω αλλα μεσω WiFi θελω να μπαινω...

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω αλλα μεσω WiFi θελω να μπαινω...

Αυτο κανει disable τις data συνδεσεις του provider, οποτε ετσι θα μπαινεις νετ μονο με wifi. Αν καποιο προγραμα παει να μπει νετ και εχει το wifi κλειστο , δεν θα μπαινει με αυτες κ να σε χρεωνει!

Αυτο κανει disable τις data συνδεσεις του provider, οποτε ετσι θα μπαινεις νετ μονο με wifi. Αν καποιο προγραμα παει να μπει νετ και εχει το wifi κλειστο , δεν θα μπαινει με αυτες κ να σε χρεωνει!

Προσπαθησα να το περασω αλλα μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη για pocket pc...Μηπως δεν εχω κατεβασει το σωστο ???

Φιλικά Γιάννης

ουτε σε μενα υπαρχη σαν επιλογή απλά οταν παμε σε καπιο μερος πουδεν υπαρχη ωσ επιλογη στη αρχη βγαζει στον καιρο την ενδειξη τοποθεσια μου μετα εβγελε την σιφνο και απο εχτες μου δειχνει τον καιρο της φολεγανδρου που ειναι 30 μιλια νοτιότερα

Μηπως δεν υπαρχει ενδειξη καιρου για Σιφνο και σε γυρναει στο πιο κοντινο ?

παιδες, στα μυνηματα του sense βλεπουμε μονο τα εισερχομενα...

που στο καλο ειναι τα εξερχομενα???

Πατας more με το αριστερο softkey και πανω πανω που λεει inbox(εισερχομενα) και το αλλαζεις.

απο το tab του sense Μηνυματα πατας το αριστερο soft key 'περισσοτερα'

Πατας more με το αριστερο softkey και πανω πανω που λεει inbox(εισερχομενα) και το αλλαζεις.

ok ευχαριστω!!!

εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο data/sms counter???

παιδια καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω αν το PIM backup δουλευει ανεξαρτητα συσκευης & λειτουργικου

δλδ, αν στο htc touch μου παρω backup επαφες και sms θα μπορω να τα επαναφερω στο Leo (οταν με το καλο το παρω.... ακους Santa??? :p )??

thanks προλαταβολικα και συγχωρεστε με αν η ερωτηση ειναι εφελης η οτιδιποτε αλλο... :D

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Χθες επιτελους με ειδοποιησαν και πηγα και το πηρα απο Vodafon στο Μολ!

Τα εχουν πει για το κινητο τα περισσοτερα οι συμφορουμιτες οποτε να πω μονο οτι 1ον ειναι το μακραν ανωτερο htc WM κινητο που ειχα(και τα ειχα παρει σε σειρα ολα εως το HD1) και 2ον ΔΕ το προτεινω για καθημερινης χρησης κινητο σε ανθρωπους που τους ενοχλει το μεγεθος,εγω εχω το Aino για αυτη τη χρηση!

Παντως εχθες και πριν το σεταρω του εβαζα εβγαζα cabακια ανοιγα εκλεινα προγραμματα και αυτο εκει..βραχος!Σταθερο και με απλετη RAM μονο η μικρη μνημη αποθηκευσεις στη συσκευη μου τα χαλαει,ειχα καλομαθει με το TC09(Iolite),κατα τα αλλα ολα ok!

Εβαλα και το Spb shell 3.5 που το προτιμω απ το sense.

Μια ερωτηση μονο,στα sms εβαλα το cabακι που απενεργοποιη τα threded αλλα δε βρισκω πως μπορουμε να κανουμε νεους δικου μας φακελους πραγμα σημαντικο για μενα!

Επισεις οταν του περασα 1 backup απ το PIM Backup με τα sms που ειχα στο HD1 και ειχε και φακελους ΔΕ μου τα δειχνη ΠΟΥΘΕΝΑ παρα μονο μου δειχνει τους default φακελους!!

Εχω κανει soft reset,οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

παιδια καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω αν το PIM backup δουλευει ανεξαρτητα συσκευης & λειτουργικου

δλδ, αν στο htc touch μου παρω backup επαφες και sms θα μπορω να τα επαναφερω στο Leo (οταν με το καλο το παρω.... ακους Santa??? :p )??

thanks προλαταβολικα και συγχωρεστε με αν η ερωτηση ειναι εφελης η οτιδιποτε αλλο... :D

το PIM backup ΔΕΝ δουλευει σωστα στο λεο!!!!

επαναφερετε ΜΟΝΟ

contacts

calendar

tasks

ολα τα αλλα ΔΕΝ τα γυρναει απο αλλη συσκευη wm αλλα και γενικα ΜΗΝ στηριζοσαστε σε αυτο πλεον για το λεο!!

οσοι θελετε να εχετε pim backup που θα μπορειτε να το επαναφερετε οποτε χρειαστει στο λεο σας,χρησιμοποιηστε ΜΟΝΟ το sprite backup και την επιλογη pim μονο τσεκαρισμενη για pim backup ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

σ ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση ;)

τουλαχιστον παλι καλα που με τις επαφες γινεται

εχεις καποια προταση για να μεταφερω και τα sms απο το touch στο leo η δεν ειναι εφικτο?

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Άλλαξε το Dec σε Hex και θα βλέπεις 409.

Εάν δεν το βρεις... κάνε το 1033 σε 1032. Το ίδιο πράγμα είναι.

ενταξει το εκανα ετσι! σ ευχαριστω athanaso77
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω εγκαταστησει την εφαρμογη Start_Menu_4_Columns και εχω 16 θεσεις για προγραμματα στο start menu,αλλα οταν πηγαινω να αλλαξω ενα προγραμμα απο τα 7 τελευταια ,δεν σβηνεται για να βαλω καποιο αλλο!υπαρχει προβλημα με αυτο,η κατι δεν εχω κανει σωστα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Aληθευει οτι τα Htc απο Αγγλια αγορασμενα εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης η τουλαχιστον δεν βγαζουν προβληματα ?

Ειναι μηπως οπως τα αμαξια απο Γερμανια ?

Έχω βάλει το VITO Audio Notes Touch 1.03... κανονικά κανονικά όταν πας στο Menu σου βγάζει μια λίστα από επιλογές και μέσα είναι και το Quick Record που μπορείς να επιλέξεις hardware key για να αρχίζει μια εγγραφή.... αυτό σε εμένα δεν υπάρχει. Το έχει βάλει κανείς άλλος για να τσεκάρει?

Επίσης, έχω περάσει και το 2 side voice recording (InCallRecording) αλλά η εγγραφή της φωνής του καλούντος (όχι της δικής μου δηλ.) είναι όντως πολύ χαμηλή.... ξέρεις κανείς ή έχει βρει τίποτα γι' αυτό το πρόβλημα?

Επίσης, πώς μπορεί να αλλαχθεί το default folder και να μη πηγαίνει στη συσκευή αλλά στη κάρτα? (εννοώ με την ίδια εφαρμογή, με third party ξέρω πως γίνεται.....)

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

εχω εγκαταστησει την εφαρμογη Start_Menu_4_Columns και εχω 16 θεσεις για προγραμματα στο start menu,αλλα οταν πηγαινω να αλλαξω ενα προγραμμα απο τα 7 τελευταια ,δεν σβηνεται για να βαλω καποιο αλλο!υπαρχει προβλημα με αυτο,η κατι δεν εχω κανει σωστα?

Κάνε απεγκατάσταση του cab που έβαλες και βάλε από: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593795&page=5 τα

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=256535&d=1260777124 και http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=256536&d=1260777124

Έχω βάλει το VITO Audio Notes Touch 1.03... κανονικά κανονικά όταν πας στο Menu σου βγάζει μια λίστα από επιλογές και μέσα είναι και το Quick Record που μπορείς να επιλέξεις hardware key για να αρχίζει μια εγγραφή.... αυτό σε εμένα δεν υπάρχει. Το έχει βάλει κανείς άλλος για να τσεκάρει?

Επίσης, έχω περάσει και το 2 side voice recording (InCallRecording) αλλά η εγγραφή της φωνής του καλούντος (όχι της δικής μου δηλ.) είναι όντως πολύ χαμηλή.... ξέρεις κανείς ή έχει βρει τίποτα γι' αυτό το πρόβλημα?

Επίσης, πώς μπορεί να αλλαχθεί το default folder και να μη πηγαίνει στη συσκευή αλλά στη κάρτα? (εννοώ με την ίδια εφαρμογή, με third party ξέρω πως γίνεται.....)

Εγω καταγραφω κλησεις στο λεο οπως και στα αλλα wm τηλ μου!

Οσοι εχουν την ελληνικη ρομ δεν χρειαζεται να βαλουν τπτ παραπανω απο το vito audio notes για να ακουν και τις δυο πλευρες κανονικοτατα!!!!

Στην αγγλικη ΔEN ακουγονται κ οι δυο συνομιλητες καθαρα....

Και δεν χρειαζεται η 1.03 αλλα η 1.02 του vito!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Προσπαθησα να το περασω αλλα μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη για pocket pc...Μηπως δεν εχω κατεβασει το σωστο ???

κατεβασε το απο εδω

http://www.1800pocketpc.com/2008/11/13/modaco-nodata-turn-mobile-internet-hspda-gprs-3g-edge-off.html

http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/nodata.cab

• Administrators
η καμερα του λεει?

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αυτό που ζητάς; :confused:

Aληθευει οτι τα Htc απο Αγγλια αγορασμενα εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης η τουλαχιστον δεν βγαζουν προβληματα ?

Καμία σχέση. Όλα από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν.

(Που το διάβασες αυτό; :wacko: )

Modpic.gif

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αυτό που ζητάς; :wacko:

ειναι καλη?φλασ,αναγνωριση προσοπου,αυτοματη εστιαση?