Jump to content

SpurocCc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SpurocCc

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SpurocCc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για τον κάθε αριθμό ξεχριστά 29ευρώ. Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου είπαν θα σας καλέσουμε Δευτέρα-Τρίτη. Οψόμεθα!
  2. Καλήσπέρα. Έχω στην cosmote 5 νούμερα. 1 συμβόλαιο απεριόριστα 45, 1 απεριόριστα 35, 1 απεριόριστα 20 και 2 καρτοκινητα what's up. Τα λεφτά που φεύγουν κάθε μήνα σε αυτά τα 5 νούμερα ειναι γύρω στα 120 ευρώ. Πριν απο καμιά 10αρια μέρες, λογικά λόγω του οτι σε κανέναν μήνα ή μέρες λήγουν τα συμβόλαια, με πήραν τηλέφωνο απο τη Wind και μου πρόσφεραν και για τα 5 πέντε νούμερα 1500λεπτα προς όλους, 1500sms προς όλους και 1500mb με 29 ευρώ το μήνα. Αν πάρω τηλέφωνο στην Cosmote και τους πώ για φορητότητα και αναφέρω την προσφορά(μπορεί και λίγο φθηνότερη :shifty: ) λογικά θα μου κάνουν και αυτοί κάποια ισάξια ή καλύτερη ή οχι. Να αναφέρω επίσης οτι ειμαι τουλάχιστον 15 χρόνια στην κοσμοτέ με το ίδιο νούμερο.Το σταθερό και το ιντερνετ είναι επίσης ΟΤΕ (αν έχει καμία σημασία). Με τις προσφορές τι παίζει τελικά; Εσείς τι προτείνετε;
  3. καλησπερα. θελω να κανω ενα οικογενειακο συμβολαιο για 5 ατομα στην κοτε με λεπτα προ ολους και 500μβ τουλαχιστον. 2 ειναι ηδη στην κοτε με συμβολαιο και 3 καρτοκινητα cu θελω να τα παω στην κοτε. Ποια πιστευετε θα ηταν η καλυτερη τακτικη για να επωφεληθω περισσοτερο?Ενδιαφερομαι και για επιδοτηση αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. παιδια στην διαφημιση της εθνικης τραπεζας σχετικα με το i-bank,η μουσικη που παιζει στα τελευταια 5sec ξερει κανεις πως λεγεται?ευχαριστω προκαταβολικα!
  5. παιδιά έκανα μια βλακεία και έβγαλα το δισκακι όταν έπεζα. τώρα έχει κολεισει και δείχνει μαύρη οθόνη που λέει Please Wait καμία ιδέα παιδιά;;
  6. ένα τραγούδι της cosmote που λέει I just wonna live?? ευχαριστώ
  7. και γω προσπαθω να τα κανω del αλλα ειναι πολλα
  8. το προβλημα ομως παραμενει,μου λεει επισης κατι για pursache history...
×
×
  • Create New...