Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Απο Ελληνικη αγορα και αν ειναι δυνατον οχι απο internet καταστημα που μπορω να βρω θηκη που να μπαινει στην ζωνη του παντελονιου , καλωδιο usb και screen protector ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Απο Ελληνικη αγορα και αν ειναι δυνατον οχι απο internet καταστημα που μπορω να βρω θηκη που να μπαινει στην ζωνη του παντελονιου , καλωδιο usb και screen protector ??? Ευχαριστω. screen protector http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17625 αγοραζεις και απο τα καταστηματα τους http://www.play247.gr/index.php?main_page=page_2&id=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μπορείς να τα βάλεις και μέσα στο My ringtones...όπως λέει παρακάτω ο Tony.... οπότε καμιά φορά "μαθαίνουν" και οι παλιοί.... ή "ξαναθυμούνται"..... :) οι "παλιοι " ειναι παντα ανοικτοι σε νεες προτασεις και λυσεις/συμβουλες :) και παντα ετοιμοι να βοηθησουν σε οποιον πραγματικα το χρειαζεται .. δεν θα το κανουν ομως ποτε σε ατομα που τα περιμενουν ολα στο χερι και δεν εχουν ορεξη να "μοχθησουν" λιγο για να διαβασουν/κατανοησουν/μαθουν :) αλλα και σε ευεργετηθεντες αχαριστους ;) παντως για οποιον τον ενδιαφερει εγω παντα εχω εναν και μονο εναν ολοιδιο φακελο My documents σε ολες τις wm συσκευες μου οποτε με το ιδιο pim backup απλα τα μεταφερω απο συσκευη σε συσκευη και εχω παντα τις επαφες μου/ημερολογιο ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σε ολα μου τα τηλ!με τους ιδιους ηχους κλησεων ανα επαφη και τα ιδια ακριβως στοιχεια! δεν συγχρονιζω με λιγα λογια wm ποτε με υπολογιστη :) Απο Ελληνικη αγορα και αν ειναι δυνατον οχι απο internet καταστημα που μπορω να βρω θηκη που να μπαινει στην ζωνη του παντελονιου , καλωδιο usb και screen protector ??? Ευχαριστω. εδω Γιαννη εχει τα παντα και φθηνα http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-htc-hd2-c-80_731.html Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 screen protector http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17625 αγοραζεις και απο τα καταστηματα τους http://www.play247.gr/index.php?main_page=page_2&id=34 Ευχαριστω.Το ενα καταστημα τους ειναι σχεδον διπλα μου...Καπου 2 χλμ μονο στο Μαρουσι. εδω Γιαννη εχει τα παντα και φθηνα http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-htc-hd2-c-80_731.html Ευχαριστω.Απο Eλλαδα τιποτα ??? Ειναι καπως ποιοτικα ή ....... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Απο Ελληνικη αγορα και αν ειναι δυνατον οχι απο internet καταστημα που μπορω να βρω θηκη που να μπαινει στην ζωνη του παντελονιου , καλωδιο usb και screen protector ??? Ευχαριστω. Ευχαριστω.Το ενα καταστημα τους ειναι σχεδον διπλα μου...Καπου 2 χλμ μονο στο Μαρουσι. Ευχαριστω.Απο Eλλαδα τιποτα ??? Ειναι καπως ποιοτικα ή ....... κοιτα λιγο τις θηκες που δινει εκει που σου λεω και θα καταλαβεις απο μονος σου οτι καποια στιγμη θα πρεπει να αρχισεις να κανεις αγορες απο εξω...:) ειναι καποια πραγματα που δεν τα βρισκουμε πουθενα ελλαδα...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 δεν βλεπω πολλεσ πωλησεισ για το hd2 στο buy and sell μαλλον ολοι εμεις πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με το λεοντα.... Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 δεν βλεπω πολλεσ πωλησεισ για το hd2 στο buy and sell μαλλον ολοι εμεις πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με το λεοντα.... Ειναι και πολυ δυσκολη η αναζητηση λογω μονο 3 χαρακτηρων της λεξης htc. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 δεν βλεπω πολλεσ πωλησεισ για το hd2 στο buy and sell μαλλον ολοι εμεις πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με το λεοντα.... για ποιο λογο να μην εισαστε ?;) πλεον η συσκευη δειχνει να ξεπερνα τα παιδικα προβληματα της και ηδη ειναι πολυ καλυτερη με την νεα ρομ ...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 προσωπικα πιστευω ειναι ενα απο τακαλυτερα κινητα που εχουν κυκλοφορησει.εγω θα αργησω να το αλλαξω.ενα αλλο θετικο ειναι οτι πλεον δεν εξαρτωμαστε απο την ace hellas Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 ρε παιδιά μπορεί να φτιαχτεί ένα poll. να δούμε για πόσους το hd2 εϊναι το 1ο τους wm phone. Ποιος ο σκοπός; Και το πόρισμα σε τι θα εξυπηρετήσει; :confused: Επίσης καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένα thread γενικό για τα Windows mobile. Παρακολουθώ αυτό το thread καιρό τώρα και θα ήθελα κάπου να μπορώ να συζητησώ για τις νέες δυνατότητες του leo, όπως το multitouch ή τον driver που βγάλανε στο xda, αλλά μέσα σε αυτό το χάος, είναι πολυ δύσκολο. Αυτά που θέλεις να συζητήσεις δεν είναι γενικά για τα Windows mobile αλλά συγκεκριμένα για το HD2 για το οποίο υπάρχει thread και στο οποίο ήδη γράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές): HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex) σ εμενα που αντι 409 γραφει 1033,τι τιμη πρεπει να βαλω για να κανω ελληνικο το HTC Sense? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Άλλαξε το Dec σε Hex και θα βλέπεις 409. Εάν δεν το βρεις... κάνε το 1033 σε 1032. Το ίδιο πράγμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 .... παντως για οποιον τον ενδιαφερει εγω παντα εχω εναν και μονο εναν ολοιδιο φακελο My documents σε ολες τις wm συσκευες μου οποτε με το ιδιο pim backup απλα τα μεταφερω απο συσκευη σε συσκευη και εχω παντα τις επαφες μου/ημερολογιο ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σε ολα μου τα τηλ!με τους ιδιους ηχους κλησεων ανα επαφη και τα ιδια ακριβως στοιχεια! δεν συγχρονιζω με λιγα λογια wm ποτε με υπολογιστη :) .... Πολύ ενδιαφέρον αυτό..... είχα αρχίσει να κάνω το ίδιο λίγο παλιότερα, αλλά είχα κάποια προβλήματα....ίσως επανέλθω σε αυτό zaharakis τις επόμενες μέρες και σε ρωτήσω 2-3 πράγματα.......... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ποιος ο σκοπός; Και το πόρισμα σε τι θα εξυπηρετήσει; :confused: Αυτά που θέλεις να συζητήσεις δεν είναι γενικά για τα Windows mobile αλλά συγκεκριμένα για το HD2 για το οποίο υπάρχει thread και στο οποίο ήδη γράφεις. Ναι το ξέρω, αλλά έτσι οι νέοι χρήστες στα windows mobile θα έχουν ένα thread σαν αναφορά για τη χρήση των windows mobile. Και το πόρισμα θα μας έδειχνε πως τα πάνε τα windows mobile και πόσο επηρέασε τις πωλήσεις τους αυτή η συσκευή. Αμα, που έτσι νομίζω, τόσος κόσμος γύρισε από symbian κυρίως συσκευές, θα ήθελα να το ξέρω. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ;)Μολις το δοικιμασα με την Kenwood 8022BT και δουλεψε αψογα.Εμφανιζει επαφη και αριθμο. Επειδή με βάλατε στην μπρίζα πήγα και άλλαξα την bluetooth μονάδα του Kenwood από ΒΤ100 σε ΒΤ200 και όντως δείχνει όνομα καλούντος, εχει πρόσβαση στον τηλ. κατάλογο και όλα τα υπόλοιπα αλλά κάποια φωνήεντα μου τα βγάζει με ''?''. Οχι όμως πάντα τα ίδια φωνήεντα...τες πα καλά είναι και έτσι...;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ναι το ξέρω, αλλά έτσι οι νέοι χρήστες στα windows mobile θα έχουν ένα thread σαν αναφορά για τη χρήση των windows mobile. Πλέον οι σύγχρονες συσκευές έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες τις οποίες καλό είναι να συζητάμε στο συγκεκριμένο thread της εκάστοτε συσκευής, όπως και κάνουμε εξάλλου. Για γενικότερα θέματα που αφορούν το Software των windows mobile υπάρχει το σχετικό thread όπως και αυτό για το Navigation. Συνεπώς κρίνω πως στην παρούσα μορφή του forum δεν υπάρχει λόγος αλλά και δεν είναι απλό να αλλάξει κάτι σε αυτό. Εκφράζω φυσικά προσωπική άποψη. Ας μην συνεχιστεί όμως άλλο αυτή η συζήτηση εδώ. Για όποιον θέλει να κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση... υπάρχει και ο Σχολιασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 προσωπικα πιστευω ειναι ενα απο τακαλυτερα κινητα που εχουν κυκλοφορησει.εγω θα αργησω να το αλλαξω.ενα αλλο θετικο ειναι οτι πλεον δεν εξαρτωμαστε απο την ace hellas Όταν λες ότι πλέον δεν εξαρτώμαστε πλέον από την ace hellas τι εννοείς, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω με τα HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Όταν λες ότι πλέον δεν εξαρτώμαστε πλέον από την ace hellas τι εννοείς, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω με τα HTC Μαλλον οτι το sense αλλαζει σε ελληνικα με reg tweak , περνας και ενα πληκτρολογιο για να γραφεις ελληνικα και εισαι ετοιμος , ενω σε καλυπτει σε θεματα hardware η ace. Οποτε μπορεις να κανεις την αγορα απο εξωτερικο φθηνοτερα και χωρις να χασεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μαλλον οτι το sense αλλαζει σε ελληνικα με reg tweak , περνας και ενα πληκτρολογιο για να γραφεις ελληνικα και εισαι ετοιμος , ενω σε καλυπτει σε θεματα hardware η ace. Οποτε μπορεις να κανεις την αγορα απο εξωτερικο φθηνοτερα και χωρις να χασεις κατι. δεν καταλάβες καλα. δεν εξαρτωμαστε απο την ace εννοει οτι βαζεις την ελληνικη rom της ace οπου εχει κατεβασει οχι απο την ace αλλα απο site της htc.com πληρης ελληνικη rom.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μαλλον οτι το sense αλλαζει σε ελληνικα με reg tweak , περνας και ενα πληκτρολογιο για να γραφεις ελληνικα και εισαι ετοιμος , ενω σε καλυπτει σε θεματα hardware η ace. Οποτε μπορεις να κανεις την αγορα απο εξωτερικο φθηνοτερα και χωρις να χασεις κατι. σευχαριστώ για την απάντηση, αν είναι αυτό πάντως νομίζω ότι με reg tweak άλλαζε η γλώσσα του μανιλα από την εποχή του diamond και σίγουρα από την εποχή του HD. Όσο για πληκτρολογια πάντα υπήρχαν εναλακτικες λύσεις. --------------- ενώ έγραφα ποσταρε και ο φίλος forisp2004, οπότε οποίος δεν θέλει να το πάρει με δόσεις δεν αξίζει να το αγοράσει από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 καλημερα παιδια εχω το εξεις προβλημα. εχω ερθει λιγες μερες στη σιφνο .ενω στο gps με διχνει στη σιφνο ο καιρος μου δειχνει της φολεγανδρο. τη το κλινω το ανειγω τιποτα. μου δειχνει στο καιρο της φολεγανδρο.στην αρχη εδειχνε σιφνο. και στη ωρα δειχνει οτι ειναι ωρα μινσκ . το βαζω αθηνας κλεινω των αυτοματισμό της ωρας αλλα αυτο επιστρεφη παλει στο μινσκ. ολα αυτα με την νεα ρομ που εβαλα ,κανεις για βοηθεια,,?εχω παρει το λεο απο πλαίσιο. Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 καλημερα παιδια εχω το εξεις προβλημα. εχω ερθει λιγες μερες στη σιφνο .ενω στο gps με διχνει στη σιφνο ο καιρος μου δειχνει της φολεγανδρο. τη το κλινω το ανειγω τιποτα. μου δειχνει στο καιρο της φολεγανδρο.στην αρχη εδειχνε σιφνο. και στη ωρα δειχνει οτι ειναι ωρα αμαν. το βαζω αθηνας κλεινω των αυτοματισμό της ωρας αλλα αυτο επιστρεφη παλει στο αμαν. ολα αυτα με την νεα ρομ που εβαλα ,κανεις για βοηθεια,,?εχω παρει το λεο απο πλαίσιο. Για το θεμα ωρας...τα προγραματα πλοηγησης εχουν επιλογη για αυτοματη ρυθμιση ωρας...εμενα παντα,οταν εμπαινα σε ενα απο αυτα και μετα εβγαινα μου πηγαινε μια ωρα μπροστα (η πισω). Ψαξε στις ρυθμισεις το προγραματος πλοηγησης σου και απενεργοποιησε το. Για καιρο ποιο προγραμα εχεις ? Το μαμα του sense? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 δεν καταλάβες καλα. δεν εξαρτωμαστε απο την ace εννοει οτι βαζεις την ελληνικη rom της ace οπου εχει κατεβασει οχι απο την ace αλλα απο site της htc.com πληρης ελληνικη rom.;) Χι χι...εγω και στο ελληνικο 3600 που ειχα...παλι wwe εκδοση ειχα οπως και στο touch pro!! Τελικα κουσουρι σου μενει..οπως και στο pc παντα εχω αγγλικο os...με τα ελληνικα...δεν ξερω....δεν βρισκω τιποτα !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Για το θεμα ωρας...τα προγραματα πλοηγησης εχουν επιλογη για αυτοματη ρυθμιση ωρας...εμενα παντα,οταν εμπαινα σε ενα απο αυτα και μετα εβγαινα μου πηγαινε μια ωρα μπροστα (η πισω). Ψαξε στις ρυθμισεις το προγραματος πλοηγησης σου και απενεργοποιησε το. Για καιρο ποιο προγραμα εχεις ? Το μαμα του sense? ναι ακριβως αυτο εχω το μαμα προγραμμα για τον καιρο Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Εμενα δεν εχει καν την Σιφνο στις τοποθεσιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts