andrewmaslim Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Που ακριβως ειδες στο Manual οτι υποστηρίζει διαφορετικά wallpapers σε κάθε ένα διαφορετικό tab; Διόρθωση. Στο XDA που το παρουσίαζαν, το έγραφε... ==================== Παιδιά, ΚΑΠΟΥ υπάρχει για κάποιον "νέο" με τα Navigator προγράμματα, ένα tutorial, ένα "how-to", για να μπορέσω να δω ΠΩΣ θα βάλω ένα ή παραπάνω από ένα πρόγραμμα για να τα χρησιμοποιώ με το GPS; Δηλαδή, βρήκα μερικά... αλλά δεν ξέρω... τι να τα κάνω! Ούτε πως να τα κάνω να λειτουργήσουν, ούτε ΠΟΥ πρέπει να τα κοπιάρω στο Leo, ούτε πως θα βάλω φωνητικά ελληνικά ή που θα βάλω ελληνικούς χάρτες. (Στην Αγγλία με το ΟΜΝΙΑ μου, ήρθε ο μάγκας ο Ιρλανδός ο κολλητός μου, μου 'φερε έτοιμο ένα φλασάκι, κόπιαρα ό,τι μου είπε στην κάρτα... και τέλος, δούλευε κάθε φορά που έτρεχα το .exe. Τώρα;;; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Να ενημερώσω πως δεν μας επιτρέπεται να ζητάμε/συζητάμε δημόσια στο forum για παράνομο λογισμικό (σπασμένα προγράμματα πλοήγησης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παλι copy-paste θα κανεις στην sd και θα τρεχεις το .exe Τωρα εαν μιλαμε για primo θα χρειαστείς ενα data.zip & branding.zip να τα κανεις επισης copy-paste και ενα sys.txt για leo. Περαιτέρω οδηγιες θα εχει εκει που τα αγορασες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 του ακουστικου η του ηχειου?:confused: Για ηχειο, το SRS WOWHD ειναι εφαρμογη που κανει κατι αναλογο.. για ακουστικο, δεν εχω ιδεαστο ακουστικο θελω περισσοτερη ενταση.στο ηχειο δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Να ενημερώσω πως δεν μας επιτρέπεται να ζητάμε/συζητάμε δημόσια στο forum για παράνομο λογισμικό (σπασμένα προγράμματα πλοήγησης). Και πάλι, θα 'θελα να μου επισημάνεις, ΠΟΥ & ΠΟΤΕ ζήτησα παράνομο λογισμικό! Εγώ, ένα TUTORIAL ζήτησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Και πάλι, θα 'θελα να μου επισημάνεις, ΠΟΥ & ΠΟΤΕ ζήτησα παράνομο λογισμικό! Εγώ, ένα TUTORIAL ζήτησα! Είναι ξεκάθαρο ότι έχω γίνει κατανοητός. Τώρα όποιος θέλει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις αυτό είναι άλλο θέμα. Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Edited June 13, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Και πάλι, θα 'θελα να μου επισημάνεις, ΠΟΥ & ΠΟΤΕ ζήτησα παράνομο λογισμικό! Εγώ, ένα TUTORIAL ζήτησα! Το user's manual του εκάστοτε προγράμματος που έχεις αγοράσει έχει και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και οδηγίες χρήσης. Αν παρόλα αυτά εξακολουθείς να εχεις κάποια απορία, το thread που σου έδωσε κ Γιάννης θα βοηθήσει σίγουρα! :) Edited June 13, 2011 by staurakis Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εχω βαλει ηχητικη ειδοποιηση οταν ερχονται mails (κανει συγχρονισμο ανα 2 ωρες οπως το εχω ορισει) παρολα αυτα, δεν χτυπαει! αναβει το led, δονειται (αν το ορισεις να εχει δονηση) αλλα ηχος ουτε κατ ιδεαν! τι μπορει να φταιει?:worry: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πήγα τελικά το κινητό στο service για το παραπάνω πρόβλημα που αναφέρω. Πριν καν τελειώσω την αναφορά του προβλήματος ο τεχνικός μου ανέφερε ότι το γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα, μιας και το έχουν παρουσιάσει αρκετά HD2! Τον ρώτησα αν αναφέρεται στην μητρική και μου είπε πως ναι. Λογικά μεχρι αύριο θα ξέρω περί τίνος πρόκειται. Για να δούμε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εχω βαλει ηχητικη ειδοποιηση οταν ερχονται mails (κανει συγχρονισμο ανα 2 ωρες οπως το εχω ορισει) παρολα αυτα, δεν χτυπαει! αναβει το led, δονειται (αν το ορισεις να εχει δονηση) αλλα ηχος ουτε κατ ιδεαν! τι μπορει να φταιει?:worry: Ίσως ο ήχος που έχεις επιλέξει δεν είναι συμβατός με τη συγκεκριμένη λειτουργία. Μήπως να δοκίμαζες έναν από τους ήχους που η συσκευή χρησιμοποιεί για ειδοποιήσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 εχω βαλει ηχητικη ειδοποιηση οταν ερχονται mails (κανει συγχρονισμο ανα 2 ωρες οπως το εχω ορισει) παρολα αυτα, δεν χτυπαει! αναβει το led, δονειται (αν το ορισεις να εχει δονηση) αλλα ηχος ουτε κατ ιδεαν! τι μπορει να φταιει?:worry: Χρησιμοποιείς κάποιον από τους default ήχους; Στο θέμα της Energy απευθύνθηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Θες να σου δώσω τα ΔΙΚΑ μου ηχητικά, να βάλεις; Έχω english-female ειδοποιητικά, που λέει "you have a message" κτλ. Θες; Χρησιμοποιείς κάποιον από τους default ήχους; Στο θέμα της Energy απευθύνθηκες; To oποίο, που είναι; Δεν το 'χω δει εγώ προσωπικά (μόνο της Ομέγα). Edited June 13, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Χρησιμοποιώ default ήχο όχι κάποιο της rom. Δοκίμασα ν αλλάξω και ήχο, αλλα τίποτα! Αυτό που παρατήρησα τώρα μόλις είναι ότι όταν λαμβανω mail στο gmail η στο yahoo, χτυπάει. Άμα κάνω κάτι στο hotmail (ο βασικός μου λογαριασμός), κάνει τον κινέζο. Απλά το led ανάβει! :wacko: έχει προσωπικότητα έντονη και προτιμήσεις μάλλον το κινητο μου. Δε συμβιβάζεται με τα όσα του οριζω. :confused: @andrewmaslim: στους xda είναι το thread της rom. :) επίσης ευχαριστώ Ιδιαιτερα για την προσφορά σου, απλώς προτιμούσα ανέκαθεν default ηχους! ;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 To oποίο, που είναι; Δεν το 'χω δει εγώ προσωπικά (μόνο της Ομέγα). Εκεί που την κατέβασες ίσως; (Στο xda) (H Omega είναι rom μέλους του myphone.gr και γιαυτό υπάρχει εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Χρησιμοποιώ default ήχο όχι κάποιο της rom. Δοκίμασα ν αλλάξω και ήχο, αλλα τίποτα! Αυτό που παρατήρησα τώρα μόλις είναι ότι όταν λαμβανω mail στο gmail η στο yahoo, χτυπάει. Άμα κάνω κάτι στο hotmail (ο βασικός μου λογαριασμός), κάνει τον κινέζο. Απλά το led ανάβει! :wacko: έχει προσωπικότητα έντονη και προτιμήσεις μάλλον το κινητο μου. Δε συμβιβάζεται με τα όσα του οριζω. :confused: @andrewmaslim: στους xda είναι το thread της rom. :) επίσης ευχαριστώ Ιδιαιτερα για την προσφορά σου, απλώς προτιμούσα ανέκαθεν default ηχους! ;) A, εγώ νόμιζα ότι ΚΑΙ ΕΔΩ είχε topic για την Energy... Πάντως, Ο,ΤΙ θες από ήχους, έχω περίπου... 1GB wav/sounds/εφέ κτλ.! Για τα πάντα (κλικ, μπιπ, μέταλο, switch,... ό,τι θες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ο ήχος ειδοποίησης για τα εισερχόμενα email των hotmail λογαριασμών κτυπάει μόνο όταν έχεις επιλέξει στο χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού συχνότητα συγχρονισμού "Κατά την άφιξη στοιχείων". Σε κάθε άλλη επιλογή συχνότητας συγχρονισμού απλά δεν κτυπάει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ο ήχος ειδοποίησης για τα εισερχόμενα email των hotmail λογαριασμών κτυπάει μόνο όταν έχεις επιλέξει στο χρονοδιάγραμμα συγχρονισμού συχνότητα συγχρονισμού "Κατά την άφιξη στοιχείων". Σε κάθε άλλη επιλογή συχνότητας συγχρονισμού απλά δεν κτυπάει. σοβαρα?:blink: τι τρελο ειναι αυτο? ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω αν και δε με συμφερει με το data plan που εχω να συνδεεται συνεχως!:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Αυτό ισχύει μόνο για τους hotmail λογαριασμούς. :dash: :dizzy: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Κανω πριν λιγο ενα ρεσταρτ στο κινητο και ξαφνικα δεν μπορει να φορτώσει το Sense. "Αδυνατη η εναρξη του HTC Sense,πιεστε εδω για να προσπαθησετε ξανα" Τι επαθε ξαφνικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Κανω πριν λιγο ενα ρεσταρτ στο κινητο και ξαφνικα δεν μπορει να φορτώσει το Sense. "Αδυνατη η εναρξη του HTC Sense,πιεστε εδω για να προσπαθησετε ξανα" Τι επαθε ξαφνικα?? Για να έκανες ριστάρτ (soft-reset), σημαίνει σίγουρα ότι ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ (έκανες install) και χρειαζόταν να κάνεις soft! Άρα... ΒΓΑΛΕ ό,τι έβαλες, κάνε soft και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) οχι δεν εβαλα κατι απλα ειχε κρασαρει ο resco και δεν ανοιγε γι'αυτο και το soft. δεν ειναι οτι τον εβαλα τωρα ομως.. Σκεφτομαι μηπως επαθε το CHT τπτ.. Edited June 14, 2011 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 οχι δεν εβαλα κατι απλα ειχε κρασαρει ο resco και δεν ανοιγε γι'αυτο και το soft. δεν ειναι οτι τον εβαλα τωρα ομως.. Σκεφτομαι μηπως επαθε το CHT τπτ.. Ρε φίλε... έχουν κρασάρει ΕΝΑ ΣΟΡΟ προγράμματα (που ο Resco, σ' εμένα ΠΟΤΕ δεν έχει κρασάρει!)... και το κουβεντιάζουμε ακόμα;;; ΚΑΝΕ HARD, ΤΕΛΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Επειδη κρασαρε μια φορα ο resco θα κανω hard reset?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Επειδη κρασαρε μια φορα ο resco θα κανω hard reset?? Το πρόβλημα που έχεις είναι πριν το κρασάρισμα του resco. Θυμίσου πότε έκανες τελευταία φορά SReset και τι αλλαγές έκανες ενδιάμεσα. Το sense το επηρεάζουν και τα wallparer, ρολόγια και αλλαγές στην εμφάνιση. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Στα ρολογια εκανα κατι αλλαγες.. Κατεβασα καποια skins για τα analog clocks Προσπαθω να κανω Uninstall το CHT και μου λεει οτι δεν καταργηθηκε πληρως.. Πως μπορω να το καταργησω? Edited June 14, 2011 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts