fallen_angel58 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Κανω αυτο που λεει....αλλα μενει σε κατασταση bootloader...δεν γυριζει μετα σε λευκη!!!!Τι φταει???Κολλαει στο βημα6....στο 7 δεν πηγαινει με τιποτα!! [Προσπαθω να περασω την μαμα rom ] Αλλος τροπος για να περασω το SPL original? Edited June 4, 2011 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 δε φταιει ο τροπος.... εσυ κατι δεν κανεις καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) δε φταιει ο τροπος.... εσυ κατι δεν κανεις καλα.... Αποκλειεται....σε fat32 ειναι η καρτα....την εχω κανει απο pc...περναω το αρχειο LEOIMG.nbh δεν ειναι και πολυ δυσκολο...χυμα μες την καρτα!!!Σιγα τα πολλα βηματα που εχει!!!και αφου φορτωσει το bootloader, για κλασματα δευτερολεπτου πεταει το loading...αλλα δεν το κραταει και επαναφερει με την μια παλι το bootloader και μενει εκει!!! Μηπως φταει το αρχειο????το κατεβασα απο εδω.... http://www.myphone.gr/forum/showthre...65#post3048165 Edited June 4, 2011 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Υπαρχει τροπος να εχουμε προσβαση στο δικτυο του σπιτιου μας απο το κινητό μεσω WiFi? Βλεπω στο resco explorer οτι εχει μενου network αλλα προφανως καπου θελει ρύθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Υπαρχει τροπος να εχουμε προσβαση στο δικτυο του σπιτιου μας απο το κινητό μεσω WiFi? Βλεπω στο resco explorer οτι εχει μενου network αλλα προφανως καπου θελει ρύθμιση... Ναι, υπάρχει. Ρίξε μια ματιά στον οδηγό παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2281177#post2281177 Είναι για το HTC TyTN II (Kaiser), αλλά τα ίδια ισχύουν και για το HD2. Ελπίζω να σε βοηθήσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Καλησπέρα από έναν νεοφώτιστο στο HD2. Απέκτησα τη συκευή χθές, μετά μερικούς μήνες συμβίωσης με ένα Omnia II. Οφείλω να πω ότι προβληματίστηκα με την απόδοση του WiFi και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι θέμα ρυθμίσεων, έπεσα σε προβληματικό κομμάτι ή (απίθανο) είναι γενικό το φαινόμενο. Συγκεκριμένα, η συσκευή δυσκολεύεται να συνδεθεί με το router του σπιτιού μου από σημεία που άλλες συσκευές δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα (τελείως ενδεικτικά, Omnia II, ZTE Blade, LG-GM750, LG-KS20, SE P1i) και, ακόμα και όταν μετακινηθώ πλησιέστερα στο router, συνήθως η επανασύνδεση δεν γίνεται αυτόματα, αλλά πρέπει να την επιδιώξω εγώ μέσα από το μενού των ρυθμίσεων. Τα στοιχεία της συσκευής μου: Manila: 2.5.20181527.0 ROM: 3.14.482.2 Radio: 2.15.50.14 Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο "φορά" την τελευταία official από το htc.gr, αλλά και πριν από αυτή είχα φλασάρει την τελευταία ελληνική Omega ROM (το κινητό είχε ήδη HSPL όταν το αγόρασα) και η συμπεριφιρά του WiFi ήταν η ίδια. Μήπως πρέπει να δοκιμάσω κάποιο άλλο Radio; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ή να επιστρέψω τη συσκευή;... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited June 4, 2011 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλημέρα :) Αν όπως λες δεν ανιχνεύεται ως router/hotspot από το netbook τότε μάλλον έχει να κάνει με το σετάρισμα του LEO ως Hotspot και όχι με την Vodafone. Αν καταφέρεις και το "δει" και συνδεθεί πάνω του τότε πρέπει να δεις αν δουλεύει ή όχι η σύνδεση.... Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις HotSpot? καλησπερα! :) Οντως δεν ανιχνευεται ως wifi hotspot, ενω πριν κανα διμηνο που το εκανα τελευταια φορα, δεν αντιμετωπιζα θεμα. ειμαι με rom energy, οποτε το κανω παντα μεσω μιας επιλογης που εχει και ονομαζεται wifi νομιζω. Κοιτωντας να κανω και το iphone μου hotspot πληροφορηθηκα οτι τον τελευταιο μηνα σταματησε το tethering η vodafone Eλλαδας, και αναρωτηθηκα μηπως και φταιει αυτο. Παντως τωρα στο αεροδρομιο που ειμαι, το wifi στο ρολο του receiver λειτουργει αψογα! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι, υπάρχει. Ρίξε μια ματιά στον οδηγό παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2281177#post2281177 Είναι για το HTC TyTN II (Kaiser), αλλά τα ίδια ισχύουν και για το HD2. Ελπίζω να σε βοηθήσει. Ευχαριστώ πράγματι πολυ καλος οδηγος!!:up: Το μονο προβλημα ειναι οτι "ειδα" μονο το λαπτοπ που συνδέεται και αυτο ασυρματα και οχι το desktop που ειναι ενσύρματα! Ετσι ειναι ή κατι δεν εχει γινει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Πρόγραμμα ή ρυθμίσεις για να ΑΥΞΗΣΩ την ένταση του ήχου του Leo, υπάρχει; Επίσης, πως να κάνω edit (να αλλάξω) τα icons της Sense Slidebar; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μήπως πρέπει να δοκιμάσω κάποιο άλλο Radio; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ή να επιστρέψω τη συσκευή;... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η συσκευή σου φοράει το κατά γενική ομολογία καλύτερο radio. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με το wifi; Έχεις δοκιμάσει σε διάφορα router; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Ευχαριστώ πράγματι πολυ καλος οδηγος!!:up: Το μονο προβλημα ειναι οτι "ειδα" μονο το λαπτοπ που συνδέεται και αυτο ασυρματα και οχι το desktop που ειναι ενσύρματα! Ετσι ειναι ή κατι δεν εχει γινει σωστα? Μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά... Έχεις κάνει "share" τον σκληρό του desktop; Αν τον έχεις κάνει, τότε θα πρέπει να τον βλέπεις στον Resco. Εγώ βλέπω τα πάντα μέσα απ' τον Resco: 2 desktops (ενσύρματα) και 1 laptop (Wi-Fi). Σε όλους όμως έχω κάνει "share" τους σκληρούς τους και όλοι χρησιμοποιούν ένα κοινό network password (δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό, αλλά το αναφέρω μήπως...). Επίσης τσέκαρε αν το laptop βλέπει τον desktop. Edit: Τώρα θυμήθηκα ότι αν στον desktop έχεις Windows 7 (μπορεί να ισχύει και με τα Vista), τότε μπορεί να μην σου εμφανιστεί ο desktop στον Resco... Για να έχεις πρόσβαση στον desktop πρέπει να πληκτρολογήσεις εσύ (χειροκίνητα) το όνομα του desktop και το όνομα του σκληρού. Π.χ., αν το όνομα του desktop είναι mydesktop τότε στο Map Drive του Resco πρέπει να πληκτρολογήσεις "\\mydesktop\C" ή κάτι τέτοιο και θα το δει. Αυτό το κάνεις μόνο μία φορά και μετά το θυμάται. Για την ακριβή σύνταξη του παραπάνω, δες πώς σου βγάζει το laptop και απλά αντικατέστησε το όνομά του με αυτό του desktop. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Οφείλω να πω ότι προβληματίστηκα με την απόδοση του WiFi και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι θέμα ρυθμίσεων, έπεσα σε προβληματικό κομμάτι ή (απίθανο) είναι γενικό το φαινόμενο. Δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα... Σ' εμένα το HD2 δουλεύει τέλεια μέσα σε όλο το σπίτι. Ακόμα και έξω στο δρόμο παίζει (το διαμέρισμά μας είναι στον 3ο όροφο). Edited June 4, 2011 by DrMobile Προσθήκη απάντησης σε άλλο post. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Η συσκευή σου φοράει το κατά γενική ομολογία καλύτερο radio. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς με το wifi; Έχεις δοκιμάσει σε διάφορα router; Δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα... Σ' εμένα το HD2 δουλεύει τέλεια μέσα σε όλο το σπίτι. Ακόμα και έξω στο δρόμο παίζει (το διαμέρισμά μας είναι στον 3ο όροφο). Το τηλέφωνο αποσυνδέεται από το router και αργεί/"αμελεί"/δυσκολεύεται να επανασυνδεθεί. Το router είναι το λευκό Pirelli της On. Πολύ δυνατό δεν είναι, αλλά καμμία συσκευή μου δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και με κάποιο άλλο radio και θα δώ... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Αποκλειεται....σε fat32 ειναι η καρτα....την εχω κανει απο pc...περναω το αρχειο LEOIMG.nbh δεν ειναι και πολυ δυσκολο...χυμα μες την καρτα!!!Σιγα τα πολλα βηματα που εχει!!!και αφου φορτωσει το bootloader, για κλασματα δευτερολεπτου πεταει το loading...αλλα δεν το κραταει και επαναφερει με την μια παλι το bootloader και μενει εκει!!! Μηπως φταει το αρχειο????το κατεβασα απο εδω.... http://www.myphone.gr/forum/showthre...65#post3048165 επηδη την εχω παθει πολλες φορες η καρτα να ειναι αδια!!! θα βαλεις μονο το αρχειο μεσα και το leoimg.nbh θα το γραψεις εσυ με το χερι σου με μικρα αγγλικα δεν θα το κανεις copy paste!! και θα δεις πως θα δουλεψει!!!:happy::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Edit: Τώρα θυμήθηκα ότι αν στον desktop έχεις Windows 7 (μπορεί να ισχύει και με τα Vista), τότε μπορεί να μην σου εμφανιστεί ο desktop στον Resco... Για να έχεις πρόσβαση στον desktop πρέπει να πληκτρολογήσεις εσύ (χειροκίνητα) το όνομα του desktop και το όνομα του σκληρού. Π.χ., αν το όνομα του desktop είναι mydesktop τότε στο Map Drive του Resco πρέπει να πληκτρολογήσεις "\\mydesktop\C" ή κάτι τέτοιο και θα το δει. Αυτό το κάνεις μόνο μία φορά και μετά το θυμάται. Για την ακριβή σύνταξη του παραπάνω, δες πώς σου βγάζει το laptop και απλά αντικατέστησε το όνομά του με αυτό του desktop. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Αυτο ηταν τελικα, δουλευει μια χαρα τωρα!! Ευχαριστώ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Ρε παιδίά, είναι δυνατόν σε επίσημο service (ACE) σοβαρής εταιρείας (HTC) να έχουν το κινητό (HD2) 1 μήνα για αλλαγή πλακέτας με την δικαιολογία οτι δεν υπάρχει ανταλακτικό και χωρίς καμία άλλη ενημέρωση??? Έστειλα μηνυμα και στην HTC και ψάχνω να δω τι να κάνω γιατί τα έχω πάρει πλέον πολύ άγρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Ρε παιδίά, είναι δυνατόν σε επίσημο service (ACE) σοβαρής εταιρείας (HTC) να έχουν το κινητό (HD2) 1 μήνα για αλλαγή πλακέτας με την δικαιολογία οτι δεν υπάρχει ανταλακτικό και χωρίς καμία άλλη ενημέρωση??? Έστειλα μηνυμα και στην HTC και ψάχνω να δω τι να κάνω γιατί τα έχω πάρει πλέον πολύ άγρια...συνηθως αυτοι δεν αργουν,μαλλον επεσες στην περιπτωση να μην εχουν την πλακετα.ρωτησε τους σε τετοιες περιπτωσεις ποιος ειναι ο συνιθισμενος χρονος αναμονης,να ξερεις τουλαχιστον ποσο θα περιμενεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Ρε παιδίά, είναι δυνατόν σε επίσημο service (ACE) σοβαρής εταιρείας (HTC) να έχουν το κινητό (HD2) 1 μήνα για αλλαγή πλακέτας με την δικαιολογία οτι δεν υπάρχει ανταλακτικό και χωρίς καμία άλλη ενημέρωση??? Έστειλα μηνυμα και στην HTC και ψάχνω να δω τι να κάνω γιατί τα έχω πάρει πλέον πολύ άγρια... Μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Εγώ παλιότερα είχα στείλει το Kaiser μου στην ACE Hellas και σε 15-20 μέρες το είχα πίσω με αλλαγμένη μητρική και χωρίς να έχω πληρώσει ούτε 1 ευρώ (τα ταχυδρομικά πήγαινε-έλα δικά τους). Άψογη εξυπηρέτηση, μου θύμισε τις εποχές που ήμουν Αγγλία. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 συνηθως αυτοι δεν αργουν,μαλλον επεσες στην περιπτωση να μην εχουν την πλακετα.ρωτησε τους σε τετοιες περιπτωσεις ποιος ειναι ο συνιθισμενος χρονος αναμονης,να ξερεις τουλαχιστον ποσο θα περιμενεις Ο συνηθισμένος χρόνος αναμονής είναι λιγότερο από μία εβδομάδα. Πλέον υπάρχει έλλειψη ανταλλακτικών στη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Με δεδομένο ότι το κινητό πωλείται ακόμα στην αγορά σε κάποια καταστήματα (ή γιατί έχει "ξεμείνει" ή γιατί έγιναν μερικές ανεξάρτητες εισαγωγές τελευταία) και με την έλλειψη των ανταλακτικών στην συγκεκριμένη συσκεύη, πώς θα καλυφτεί η διετής εγγύηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Με δεδομένο ότι το κινητό πωλείται ακόμα στην αγορά σε κάποια καταστήματα (ή γιατί έχει "ξεμείνει" ή γιατί έγιναν μερικές ανεξάρτητες εισαγωγές τελευταία) και με την έλλειψη των ανταλακτικών στην συγκεκριμένη συσκεύη, πώς θα καλυφτεί η διετής εγγύηση??? ελα μου ντε.... εμενα παει για 3η φορα για αλλαγη πλακετας?? αλλα που θα βρουνε την πλακετα δεν ξερω!! αυριο το στελνω και ο θεος βοηθος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Που κατασκευάζονται τα leo, σε πια χώρα; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Που κατασκευάζονται τα leo, σε πια χώρα; Taiwan τα ευρωπαϊκά, China τα αμερικάνικα της T-Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Taiwan τα ευρωπαϊκά, China τα αμερικάνικα της T-Mobile. Δεν ειναι απολυτο αυτο. Νομιζω οτι εχει να κανει με την παρτιδα. Οπως εχω ξαναγραψει, το δικο μου ειναι made in Taiwan. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Δεν ειναι απολυτο αυτο. Νομιζω οτι εχει να κανει με την παρτιδα. Οπως εχω ξαναγραψει, το δικο μου ειναι made in Taiwan. Τότε γιαυτό (μάλλον) είδα διαφορά στην ποιότητα κατασκευής των δύο συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλημέρα, έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το Twitter του Sence ή το Peep application? Μου βγάζουν σφάλμα στο login ενώ κάποτε (πριν αρκετούς μήνες) μου δούλευαν. Έχω δοκιμάσει αρκετά tips/tricks που βρήκα για να τα κάνω να παίξουν αλλά δεν πιάνει τίποτα..... Ξέρει κανείς κάτι ή πρέπει να μπει άλλη εφαρμογή για Twitter? :confused: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts