nasos79 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Να ρωτήσω μια βλακεία... Έχω κάνει backup μέσω του PIM αλλά διστάζω να διαγράψω το περιεχόμενο της συσκευής μου... Θα τα επαναφέρει όλα όπως ήταν, είμαστε βέβαιοι γι' αυτό; Επαφές με τους ήχους κλήσης τους, μηνύματα, όλα; Μην φάω πάλι μια μέρα να το στήσω το τηλέφωνο... Είμαστε σίγουροι ότι δουλεύει καλά αυτό το πραγματέλι; Ε, φανταστικό forum; :):happy: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Να ρωτήσω μια βλακεία... Έχω κάνει backup μέσω του PIM αλλά διστάζω να διαγράψω το περιεχόμενο της συσκευής μου... Θα τα επαναφέρει όλα όπως ήταν, είμαστε βέβαιοι γι' αυτό; Επαφές με τους ήχους κλήσης τους, μηνύματα, όλα; Μην φάω πάλι μια μέρα να το στήσω το τηλέφωνο... Είμαστε σίγουροι ότι δουλεύει καλά αυτό το πραγματέλι; Ε, φανταστικό forum; :):happy: Υποθέτω εννοείς επαναφορά μόνο των επαφών, μηνυμάτων, ραντεβού, υποχρεώσεων και όχι γενική επαναφορά. Αν είναι έτσι, προχώρα άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Επαφές με τους ήχους κλήσης τους, Αυτό όχι, μόνο τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Με ποιο τρόπο (πρόγραμμα-browser κτλ) μπορώ να βλέπω Live streaming στο κινητό πχ ένα τηλεοπτικό κανάλι μέσω ίντερνετ; Πχ το MEGA το KONTRACHANNEL κτλ. Κάποια στιγμή είχα ρωτήσει πως μπορώ να ακούσω μουσική μέσω bluetooth. Τελικά ο μόνος τρόπος είναι να υποστηρίζει το bluetooth αυτή τη λειτουργία μαζί με το κινητό. Έτσι και εγώ πήρα το παρακάτω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/NOKIA-BLUETOOTH-STEREO-HEADS-FM-RADIO-MW600-1234-0434.htm και επιτέλους έχω και ράδιο και τα mp3 του κινητού μου στο bluetooth όπως και τον σχεδόν πλήρη έλεγχο. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Επαφές με τους ήχους κλήσης τους, μηνύματα, όλα To PIM όχι... Άμα θες και ήχους κλήσης και συνδέσμους facebook, χρησιμοποίησε το Spb backup.;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ρε παιδια συμβαινει το εξης κουφο.οταν παιρνω κινητα που εχουν ηχο-τραγουδι στην αναμονη το τραγουδι ακουγεται χαλια,μπουκωμενο με τρελα παρασιτα.οταν παιρνω τα ιδια νουμερα απο αλλα κινητα ακουγεται μια χαρα.τι μπορει να φταιει γιατι προβλημα της εταιρειας δεν μπορει να ειναι αφου απο αλλα κινητα της ιδιας εταιρειας δεν υπαρχει το προβλημα! EDIT μολις δοκιμασα και τελικα φταιει το ακουστικο bt!μονο απο το ακουστικο του κινητου ολα ειναι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Οταν παταω στην κεραια διπλα απο την μπαταρια και βγαίνει το μενου με τις ειδοποιήσεις γραφει cosmote internet και διπλα πχ 2:30:45.. Αυτο σημαινει οτι ειναι συνδεδεμενο τοση ωρα?εχει καποια χρεωση αυτο? αποτι βλεπω απο το sbp monitor δεν κατεβαζει κατι, το μονο που του εχω βαλει να κανει ειναι ανανεωση στον καιρο καθε 3 ωρες.. Το πακετο συνδεσης που εχω παρεχει 100mb οποτε οσο βλεπω οτι εχω υπολοιπο δεν πρεπει να φοβαμαι για περαιτέρω χρεώσεις σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Οταν παταω στην κεραια διπλα απο την μπαταρια και βγαίνει το μενου με τις ειδοποιήσεις γραφει cosmote internet και διπλα πχ 2:30:45.. Αυτο σημαινει οτι ειναι συνδεδεμενο τοση ωρα?εχει καποια χρεωση αυτο? αποτι βλεπω απο το sbp monitor δεν κατεβαζει κατι, το μονο που του εχω βαλει να κανει ειναι ανανεωση στον καιρο καθε 3 ωρες.. Το πακετο συνδεσης που εχω παρεχει 100mb οποτε οσο βλεπω οτι εχω υπολοιπο δεν πρεπει να φοβαμαι για περαιτέρω χρεώσεις σωστα?αν κανεις μονο ανανεωση καιρου,με 100mb το μηνα δεν υπαρχει προβλημα χρεωσης,αυτο το προγραμμα cosmote εχω και εγω. το μονο κακο ειναι οτι σου τρωει μπαταρια ετσι,γιαυτο εγω το εχω κλειστο,και κανω ανανεωση καιρου οποτε θελω εγω,οχι αυτοματη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Οταν παταω στην κεραια διπλα απο την μπαταρια και βγαίνει το μενου με τις ειδοποιήσεις γραφει cosmote internet και διπλα πχ 2:30:45.. Αυτο σημαινει οτι ειναι συνδεδεμενο τοση ωρα?εχει καποια χρεωση αυτο? αποτι βλεπω απο το sbp monitor δεν κατεβαζει κατι, το μονο που του εχω βαλει να κανει ειναι ανανεωση στον καιρο καθε 3 ωρες.. Το πακετο συνδεσης που εχω παρεχει 100mb οποτε οσο βλεπω οτι εχω υπολοιπο δεν πρεπει να φοβαμαι για περαιτέρω χρεώσεις σωστα? Περα απο την ανανεωση και με συγκρατημενη χρηση internet σου αρκει τα πακετο αυτο. Το ιδιο χρησιμοποιω κι εγω για facebook/myphone κλπ οταν ειμαι εκτος σπιτιου και επαρκει με το παραπανω. Η ανανεωση καιρου εχει ελαχιστη ογκοχρεωση οποτε σου μενει αρκετη και για internet. Οσο δε ξεπερνας τα 100mb καμια επιπλεον χρεωση. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ok ευχαριστώ, απλα ειδα την ωρα σύνδεσης και με παραξένεψε λιγο..λεω μηπως επειδη ειναι συνδεδεμένο τοση ωρα εχει καποια αλλη χρεωση!! Απλα το να το ανοιγοκλεινεις συνεχεια ειναι λιγο κουραστικο..γι'αυτο θελω να το αφησω ανοιχτο..οσο για την μπαταρια that's life with HD2 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ok ευχαριστώ, απλα ειδα την ωρα σύνδεσης και με παραξένεψε λιγο..λεω μηπως επειδη ειναι συνδεδεμένο τοση ωρα εχει καποια αλλη χρεωση!! Απλα το να το ανοιγοκλεινεις συνεχεια ειναι λιγο κουραστικο..γι'αυτο θελω να το αφησω ανοιχτο..οσο για την μπαταρια that's life with HD2 :lol: οχι καμια περαιτερω χρεωση! Συμφωνω μαζι σου ως προς την μπαταρια! Το τιμημα μιας δυνατης συσκευης οπως το Leo, ειναι αυτο! Αμα κλεινεις το καθετι πια... :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια καλημερα!! πειτε πως μπορω να κανω extract την call history ?? εννοω, να μπορω να κανω extract αλλα να μπορω να την δω πχ στο excel/word/pdf...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εννοω, να μπορω να κανω extract αλλα να μπορω να την δω πχ στο excel/word/pdf......Δυστυχως αυτο δεν γινεται:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Δοκίμασε το call history export Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εννοω, να μπορω να κανω extract αλλα να μπορω να την δω πχ στο excel/word/pdf...... παλαιότερα είχα δει αλλά δε θυμάμαι που ακριβώς τη διαδικασία να γίνει extract απ το Pim backup αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί δε το χα χρειαστεί προσωπικα. Αν δε βρεις άκρη δοκίμασε με το Jeyo mobile για pc,νομίζω έχει τέτοια δυνατότητα.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705 από ότι γράφει ο δημιουργός του pim backup το .pib αρχείο που φτιάχνει το πρόγραμμα είναι στην ουσία ένα zip αρχείο.οπότε μετονομάζεις σε zip αποσυμπιέζεις και βρίσκεις το αρχείο που θέλεις.για να είναι όμως αναγνώσιμο το αρχείο θα πρέπει όταν κάνεις το backup να μην είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "binary backup(faster)" Edited February 18, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εννοω, να μπορω να κανω extract αλλα να μπορω να την δω πχ στο excel/word/pdf...... θα παρεις το αρχειο .pib του backup και θα το μετονομασεις σε .zip. Θα το ξεζιπαρεις κανονικα και θα βρεις λογικα μεσα αρχειο του τυπου .csv. Αν δεν κανω λαθος το excel διαβαζει τον τυπο αυτο, αλλα αν οχι ψαξε στο google για csv to xls converter. Υπαρχουν απειροι. Ετσι θα διαβασεις το call history μεσω excel. :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) παιδια ευχαριστω πολυ !! ο κινεζος φορτιστης αυτοκινητου μου (1000ma απο ebay), νομιζω οτι κατι εχει παθει... ενω αναβει το λαμπακι του κοκκινο, και στο τηλεφωνο βγαινει ο κεραυνος, που σημαινει οτι φορτιζει, σε 30' που τον ειχα συνδεδεμενο η μπαταρια απο 34% πηγε... 30%!!!! εχετε να προτεινετε καποιον δοκιμασμενο απο ebay/internet που να μπορει να διατηρησει εστω την μπαταρια κυριως κατα την χρηση gps??? edit: το pimbackup βγαζει ενα αρχειο .pbl πως το ανοιγω? Edited February 19, 2011 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 παιδια ευχαριστω πολυ !! ο κινεζος φορτιστης αυτοκινητου μου (1000ma απο ebay), νομιζω οτι κατι εχει παθει... ενω αναβει το λαμπακι του κοκκινο, και στο τηλεφωνο βγαινει ο κεραυνος, που σημαινει οτι φορτιζει, σε 30' που τον ειχα συνδεδεμενο η μπαταρια απο 34% πηγε... 30%!!!! εχετε να προτεινετε καποιον δοκιμασμενο απο ebay/internet που να μπορει να διατηρησει εστω την μπαταρια κυριως κατα την χρηση gps??? εγω μετα απο περιπλανηση σε ...αρκετους...κινεζους κατεληξα στον original φορτιστη και στο σπιτι και στο αμαξι και η διαφορα ειναι προφανης.με gps σε χρηση και μου φορτιζει το κινητο μεχρι 100%.με τους αλλους ζοριζοταν να ανεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 edit: το pimbackup βγαζει ενα αρχειο .pbl πως το ανοιγω? Κανε αυτό που σου λέει ο BBB αλλά κ η Ειρήνη ακριβώς από πάνω! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 εγω μετα απο περιπλανηση σε ...αρκετους...κινεζους κατεληξα στον original φορτιστη και στο σπιτι και στο αμαξι και η διαφορα ειναι προφανης.με gps σε χρηση και μου φορτιζει το κινητο μεχρι 100%.με τους αλλους ζοριζοταν να ανεβει. +1 !!! Συμφωνω απόλυτα. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημέρα στο φορουμ, Εκει που καθομουν με το leo και ειχα ανοιχτο ραδιο-wifi-opera και το ειχα και στην πριζα ξαφνικα κλεινει και βγαινει η λευκη οθονη που λεει htc και δονειται 3 φορες και μενει εκει.. Κανω σοφτ ρεσετ τπτ παλι μενει στην λευκη οθονη 3 δονησεις και τπτ μετα.. Βγαζω την μπαταρια το αφηνω λιγο παλι τπτ μετα...παλι τα ιδια Τι επαθε ρε παιδια?με official rom 3.14 ειμαι :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 εγω μετα απο περιπλανηση σε ...αρκετους...κινεζους κατεληξα στον original φορτιστη και στο σπιτι και στο αμαξι και η διαφορα ειναι προφανης.με gps σε χρηση και μου φορτιζει το κινητο μεχρι 100%.με τους αλλους ζοριζοταν να ανεβει. Συνήθως οι μη επώνυμοι φορτιστές δεν φτάνουν τα 1000 mah που απαιτούνται και γιαυτό δεν επαρκούν. Εντούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σωστές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημέρα στο φορουμ, Εκει που καθομουν με το leo και ειχα ανοιχτο ραδιο-wifi-opera και το ειχα και στην πριζα ξαφνικα κλεινει και βγαινει η λευκη οθονη που λεει htc και δονειται 3 φορες και μενει εκει.. Κανω σοφτ ρεσετ τπτ παλι μενει στην λευκη οθονη 3 δονησεις και τπτ μετα.. Βγαζω την μπαταρια το αφηνω λιγο παλι τπτ μετα...παλι τα ιδια Τι επαθε ρε παιδια?με official rom 3.14 ειμαι :cry: το εχω παθει και εγω μην ανχονεσαι αστο 5 λεπτα χωρις μπαταρια βαλτην και θα ανοιξη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts