elti Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Μόλις γύρισα Χαλκίδα,με είχε πιάσει 1 ανάγκη για αυτή την ανανέωση,είχα πάει πλαίσιο κηφισιά όπου για καλή μου τύχη είχε σχεδόν όλα όσα ήθελα να δω για πιθανούς αντικαταστάτες του HD2(το εχω σχεδόν 1 χρόνο!!) Λοιπόν αν θέλετε με πιστεύετε το κυριότερο για μένα το να μου κάνει κλικ η συσκευή στη 1η επαφή κ δούλεμα μαζί της στα βασικα που ζητάω ΔΕ μου το έκανε κανένα..Ούτε το Ν8 της nokia ούτε το πολύ iPhone4(αυτό το είχα ξαναδεί βεβαίως από κοντά)αλλά ούτε κυρίως το νέο htc windows phone των 630€(δε θυμάμαι το κωδικό)που το περίμενα να το δουλέψω με μεγάλη ανυπομονησία..μάλιστα το είχε κ δίπλα στο δικό μας κ να πω ακόμα 1 φορά οποίος έχει συνηθίσει το sense δύσκολα θα τη βρει με τα..πλακάκια..το μόνο που πραγματικά το είδα πιο καλό απ το δικό μας ήταν το desire HD αλλά όχι τόσο ώστε να δώσω τόσα χρήματα κ να εχω 2 σχεδόν ίδια τηλέφωνα μιας κ βεβαίως το αγαπημένο μου HD2 δε προβλέπω να το δώσω γιατί δε θέλω..πάντως ηρέμησα πραγματικά άξιζε η βόλτα γιατί μου έφυγαν πολλές απορίες που μόνο αν τα έχεις όλα μπροστά σου κ τα δουλέψεις εσυ μπορούν να σου λυθούν.. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όπως πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ. Παρ' όλα αυτά, αν πριν ένα χρόνο που αγόρασα το HD2 υπήρχε το ZTE BLADE, εγώ ομολογώ ότι θα το σκεφτόμουν πολύ για να ξοδέψω 4 φορές την τιμή του αξιοπρεπούς Κινέζου για την αγορά ενός HD2 ή όποιας άλλης ''υπερσυσκευής''... Εννοείται ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο συσκευών αλλά η διαφορά τιμής είναι χαοτική ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 εχω εγκατεστημενη την _HTC HD2_RUU_Leo_S_HTC_ELL_3.14.482.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship και οταν ανοιγω το ραδιο και θελω να αξομοιωσω την ενταση της φωνης οταν παταω το πλαινο κουμπι μου βγαινει μια μαυρη μπαρα στο πλαι χωρις να μπορω να ρυθμισω την φωνη παρα μονο απο το πλαινο κουμπι πατονταστο συνεχεια. Αν θυμαιμαι καλα το ιδιο μου εκανε και με την 1,66. Τι μπορει να φταει και δεν μου εμφανιζει κανονικα την μπαρα αυξομοιωσης της φωνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καλησπερα, πηρα απο ebay το hd2 (t-mobile) και θα ηθελα να κανω sim unlock. ειδα καποια site που προτεινουν και στο forum και στο google που εψαξα και ολα εχουν παρομοια τιμη. εχει μηπως καποιος να μου προτεινει η να αποκλεισει καποιο site? ευχαριστω. Εγώ τον αγόρασα από εδώ. Ο φθηνότερος στην αγορά και μου δούλεψε με την πρώτη. Τι μπορει να φταει και δεν μου εμφανιζει κανονικα την μπαρα αυξομοιωσης της φωνης? Έχεις αλλάξει τα εικονίδια στην πάνω μπάρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καλημέρα! ενδέχεται να δημιουργήσω πρόβλημα στιη συσκευή ή στη μπαταρία εάν χρησιμοποιώ ένα φτηνό φορτίστη αυτοκίνητου? (από netimes) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καλημέρα! ενδέχεται να δημιουργήσω πρόβλημα στιη συσκευή ή στη μπαταρία εάν χρησιμοποιώ ένα φτηνό φορτίστη αυτοκίνητου? (από netimes) Όχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Όχι....... ευχαριστώ Γιάννη! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Παιδια καλησπερα! Πρεπει να εχω θεμα με την μπαταρια μου...Ναι μεν ξερω οτι η μπαταρια γενικα δεν ειναι για πολλα αλλα στην δικη μου φαση περναμε στο αλλο ακρο! Το φορτιζω καθε βραδυ φυσικα (αναγκαστικα γιατι δεν φτανει ποτε η μπαταρια για παραπανω) και μου το ανοιγω το πρωι στις 9. Ε, το βραδυ δεν αντεχει να το βγαλει..Ηδη που μιλαμε εχω μονο 32% απο τις 9 το πρωι με ελαχιστη χρηση. 2-3 Τηλεφωνα, push mail καθε 15 λεπτα,και τιποτα αλλο. Μηπως ειμαι υπερβολικος, η οντως τα χει παιξει η μπαταρια μου... Λογικα 7 θα θελω φορτισμα για να μην κλεισει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όπως πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ. Παρ' όλα αυτά, αν πριν ένα χρόνο που αγόρασα το HD2 υπήρχε το ZTE BLADE, εγώ ομολογώ ότι θα το σκεφτόμουν πολύ για να ξοδέψω 4 φορές την τιμή του αξιοπρεπούς Κινέζου για την αγορά ενός HD2 ή όποιας άλλης ''υπερσυσκευής''... Εννοείται ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο συσκευών αλλά η διαφορά τιμής είναι χαοτική ! Εγώ πριν ένα χρόνο δε θα το σκεφτόμουν,γιατί τότε θεωρούσα τα windows mobile το καλύτερο λειτουργικό σύστημα,ενώ τώρα τα θεωρώ το δεύτερο καλύτερο. Από εκεί και πέρα βλέποντας ένα χρόνο μετά ότι το hd2 τρέχει από κάρτα,πολύ καλά ένα δεύτερο λειτουργικό σύστημα θα το σκεφτόμουν να δώσω 600€ για να τρέχω ένα μόνο λειτουργικό σύστημα,έστω και αν αυτό το ένα θα τρέχει απροβλημάτιστα.Για μένα προσωπικά το hd2 χάρη στην υποστήριξη της κοινότητας,άλλαξε τα standar σχετικά με τo value for money των smartphones. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 παιδια καλησπερα.ειχα δει πριν καιρο που καποιος φιλος προτεινε μια διπλη βαση αυτοκινητου.αν θυμαμαι καλα ηταν γιουνιβερσαλ.ψαχνω αλλα δεν μπορω να την βρω.μηπως κατα τυχη θυμαται καποιος τιποτα:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 μηπως ψαχνεις αυτο? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41278 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 μηπως ψαχνεις αυτο? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41278 οχι φιλε μου.η βαση που λεω παιρνει 2 κινητα μαζι διπλα -διπλα.συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα εγω.ευχαριστω παντως για την αμμεση απαντηση Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Όχι. Τα πληκτρολόγια είναι για αυτούς που έχουν μη ελληνικές rom/συσκευές και θέλουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Επισης και για αυτους που χρησιμοποιουν destinator για πλοηγο!!!Κι ας εχουν ελληνικο λεοντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 μηπως ψαχνεις αυτο? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41278 Αργύρη αν το παραγγείλεις πάρε και για μένα ένα. δείχνει πολύ πρακτικό Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Σχετικα με τη βαση αυτοκινητου, πηρα μια απο ebay για τον αεραγωγο, χωρις βεντουζα δλδ, που εκανε μονο 7€ να ρθει σπιτι μ. Αν θελεις να την χρησιμοποιησεις μια φορα το μηνα ειναι καλη, αλλα αν θες για καθε μερα καλυτερα να παρεις μια brodit. Ειχα παρει μια για το HD1 και πραγματικα δεν εχει καμια σχεση με αυτη τη μουφα. Ειναι τοσο στιβαρη που δεν φοβασαι σε καμια περιπτωση μην σπασει ή μηπως φυγει το κινητο απο πανω. Αλλα επειδη δεν την χρειαζομαι για καθε μερα πηρα αυτη τη μουφα καθως δεν διεθετα 30€ να παρω παλι brodit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Εγώ τον αγόρασα από εδώ. Ο φθηνότερος στην αγορά και μου δούλεψε με την πρώτη. ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Σχετικα με τη βαση αυτοκινητου, πηρα μια απο ebay για τον αεραγωγο, χωρις βεντουζα δλδ, που εκανε μονο 7€ να ρθει σπιτι μ. Αν θελεις να την χρησιμοποιησεις μια φορα το μηνα ειναι καλη, αλλα αν θες για καθε μερα καλυτερα να παρεις μια brodit. Ειχα παρει μια για το HD1 και πραγματικα δεν εχει καμια σχεση με αυτη τη μουφα. Ειναι τοσο στιβαρη που δεν φοβασαι σε καμια περιπτωση μην σπασει ή μηπως φυγει το κινητο απο πανω. Αλλα επειδη δεν την χρειαζομαι για καθε μερα πηρα αυτη τη μουφα καθως δεν διεθετα 30€ να παρω παλι brodit. Ενα link έχεις την καλοσύνη?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ενα link έχεις την καλοσύνη?:) Από το site της brodit θα διαλέξεις τι θέλεις και ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου και μετά παραγγελία από όπου θέλεις (π.χ. εδώ).Προσοχή μόνο στην παραγγελία να είναι οι σωστοί κωδικοί, γιατί το εξάρτημα που κρατάει τη βάση είναι διαφορετικό για κάθε αυτοκίνητο.;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Σχετικά με τις βάσεις που μπαίνουν στους αεραγωγούς, να πω ότι όποιος είναι ψείρας με το αυτοκίνητό του όπως εγώ πχ, να ξέρει ότι για να μπούνε γρατσουνάνε λίγο το πλαστικό. Αν ειδικά κάποιος το βάζει και το βγάζει συχνά τότε η γρατσουνιά γίνεται σοβαρή. Ειδικά αν είναι αυτοκίνητο που τους έχει βαμμένους σε κάποιο χρώμα όπως πολλά από τα καινούρια μοντέλα, τότε τα πράματα είναι άσχημα. Edited December 2, 2010 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Εμενα μου πηρε πολυ ωρα για να την βαλω! αλλα απο τη στιγμη που μπηκε δεν την κουνουσε τπτ! απιστευτη ποιοτητα λεμε, αλλα και πανακριβη. Σκεφτομαι να μονταρω την καινουρια να μπει να κατσει πανω στην μπροδιτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Επισης και για αυτους που χρησιμοποιουν destinator για πλοηγο!!!Κι ας εχουν ελληνικο λεοντα!!! Γιατί ποιος χρησιμοποιεί destinator για πλοήγηση πια; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Γιατί ποιος χρησιμοποιεί destinator για πλοήγηση πια; :p Εγώ! Μέχρι να μου έρθει ενα πακετάκι που περιμένω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Γιατί ποιος χρησιμοποιεί destinator για πλοήγηση πια; :p Σε αυτο δικιο εχεις...αλλα εγω τον εχω μεσα για καθε ενδεχομενο...αν και δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε... λολ:lol: απλα να υπαρχει!!Αληθεια εσυ ποιον χρησιμοποιεις....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Εγώ! Μέχρι να μου έρθει ενα πακετάκι που περιμένω...:p Έχεις δίκιο... :O Σε έχω σχεδόν έτοιμο. Θα μιλήσουμε! ;) Σε αυτο δικιο εχεις...αλλα εγω τον εχω μεσα για καθε ενδεχομενο...αν και δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε... λολ:lol: απλα να υπαρχει!!Αληθεια εσυ ποιον χρησιμοποιεις....? iGO Primo ως επί των πλείστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μετέφρασα τον CHTEditor v2.0 στα Ελληνικά και θα ήθελα βοήθεια από όσους ξέρουν Αγγλικά για να διορθώσω τυχόν λάθη. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει ας διαβάσει αυτό το post. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Έχεις δίκιο... :O Σε έχω σχεδόν έτοιμο. Θα μιλήσουμε! ;) iGO Primo ως επί των πλείστων. 1-το igo8 για android ειναι πιο "απλο" απο αυτο για wm η υπαρχει και καποια full εκδοση? 2-απο τα αρχεια για wm schemes,maps,tts, κλπ ποια κανουν και για android? 3- υπαρχει για android προγραμμα εναλλαγης ελληνικων χαρτων οπως το flipmap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts