leftezi Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 σ εμενα η ωρα αλλαξε κανονικα αυτοματα,αλλα το μεσημερι αλλαξε ξανα και πηγε δυο ωρες μπροστα!την διορθωσα,αλλα τωρα μολις ειδα οτι παλι πηγε μια ωρα μπροστα! τι ειναι αυτο παλι? Μία από τα ίδια. Ίσως αύριο στρώσει! :what: παρόμοια παλαβά μου έκανε και σε εμένα - λοιπόν, μπορεί να είναι η λύση: απενεργοποίσε το htc sense άλλαξε την ώρα manually κάνε softreset επανεργοποίησε το htc sense ... πρέπει να είναι ΟΚ τώρα. Το έκανα και για την ώρα είμαι ΟΚ. Για να δούμε... Από πού απενεργοποιείται το HTC Sense? Δεν έτυχε να το χρειαστώ ως τώρα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Μία από τα ίδια. Ίσως αύριο στρώσει! :what: Από πού απενεργοποιείται το HTC Sense? Δεν έτυχε να το χρειαστώ ως τώρα. ...settings / home Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δεν πιστεύω να χρησιμοποίησες κανένα destinator ενδιάμεσα.destinator εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω. η πλακα ειναι οτι αρχικα αλλαξε κανονικα,και μετα αλλαξε παλι αλλες δυο φορες.τωρα ειναι ενταξει για την ωρα ,αλλα το παρακολουθω μεχρι να σταθεροποιηθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssfrix Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) παρόμοια παλαβά μου έκανε και σε εμένα - λοιπόν, μπορεί να είναι η λύση: απενεργοποίσε το htc sense άλλαξε την ώρα manually κάνε softreset επανεργοποίησε το htc sense ... πρέπει να είναι ΟΚ τώρα. Το έκανα και για την ώρα είμαι ΟΚ. Για να δούμε... λοιπον εκανα ολα τα βηματα δεν ειδα φως και μετα τα ξανα εκανα αλλα εβαλα μια ωρα μπροστα ωστε να ειναι λαθος η ωρα κ μετα το συνδεσα με το PC και απλα εκανα ενα απλο sync και εφτιαξε απο μονο του !!! ολε ολε !!! ευχαριστω !!! Edited October 31, 2010 by ssfrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 σ εμενα η ωρα αλλαξε κανονικα αυτοματα,αλλα το μεσημερι αλλαξε ξανα και πηγε δυο ωρες μπροστα!την διορθωσα,αλλα τωρα μολις ειδα οτι παλι πηγε μια ωρα μπροστα! τι ειναι αυτο παλι? Νομίζω ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα που επανήλθαμε από τη θερινή ώρα σε όσους είχαμε επιλέξει στις Υπηρεσίες GSM/UMTS / Συγχρονισμό ώρας, την "Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denksero Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Έχεις βάλει στην κάρτα μνήμης το LEOIMG.nbh της official rom; Ναι…Το κατέβασα από το link που έγραφε στο tutorial…άλλαξα το όνομα σε LEOIMG.nbh…και το αντέγραψα χύμα στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Έχω αρχίσει και απογοητέυομαι με το Leo μου... :( Κουράστηκα πιο πολύ.... Πολλά αδικαιολόγητα κολλήματα... Δοκίμασα πριν λίγο καιρό την 3.14, την επίσημη, και υπήρχε αυτό το σπαστικό πρόβλημα στα μηνύματα... Μετα δοκίμασα άλλες cooked roms, μία κολλάει στα μηνύματα, μία στις επαφές, τώρα πριν λίγο στο messenger...:mad: Έλεος... Όταν έδινα 700€ να το αγοράσω την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, περίμενα ότι θα αντέξει στα χέρια μου 1,5 - 2 χρόνια... Και κυρίως να μην παρουσιάζει τέτοια αδικαιολόγητα κολλήματα...:wacko: Τελικά, αρχίζω και πιστέυω ότι android και iphone, είναι μονόδρομος αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:X Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι…Το κατέβασα από το link που έγραφε στο tutorial…άλλαξα το όνομα σε LEOIMG.nbh…και το αντέγραψα χύμα στην κάρτα. Δοκίμασε να φορμάρεις την κάρτα σε FAT32 και ξαναδοκίμασε. Τι μάρκα είναι η κάρτα σου; Έχω αρχίσει και απογοητέυομαι με το Leo μου... :( Κουράστηκα πιο πολύ.... Πολλά αδικαιολόγητα κολλήματα... Δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα που αναφέρεις. Έχεις δοκιμάσει κάποια omega; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Έχω αρχίσει και απογοητέυομαι με το Leo μου... :( Κουράστηκα πιο πολύ.... Πολλά αδικαιολόγητα κολλήματα... Δοκίμασα πριν λίγο καιρό την 3.14, την επίσημη, και υπήρχε αυτό το σπαστικό πρόβλημα στα μηνύματα... Μετα δοκίμασα άλλες cooked roms, μία κολλάει στα μηνύματα, μία στις επαφές, τώρα πριν λίγο στο messenger...:mad: Έλεος... Όταν έδινα 700€ να το αγοράσω την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, περίμενα ότι θα αντέξει στα χέρια μου 1,5 - 2 χρόνια... Και κυρίως να μην παρουσιάζει τέτοια αδικαιολόγητα κολλήματα...:wacko: Τελικά, αρχίζω και πιστέυω ότι android και iphone, είναι μονόδρομος αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:X αν δεν κανω λαθος εσεις αλλαξει μητρικη και μαλιστα οχι στο service...αν βαζεςισ επισημη και εχεισ κολληματα τοτε ειναι θεμα hardware και οχι λογισμικου...οποτε ψαξε κατι τετοιο.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα που αναφέρεις. Έχεις δοκιμάσει κάποια omega; Ναι... Omega έχω τώρα... Και σήμερα πάγωσε το τηλέφωνο δύο φορές...Μία το πρωί στα μηνύματα, και μία το βράδυ όταν ήμουν στο msn...:( αν δεν κανω λαθος εσεις αλλαξει μητρικη και μαλιστα οχι στο service...αν βαζεςισ επισημη και εχεισ κολληματα τοτε ειναι θεμα hardware και οχι λογισμικου...οποτε ψαξε κατι τετοιο.. Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι... :cry: Όποτε βρω χρόνο θα περάσω την επίσημη να δω... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι... Omega έχω τώρα... Και σήμερα πάγωσε το τηλέφωνο δύο φορές...Μία το πρωί στα μηνύματα, και μία το βράδυ όταν ήμουν στο msn...:( Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι... :cry: Όποτε βρω χρόνο θα περάσω την επίσημη να δω... έχεις ενεργοποιημένη την cht lockscreen; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι... :cry: Όποτε βρω χρόνο θα περάσω την επίσημη να δω... Αν έχεις αλλάξει όντως μητρική, βάλε την 3.14 ή την 1.66 ακόμα καλύτερα που είναι δοκιμασμένη και παρατήρησε εκεί την συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να επαναφερω τα εικονιδια στο cookies hom tab οπως ηταν? εννοω να εχουν την ιδια σειρα κτλ. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 menu/cookies home tab editor/menu και κανεις export ta settings στον φακελο που εσυ θελεις Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Έχω αρχίσει και απογοητέυομαι με το Leo μου... :( Κουράστηκα πιο πολύ.... Πολλά αδικαιολόγητα κολλήματα... Δοκίμασα πριν λίγο καιρό την 3.14, την επίσημη, και υπήρχε αυτό το σπαστικό πρόβλημα στα μηνύματα... Μετα δοκίμασα άλλες cooked roms, μία κολλάει στα μηνύματα, μία στις επαφές, τώρα πριν λίγο στο messenger...:mad: Έ...:Xαν εχεις χρονο δοκιμασε και την ρομ που φοραω εγω.προβλημα με μηνυματα δεν υπαρχει ποτε,δεν κολλαει καθολου ειναι πολυ σταθερη και πολυ γρηγορη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 έχεις ενεργοποιημένη την cht lockscreen; Όχι... Ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει... Αν έχεις αλλάξει όντως μητρική, βάλε την 3.14 ή την 1.66 ακόμα καλύτερα που είναι δοκιμασμένη και παρατήρησε εκεί την συμπεριφορά. Μόλις πέρασα την 1.66... Δεν έβαλα την 3.14, γιατί έχει το πρόβλημα με τα μηνύματα (η ελληνική τουλάχιστον), κι επειδή στέλνω πολλά μηνύματα, θα ήταν σπαστικό... Δεν θα περάσω απολύτως τίποτα για καμιά εβδομάδα, να δω πως θα πάει... Μόνο ένα restore θα κάνω με το pimbackup...;) αν εχεις χρονο δοκιμασε και την ρομ που φοραω εγω.προβλημα με μηνυματα δεν υπαρχει ποτε,δεν κολλαει καθολου ειναι πολυ σταθερη και πολυ γρηγορη Σε ευχαριστώ πολύ... Αν βρω χρόνο θα δοκιμάσω κι αυτή..;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denksero Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) Δοκίμασε να φορμάρεις την κάρτα σε FAT32 και ξαναδοκίμασε. Τι μάρκα είναι η κάρτα σου; Δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα που αναφέρεις. Έχεις δοκιμάσει κάποια omega; Τα κατάφερα!!! Τελικά έπρεπε να κάνω format της κάρτας από το κινητό …εγώ το έκανα από το PC…όταν προσπάθησα από το κινητό έγινε η επαναφορά κανονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια αγορίνα!!!!! Edited November 1, 2010 by denksero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Και από το PC γίνεται κανονικά αλλά από τη στιγμή που έκανες δουλειά σου... ok! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 καλησπερα οσοι χρησιμοποιουν το parlingo τους συνδεεται στο fecebook;;; εμενα οχι εδω κ 3 μερες ενω δουλευε κονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Προσπαθώ να φτιάξω δικό μου θέμα για τη taskabar του κινητού μας! Αλλά έχω ένα προβληματάκι μιας και είμαι καινούργιος σε αυτό το τομέα και χρειάζομαι τα φώτα σας για τους γνώστες! Σε κάθε αρχείο εικόνας μου βγάζει 3 διαφορετικά μεγέθη! πιό απ'όλα πρέπει να επιλέξω? :confused::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Πως να τα αναζητήσω στο ebay? Υπάρχουν ξεχωρστά? Έχεις κάποιο λινκ? Πρόσφατα άλλαξα οθόνη και digitizer μέσω παραγγελίας απο ebay. η καινούρια οθόνη λειτουργεί κανονικά το μόνο πρόβλημα έιναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας φωτός. Σε e-mail Που έστειλα στον προμηθευτή μου απάντησε ότι ο αισθητήρας δεν έιναι εξάρτημα της οθόνης. ισχύει αυτό? Ισχύει.... ο αισθητήρας είναι ανεξάρτητος απο την οθόνη. Πολύ πιθανό να σου ξέφυγαν τα δυο μικρά γυάλινα πλαστικά που καλύπτουν τις τρύπες κάτω απο το κομμάτι του digitizer. Είναι πολύ μικρά αμα πέσουν κάτω δεν τα βρίσκεις με τίποτα.... Δύο φορές έχω αλλάξει οθόνη. Την πρώτη φορά μου είχε πέσει το ένα και έκανα δύο ώρες να το βρώ. Την δεύτερη το είχα μάθει το μάθημά μου και ήμουν πολύ προσεχτικός.... Κανείς σχετικά με το που μπορώ να βρώ ανταλλακτικό για τα γυάλινα που καλύπτουν τις τρύπες όπως αναφέρει ο φίλος?? Ευχαριστώ!! (για το light sensor) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Προσπαθώ να φτιάξω δικό μου θέμα για τη taskabar του κινητού μας! Αλλά έχω ένα προβληματάκι μιας και είμαι καινούργιος σε αυτό το τομέα και χρειάζομαι τα φώτα σας για τους γνώστες! Σε κάθε αρχείο εικόνας μου βγάζει 3 διαφορετικά μεγέθη! πιό απ'όλα πρέπει να επιλέξω? :confused::ninja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα παιδια, απο οταν αλλαξε η ωρα δεν κραταει μια συγκεκριμένη ωρα το κινητό..την αλλαξα στην σωστη και καθε λιγο αλλαζει μονο του και παει μια ωρα μπροστα! Απο που πρεπει να κανω μια ρυθμιση για να μην ξαναλλαξει? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα παιδια, απο οταν αλλαξε η ωρα δεν κραταει μια συγκεκριμένη ωρα το κινητό..την αλλαξα στην σωστη και καθε λιγο αλλαζει μονο του και παει μια ωρα μπροστα! Απο που πρεπει να κανω μια ρυθμιση για να μην ξαναλλαξει? Ευχαριστώ! Εάν έχεις εγκαταστήσει Destinator, άλλαξε την ώρα και εκεί... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα παιδια, απο οταν αλλαξε η ωρα δεν κραταει μια συγκεκριμένη ωρα το κινητό..την αλλαξα στην σωστη και καθε λιγο αλλαζει μονο του και παει μια ωρα μπροστα! Απο που πρεπει να κανω μια ρυθμιση για να μην ξαναλλαξει? Ευχαριστώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3371157#post3371157 Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts