gorgioar Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως,αλλά από πού μπορώ να κατεβάσω παιχνίδια playstation γιά το htc hd2 και πως μπορώ να τα "τρέξω".Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 καλησπερα! μεσα στην πολυ ομορφη ρομ σας που περασα βρηκα το csmi (προγραμα για να αλλαζεις τα εικονιδια απο οτι καταλαβα και διαβασα) η απορια μου ειναι εικονιδια που θα βρω? εχετε ανεβασει καπου? εκανα μια αναζητηση προχειρη στο forum αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Platwnakovic Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Έχω την omega v11 dinik και radio 2.10.50.26. Να αλλάξω το ράδιο? Edited September 3, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 καλησπερα! μεσα στην πολυ ομορφη ρομ σας που περασα βρηκα το csmi (προγραμα για να αλλαζεις τα εικονιδια απο οτι καταλαβα και διαβασα) η απορια μου ειναι εικονιδια που θα βρω? εχετε ανεβασει καπου? εκανα μια αναζητηση προχειρη στο forum αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.:worry::worry: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6481951&postcount=2 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6481951&postcount=2 σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Έψαξα όσο μπορούσα μέσα στο thread αλλά δεν βρίσκω μια απάντηση, γιαυτό και συγχωρέστε με αν εχει δωθεί κάπου. Έχω ρυθμίσει τις επαφές στον τηλεφωνικό μου κατάλογο να εμφανίζονται με τα ονόματα πρώτα (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα είναι Ελληνικά και μικρά εκτός από το πρώτο γράμμα που είναι κεφαλαίο). Κάθε φορά που κάνει συγχρονισμό με το google, τις επαφές που έχω βάλει και φωτογραφίες μου τις αλλάζει και βάζει το επίθετο πρώτα. Έχω βαρεθεί να ψάχνω και να αλλάζω τις επαφές μου. Ξέρει κανείς πως λύνεται αυτό το θέμα? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 καλησπερα! οταν συντασσω mms μου δειχνει μια φατσουλα για να προσθεσω στο κειμενο μου emoticons. ομως οταν το παταω δεν εχει τιποτα μεσα. τα κατεβαζω εγω απο καπου; κι αν ναι σε ποιο φακελο τα βαζω ωστε να φαινονται εκει; Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 http://media.xda-developers.com/images/attach/zip.gif htc Leo_quick GPS.zip Δε νομίζω να δουλέψει όμως στο Omnia μιας και έχει διαφορετικό GPS δέκτη. Δοκίμασε το και μας λες. Όχι, δεν λειτουργεί καθόλου. Όπως δεν λειτουργεί ούτε το shake and save, ούτε το bsb tweaks, μόνο το nodata λειτούργησε. Ευχαριστώ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Όχι, δεν λειτουργεί καθόλου. Όπως δεν λειτουργεί ούτε το shake and save, ούτε το bsb tweaks, μόνο το nodata λειτούργησε. Ευχαριστώ. Αναμενόμενο για όλα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 υπαρχει στο site καπια εννοτητα με αγγελειες γιατι θελω να πουλεισω το hd2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 υπαρχει στο site καπια εννοτητα με αγγελειες γιατι θελω να πουλεισω το hd2? αν δεν κάνω λάθος πρέπει να συμπληρώσεις ένα συγκεριμένο αριθμό μυνημάτων για να μπορείς να μπεις στο μενού των αγορών και των πωλήσεων ( νομίζω ο αριθμός μυνημάτων είναι 130);) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) ''...Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην ενότητα των Αγοραπωλησιών, παρέχονται σε σχετικό κείμενο (επισημασμένο μήνυμα), που έχει δημοσιευθεί στο forum «Σχολιασμός».'' οπότε ρίξε πάλι μια ματιά στους όρους πρόσβασης και χρήσης και θα βρεις όλες τις πληροφορίες. Ενημερωτικά σου λέω ότι ανούσια ποστ, που γίνονται μόνο και μόνο για να ''πιάσεις'' το όριο μηνυμάτων, διαγράφονται. Άρα, ή βάζεις αλλού την αγγελία σου, ή κάνεις απλά υπομονή. συνεχίζουμε στα περί HD2 :) Edited September 3, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδια απο χτες το βραδυ και εγω ειμαι ενας νεος κατοχος ενος HD 2.Το κινητο ειναι πολυ ωραιο,ειδικα η καμερα του που ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω,να κανω καποιες ρυθμισεις?Καποια ωραια προγραμματα να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδια απο χτες το βραδυ και εγω ειμαι ενας νεος κατοχος ενος HD 2.Το κινητο ειναι πολυ ωραιο,ειδικα η καμερα του που ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω,να κανω καποιες ρυθμισεις?Καποια ωραια προγραμματα να βαλω? πρώτα θα βάλεις χρήσιμα προγράμματα όπως nodata,pimbackup ,resco explorer ή total commander ή gsfinder v3.3 ή όποιον άλλο file manager θελεις και μετά θα ψάξεις για ωραία προγράμματα . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά ανοίγοντας για πρώτη φορά το κινητό με ρωτάει αν επιτρέπω στην υπηρεσία google να συλλέγει δεδομένα θέσης που θα χρησιμοποιηθούν για τον αυτόματο καθορισμό ζώνης ώρας, καιρός, Footprints και deep. Τέλος λέει πως μπορώ να μεταβώ αργότερα στις Ρυθμίσεις Υπηρεσίας και να το ενεργοποιήσω ή να το απενεργοποιήσω. 1)Τι να πατήσω συμφωνώ η διαφωνώ?? 2) Αν πατήσω διαφώνω μπορώ να την ενεργοποιήσω αυτή υην υπηρεσία αργότερα? S.O.S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Νομίζω πως ειχα διαβασει στις σελιδες του συγκεκριμένου τοπικ για ένα προγραμματακι που σου δινει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις δικα σου theme – wallpapers … Θυμάται κανει πως λέγεται το προγραμματακι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Να ρωτησω υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να μου κανει backup τα προσωπα και τα quick links ? Γιατι θελω να περασω την ομεγα 11.2 και δεν αντεχω να τα ξανα φτιαχνω !!!! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Νομίζω πως ειχα διαβασει στις σελιδες του συγκεκριμένου τοπικ για ένα προγραμματακι που σου δινει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις δικα σου theme – wallpapers … Θυμάται κανει πως λέγεται το προγραμματακι; Ακυρο το βρηκα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 μετά με ρωτάει για αυτόματο συγχρονισμό επαφών, συμβάντων ημερολογίου, με την ρύθμιση ενός ή περισσότερου τύπου λογαριασμού. Outlook για εγκατάσταση και άλλα? Να πατήσω σε όλα παράλειψη? Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εαν δεν εχεις επαφες σε outlook πατα παραλειψη Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Εαν δεν εχεις επαφες σε outlook πατα παραλειψη Ευχαριστώ συνεχίζω παιδιά στην πάνω μπάρα του κινητού, που έχει την μπαταρία κ.τ.λ. μου δείχνει μια σήμα G και μια σήμα H και πάντα δίπλα μου έχει το εικονίδιο Συνδεδεμένο HSPA ή το Συνδεδεμένο WCDMA/UMTS. Στην εγκατάσταση το παρέβλεψα όλα. Είναι συνδεδεμένο στο internet? Πήγα στο CommManager και απενεργοποίησα το Σύνδεση δεδομένων και έμεινε μόνο το σήμα Διαθέσιμο GPRS. Είμαι οκ τώρα? 1) Γιατί από Η πάει σε G και από G πάει σε H? 2) Υπάρχει περίπτωση να μην έχει το σήμα Συνδεδεμένο HSPA ή το Συνδεδεμένο WCDMA/UMTS και αυτό να κατεβάζει Kb από το Internet? 3) Και μόλις τώρα πρόσεξα: πως μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα στο CommManager το Σύνδεση δεδομένων και να βγάλει πάλι το σήμα Συνδεδεμένο HSPA? Edited September 3, 2010 by Muck Smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 1) Γιατί από Η πάει σε G και από G πάει σε H? 2) Υπάρχει περίπτωση να μην έχει το σήμα Συνδεδεμένο HSPA ή το Συνδεδεμένο WCDMA/UMTS και αυτό να κατεβάζει Kb από το Internet? 3) Και μόλις τώρα πρόσεξα: πως μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα στο CommManager το Σύνδεση δεδομένων και να βγάλει πάλι το σήμα Συνδεδεμένο HSPA? 1) Σου δείχνει απλά τι διαθεσιμότητα έχει το δίκτυο στην περιοχή που βρίσκεσαι. G=GPRS, Η=HSPDA. 2) Δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου εδώ. 3) Η συσκευή σου συνδέεται μονίμως στο internet (χωρίς να σημαίνει υποχρεωτικά ότι κατεβάζει κάτι βέβαια). Ποια rom φοράς; Και ένα 4) δικό μου... Τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum. Εδώ είναι forum, όχι chat room. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 1) Σου δείχνει απλά τι διαθεσιμότητα έχει το δίκτυο στην περιοχή που βρίσκεσαι. G=GPRS, Η=HSPDA. 2) Δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου εδώ. 3) Η συσκευή σου συνδέεται μονίμως στο internet (χωρίς να σημαίνει υποχρεωτικά ότι κατεβάζει κάτι βέβαια). Ποια rom φοράς; Και ένα 4) δικό μου... Τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum. Εδώ είναι forum, όχι chat room. Σόρυ για τα συνεχόμενα μηνύματα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Απλά έχω πελαγώσει!! 1) Για το πια rom έχω που μπορώ να το δω? 2) Υπάρχει κάπου να βλέπω πόσα kb έχω κατεβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 1) Για το πια rom έχω που μπορώ να το δω? Settings (tab) / About / Software Information 2) Υπάρχει κάπου να βλέπω πόσα kb έχω κατεβάσει? Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή... Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Settings (tab) / About / Software Information Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή... Spb Wireless Monitor. rom 1.66.482.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts