Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να βαζει android στο κινητο?Να το κανει δηλαδη να εχει androind λειτουργικο?Ακουσα οτι εχει βγει moda ,αληθευει?

Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να βαζει android στο κινητο?Να το κανει δηλαδη να εχει androind λειτουργικο?Ακουσα οτι εχει βγει moda ,αληθευει?

Αυτο το τοπικ δεν το ειδες ?

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλήμέρα

Χτές πέρασα την Omega XT v10 Με Co0kie's Home Tab 1.8.5.

Πρώτη φορά μη official ρομ και με wm 6.5χ.

Κατ'αρχάς ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους developers!

Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα αν δεν γίνομαι κουραστικός.

1. Χρησιμοποιώ το resco explorer και λόγω του ότι η κάτω μπάρα στα 6.5χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος κόβει στη μέση τα εικονίδια επιλογών του προγράμματος. διορθώνεται αυτό;

2.Το Ndrive βγάζει τα γράμματα για τις οδηγίες μικροσκοπικά. σχεδον δεν διαβάζονται.

3.Το εικονίδιο με τα λιονταράκια κάτω αριστερά αλλάζει; Κυρίως λειτουργία ή και εμφάνιση αν αυτό δεν είναι αντιδεοντολογικό.

4. που μπορώ να βρώ το Ιστορικό κλήσεων για να το βάλω σε quick link;

5.Μπορώ να αλλάξω task manager ή taskbar; Αν ναι πως απεγκαθιστώ τα υπάρχοντα;

Συγγνώμη αν κούρασα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλήμερα,

Σου απαντάω εδώ,

αλλα αν εχεις την καλοσύνη να γραφεις για την Omega οτι θελεις εδω και φυσικά δεν μας κουράζεις

1 + 2. Εχουν απαντηθει και τα 2 στο thread τις Omega, ριξε μια ματια και αν δες βρεις ακρη κανε παλι μια ερωτηση εκει, γιατι δεν θυμάμαι να σου απαντήσω.

3. Στην μνήμη τις συσκευής υπάρχει ενας φάκελος Omega Files εκει θα βρεις τον φακελο Start menu icons και εχει 2 cab, το ενα ειναι με το εικονιδιο windows, τρεξε το και εισαι οκ.

4. Σε ενα κενο quick link επελεξε Εικονιδιο Notification -> Ιστορικο

5. Βαλε οτι θελεις αφοβα απο πάνω (κάλου κακού πάρε backup πρώτα),

δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση τα υπάρχοντα!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλήμερα,

Σου απαντάω εδώ,

αλλα αν εχεις την καλοσύνη να γραφεις για την Omega οτι θελεις εδω και φυσικά δεν μας κουράζεις

1 + 2. Εχουν απαντηθει και τα 2 στο thread τις Omega, ριξε μια ματια και αν δες βρεις ακρη κανε παλι μια ερωτηση εκει, γιατι δεν θυμάμαι να σου απαντήσω.

3. Στην μνήμη τις συσκευής υπάρχει ενας φάκελος Omega Files εκει θα βρεις τον φακελο Start menu icons και εχει 2 cab, το ενα ειναι με το εικονιδιο windows, τρεξε το και εισαι οκ.

4. Σε ενα κενο quick link επελεξε Εικονιδιο Notification -> Ιστορικο

5. Βαλε οτι θελεις αφοβα απο πάνω (κάλου κακού πάρε backup πρώτα),

δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση τα υπάρχοντα!

Ευχαριστώ πολύ. Μόλις ανέβασα το post συνειδητοποίησα ότι ήμουν εδώ. Γι'αυτό αμέσως μετά το ανέβασα και στο thread της omega. Sorry!!

Παιδια ξερετε κανα σιτε σαν το xda και το bytheway ?

Δλδ με προγραμματα, ρομ κτλ για το HD2 ?

προγραμματα θα βρεις και στο γνωστο μαγαζακι που λενε. ετσι νομιζω :)

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Η δευτερη . Αυτη που λεει Glare-Free .

• Administrators
Παιδια ξερετε κανα σιτε σαν το xda και το bytheway ?

Δλδ με προγραμματα, ρομ κτλ για το HD2 ?

Γιατί, το xda-devs δεν σου φτάνει; Εάν ζητάς site διακίνησης παράνομου λογισμικού, δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση δημόσια στο forum.

Modpic.gif

Οχι δεν ζηταω σιτε παρανομου λογισμικου διευκρινησα τι ζηταω για να μην παρεξηγησει κανενας mod αυτο που γραφω.

Ειπα μηπως υπαρχει κατι αλλο , ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις.

• Administrators

Μην παίρνεις προσωπικά την απάντηση μου, ήταν προς γενικότερη ενημέρωση.

Όσον αφορά το ζητούμενο τώρα, θα έλεγα πως τα πάντα βρίσκονται στο xda-devs. Ακόμα και πράγματα αλλού να βρεις, σίγουρα προέρχονται ή έχουν περάσει από το xda-devs.

Modpic.gif

Καλησπέρα!Παρατήρησα οτι καμιά φορά το σήμα χάνεται για αρκετή ώρα και μου βγάζει ενα θαυμαστικό αντί για την ένταση του σήματος!Γιατί γίνεται αυτό? να τονίσω οτι φόραω την τελευταία ελληνική επίσημη ρομ και οτι έχω ελληνική καρτα σιμ αλλά είμαι στο εξωτερικό!

Καλησπέρα!Παρατήρησα οτι καμιά φορά το σήμα χάνεται για αρκετή ώρα και μου βγάζει ενα θαυμαστικό αντί για την ένταση του σήματος!Γιατί γίνεται αυτό? να τονίσω οτι φόραω την τελευταία ελληνική επίσημη ρομ και οτι έχω ελληνική καρτα σιμ αλλά είμαι στο εξωτερικό!

για το σημα του τηλεφωνου,ο κυριος υπευθυνος ειναι το radio.υποθετω οτι αφου εχεις συσκευη με ελληνικη ρομ και βρισκεσαι στο εξωτερικο,μαλλον πρεπει να φλασαρεις ενα αλλο radio που να ταιριαζει καλυτερα στην τοποθεσια που βρισκεσαι

πριν ομως αλλαξεις radio,δοκιμασε να αλλαξεις στα options του τηλεφωνου το band απο auto σε gsm

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

για το σημα του τηλεφωνου,ο κυριος υπευθυνος ειναι το radio.υποθετω οτι αφου εχεις συσκευη με ελληνικη ρομ και βρισκεσαι στο εξωτερικο,μαλλον πρεπει να φλασαρεις ενα αλλο radio που να ταιριαζει καλυτερα στην τοποθεσια που βρισκεσαι

πριν ομως αλλαξεις radio,δοκιμασε να αλλαξεις στα options του τηλεφωνου το band απο auto σε gsm

Τώρα έχω το 15.30.50.07U , ποιο μου προτίνεις να βάλω? άν αλλάξω radio χρειάζεται να κάνω hardreset τη συσκευή?

• Administrators
Τώρα έχω το 15.30.50.07U , ποιο μου προτίνεις να βάλω?

To radio δεν είναι αυτό. Σου συστήνουμε να βάλεις το 2.10 ή το 2.12. Δες στο πρώτο post για το που θα τα βρεις όλα.

άν αλλάξω radio χρειάζεται να κάνω hardreset τη συσκευή?

όχι.

Modpic.gif

Πριν δοκιμάσεις οποιαδήποτε λύση που σου έχει ήδη σωστά προταθεί, μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσεις τη συμπεριφορά του τηλεφώνου σου επιλέγοντας άλλο πάροχο της χώρας που βρίσκεσαι ;

καλησπερα! στελνω σε αλλο hd2 μακροσκελες μηνυμα που ουσιαστικα αποτελειται απο 6 μηνυματα και δε το λαμβανει ενω σ εμενα ερχεται αναφορα παραδοσης. ειναι θεμα παροχου η συσκευης; αλλο τηλεφωνο λαμβανει το μακροσκελες μηνυμα καθως και το δικο μου. αλλα οχι 2 συγκεκριμενα hd2. φταιει η ρομ τους;

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μόλις παρέλαβα το HD2 T mobile από Αμερική και θέλω να του βάλω ελληνικά. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται?????? Ευχαριστώ

Μόλις παρέλαβα το HD2 T mobile από Αμερική και θέλω να του βάλω ελληνικά. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται?????? Ευχαριστώ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

για να βαλεις ελληνικα εξ ολοκληρου θα πρεπει να αλλαξεις ρομ,και επειδη ειναι t-mobile δεν ξερω αν υπαρχει καμμια ελληνικη που να το υποστηριζει.

μπορεις ομως να βαλεις ενα ελληνικο πληκτρολογιο και να κανεις ελληνικη την επιφανεια εργασιας και τα μενου πολυ ευκολα,αν διαβασεις στην πρωτη σελιδα συτου του φορουμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

για να βαλεις ελληνικα εξ ολοκληρου θα πρεπει να αλλαξεις ρομ,και επειδη ειναι t-mobile δεν ξερω αν υπαρχει καμμια ελληνικη που να το υποστηριζει.

μπορεις ομως να βαλεις ενα ελληνικο πληκτρολογιο και να κανεις ελληνικη την επιφανεια εργασιας και τα μενου πολυ ευκολα,αν διαβασεις στην πρωτη σελιδα συτου του φορουμ

καλως ηρθες στο φορουμ. Όλες οι ομεγα ρομ μπαίνουν κανονικά σε tmobile. Εγώ έχω την dinik και radio 2.12 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

κοιτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 και ακολούθησε τις οδηγίες και δεν θα χάσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για όσους χρησιμοποιούν resco explorer με wm 6.5x . Λόγω του ότι η κάτω μπάρα στα 6.5χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος απ'ότι στα 6.5 αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κόβει στη μέση τα εικονίδια επιλογών του προγράμματος. Διορθώνεται αυτό ή μαθαίνουμε να ζούμε μαζί του;

Συγγνώμη που ξαναρωτάω αλλά μου απάντησε ο ioathe ότι στο thread της omega μάλλον έχει απαντηθεί.

έψαξα αλλα δεν κατάφερα να βρώ τίποτε.

Ξέρει κανείς κάτι;;

• Administrators
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για όσους χρησιμοποιούν resco explorer με wm 6.5x . Λόγω του ότι η κάτω μπάρα στα 6.5χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος απ'ότι στα 6.5 αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κόβει στη μέση τα εικονίδια επιλογών του προγράμματος. Διορθώνεται αυτό ή μαθαίνουμε να ζούμε μαζί του;

Συγγνώμη που ξαναρωτάω αλλά μου απάντησε ο ioathe ότι στο thread της omega μάλλον έχει απαντηθεί.

έψαξα αλλα δεν κατάφερα να βρώ τίποτε.

Ξέρει κανείς κάτι;;

Ποια έκδοση του resco explorer χρησιμοποιείς; Στην τελευταία v8.05 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε WM6.5.X ROM.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

μηπως ξερει κανεις μια εφαρμογη που λεγεται ship finder κ εντοπιζει τα πλοια στη θαλασα κ στα λιμανια??την ειχα δει σε iphone k ειναι πολλυ χρησιμη βγενει γ το λεο μας???ξερει κανεις??

Έχω στο τηλέφωνο περασμένη την τελευταία επίσιμη ROM και αντιμετωπίζω τις τελευταίες δύπ βδομάδες πρόβλημα με τα album των επαφών μου στο Facebook.

Πηγαίνω στο επαφές ενημέρωση και γεγονότα και βλέπω ότι κάποιος έχει προσθέσει φωτογραφίες στο Fb, αλλά δεν μπορώ να δω αυτές που έχουν μπει τον τελευταιο καιρό. Τις προηγούμενες τις βλέπω κανονικά.

Μήπως έχει γεμίσει κανένας φάκελος; Αν ναι ποιος; Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω την μνήμη με το sktools αλλά τζίφος (έχω 55MB ελεύθερα).

Κατέβασα και το update για τα album του fb πάλι τίποτα

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

• Administrators
μηπως ξερει κανεις μια εφαρμογη που λεγεται ship finder κ εντοπιζει τα πλοια στη θαλασα κ στα λιμανια??την ειχα δει σε iphone k ειναι πολλυ χρησιμη βγενει γ το λεο μας???ξερει κανεις??

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο στα wm, αλλά καλύτερα να απευθύνεις στο Windows Mobile Software... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83

Modpic.gif

καλως ηρθες στο φορουμ. Όλες οι ομεγα ρομ μπαίνουν κανονικά σε tmobile. Εγώ έχω την dinik και radio 2.12 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

κοιτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 και ακολούθησε τις οδηγίες και δεν θα χάσεις.

ευχαριστω φιλε αλλα εχω χαθεί τελείως. αν μπορούσες να με βοηθήσεις...