Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω όμως και μια ακόμη απορία:

Είμαι μαθηματικός και γράφω στο MWord χρησιμοποιώντας για τα σύμβολα το Mathtype. Δυστυχώς όταν το ανοίγω στο HTC τα συμβολα αυτά δεν τα αναγνωρίζει και ως εκ τούτου δεν μπορώ και να τα επεξεργαστώ. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ, Κώστας

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;;;;

Ετσι.....:)

Εξαλλου το εχεις πει και μονος σου, 3 χρονια με ΑΗΗΗΗΗ...... phone κουζουλαθηκες!:lol:

βουρλιστηκα!!!!! :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλημερα παιδια :)

Καλημέρα Δημήτρη,

Χρόνια Πολλά με Υγεία & Ευτυχία !

Γιώργος

Keep on riding...

• Administrators
θελω να μου πειτε λοιπον σε τι νεα αγορα να προβω, να μεταβω σε android και αν ναι ποια συσκευη θα μου προτεινατε.Σκεφτομαι για desire htc η samsung galaxy s 9000 η ξανα hd2

Καταρχήν ομολογώ ότι σε συμπονώ όσον αφορά το συμβάν με τη συσκευή σου. Εντούτοις, οφείλω να τονίσω ότι τέτοιες συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς.

@zaharakis: Πολύχρονος Δημήτρη. :rolleyes:

Modpic.gif

το iphone 4 δεν υπαρχει στις πιθανες επιλογες σου?

να σου ζησει η μπεμπα

Ευχαριστω να σαι καλα οσο για το iphone δεν ξερω τι παιζει και ουτε εχω ασχοληθει ποτε μαζι του.

Η πιο φτηνή επιλογή είναι να το πας για σέρβις. Θα σου στοιχίσει λιγότερα από το να αγοράσεις νέα συσκευή. Αν είχες samsung δεν θα αισθανόσουν το ίδιο συναίσθημα όταν το είδες μες στο νερό. Να σου ζήσει η μπέμπα και αναμνηστικές φωτογραφίες βγάζουμε με φωτογραφική μηχανή!!!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια θα δω τι θα κανω τελικα.

καλημερα παιδια :)

φιλε μου σε καταλαβαινω....κριμα ...

εγω δεν θα σου πω οτι βγαζουμε φωτογραφιες με ψηφιακη και οχι με το τηλ στην παραλια,γιατι ενω εχω παρει αδιαβροχη μηχανη για αυτον τον λογο,παλι με το λεο τραβαω οποτε χρειαζεται...

ηταν μια ατυχη στιγμη,γνωμη μου,να τι πας στο σερβις και να μαθεις το κοστος επισκευης,αφου σου διαβεβαιωσουν οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ το σερβις!

αλλη συσκευη αναλογη του λεο ΔΕΝ υπαρχει αυτην την στιγμη!

εγω στην θεση σου θα εφτιαχνα το τηλεφωνο αμεσα κ θα το κραταγα για καποιο απο τα παιδια μου κ θα επαιρνα ενα καινουριο (η ενα απταιστο μεταχειρισμενο) για μενα.

δεν το αλλαζω το λεο με καμια συσκευη αυτην την περιοδο!

να σου ζησει η μικρουλα σου και να εισαστε καλα να την βλεπετε να μεγαλωνει γερη, τυχερη και ευτυχισμενη :)

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα zaharakis

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Τι ζητάς ακριβώς;

συνδεσα το κινητό με το pc μεσω αctive syns και εκανα κατι δοκιμές πιο παλιά στο outlook με το λογαριασμό του gmail... Στο κινητο ομως το ειχα περασει ήδη! και τώρα στο tab του mail στο μανιλα έχω τον ιδιο λογαριασμο 2 φορες...τη μια κανονικα και την αλλη μεσα απο το outlook... τι να κανω για να σβησω τον outlook?

Δοκιμασε να μπεις στα email.Πατα επιλογες και απο το μενου κυλησε το προς τα κατω και θα βρεις επιλογες,απο εκει θα μπεις στις ρυθμισεις των λογαριασμων σου και θα πατησεις πανω σε καποιον συνεχομενα μεχρι να σου βγαλει ενα αναδιομενο μενου που θα βρεις την επιλογη Διαγραφη.

Φιλικά Γιώργος

δηλαδη κανενας τροπος να βλεπω πληρη ιστοσελιδα.. οκ thanks!

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά εγώ χρησιμοποιώ και τον UzardwebP (full support for flash and youtube)

Ίσως να σου αρέσει....

http://www.uzard.com/en/main/main.asp

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει το zoomer for hd2?

Θέλω να μεγαλώσω την γραμματοσειρά των επαφών ειδικά τα νούμερα τηλεφώνων και οσο και αν προσπάθησα δεν βρηκα από πού.

Η πρεσβυωπια έχει χτυπήσει κόκκινο κ αν θέλω να δω τον αριθμο τηλεφωνου της γειτόνισσας πρεπει να της δώσω το leo να το κρατά απέναντι για να δω τα νουμερα

:)

Edited by mixalhs^

Θέλω να μεγαλώσω την γραμματοσειρά των επαφών ειδικά τα νούμερα τηλεφώνων και οσο και αν προσπάθησα δεν βρηκα από πού.

Η πρεσβυωπια έχει χτυπήσει κόκκινο κ αν θέλω να δω τον αριθμο τηλεφωνου της γειτόνισσας πρεπει να της δώσω το leo να το κρατά απέναντι για να δω τα νουμερα

Το είχα βάλει παλαιότερα και δούλευε. Το έβγαλα γιατί δεν το χρειαζόμουν. Τώρα αν μεγαλώνει τα νούμερα των τηλεφώνων δεν το γνωρίζω. Πάντως έχει μενού που επιλέγεις σε πια προγράμματα θέλεις να επεμβαίνει.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators

Πλέον έχει σταματήσει η εξέλιξη του. Αμφιβάλλω για το αν θα σε βολέψει αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Modpic.gif

Υπαρχει καποιος τροπος να παιζει με καλυτερη ποιοτητα τα video ο tcmp? Ο core player τα παιζει καλυτερα αλλα λογω ελλειψης codec ac3 δεν βολευει!

ποιοτητα εννοω οτι τα χρωματα δεν φαινονται τοσο σωστα οσο στον core player.

Πλέον έχει σταματήσει η εξέλιξη του. Αμφιβάλλω για το αν θα σε βολέψει αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Σε ευχαριστω για την απάντηση.Μηπως ξέρεις να μου προτείνεις κατι σχετικο για το συγκερκιμένο πρόβλημα? Μου ειναι αναγκαίο...

Σε ευχαριστω για την απάντηση.Μηπως ξέρεις να μου προτείνεις κατι σχετικο για το συγκερκιμένο πρόβλημα? Μου ειναι αναγκαίο...

Υπάρχει και το παρακάτω, σε beta, αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να κάνει δουλειά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551611

Υπάρχει και το παρακάτω, σε beta, αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να κάνει δουλειά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551611

Σε ευχαριστώ για το λινκ.

Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα ή φταίει το πρωινό ξύπνημα.:lol:

Το exe δεν τρέχει.. μου κάνει εντύπωση που ο φίλος προτείνει να ρίξουμε το exe στην συσκευή και να τα τρέξουμε από εκεί.. Αλλα και από το pc όταν κλικάρω για setup δεν ανοίγει. Κάνω κατι λάθος? Μπορεί να το δεί κάποιος?

Επίσης, μπορεί να μου πεί κάποιος ποιο είναι το αρχείο (ή η εφαρμογή) με τα ονόματα και τα τηλεφωνά των επαφών για να το επιλέξω για μεγέθυνση? Τουλάχιστον αν ξέρω το όνομα θα το φτιάξω με το zoomer.

Ευχαριστώ!!

Σε ευχαριστώ για το λινκ.

Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα ή φταίει το πρωινό ξύπνημα.:lol:

Το exe δεν τρέχει.. μου κάνει εντύπωση που ο φίλος προτείνει να ρίξουμε το exe στην συσκευή και να τα τρέξουμε από εκεί.. Αλλα και από το pc όταν κλικάρω για setup δεν ανοίγει. Κάνω κατι λάθος? Μπορεί να το δεί κάποιος?

Επίσης, μπορεί να μου πεί κάποιος ποιο είναι το αρχείο (ή η εφαρμογή) με τα ονόματα και τα τηλεφωνά των επαφών για να το επιλέξω για μεγέθυνση? Τουλάχιστον αν ξέρω το όνομα θα το φτιάξω με το zoomer.

Ευχαριστώ!!

Απαιτεί NET CF. Έχεις;

Δες κι αυτό:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651975

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω οτι οι Επαφές είναι το poutlook.exe.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά εγώ χρησιμοποιώ και τον UzardwebP (full support for flash and youtube)

Ίσως να σου αρέσει....

μπορει να εχει support για flash αλλα πχ οταν πας να δεις βιντεο στο youtube, κολλαει η εικονα! να μου πεις απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο

Ίσως να σου αρέσει....

θα το δοκιμασω αμεσα! ευχαριστω πολυ!!! :D

οντως πολυ καλος browser αν και λιγακι αργος αν σερφαρεις μεσω gprs. τον ειχα ξαναδει παλιοτερα αλλα ειχα τοτε βολευτει με τον skyfire και το αγνοησα.. ευχαριστω!!

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Υπαρχει καποιος τροπος να παιζει με καλυτερη ποιοτητα τα video ο tcmp? Ο core player τα παιζει καλυτερα αλλα λογω ελλειψης codec ac3 δεν βολευει!

ποιοτητα εννοω οτι τα χρωματα δεν φαινονται τοσο σωστα οσο στον core player.

Γιά δες αυτό....http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5595080&postcount=14

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Πήγαινε Ρυθμίσεις-Προσαρμογή-Γραμματοσειρες και βάλε τη ρυθμιση στο μέγιστο.

Αυτό μεγαλώνει και το μέγεθος στις επαφές.

Το zoomer πάντως κάνει δουλειά. Ενεργοποίησε διάφορα και κάπου θα το πετύχεις!!

Τελικά είχε δικιο ο φίλος ειναι το poutlook.exe.

Μπορεις να κάνεις pinch to zoom σε οτιδήποτε θέλεις και με το BsB tweaks ,από το menu-pinch to zoom-options-add aplication και Shake στην οθόνη που θέλεις.

Πολύ πρακτικό!

Ελπίζω να βοήθησα.

Σε καταλαβαίνω (ομοιοπαθής βλέπεις με την πρεσβυωπία!!!)