DimitrisTS Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Δε σου βγάζει επιλογή όταν συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή για αυτό ακρίβώς που ρωτάς? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο HD2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Δεν την εχω παρει ακομα την συσκευη απλως ρωταω για την συγκεκριμενη δυνατοτητα. Δηλαδ θελω την καρτα μνημης (οχι την εσωτερικη μνημη του κινητου) να την εμφανιζει ως στικακι, χωρις να χρειαζεται activesync και drivers ο αλλος υπολογιστης για να το διαβασει, αλλα κυριως με ενδιαφερει να μπορει να δειχνει συγκεκριμενα αρχεια. ΠΧ μπορει να θελω να παω για μια εκτυπωση, και τα μονα αρχεια που θελω να φαινονται να ειναι 1 pdf Και 2 doc για παραδειγμα που θα χω στο root, και ολα τα υπολοιπα αρχεια της καρτας να ειναι κρυφα. Ειναι λιγο συνθετο αυτο που ζηταω, αλλα μπορει να γινει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Δεν την εχω παρει ακομα την συσκευη απλως ρωταω για την συγκεκριμενη δυνατοτητα. Δηλαδ θελω την καρτα μνημης (οχι την εσωτερικη μνημη του κινητου) να την εμφανιζει ως στικακι, χωρις να χρειαζεται activesync και drivers ο αλλος υπολογιστης για να το διαβασει, αλλα κυριως με ενδιαφερει να μπορει να δειχνει συγκεκριμενα αρχεια. ΠΧ μπορει να θελω να παω για μια εκτυπωση, και τα μονα αρχεια που θελω να φαινονται να ειναι 1 pdf Και 2 doc για παραδειγμα που θα χω στο root, και ολα τα υπολοιπα αρχεια της καρτας να ειναι κρυφα. Ειναι λιγο συνθετο αυτο που ζηταω, αλλα μπορει να γινει? μπορεις να κανεις αυτο που ζητας με το hd2 μια χαρα. απλα αυτο που θελεις να ειναι κρυφα ολα τα αλλα εκτος καποια που θελεις εσυ, γινεται μεν, αλλα δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο. θεωρητικα ομως γινεται. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Δεν την εχω παρει ακομα την συσκευη απλως ρωταω για την συγκεκριμενη δυνατοτητα. Δηλαδ θελω την καρτα μνημης (οχι την εσωτερικη μνημη του κινητου) να την εμφανιζει ως στικακι, χωρις να χρειαζεται activesync και drivers ο αλλος υπολογιστης για να το διαβασει, αλλα κυριως με ενδιαφερει να μπορει να δειχνει συγκεκριμενα αρχεια. ΠΧ μπορει να θελω να παω για μια εκτυπωση, και τα μονα αρχεια που θελω να φαινονται να ειναι 1 pdf Και 2 doc για παραδειγμα που θα χω στο root, και ολα τα υπολοιπα αρχεια της καρτας να ειναι κρυφα. Ειναι λιγο συνθετο αυτο που ζηταω, αλλα μπορει να γινει? με το που συνδεεις το κινητο ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ αυτο το μενου στο κινητο και διαλέγεις.. http://www.allaboutphones.nl/photos/12326399209845/diamond.jpg το δευτερο ειναι ακριβως αυτο που ζητας το κινητο μετατρέπεται σε απλο card reader.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Στα android εμαθα υπαρχει μαι εφαρμογη που μετατρεπει την καρτα μνημης σε mass storage drive. Αυτό γίνεται. Υπαρχει κατι αντιστοιχο και για win mo? Και το ιδανικο θα ταν αν μπορουσες να θεσει φιλτρο και για τα αρχεια που θα δειχνει οταν ενεργοποιεις αυτη τη λειτουργια. Αυτό δεν γίνεται. Τουλάχιστον από τη μεριά της συσκευής. Ειμαι καινουριος εδω...οποτε καλως σας βρηκα Θέλω την βοήθεια σας...εχω ενα θεμα με τη συνδεση στο ιντερνετ...ενω βρισκει δικτυο και συνδεεται κανονικα δεν μπαινει στο ιντερνετ... ουτε ο καιρος ανανεωνει ουτε σε σελιδα μπορω να μπω....γενικα δεν μπαινει πουθενα στο δικτυο και μου λεει σφαλμα συνδεσης ...παρουσιαστηκε σφαλμα συνδεσης κατα την προσπαθεια ληψης δεδομενων... τι να κανω ???? τι φταίει??? λετε να πρεπει να το στειλω για σερβις?? Έχεις δοκιμάσει σε διάφορα δίκτυα ή μόνο σε ένα; Με wifi μπαίνεις; Σε ξεκλείδωτο δίκτυο σου δείχνει ότι συνδέεσαι κανονικά και παρόλα αυτά δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 δοκιμασε απο 30.. να το βαλεις 1 λεπτο σε μενα δουλευει τις περισοτερες φορες @te-salat μπορω να χαμογελω; ειναι η δικια μου αυτη η γρηγορη ρομ; Δουλεύει για τα mail αλλά δε μου δουλεύει για τον καιρό.Eδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5656642&postcount=89 ο δημιουργός της εφαρμογής αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τον τρόπο να κλείνει τη σύνδεση του καιρού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trigpan Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι πως μπορω να δω την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη στο σπιτι με καρτα 3g (internet on the go) με την απομακρυσμενη διαχειρηση δεν μπορω να συνδεθω μονο μεσω wifi δικτυου μου και επισης δεν υποστηριζουν νομιζω τα windows mobile to teamviewer παρακαλω καμια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Υπαρχει τρππος να ανοιγει η συσκευη μονο με το πληκτρο on/off-Τερματισλου κλησης, και οχι με ολα τα πληκτρα; Ευχαριστω! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπερα,αυτο το home editor 1.72 που εχει και τα Ελληνικα ψαχνω αλλα δεν...Κανενα λινκ...;;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπερα,αυτο το home editor 1.72 που εχει και τα Ελληνικα ψαχνω αλλα δεν...Κανενα λινκ...;;; Μήπως ψάχνεις αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590 Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ψαχνω να βρω στους xda το ρολοι της HTC για το CHT, αλλα δεν το βρισκω κάπου... Καμιά βοήθεια? Η με επώνυμα ρολογια... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ευχαριστώ ! θα το κάνω! πάντως αν έχει δοκιμάσει κανείς και το Pocketshield θα ήθελα τη γνώμη του! το εχω βαλει εγω γιατι ειχα μεγαλο προβλημα και τελικα βρηκα την υγεια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Υπαρχει τρππος να ανοιγει η συσκευη μονο με το πληκτρο on/off-Τερματισλου κλησης, και οχι με ολα τα πληκτρα; Ευχαριστω! Όταν είναι κλειστό, μόνο με το πλήκτρο τερματισμού κλήσης ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect_elu Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Το τηλέφωνο είναι της Vodafone. Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω bluetooth με άλλες συσκευές και δεν με βλέπουν, ούτε και έχω τις ρυθμίσεις στο αντίστοιχο μενού. Απλώς on off από το κυρίως μενού. Με ακουστικό έχει συνδεθεί κανονικά, άρα δουλεύει. Κάποια ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ψαχνω να βρω στους xda το ρολοι της HTC για το CHT, αλλα δεν το βρισκω κάπου... Καμιά βοήθεια? Η με επώνυμα ρολογια... Εδώ υπάρχουν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Όταν είναι κλειστό, μόνο με το πλήκτρο τερματισμού κλήσης ανοίγει. Όταν είναι όμως στην αναμονή,ανοίγει με όλα τα πλήκτρα.Σε άλλες wm συσκευές στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για να ανοίγει μόνο με το πλήκτρο on-off ή με όλα τα πλήκτρα.Προσωπικά μου έχει τύχει να το έχω στη θήκη και να πάρει μόνο του τηλέφωνο. Edited May 11, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Η καλύτερη λύση για αυτό το πρόβλημα είναι το ενσωματωμένο lock screen του Co0kie's Home Tab. Πολύ καλύτερο του default και ξεχνάς το πρόβλημα που αναφέρεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 . παιδιά δεν ξέρω αν πρέπει να το ρωτήσω εδώ ή κάπου αλλού αλλά θέλω να μου πείτε κάποιο καλό ενσύρματο handsfree γιατί αυτό που δίνει η htc έχει τεράστια ακουστικά και δεν χωράνε στα αυτιά μου. κάποια της nokia που έχω απο άλλο τηλέφωνο παίζουν με παράσιτα. ευχαριστώ . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Έχω βρει ένα πολύ ωραίο blog με εφαρμογές και παιχνίδια για το κινητό μας. Επειδή μάλλον απαγορεύεται να γράψω την διεύθυνση όποιος το θέλει ας μου στείλε μήνυμα. Sorry αν είμαι off topic. :p Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Η καλύτερη λύση για αυτό το πρόβλημα είναι το ενσωματωμένο lock screen του Co0kie's Home Tab. Πολύ καλύτερο του default και ξεχνάς το πρόβλημα που αναφέρεις. ;) Υπαρχει ομως ακομη το προβλημα της καταναλωσης μπαταριας, καθως με το παραμικρο πατιουνται τα πληκτρα και αναβει η οθονη. Και αυτο γινετε ολη μερα. Τελικα δεν υπαρχει τροπος να ανοιγει η συσκευη μονο με το on/off? Τα προγραμματα κλειδωματος οθονης τα ξερω. Καποιο τρικ να μην ανοιγει η συσκευη με ολα τα πληκτρα δεν ξερω. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 καλημέρα σε όλους - πως μπορώ να κάνω "select" ένα μέρος κειμένου? για να κάνω π.χ. copy / paste? με το HD και το πενάκι αυτό ήταν εύκολο, αλλά με το HD2 δεν βρίσκω το πως. Ευχαριστώ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Η καλύτερη λύση για αυτό το πρόβλημα είναι το ενσωματωμένο lock screen του Co0kie's Home Tab. Πολύ καλύτερο του default και ξεχνάς το πρόβλημα που αναφέρεις. ;) γιαννη αυτο ειναι για σενα.. αν χρησιμοποιεις tmous radio RADIO 2.10.50.26 From LEO TMOUS ROM 2.13.531.1 για τους υπολοιπους Radio 2.10.50.28 HTC From LEO ROM 1.78(Rapidshare) Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 "με τον τασκ μανατζερ που δινω στα add ons,απλα πας στο πανω δεξι παραθυρο ,διαλεγεις notifications και βρισκεις το repllog που λεει "when time changed" και το απενεργοποιεις. ειναι ο πιο ευκολος τροπος,χρησιμοποιωντας ενα προγραμμα που δεν θελει καν εγκατασταση,(το τρεχεις απο οπου θελεις εσυ)και ειναι και δωρεαν!!" Προς zaharakis, αν ειναι ευκολο να μου πεις ποιος ειναι ακριβως αυτος ο τασκ μανατζερ γιατι δεν μπορω να τον βρω στα (Leo_must_have_add_ons) που αν δεν κανω λαθος περιεχει (4) τασκ μανατζερ. Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 "με τον τασκ μανατζερ που δινω στα add ons,απλα πας στο πανω δεξι παραθυρο ,διαλεγεις notifications και βρισκεις το repllog που λεει "when time changed" και το απενεργοποιεις. ειναι ο πιο ευκολος τροπος,χρησιμοποιωντας ενα προγραμμα που δεν θελει καν εγκατασταση,(το τρεχεις απο οπου θελεις εσυ)και ειναι και δωρεαν!!" Προς zaharakis, αν ειναι ευκολο να μου πεις ποιος ειναι ακριβως αυτος ο τασκ μανατζερ γιατι δεν μπορω να τον βρω στα (Leo_must_have_add_ons) που αν δεν κανω λαθος περιεχει (4) τασκ μανατζερ. Ευχαριστω πολυ!!! φιλε μου τωρα το προσεξα,κοιταζοντας μεσα στα add ons που ειχα δωσει την 1η φορα(καπου εδω μεσα εχω δωσει και 2ο πακετο αλλα χαθηκε μεσα στα ποστς..) ..δεν τον εχω μεσα..:confused: κατεβασε το rar που επισυναπτω και αποσυμπιεσε το αρχειο που ειναι μεσα.ειναι stand alone εφαρμογη (exe) δεν χρειαζεται καν εγκατασταση!οπου και να το εχεις θα τρεχει και θα δουλευει κανονικα! αν θελεις να εμφανιζεται μεσα στα προγραμματα σου για πιο γρηγορη προσβαση σε αυτο,απλα κανε αντιγραφη/επικοληση του exe μεσα στο windows/start menu/programs :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλημερα, υπαρχει σε cab καποιο ποιο νεο build απο του OPERA7 35964? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts