Jump to content

fantasio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fantasio

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω κι εγώ το τούμπανο εδώ και ένα μήνα. Αρκετά ευχαριστημένος αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Αρκετές φορές κατά την διάρκεια της κλήσης ξαφνικά κλείνει μόνο του. Συνήθως το έκανε μια φορά την ημέρα. Σήμερα μου το έκανε δύο φορές διαδοχικά. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Ή ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ
  2. fantasio

    OnePlus 3

    . Που την έχει αυτή την ρύθμιση;;; .
  3. fantasio

    OnePlus 3

    . Κι εγώ Paypal Καμμία προμήθεια. .
  4. fantasio

    OnePlus 3

    . Καλά έκανες. Άντε με το καλό. Μπα, νωρίτερα θα έρθει νομίζω. .
  5. fantasio

    OnePlus 3

    . Σου λέω τι μου είπαν από την DHL που πήρα τηλέφωνο. Δεν είχα δει αυτό που έβαλες από DHL. Πάντως και που το διάβασα μπερδεύτηκα περισσότερο :lol: Ίσως ήταν πολλά τα δέματα εκείνης της ημέρας; Τι να πω; Πέσανε σε περίεργο ελεγκτή; Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ταλαιπωρηθει λίγο. Ούτε στην Oneplus ήξεραν ότι δεν είχε φύγει. Και επίσης μου είπαν πως αν έρθει δύο φορές να μην το παραλαβω την μια για να γυρίσει πίσω.... ότι να ναι. .
  6. fantasio

    OnePlus 3

    Η dhl είπε ότι επειδή γράφει μπαταρία λιθίου δεν το παραλαμβάνουν για μεταφορά, προφανώς γιατί δεν μεταφέρουν μπαταρίες. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :( . Το λύσαμε το θέμα με καθημερινή επαφή (τικετς κτλ). Μίλησα με έναν επιθεωρητή και είπαμε να το ξαναστείλουν. Το αφτερ σειλ σέρβις τους είναι για κλάματα.
  7. fantasio

    OnePlus 3

    . Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα. Λόγω "lithium battery" έχουμε καθυστερήσει 20 μέρες. Μπλέξαμε . Κάθε μέρα Επικοινωνία μπας και δεήσει και έρθει. .
  8. fantasio

    OnePlus 3

    . Μιά χαρά είναι. Μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα μου ήρθε το bundle (Go big or Go home) σε απίστευτη συσκευασία (φουσκωτή) και γρήγορα παρ ότι ζήτησα απλή αποστολή. Για το κινητό δεν ξέρω να σου πω γιατί ακόμα δεν ήρθε λόγω ενός θέματος που είχα. Θα σου πουν οι υπόλοιποι για το κινητό. .
  9. fantasio

    OnePlus 3

    . Τα 20 καλύτερα smartphones Πηγή: Business Insider... http://www.businessinsider.com/best-smartphones-2016-7 .
  10. fantasio

    OnePlus 3

    . Μιλαω τώρα μαζί τους...Για να δούμε... Τίποτα ιδιαίτερο. Στο τσατ μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει το λοτζίστικ τους με την DHL ... Παπ@ρίζονται τόσες μέρες. .
  11. fantasio

    OnePlus 3

    . Έχω μιλήσει μαζί τους τόσες μέρες κι όλο μου λένε : έχει φύγει από μας ορίστε και το τρακ ναμπερ ψαξτο με τη μεταφορική. Τώρα δεν λειτουργεί το τσατ... . Our live chat operating hours are 9AM - 9PM EST / 15:00 – 03:00 CET. At this time, no operators are available. If your request is urgent, please try our other support channels. Sorry for the inconvenience! .
  12. fantasio

    OnePlus 3

    . Το δικό μου γιατί έχει κολλήσει άραγε από τις 21/06 ;;; . Update Πήρα τηλέφωνο την DHL και μου είπαν ότι δεν το έχουν παραλάβει επειδή λέει ο αποστολέας έχει γράψει επάνω στο πακέτο lithium battery και ή εταιρία δεν μεταφέρει μπαταρίες!!!!! Ε ρε γλέντια !!!! .
  13. fantasio

    OnePlus 3

    . Ορίστε. Ότι έχει φύγει και μέχρι 01/07 θα έχει έρθει. Δες και το φορτηγάκι... .
  14. fantasio

    OnePlus 3

    . Όντως έτσι είναι. Μόλις μιλησα με DHL δεν το έχουν πάρει ακόμα μου λέει. Να μιλήσω με τον αποστολέα είπαν. Άρα κουράγιο και υπομονή .
  15. fantasio

    OnePlus 3

    Έχει έργα στο δρόμο... χαχα
  16. fantasio

    OnePlus 3

    Το δικό μου πάντως λέει από 21/06 κι ακόμα δεν έχει έρθει
  17. fantasio

    OnePlus 3

    Από Πολωνία έρχεται οδικώς Αλλά πολύ αργεί ρε γμτ .
  18. fantasio

    OnePlus 3

    . Ισχύει αδερφέ. Προσπαθούσα κι εγώ πριν και δεν τα κατάφερα. .
  19. . Το δικό μου λέει Huawei Nederlands... Όλα μια χαρά... Φουσέκι το εργαλείο...
  20. . με το καλό το unboxing φιλαράκι κανόνισε τι θα μας πεις σήμερα... :-) μόλις το παρήγγειλα στα 329 € από Skroytzoμάγαζο αύριο παραλαμβάνω το μαύρο... .
  21. . σήμερα 329,00 € . μια χαρά..
  22. fantasio

    Sony Xperia T

    εγώ πάντως πήγα από αυτό το κατάστημα και διάλεξα επί τόπου..
  23. ρε παιδιά πως κάνουμε hard reset στο κινητό;; Μιας φίλης το p1 έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το σήμα της huawei να αναβοσβήνει και δεν κάνει τίποτα!!! Καμία βοήθεια;; :( ok παιδιά λύθηκε το πρόβλημα... :)
  24. . :: πολύ καλός διαγωνισμός... μπράβο...!!! :cool: .
×
×
  • Create New...