Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο wireless manager πάτησε πάνω στο phone. Στη νέα σελίδα στην πρώτη επιλογή το "Auto" σημαίνει 3G και το "GSM" σημαίνει το αυτό.

.

στο Ρυθμίσεις--> ασύρματα χειριστήρια--> τηλέφωνο..

η νέα σελίδα δεν έχει την επιλογή που λες αλλά λέει ...Υπηρεσίες, PIN, Άλλες επιλογές

:O:cry:

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

.

καλημέρα

παιδιά που υπάρχει η επιλογή για να διαλέξουμε δίκτυο 3G ή GSM??

(ελληνική ρομ της μαμάς...)

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

Καλημερα κι απο εμενα.

Επειδη απο αυριο θα ειμαι κατοχος κι εγω της συσκευης , αλλα και φυσικα οπως καταλαβαινετε 700 σελιδες δεν διαβαζονται , καταρχην ειπα να σας πω το καλως σας βρηκα , τετοιου ειδους κινητο , εχω να πιασω στα χερια μου εδω και 4 χρονια περιπου , απο την εποχη του qtec 9100 , και απλα για αρχη , αν θελετε , πειτε μου αυριο που θα το παρω απο Wind με την αναβαθμιση μου , τι θα πρεπει να εχει μεσα η συσκευασια , και πως αρχιζω?

Ανοιγω την συσκευη κανονικα? Πρεπει να προσεξω η να κανω κατι?

Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ , αυτα για αρχη απο εμενα και φυσικα πλεον αφου την παραλαβω κιολας , θα τα λεμε.

Να εισται καλα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

.

στο Ρυθμίσεις--> ασύρματα χειριστήρια--> τηλέφωνο..

η νέα σελίδα δεν έχει την επιλογή που λες αλλά λέει ...Υπηρεσίες, PIN, Άλλες επιλογές

:O:cry:

.

-Άλλες επιλογές

--Ζώνη

---Τύπος δικτύου

πιστεύω πως αυτό ψάχνεις.

-Άλλες επιλογές

--Ζώνη

---Τύπος δικτύου

πιστεύω πως αυτό ψάχνεις.

.

νομίζω ναι

κι απο τις 3 πρώτες επιλογές 1.Αυτόματη - 2.GSM - 3.WCDMA ...επιλέγω 2.GSM

κι απο τις 4 επόμενες 1.Αυτόματη - 2.(GSM+UMTS) - 3.GSM -4.UMTS επιλέγω το 2 αν θέλω 3G ή το 3 αν θέλω GSM

...σωστά;;

.

Όλα όσα ρωτάς έχουν απαντηθεί στα πρώτα post αυτού του thread. Ρίξε μια ματιά εκεί.

Σε ευχαριστω πολυ , διαβαζοντας τον οδηγο γρηγορης εκκινησης , με κατατοπισε για αρχη.

Για οτι αλλο , αν δεν το βρω με μια αναζητηση , επανερχομαι.

Να εισαι καλα και παλι ευχαριστω πολυ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Elegancia μπορω να αλλαξω αυτο που κρυβονται συνεχεια τα tabs? Θελω να φαινονται συνεχεια...:worry:

Επισης, ενω εχθες εγκατεστησα κανονικα την ελληνικη μπαρα στις επαφες, σημερα δεν μου τη βγαζει... Δεν ξερω γιατι... Το ιδιο cab βαζω...:blink:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Κανεις δεν ξερει;;

Δες εδω εχει πολλα.......http://www.ppcmods.com/clocks.html

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Στην Elegancia μπορω να αλλαξω αυτο που κρυβονται συνεχεια τα tabs? Θελω να φαινονται συνεχεια...:worry:

Επισης, ενω εχθες εγκατεστησα κανονικα την ελληνικη μπαρα στις επαφες, σημερα δεν μου τη βγαζει... Δεν ξερω γιατι... Το ιδιο cab βαζω...:blink:

Για δοκίμασε το Co0kie's Home Tab v1.7.1

Έχει επιλογή να κρύβεται το slider menu - άλλα και να φαίνεται συνεχεία.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590

Δοκιμασε και πες μας :)

Πρέπει να γυρίσεις σε Ελληνικά το HTC Sence και θα στην εμφανίσει κανονικά.

Αν όχι, τρέξε και πάλι το cab μετά την αλλαγή στα Ελληνικά και soft rest.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Athanaso77 και ioathe, έβαλα το sys.txt που μου είπατε (σχετικά με το iGO8 και Landscape) και παίζει άψογα..!!!

Ευχαριστώ πολύ!

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

.

νομίζω ναι

κι απο τις 3 πρώτες επιλογές 1.Αυτόματη - 2.GSM - 3.WCDMA ...επιλέγω 2.GSM

κι απο τις 4 επόμενες 1.Αυτόματη - 2.(GSM+UMTS) - 3.GSM -4.UMTS επιλέγω το 2 αν θέλω 3G ή το 3 αν θέλω GSM

...σωστά;;

.

Στον τύπο δικτύου θέτεις GSM

Oι άλλες επιλογές αναφέρονται στη συχνότητα που θες να λειτουργεί η συσκευή.

Στην Ελλάδα αν δε κάνω λάθος παίζουμε μόνο σε 900 & 1800.

Οπότε αν το αφήσεις αυτόματο νομίζω πως είσαι καλυμμένος.

Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες μεταξυ HD2 και PRO2? Το PRO2 εχει ενσωματωμενο πληκτρολογιο και βοηθαει πιστευω αν πληκτρολογεις πολλα κειμενα και επισης το βρισκω και 100 ευρω φθηνοτερα.

Ομως λενε οτι το HD2 ειναι πιο εππαγγελματικο και πιο πααγωγικο κινητο.

Μηπως μπορει καποιος επιγραμματικα να αναφερει τι παρπανω προσφερει το HD2?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Μηπως μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες μεταξυ HD2 και PRO2? Το PRO2 εχει ενσωματωμενο πληκτρολογιο και βοηθαει πιστευω αν πληκτρολογεις πολλα κειμενα και επισης το βρισκω και 100 ευρω φθηνοτερα.

Ομως λενε οτι το HD2 ειναι πιο εππαγγελματικο και πιο πααγωγικο κινητο.

Μηπως μπορει καποιος επιγραμματικα να αναφερει τι παρπανω προσφερει το HD2?

To HD2 συγκριτικα με το Pro 2 εχει:

-Μεγαλυτερο (διπλασιο) επεξεργαστη

-Μεγαλυτερη οθονη (4,3 ιντσες-2,8 ιντσες)

-Μεγαλυτερη RAM (448ΜΒ-288ΜΒ)

-Καλητερη καμερα(5mp-3.2mp)

-Htc Sense

To HD2 συγκριτικα με το Pro 2 εχει:

-Μεγαλυτερο (διπλασιο) επεξεργαστη

-Μεγαλυτερη οθονη (4,3 ιντσες-2,8 ιντσες)

-Μεγαλυτερη RAM (448ΜΒ-288ΜΒ)

-Καλητερη καμερα(5mp-3.2mp)

-Htc Sense

Το Touch Pro 2 εχει 3,6 ιντσες οθονη!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

-Heh, Οντως, μολις διαβασα 2.8 μου ακουστηκε πολυ προπαγανδιστικο μιας και δεν θυμαμαι να ειχε τοσο μικρο οθονη, ισως να μπερδευτηκε με το diamond 2 ο φιλος.

-Η Οθονη και η καμερα δεν με απασχολη. Ο επεξεργαστης και η ΡΑΜ προφανως συμαινουν πως οι εφαρμογες τρεχουν καπως καλυτερα και μπορεις να τρεχεις ταυτχρονα περισσοτερες. Αλλα μιας και μιλαμε για εφαρμογες κινητου, δεν ξερω πως μεταφραζεται στην πραξη, δηλαδη αν πρακτικα η διαφορα ειναι ουσιαστικη.

-Το HTC Sense δεν υπαρχει καμμια μοντα να τρεξει στο Pro 2?

-Επισης λειτουργικα τρεχουν τα ιδια? 6.5 Prof? Εχουν και τα 2 μελλοντικες δυνατοτητες αναβαθμισης?

καλησπερα παιδια.

Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ για την τελευταια επισημη ελληνικη ρομ με το αναλογο serial (ειναι αγγλικη η συσκευη μου) και επισης ενα link για το 2.10 radio

Θα του ημουν ευγνωμων.

Καλα ρε παιδια,μη βαρατε.....κεκτημενη ταχυτητα....:p

Το Htc sense πρακτικα ειναι αισθητηρες που εχει το κινητο οποτε οχι δεν μπορει να περαστει με μοντα....

καλησπερα παιδια.

Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ για την τελευταια επισημη ελληνικη ρομ με το αναλογο serial (ειναι αγγλικη η συσκευη μου) και επισης ενα link για το 2.10 radio

Θα του ημουν ευγνωμων.

Κοιτα στο πρωτο πρωτο post.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

-Heh, Οντως, μολις διαβασα 2.8 μου ακουστηκε πολυ προπαγανδιστικο μιας και δεν θυμαμαι να ειχε τοσο μικρο οθονη, ισως να μπερδευτηκε με το diamond 2 ο φιλος.

-Η Οθονη και η καμερα δεν με απασχολη. Ο επεξεργαστης και η ΡΑΜ προφανως συμαινουν πως οι εφαρμογες τρεχουν καπως καλυτερα και μπορεις να τρεχεις ταυτχρονα περισσοτερες. Αλλα μιας και μιλαμε για εφαρμογες κινητου, δεν ξερω πως μεταφραζεται στην πραξη, δηλαδη αν πρακτικα η διαφορα ειναι ουσιαστικη.

-Το HTC Sense δεν υπαρχει καμμια μοντα να τρεξει στο Pro 2?

-Επισης λειτουργικα τρεχουν τα ιδια? 6.5 Prof? Εχουν και τα 2 μελλοντικες δυνατοτητες αναβαθμισης?

τα εχω και τα δυο

αν γραφεις πολυ και στελνεις μαιλ και sms πολλα η χρησιμοποιείς το excel του κινητου η βιντεοκλησεις το pro2 ειναι μονοδρομος

το HD2 δεν εχει βιντεοκλησεις δεν εχει μεγαλη αυτονομια περιπου την μιση απο το pro2

ομως δεν θα το δεις ποτε να κομπιαζει... δεν θα σκεφτεις να κανεις ποτε restart επειδη το εχεις 2,3-5 μερες ανοιχτο και απο τα 90-100mb free ram εχεις 60-65..

δεν θα τυχη να κανεις κατι να σε παρει καποιος τηλ και να κομπιασει το τηλεφωνω

το hd2 εχει ~190mb free ram και να παισει στα 150 ειναι παλι πολλα

παιζε και τενιες divx χωρις να κολαει το tp2 μονο μετα απο ρεσταρτ τις παιζει μετα απο ωρες απο το ρεσταρτ αν βαλεις την ταινια να παιξει κολαει..

τα προγραμματα ειναι ακριβως τα ιδια και στα δυο κινητα ισως και πιο καινουριες εκδοσεις στην τελευταια ρομ του προ2 αλλα τιποτα δεν φαινεται στο ματι..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλα ρε παιδια,μη βαρατε.....κεκτημενη ταχυτητα....:p

Το Htc sense πρακτικα ειναι αισθητηρες που εχει το κινητο οποτε οχι δεν μπορει να περαστει με μοντα....

Συγνώμη αλλά τι εννοείς όταν λες ότι το sense είναι αισθητήρες? Δεν το είχα ξανακούσει ποτέ αυτό!!:confused:

Συγνώμη αλλά τι εννοείς όταν λες ότι το sense είναι αισθητήρες? Δεν το είχα ξανακούσει ποτέ αυτό!!:confused:

Εννοεις αυτο που εχει και το iphone που καταλαβαινει οταν το χεις κοντα στο προσωπο σου, και σβηνει την οθονη?

Η φιλοσοφία HTC Sense περιλαμβάνει βελτιώσεις και προσθήκες που αναβαθμίζουν την συνολική εμπειρία χρήσης της συσκευής. Το HD2 διαθέτει μια σειρά αισθητήρων, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα εγγύτητας που χρησιμοποιείται για την αποφυγή ακούσιων πατημάτων κατά την αποδοχή ή πραγματοποίηση κλήσεων. Ο αισθητήρας φωτός, προσαρμόζει ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, τη φωτεινότητα της οθόνης.

Να προσθεσω εγω και την μειωση της εντασης της κλησης οταν το πιασεις στο χερι σου...

καλησπέρα και πάλι

ρε παιδιά πως βάζω υπενθύμιση για συγκεκριμένες μηνιαίες επαναλήψεις;;;

θέλω για παράδειγμα να βάλω μια υπενθύμιση να κτυπάει μια φορά το μήνα κάθε 17, στις 12 το μεσημέρι από τον Μάιο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012

πως στο καλό θα το κάνω;;;;

Edited by fantasio