DrMobile Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 και εγώ πήρα απο εκεί και έκανε να έρθει εναν μήνα μετά απο claim στο paypal... ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ (και μου αφαίρεσε με το έτσι θέλω το αρνητικό μου Feedback) Μάλιστα... Όπως ακριβώς το περίμενα... Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν μου απαντήσει στο email που του έστειλα χτες θα κάνω PayPal dispute. :angry: Ωχ βαγγελιστρα μου :cry: Απο κει παραγγειλα κ εγω μια 8αρα class 6 την παρασκευη.. Την πατησα λοιπον κι εγω ε??? :wacko::wacko::lol: Τι να πω, ίσως εσύ είσαι πιο τυχερός... Πάντως είναι η πρώτη φορά που την πατάω από eBay έχοντας κάνει δεκάδες αγορές. Κρίμα... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 χαιρετε σε όλους αν θυμάστε είμαι ο άτυχος με την pixeliarismenh οριζόντια γραμμή. έπειτα απο 2 βδομάδες που βόλταρε το κινητο ηρθε στα χέρια μου... ρε σεις παίδες είμαι ασχετος. διαβαδα πολλα threads, δεδομένου ομως πως χάθηκα και φαντάζομαι πολλοι άλλοι first user wm είναι εύκολο να κάνετε μια σελίδα στο φοβερο forum σας οδηγό για άσχετους.. δηλαδή 1ο βήμα, κατέβασε αυτό, 2ο βημα που και πως το περνας στο κινητο, 3ο βημα πως περνας shortcuts, πως περνας το nodata κτλ θα σας ωφείλαμε ενα μεγάλο ευχαριστώ όλοι εμείς που είμεθα άσχετοι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 χαιρετε σε όλους αν θυμάστε είμαι ο άτυχος με την pixeliarismenh οριζόντια γραμμή. έπειτα απο 2 βδομάδες που βόλταρε το κινητο ηρθε στα χέρια μου... ρε σεις παίδες είμαι ασχετος. διαβαδα πολλα threads, δεδομένου ομως πως χάθηκα και φαντάζομαι πολλοι άλλοι first user wm είναι εύκολο να κάνετε μια σελίδα στο φοβερο forum σας οδηγό για άσχετους.. δηλαδή 1ο βήμα, κατέβασε αυτό, 2ο βημα που και πως το περνας στο κινητο, 3ο βημα πως περνας shortcuts, πως περνας το nodata κτλ θα σας ωφείλαμε ενα μεγάλο ευχαριστώ όλοι εμείς που είμεθα άσχετοι .. Το πρωτο post το διαβασες? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 διαβασα το πρώτο post φυσικά αλλά χάθηκα ο άμπαλος 1ο ποια sd 16 να πάρουμε? 2ο η sd ειναι η ρομ? 3ο τι θα πει φλασάρω μνήμη, τα πάντα? 4ο πως και που περναω όλα τα καλουδια σας? 5ο το κιν ειναι οπως το αγορασα απο vdf, ελληνικά, πρέπει να κάνω updated apo htc την rom σαν πρώτο βήμα και μετά να κάνω hdspl για να ξεκλειδωσει ωστε να βάλω τα καλουδια σας? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) διαβασα το πρώτο post φυσικά αλλά χάθηκα ο άμπαλος 1ο ποια sd 16 να πάρουμε? 2ο η sd ειναι η ρομ? 3ο τι θα πει φλασάρω μνήμη, τα πάντα? 4ο πως και που περναω όλα τα καλουδια σας? 5ο το κιν ειναι οπως το αγορασα απο vdf, ελληνικά, πρέπει να κάνω updated apo htc την rom σαν πρώτο βήμα και μετά να κάνω hdspl για να ξεκλειδωσει ωστε να βάλω τα καλουδια σας? ευχαριστω 2ο η sd ειναι η ρομ? οχι η καρτα μνημης της συσκευης. 1ο ποια sd 16 να πάρουμε? Εγω εχω αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος 5ο το κιν ειναι οπως το αγορασα απο vdf, ελληνικά, πρέπει να κάνω updated apo htc την rom σαν πρώτο βήμα και μετά να κάνω hdspl για να ξεκλειδωσει ωστε να βάλω τα καλουδια σας? Σωστα ομως μην βιάζεσαι. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αμέσως, σιγά σιγά :) Ξεκίνησε με αναβάθμιση της ROM απο εδω, αν κάπου έχεις πρόβλημα μας λες. Θα σου πρότεινα με δουλέψεις λίγο την συσκευή σου για να εξοικειωθείς μαζί της και μετά να κάνεις hspl 4ο πως και που περναω όλα τα καλουδια σας? κάθε καλουδι εχει τον τρόπο του θα ρωτάς τι ακριβώς θέλεις και θα σου λέμε Edited March 23, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 διαβασα το πρώτο post φυσικά αλλά χάθηκα ο άμπαλος 1ο ποια sd 16 να πάρουμε? 2ο η sd ειναι η ρομ? 3ο τι θα πει φλασάρω μνήμη, τα πάντα? 4ο πως και που περναω όλα τα καλουδια σας? 5ο το κιν ειναι οπως το αγορασα απο vdf, ελληνικά, πρέπει να κάνω updated apo htc την rom σαν πρώτο βήμα και μετά να κάνω hdspl για να ξεκλειδωσει ωστε να βάλω τα καλουδια σας? ευχαριστω Ασε τη συσκευη σου οπως ειναι(κανε μονο την επισημη αναβαθμιση) μεχρι να τη μαθεις και ασε τα HSPL για αργοτερα. Αυτα που υπαρχουν στη 1η σελιδα ΔΕ χρειαζοντε ξεκλειδωμα για να περαστουν! Τα καλουδια ειναι κυριως σε μορφη cab οποτε οπου βλεπεις αυτη τη καταληξη βαλτο στη καρτα σου και τρεξτο απο εκει. Αν ειναι σε καταληξη exe συνδεσε το λεο σου με το PC μεσω Active sync αν εχεις XP,η Device center αν εχεις Vista και τρεξε το αρχειο απο εκει. Σιγα σιγα θα τα παιζεις στα δαχτυλα:D Οτι θες εδω ειμαστε:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπερα,ξερετε μεχρι ποσο χωρο καρτα microsd μπορω να βαλω στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxos Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπερα σε ολους! Λοιπον ενα προβλημα που παρατηρησα στο ndrive του htc hd2 μου, το τελευταιο διαστημα, ξαφνικα. Ειλικρινα εκανα προσπαθεια να δω αν εχει συζητηθει στο φορουμ αλλα δεν βρηκα ακρη. Οταν του βαζω διευθυνση για πλοηγηση, με πετάει σε άλλο δήμο. Δλδ του βαζω πολη, δημο, οδό, και με πετάει σε σωστή οδό άλλα άλλο δήμο. Καμιά ιδέα.. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Φιλε μου σ ευχαρισρτω πολυ!! δουλεψαν ολα τελεια!! :thanks: Ωραία, χαίρομε που βοήθησα :):) Καλησπερα,ξερετε μεχρι ποσο χωρο καρτα microsd μπορω να βαλω στο κινητο? Μέχρι 16GB, δεν υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες σε χωρητικότητα. Οπως εγραψα και προηγουμενος, εχω αυτη και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μηπως μπορει να μου καποιος πως θα βαλω το igo8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπερα σε ολους! Λοιπον ενα προβλημα που παρατηρησα στο ndrive του htc hd2 μου, το τελευταιο διαστημα, ξαφνικα. Ειλικρινα εκανα προσπαθεια να δω αν εχει συζητηθει στο φορουμ αλλα δεν βρηκα ακρη. Οταν του βαζω διευθυνση για πλοηγηση, με πετάει σε άλλο δήμο. Δλδ του βαζω πολη, δημο, οδό, και με πετάει σε σωστή οδό άλλα άλλο δήμο. Καμιά ιδέα.. ; Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση του χάρτη με το Ndrive Agent. Τα προβλήματα που παρατήρησες θα εξαλειφθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μηπως μπορει να μου καποιος πως θα βαλω το igo8? Υπάρχει το σχετικό θέμα στο οποίο συζητάμε για το εν λόγω πρόγραμμα πλοήγησης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Χτες παρέλαβα αυτή εδώ τη θήκη και έχω πάθει πλακα :rolleyes: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370334220926 Είναι απλά τέλεια.όλες οι άλλες θήκες που έχω μπήκαν ήσυχα ήσυχα στο συρτάρι. δεν καταλαβαίνετε καν ότι είναι θήκη.Λες και είναι η πίσω μεριά του κινητού σε μαύρο-ασημι-mat χρώμα. ΚΟΡΥΦΗ για οποιον ενδιαφέρεται...απλά αξίζει... Επίσης σήμερα παρέλαβα και αυτήν εδώ την καρτούλα με μονο 17 ευρώπουλα:D http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260550766060&ssPageName=STRK:MEWNX:IT βεβαια σαφώς και τρώει "μπανανούλες" γιατί το κουτί είναι kingston και η κάρτα sandisk αλλα who cares όταν έχω 15,4 καθαρά gb και αρκετά καλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων :) δεν ξέρω βεβαια ποσο θα αντέξει...ο καιρός θα δείξει...:) καλού κακού πάντα ένα backup Edited March 23, 2010 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημέρα σε όλους! Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα μεταχειρισμένο HD2 από Αγγλία (T-Mobile uk) Με το που βάζω την δική μου κάρτα SIM (cosmote) κλειδώνει... Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί? Ελπίζω να μην την πάτησα... http://leo.unlock-now.com/sim-unlock-HTC-HD2/ http://www.htcsimunlock.com/htc-hd2-unlock.html http://htc-unlocker.org/unlock-htc-hd2.htm αφου ετσι κι αλλιως ΜΑΣ βοηθατε καντετο τουλαχιστων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι να μας λετε (ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση.) Κάποιος με ελληνική συσκευή, ας βοηθήσεις τον άνθρωπο με τα παρακάτω... Start / Settings / Menu / All Settings / Sounds & Notifications / Notifications Όπου στα Event επιλέγεις για παράδειγμα Message: New message Πιο κάτω εκεί κάπου λέει "Flash light for", το επιλέγεις και μετά αλλάζεις το χρόνο που θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημερα και απο μενα εχω μια 20 ημερη αποχη απο τις συζητησης και το διαβασμα του φορουμ για 2 λογους ο μεν 1 ειναι οτι καποιοι δεν διαβαζουν τις αρχικες σελιδες οποτε κατανταη κουραστικο να διαβαζης ανα 5-10 σελιδες τις ιδιες ερωταπαντησης και ο 2 λογος ειναι η μονιμη παραπομπη προς xda που ειναι στα Αγγλικα Η η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο εδω μεσα με ΑΓΓΛΙΚΗ βοηθεια βρε παιδεια τα εχουμε χιλιοειπωμενα ΑΝ ξεραμε ΑΓΓΛΙΚΑ θα περναμε και την συσκευη απο Αγγλια φθηνοτερα , αφου ετσι κι αλλιως ΜΑΣ βοηθατε καντετο τουλαχιστων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι να μας λετε (ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση.) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα οπως ελεγε και μια παλια διφημηση δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου (δεν ξερω ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ) ΣΥΓΝΩΜΗ αν γινωμε κουραστικος αλλα βλεπω οτι ολοι οι ΚΑΛΗ συμφορουμιτες εχετε την Αγγλικη σαν ΜΗΤΡΙΚΗ σας γλωσσα οποτε δεν κολατε-σταματατε σε τιποτα θα ηθελα παρα πολυ να μπορουσα και εγω να σας εμοιαζα αλλα ..... :X Δεν θα καταφερω ποτε αλλωστε με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μου να σας φτασω και να εκμεταλευτω ολες τις λειτουργιες τις συσκευης που πολυ θα το ηθελα. -------------------------------------------------------------- Κάποιος με ελληνική συσκευή, ας βοηθήσεις τον άνθρωπο με τα παρακάτω... Αρχικό μήνυμα από athanaso77 Start / Settings / Menu / All Settings / Sounds & Notifications / Notifications Όπου στα Event επιλέγεις για παράδειγμα Message: New message Πιο κάτω εκεί κάπου λέει "Flash light for", το επιλέγεις και μετά αλλάζεις το χρόνο που θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. ΥΓ. Για ελληνικό μενού κάνε τη μετάφραση. ------------------------------------------------------------ Έναρξη/ Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Ήχοι & Ειδοποιήσεις/ Ειδοποιήσεις Όπου στα Συμβ: επιλέγεις για παράδειγμα Μήνυμα: Νέο Μήνυμα Πιο κάτω εκεί κάπου λέει "Παλ. φωτ. για", το επιλέγεις και μετά αλλάζεις το χρόνο που θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έχω κατεβασει το Vito Audio Notes και ηχογραφει τον αλλο παρα πολυ χαμηλα!!!!Μηπως ηχογρααφει μονο σε ανοιχτη ακροαση ή μηπως εγω κανω καποιο λαθος!!!!Καπου το ειχα ξαναδει αυτο το ποστ ερωτησης αλλα οσο και να εψαξα δεν το βρηκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Χτες παρέλαβα αυτή εδώ τη θήκη και έχω πάθει πλακα :rolleyes: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370334220926 Είναι απλά τέλεια.όλες οι άλλες θήκες που έχω μπήκαν ήσυχα ήσυχα στο συρτάρι. δεν καταλαβαίνετε καν ότι είναι θήκη.Λες και είναι η πίσω μεριά του κινητού σε μαύρο-ασημι-mat χρώμα. ΚΟΡΥΦΗ για οποιον ενδιαφέρεται...απλά αξίζει... Τσιμπημένη τιμή, ειδικά όταν υπάρχει αυτή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Απ' όσο ξέρω και θυμάμαι, κάθε φορά που χρειαζόταν να κλείσω (power-off) το κινητό μου, απλά πατούσα παρατεταμένα το δεξί hardware button του κινητού μου και αυτό έσβηνε (power-off).Από σήμερα παρουσιάσε το εξής. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί δεν μου κάνει κατευθείαν power-off, αλλά με πάει πρώτα στο Quick List με τις επιλογές και μετά πρέπει να επιλέξω Power-off για να σβήσει. Είναι λογικό αυτό? Ξέρω ότι αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος σβησίματος (Power-ff) του κινητού, αλλά αν θυμάμαι καλά με παρατεταμένο πάτημα μου έσβηνε (και για να είμαι και ειλικρινής το προτιμάω αυτό). Σε εσάς για να σβήσει πρέπει να πάτε στο Quick List και να κάνετε από εκεί την επιλογή ή το κάνετε και με κατευθείαν πάτημα? (Πάντως στο manual σαν μοναδικό τρόπο δείχνει το Quick List και όχι το κατευθείαν...Δεν βρήκα να μιλάει κάπου για κατευθείαν παρατεταμένο πάτημα και Power-off) Έτσι ή εγώ δεν θυμάμαι καλά ή μπορούσα να το κλείσω με παρατεταμένο πάτημα και κάτι έχει αλλάξει τώρα. Περιμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Τσιμπημένη τιμή, ειδικά όταν υπάρχει αυτή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 απλά καμία σχέση γιάννη:) την έχω όπως επίσης και άλλες 4 αυτες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170426442793 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170426033882 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360224717034 και άλλη μια σιλικόνης που κάνει το hd2 να είναι σαν τηλεκοντρολ έχουν μπει απλά ολες στο συρτάρι... Edited March 23, 2010 by mcde Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Απ' όσο ξέρω και θυμάμαι, κάθε φορά που χρειαζόταν να κλείσω (power-off) το κινητό μου, απλά πατούσα παρατεταμένα το δεξί hardware button του κινητού μου και αυτό έσβηνε (power-off).Από σήμερα παρουσιάσε το εξής. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί δεν μου κάνει κατευθείαν power-off, αλλά με πάει πρώτα στο Quick List με τις επιλογές και μετά πρέπει να επιλέξω Power-off για να σβήσει. Είναι λογικό αυτό? Ξέρω ότι αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος σβησίματος (Power-ff) του κινητού, αλλά αν θυμάμαι καλά με παρατεταμένο πάτημα μου έσβηνε (και για να είμαι και ειλικρινής το προτιμάω αυτό). Σε εσάς για να σβήσει πρέπει να πάτε στο Quick List και να κάνετε από εκεί την επιλογή ή το κάνετε και με κατευθείαν πάτημα? (Πάντως στο manual σαν μοναδικό τρόπο δείχνει το Quick List και όχι το κατευθείαν...Δεν βρήκα να μιλάει κάπου για κατευθείαν παρατεταμένο πάτημα και Power-off) Έτσι ή εγώ δεν θυμάμαι καλά ή μπορούσα να το κλείσω με παρατεταμένο πάτημα και κάτι έχει αλλάξει τώρα. Περιμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ. Σ' εμένα που έχω την official 1.66 δεν κλείνει κατευθείαν αλλά πάει στο Quick List απ' όπου επιλέγω Power Off, Lock Device, Set Vibrate κτλ. Πάντα έτσι έκανε. Νομίζω αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος/ασφαλέστερος. Μήπως κάποτε είχες βάλει κάποια cooked ROM που έκλεινε κατευθείαν; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί δεν μου κάνει κατευθείαν power-off, αλλά με πάει πρώτα στο Quick List με τις επιλογές και μετά πρέπει να επιλέξω Power-off για να σβήσει. Είναι λογικό αυτό? Στη συγκεκριμένη συσκευή by default έτσι λειτουργεί. Edited March 23, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μόλις παρέλαβα την Kingston. Κάνω HSPL, βάζω την topix, σετάρω και μόλις έχω εντυπώσεις θα σας ενημερώσω. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Πως συνδέεται η κάρτα με το flashάρισμα; Και μία επισήμανση... είναι σημαντικό να κάνουμε hard reset μετά το φλασάρισμα. Edited March 23, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Απ' όσο ξέρω και θυμάμαι, κάθε φορά που χρειαζόταν να κλείσω (power-off) το κινητό μου, απλά πατούσα παρατεταμένα το δεξί hardware button του κινητού μου και αυτό έσβηνε (power-off).Από σήμερα παρουσιάσε το εξής. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί δεν μου κάνει κατευθείαν power-off, αλλά με πάει πρώτα στο Quick List με τις επιλογές και μετά πρέπει να επιλέξω Power-off για να σβήσει. Είναι λογικό αυτό? Ξέρω ότι αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος σβησίματος (Power-ff) του κινητού, αλλά αν θυμάμαι καλά με παρατεταμένο πάτημα μου έσβηνε (και για να είμαι και ειλικρινής το προτιμάω αυτό). Σε εσάς για να σβήσει πρέπει να πάτε στο Quick List και να κάνετε από εκεί την επιλογή ή το κάνετε και με κατευθείαν πάτημα? (Πάντως στο manual σαν μοναδικό τρόπο δείχνει το Quick List και όχι το κατευθείαν...Δεν βρήκα να μιλάει κάπου για κατευθείαν παρατεταμένο πάτημα και Power-off) Έτσι ή εγώ δεν θυμάμαι καλά ή μπορούσα να το κλείσω με παρατεταμένο πάτημα και κάτι έχει αλλάξει τώρα. Περιμένω απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ. Με όλο τον σεβασμό προς τον ανωτέρω γράφοντα, θα αρχίσω να δίνω δίκιο στον powerser... Καλυτερα για όλους θα ήταν, για να μην γίνεται κουραστικό το θέμα, να μην ρωτάμε πράγματα που γράφονται στο manual..., και μάλιστα τόσο απλά.. Ένα τόσο μεγάλο μήνυμα, για μια απορία που αφορά στο αυτονόητο! Μην παρεξηγηθώ, το αναφέρω καλοπροαίρετα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πως συνδέεται η κάρτα με το flashάρισμα; Και μία επισήμανση... είναι σημαντικό να κάνουμε hard reset μετά το φλασάρισμα. Δεν τη συνδέω, απλά λέω να σετάρω κατευθείαν το Leo στην topix (χθες παρέλαβα το τηλέφωνο). Το Hard reset είναι όντως απαραίτητο... ;) Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts