Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

@sportguy:

Οι ερωτήσεις σου έχουν χιλιοαπαντηθεί, κατά συνέπεια θα βρεις τις απαντήσεις σου σε πολύ λιγότερες σελίδες.

@mcosgeorge:

Θα κοιτάξω εάν υπάρχει κάπου και θα σε ενημερώσω.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

@mcosgeorge:

Θα κοιτάξω εάν υπάρχει κάπου και θα σε ενημερώσω.

βασικα απο που μπορω να μαθω ποια εκδοση εχω ακριβως?

αφου εχω την WWE οπως λεει στο system information γιατι να μην μπορω να κατεβασω την WWE:1.66.405.2 απο το επισημο site??

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

• Administrators

Υπάρχουν πολλές wwe, η Ευρωπαϊκή (1.66.405), η South East Asian wwe (1.66.707), η East Europe wwe (1.66.479) και από το δικό σου vendor Id (720) συμπεραίνω ότι μάλλον η συσκευή σου είναι από κάποια περιοχή της Ασίας. Συνεπώς η συσκευή σου μάλλον είναι παραεισαγωγη, κάνε hard-spl και βάλε όποια rom θέλεις.

Μην σε μπερδεύει το wwe μιας και δεν σημαίνει τίποτε άλλο εκτός του ότι η rom έχει την αγγλική γλώσσα (world wide English).

Modpic.gif

το ιδιο με αυτην την λογικη θα γινοταν αν εβγαζα του Δημητρη κ εκενε το δικο σου στο τηλ;)
Τελικά το δοκίμασα πριν λίγο και είναι όπως το είπες, η συμπεριφορά του δικού μου CAB είναι ακριβώς η ίδια με του CAB του Δημήτρη. Δηλαδή δεν φταίει ούτε το δικό μου πληκτρολόγιο ούτε του Δημήτρη. Απλά για να βάλεις το ένα CAB πρέπει να βγάλεις το άλλο (και αντίστροφα). Αυτό συμβαίνει γιατί δεν πρόκειται για αυτόνομα πληκτρολόγια, αλλά για προσθήκες στο ήδη υπάρχον πληκτρολόγιο που είναι μέσα στη ROM, άρα για να παίξουν τα CABs θα πρέπει το built-in πληκτρολόγιο να είναι απείραχτο.

Οπότε παίδες μη φοβάστε, μπορείτε άφοβα να δοκιμάσετε και τη δική μου version! :lol: :lol: :lol:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

1. Αληθευει οτι το κινητο ειναι ολοι την ωρα συνδεδεμενο με το διαδικτυο? Και οταν δεν πιανει wi-fi χρεωνει το δικτυο μου? Κατι εχω ακουσει για ενα προγραμμα nodata. Tι ισχυει? Και πρεπει να το κατεβασω στο κινητο αυτο το προγραμμα η πρωτα στον υπολογιστη και μετα το περναω στο κινητο με το καλωδιο?

2. Στη πρωτη σελιδα που εχει τον καιρο γινεται να το βγαλουμε? Γινεται η πρωτη σελιδα να περιλαμβανει μονο την ωρα και την συντομευσεις(τις μικρες στο κατω μερος τις οθονης?)

3. Το gps τι πρεπει να κανω για να το ξεκλειδωσω? ΤΙ χαρτες εχει εγκαταστημενους? ΠΟυ μπορω να βρω αλλους? Πρεπει να πληρωσω κατι?

4. Updates και σχετικα που θα βρω? Αυτα που ειναι στην πρωτη σελιδα του thread ειναι η λυση?

1. Όχι. Συνδέεται μόνο όταν χρειάζεται. πχ για ενημέρωση του καιρού. Βάλε το MoDaCo NoData και επενεργοποίησε τη σύνδεση στο ίντερνετ για να μη συνδέεται όποτε θέλει. Την ενεργοποιείες όταν θες εσύ.

2. Δεν νομίζω.

3. Τί εννοείς ξεκλείδωμα????

4. http://www.htc.com

Καλώς ήρθες και ξεκίνα το διάβασμα... αλλιώς σε βλέπω να το πουλάς σε κανα μήνα. Εχε υπόψην σου ότι το κινητό είναι ΠΡΩΤΑ PDA και μετά κινητό, οπότε πρέπει να εξοικιωθείς μ'αυτό.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Υπαρχει καποιο video player που παιζει με ελληνικούς υποτιτλους στο Leo ? Το TCPMP δεν το τρέχει, ενώ το core player δεν υποστηριζει υποτιτλους. Μηπως κάποιο converter οπως το DVD Catalyst 3 ενσωματωνει υποτιτλους ??

Ευχαριστώ.

Τελικα για όσους ενδιαφέρονται για υποτιτλους.

α) Το converter DVD Catalyst 3 ενσωματωνει τέλεια τους υπότιτλους αρκει να τσεκαρεις την εντολή subtitle / Greek.

β) Υποστηριζει ανάλυση 800Χ480.

γ) Κάνει corversion σχεδόν σε όλα τα format (προτεινόμενο η264_ipod_hq)

δ) Στα 1500 kbps η ποιότητα είναι τέλεια.

ε) Παίζει σε όλα τα player με υπότιτλους.

Αυτα για όσους θέλουν να κουβαλούν καμμιά ταινία στο κινητό τους για ώρα ανάγκης.

Nikos

Λοιπον το iphone πουλήθηκε οπως ειναι επιπλομενο με τις εφαρμογές και τις θηκες του 500 ευρω σε μια συναδελφο εδω.

Την Παρασκευη θα εχω το HD2 οπως με διαβεβαιωσε η Μαρια απο το Expansys. Λει οτι αν φυγει σημερα το παραλαμβανεις την επομενη μερα.

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα που δεν υπάρχουν στην πρωτη σελιδα για να ετοιμαζομαι.

1) Συχρονιζει κανεις contacts and calendar απο το Google?

2) Με ενεργοποιμενα τα notifications μπορεις να λαμβανεις τα mail σου σε ζωντανο χρόνο, η μονο με ρυθμιση να ψαχνει ανα 10᾽λεπτα για νεα;

3) Συχρονιζει κανεις με mac?

4) Εχει δοκιμασει κανεις αν παιζει στο HD2 to qik?

5) Υπαρχει δυνατοτητα αποθηκευσης You Tube video ωστε να τα βλεπεις οτι ωρα θελεις?

6) Στα πληκτρολογια που κυκλοφορουν σε querty υπάρχει αυτοματη διορθωση; δουλευει σωστα;

7) Δεν θελω να του βαλω καποια θηκη εκτος απ αυτη που εχω για την ζωνη. Η συσκευη δειχνει οτι δεν γρατζουνιεται ευκολα στο πισω μερος. Θελω λοιπον οταν την κρατω στα χερια μου να μην εχει θηκη. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Ευχαριστω, μετα απο 8 μηνες μακρια απο τα HTC εχω ξεχασει πολλα πραγματα θα τα θυμηθω που θα παει.:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχουν πολλές wwe, η Ευρωπαϊκή (1.66.405), η South East Asian wwe (1.66.707), η East Europe wwe (1.66.479) και από το δικό σου vendor Id (720) συμπεραίνω ότι μάλλον η συσκευή σου είναι από κάποια περιοχή της Ασίας. Συνεπώς η συσκευή σου μάλλον είναι παραεισαγωγη, κάνε hard-spl και βάλε όποια rom θέλεις.

Μην σε μπερδεύει το wwe μιας και δεν σημαίνει τίποτε άλλο εκτός του ότι η rom έχει την αγγλική γλώσσα (world wide English).

τελικα εκανα hspl και περασα την (ταχυτατη οντως) topix 1.2

μια απορια εχω, στο software information λεει οτι εχω ακομη την radio που ειχα απο τη μαμα

ειναι λογικο αυτο?

επισης να αναφερω για ενημερςτικους λογους οτι η επαναφορα του full backup που ειχα κανει με το spb backup λειτουργησε κατα 99% (κατα τα φαινομενα ), αλλα προφανως και θα κανω hard reset και θα σεταρω απο την αρχη τα παντα

ο σκοπος που το εκανα ηταν καθαρα η περιεργεια... :D:ninja:

• Administrators

Μόνο από το Microsoft Myphone.

2) Με ενεργοποιμενα τα notifications μπορεις να λαμβανεις τα mail σου σε ζωντανο χρόνο, η μονο με ρυθμιση να ψαχνει ανα 10᾽λεπτα για νεα;

Ανά χρονικά διαστήματα.

http://www.sync-mac.com/

Προσωπικά όχι.

5) Υπαρχει δυνατοτητα αποθηκευσης You Tube video ωστε να τα βλεπεις οτι ωρα θελεις?

Στα αρχεία που δίνει ο Δημήτρης στο πρώτο post υπάρχει το youtube dowloader.

6) Στα πληκτρολογια που κυκλοφορουν σε querty υπάρχει αυτοματη διορθωση; δουλευει σωστα;

Αυτόματη διόρθωση εάν λες όπως στο iphone, όχι.

7) Δεν θελω να του βαλω καποια θηκη εκτος απ αυτη που εχω για την ζωνη. Η συσκευη δειχνει οτι δεν γρατζουνιεται ευκολα στο πισω μερος. Θελω λοιπον οταν την κρατω στα χερια μου να μην εχει θηκη. Ποια ειναι η γνωμη σας?

http://cgi.ebay.co.uk/Leather-Case-Belt-Pouch-Brown-for-HD2-T8585-T-8585-HD2_W0QQitemZ350313803665QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item5190546f91

Modpic.gif

Μόνο από το [url="http://myphone.microsoft.com/mkweb/Start.po?lc=1032&mkt=el-G

Σ᾽ευχαριστω πολυ Γιάννη. Εχω πέσει με τα μούτρα στο διαβασμα.

Το Sync Mac δειχνει πολυ καλο. Κατεβασα την free εκδοση για δοκιμη και αν κανει αυτα που λεει θα αγορασω την expert εκδοση που κανει τα παντα.

Συχρονιζει iTunes, iPhoto, Notes, To Do, διαχειριζεται αρχεια cab και πολλα αλλα, ωστε να μην χρειαζεται να συχρονιζω μεσα απο τα windows seven που εχω περασμενα στο mac.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

τελικα εκανα hspl και περασα την (ταχυτατη οντως) topix 1.2

μια απορια εχω, στο software information λεει οτι εχω ακομη την radio που ειχα απο τη μαμα

ειναι λογικο αυτο?

Ναι γιατί η topix δεν περιλαμβάνει radio, αφού έχεις κάνει hspl μπορείς να φλασάρεις όποιο radio θέλεις!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Administrators
αφού έχεις κάνει hspl μπορείς να φλασάρεις όποιο radio θέλεις!

Προτείνω ανεπιφύλακτα κάποιο από τα 2.07 radio.

Modpic.gif

Λοιπον το iphone πουλήθηκε οπως ειναι επιπλομενο με τις εφαρμογές και τις θηκες του 500 ευρω σε μια συναδελφο εδω.

Την Παρασκευη θα εχω το HD2 οπως με διαβεβαιωσε η Μαρια απο το Expansys. Λει οτι αν φυγει σημερα το παραλαμβανεις την επομενη μερα.

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα που δεν υπάρχουν στην πρωτη σελιδα για να ετοιμαζομαι.

8. μετα απο 8 μηνες μακρια απο τα HTC εχω ξεχασει πολλα πραγματα θα τα θυμηθω που θα παει.:)

καλημερα Κωστη :)

1.σου απαντησε ηδη ο Γιαννης

2.μεσω hotmail που δουλευω εγω,εχει και real time ενημερωση αλλα και ανα ποσο χρονο θελεις εσυ.(εχω κανει forward ολους τους λογ/σμους μου εκει)

3.αυτο θα μας το πεις εσυ :happy:

4.παιζει μεσω του opera αψογα (η εκδοση που δινω στα add ons μου.)

5.σου απαντησε και εδω ο Γιαννης

6.οχι δυστυχως,τα τονιζομενα γραμματα της αυτοματης (κορυφαιας )του μηλου,δεν υπαρχουν εδω...

7.οτι καλυτερο και μην ψαξεις για τπτ αλλο(η θηκη που δεν πηρατε χαμπαρι οτι ηταν θηκη στο δικο μου,θυμασαι?:rolleyes:)http://www.netimes.com/shop/images/HTC/HD2_RC_01.jpg

http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731

8.ειμαι σιγουρος για αυτο!!

οτι αλλο μιλα!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημητρη συμφωνω παρηγγειλα και εγω διαφορεσ απο netimes..απλα η καλυτερη με πολυ καλη εφαρμογη κ τρομερα εντυπωσιακη θηκη..
Samsung Galaxy S8 plus.....

@Τe_salat

σχετικα με τον 3ο σου ερωτημα συνχρονιζει μια χαρα με μακ με syncmate !!

κ επαφες κ ημερολογιο κ τα παντα! ολα αυτα κ με μπλε δοντι κ με wirelless αλλα και με usb διαλεγεις και περνεις!

για την θηκη που περιγραφη ο zaxarakhs παραπανω συμφωνω! ειναι οτι καλητερο!

την ειχα κ εγω! αγκαλιαζει ομιομορφα το κινητο χωρις να δινει βαρος και ογκο! ειναι σαν να μην υπαρχει!!

Edited by N1GHTM4R3
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδιά γειά σας,

απέκτησα το HTC HD2 την 2α Φεβρουαρίου. Μέχρι να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου, (καθότι έκανα μεταφορά αριθμού) το δούλευα σαν PDA χωρίς sim. Μετά από 5 ημέρες το τηλ. άρχισε να κάνει κάτι κουλά (θα σας τα αναφέρω άλλη φορά) και για αυτό το λόγο μετά από οδήγίες από την HTC (πολύ καλή εξυπερέτηση) έκανα hard reset. Όπως καταλαβαίνετε χαθήκαν όλα. Το πρόβλημα δεν λύθηκε με το hard reset αλλα μόνο του.:confused::confused::confused::confused:

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναεγκατάσταση το ndrive καθώς το αρχειακι autorun μου λέει (με μεγάλο θράσσος) "unable to install NDrive"

Έχετε καμιά άποψη??

απο τα ραδιο

Leo_RADIO_15.33.50.07U_2.07.50.27

Leo_RADIO_15.31.50.07U_2.07.51.05

εχουμε καποια πληροφορηση για το ποια συνεργαζεται καλυτερα με την topix εχοντας wind??

Μόνο από το Microsoft Myphone.

Γιατί μόνον;

Google Sync: Set Up Your Windows Mobile Phone

http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138636&topic=14299

Δύο χρόνια συγχρονίζω επαφές και ημερολόγιο με google και έχω εγκαταλείψει το outlook.

• Administrators
απο τα ραδιο

Leo_RADIO_15.33.50.07U_2.07.50.27

Leo_RADIO_15.31.50.07U_2.07.51.05

εχουμε καποια πληροφορηση για το ποια συνεργαζεται καλυτερα με την topix εχοντας wind??

Και τα δύο δουλεύουν πολύ καλά. Μπορείς να τα δοκιμάσεις πανεύκολα για να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Παιδιά ξέρει κάποιος πως αλλάζουμε τα εικονίδια στο μενού?

Έχω βάλει το JWMD Icon Changer αλλά μερικά εικονίδια τα αφήνει ίδια.

Έχει υπόψη του κανείς κάποια λύση?

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.:(

Να φανταστω οτι δεν σου αλλαζει εικονιδια οπως

Resco file explorer,torch buton....?

Kαποιος που να εχει βρει καποια λυση?

• Administrators
Γιατί μόνον;

Δύο χρόνια συγχρονίζω επαφές και ημερολόγιο με google και έχω εγκαταλείψει το outlook.

Παλαιότερα είχαν αναφερθεί προβλήματα, αλλά εάν δεν έχεις κάποιο παράπονο να το έχουμε στα υπόψιν.

Modpic.gif

Γιατί μόνον;

καλα Τακαρε μετρησες μιλαμε :shock::bow:

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.

και εμενα καποια στιγμη που το ειχα δοκιμασει,δεν μου αλλαζε καποια,αλλα του resco το αλλαζε σιγουρα !το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ηταν το 1ο που δοκιμασα να αλλαξω:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

@Τe_salat

σχετικα με τον 3ο σου ερωτημα συνχρονιζει μια χαρα με μακ με syncmate !!

κ επαφες κ ημερολογιο κ τα παντα! ολα αυτα κ με μπλε δοντι κ με wirelless αλλα και με usb διαλεγεις και περνεις!

!

To κατεβασα μ ενδιαφερει πολυ και το expert γιατι κανει τα παντα.

Γιατί μόνον;

Το ειδα χθες αυτο αλλα δεν ημουν σιγουρος οτι θα δουλευει. Θα το δοκιμασω.

και εμενα καποια στιγμη που το ειχα δοκιμασει,δεν μου αλλαζε καποια,αλλα του resco το αλλαζε σιγουρα !το θυμαμαι πολυ καλα γιατι ηταν το 1ο που δοκιμασα να αλλαξω:)

Το προβλημα νομιζω οτι το εχω βρει.

Σ'εμενα τπυλαχοστον μολις λυθηκε:

Eσβησα ολα τα quicklinks

applicationdata/htc/proglauncher

εκανα ξανα create και ολα καλλα!!!!:wink:

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.:(

Δοκιμασε να αλλαξεις την ονομασια της συντομευσεις απο Resco file explorer σε π.χ. Resco Explorer πηγαινοντας στο Windows\Start Menu. Εμενα με CSMi μου δουλεψε αυτη η λυση.

[sIGPIC][/sIGPIC]