Jump to content

nikogre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikogre

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikogre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. nikogre

    iPhone 4

    Ευχαριστω. Θα το δοκιμασω.
  2. nikogre

    iPhone 4

    Καλησπερα. Υπαρχει καποια ρυθμιση ή προγραμμα ωστε το iPhone4 να μη φορτιζει οταν συνδεεται με USB στον υπολογιστη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Τελικα για όσους ενδιαφέρονται για υποτιτλους. α) Το converter DVD Catalyst 3 ενσωματωνει τέλεια τους υπότιτλους αρκει να τσεκαρεις την εντολή subtitle / Greek. β) Υποστηριζει ανάλυση 800Χ480. γ) Κάνει corversion σχεδόν σε όλα τα format (προτεινόμενο η264_ipod_hq) δ) Στα 1500 kbps η ποιότητα είναι τέλεια. ε) Παίζει σε όλα τα player με υπότιτλους. Αυτα για όσους θέλουν να κουβαλούν καμμιά ταινία στο κινητό τους για ώρα ανάγκης. Nikos
  4. Υπαρχει καποιο video player που παιζει με ελληνικούς υποτιτλους στο Leo ? Το TCPMP δεν το τρέχει, ενώ το core player δεν υποστηριζει υποτιτλους. Μηπως κάποιο converter οπως το DVD Catalyst 3 ενσωματωνει υποτιτλους ?? Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ. Πάντως εχεις δίκαιο. Δεν έχει και πολύ νόημα.
  6. Εχω βρει στο forum πως καλιμπραρουμε το touch screen με αγγλικό μενού αλλα όχι πώς γίνετε στο ελληνικό μενού. Ευχαριστώ ΝικοS3
  7. S.O.S. Υπάρχει κάποιος με ελληνικό μενου να βοηθήσει στο καλιμπράρισμα γιατι αλλού πατάω και αλλού ανοίγει. Ευχαρισιτώ εκ των προτέρων.
  8. Παρακαλώ πολύ μπορείς κανείς να με βοηθήσει πώς γίνετε touch καλιμπράρισμα σε Ελληνικό μενού γιατί το παραπάνω που βρήκα είναι για Αγγλικό μενού. Ευχαριστώ.
  9. Μόλις απέκτησα ενα HTC HD2 και θέλω λιγη βοήθεια. 1) Πως απενεργοποιούμε το κλείδωμα οθόνης (κουμπί ''ολίσθηση'') ? 2) Πώς μπαινουμε στην registry για να κάνουμε αλλαγές ? 3) Υπάρχει κάποιο καλό site για αγορά προγραμμάτων ? Ευχαριστώ
  10. Μόλις πήρα ένα Nokia E52 και διαπίστωσα ότι τα δύο πιο χρήσιμα πλήκτρα της συσκευής το ‘’άνοιγμα’’ και το ‘’κλείσιμο’’ είναι σε εντελώς άβολη θέση. Μάλιστα πρέπει να έχεις συγκεκριμένο μήκος νυχιού για να τα πατήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναπρογραμματίσεις αυτές τις συγκεκριμένες λειτουργίες σε άλλα πλήκτρα, π.χ. στα πλήκτρα άμεσης κλήσης, γιατί είναι οι μόνες που δεν επαναπρογραμματίζονται. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...