Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο οτι ειδα ο kwbr δε θελει να συνεχισει στο μαγειρεμα των ρομ οποτε θα μεινουμε μαλλον με την 1.1.7 (βεβαια με τα μεχρι τωρα δεδομενα ειναι η καλυτερη ρομ αλλα ...

βγηκε και η 1.66 και θα πρεπει να μαγειρευτει και αυτη)

ειδωμεν...

κριμα γιατι ειναι πολυ καλες οι δουλειες του παντα...

ελπιζω να ειναι προσωρινο...γιατι οι δουλειες του με εουν κανει να εχω το μηλο μου στην ακρη για πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι θα φανταζομουν ποτε...

"ψυχρος πολεμος" στουσ xda....και περισυ τα ιδια ειχα γινει....γι να δουμε στο μελλον...

Κωστη δεν ειναι νεο αυτο....καποιοι μαγειρες που δεν ανηκουν στην "ελιτ" του htcpedia....

"χτυπιουνται" αρκετα απο την ενλογω κλικα....

δεν ειναι κατι που προκειται να αλλαξει,το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αγνοησουμε τις δουλειες τους σνομπαροντας τους...

αν και οι περισσοτεροι δεν παρακολουθουν τις εξελιξεις στο φορουμ....απλα κατεβαζουν οτι βρισκουν και η θα γυρισουν για παραπονα η απλα θα πανε στο επομενο που θα βρουν μπροστα τους...ειτε ρομ ειτε προγραμμα...

με τοσες χιλιαδες μελη και παραμενει μερικες φορες απροσωπη κοινοτητα ,με τα περισσοτερα μελη να μην καταλαβαινουν πολλα αγγλικα η απλα να μην διαβαζουν οσο θα επρεπε, ωστε να ειναι καλυτερα τα πραγματα για ολους....

παντως χωρις αυτην την κοινοτητα η htc θα ηταν τελειωμενη εδω και χρονια....

παιδια ποσες μερες κανει να ερθει απο expansys?

τι λετε αξιζει να το αγορασα στα 540 ευρω που βγαινει?

αν σκεφτεις οτι στην ελλαδα κανει 700ε,εσυ τι λες ?:)

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εχω το μηλο μου στην ακρη για πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι θα φανταζομουν ποτε...

παντως χωρις αυτην την κοινοτητα η htc θα ηταν τελειωμενη εδω και χρονια....

συμφωνω και στα δυο 100%

ποσες μερες κανει απο expansys ξερετε?

παντως αν καποιος το πουλαει ας μου στειλει ενα πμ γτ το αγοραζω αμεσα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω και δεν είμαι σίγουρος αν το κάνω σωστά. Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να παίξω μουσική (mp3 τργούδια που υπάρχουν στην κάρτα) απο την αρχική οθόνη του hd 2.

Κολλάει το sense και βγάζει ένα μήνυμα audio manager.exe error.

Μετά από hard reset και τοποθέτηση της τελευταίας επίσημης rom το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο.Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόλις μπει η κάρτα μνήμης.

Χωρίς κάρτα δείχνει να μην έχει πρόβλημα. Κάτι μάλλον παίζει με την αναζήτηση αρχείων από την κάρτα μνήμης.

Από το support της htc (κάποιος που τηλεφωνούσε από Αίγυπτο!!! και μιλούσε σπαστά Ελληνικά ) μου είπε να το πάω στο service.

Το άφησα εκεί 5 μέρες και χθές μίλησα με την ACE απ' όπου μου είπαν ότι είναι bug στο λειτουργικό, πως έχει ενημερωθεί η μαμά εταιρεία και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.

Με παραξενευει το γιατί δεν έχει αναφέρει κανείς άλλος το πρόβλημα σε κανενα post στο internet.

Είχα ανοίξει νεό thread στο navimania και κανείς δεν ανέφερε τίποτε.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει μόνο σε λίγες συσκευές και όχι σε όλες.

Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει κάτι ας απαντήσει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω και δεν είμαι σίγουρος αν το κάνω σωστά. Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να παίξω μουσική (mp3 τργούδια που υπάρχουν στην κάρτα) απο την αρχική οθόνη του hd 2.

Κολλάει το sense και βγάζει ένα μήνυμα audio manager.exe error.

Μετά από hard reset και τοποθέτηση της τελευταίας επίσημης rom το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο.Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόλις μπει η κάρτα μνήμης.

Χωρίς κάρτα δείχνει να μην έχει πρόβλημα. Κάτι μάλλον παίζει με την αναζήτηση αρχείων από την κάρτα μνήμης.

Από το support της htc (κάποιος που τηλεφωνούσε από Αίγυπτο!!! και μιλούσε σπαστά Ελληνικά ) μου είπε να το πάω στο service.

Το άφησα εκεί 5 μέρες και χθές μίλησα με την ACE απ' όπου μου είπαν ότι είναι bug στο λειτουργικό, πως έχει ενημερωθεί η μαμά εταιρεία και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.

Με παραξενευει το γιατί δεν έχει αναφέρει κανείς άλλος το πρόβλημα σε κανενα post στο internet.

Είχα ανοίξει νεό thread στο navimania και κανείς δεν ανέφερε τίποτε.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει μόνο σε λίγες συσκευές και όχι σε όλες.

Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει κάτι ας απαντήσει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Να υποθέσω ότι έχει κάνεις format την κάρτα, πριν την χρησιμοποιήσεις?

Μπορείς να δεις τα άλλα αρχεία που έχεις στην κάρτα μνήμης?

Δοκίμασες με άλλη κάρτα?

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

κανε αυτα που σ ειπε ο Σπυρος....αυτοι δεν το ειχαν συναντησει ξανα???τι σ ειπαν??αναφορα εκαναν αλλα πρωτη φορα το ακουγαν???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Να υποθέσω ότι έχει κάνεις format την κάρτα, πριν την χρησιμοποιήσεις?

Μπορείς να δεις τα άλλα αρχεία που έχεις στην κάρτα μνήμης?

Δοκίμασες με άλλη κάρτα?

Ευχαριστώ γιά την γρήγορη απάντηση.

Format δεν σκέφτηκα να κάνω ούτε δοκίμασα με άλλη κάρτα. Απλά και απο την Ace μου είπαν ότι και άλλοι πελάτες τους έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα. Την Δευτέρα που θα πάρω πίσω την συσκευή θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Πάντως ευχαριστώ και πάλι.

Αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ :cool:

αν το παραγγειλεις μεχρι τις 4 το μεσημερι (πχ δευτερα) το αργοτερο τεταρτη μεσημερι ειναι στα χερια σου ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλησπερα!!

εχουμε καμια πληροφορια αν θα βγαλουν 1.67xxx.x WWE??

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

με 1 giga το μηνα ειμαι καλυμενος αν βλεπω τα mail απο 4 διαφορετικα(πρωσωπικα επαγγελματικα)mail 6-8 φορες τη μερα.να σερφαρω που κ που,msn σχεδον μονιμα κ google maps σαν gps 1,5 ωριτσα την ημερα(το εχω βολευτει κ γουσταρω που δειχνει satellite)τι να κανω ειμαι googlακιας...ἠ να παω σε αλλο προγραμμα χρεωσης-ογκου??

Ευχαριστώ γιά την γρήγορη απάντηση.

Format δεν σκέφτηκα να κάνω ούτε δοκίμασα με άλλη κάρτα. Απλά και απο την Ace μου είπαν ότι και άλλοι πελάτες τους έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα. Την Δευτέρα που θα πάρω πίσω την συσκευή θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Πάντως ευχαριστώ και πάλι.

Αν συνδεθείς με το pc σαν δίσκος και προσπαθήσεις να παίξεις mp3 από pc, παίζουν?

Kill with Power !!!

Επιτελους στο site της Ασιας η νεα ROM Upgrade for HTC HD2 ,οποτε συντομα και Ευρωπη .

ROM Version: 1.66.707.1

http://www.htc.com/sea/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=854

Edited by keltonas

Αν συνδεθείς με το pc σαν δίσκος και προσπαθήσεις να παίξεις mp3 από pc, παίζουν?

mp3 παίζει κανονικά στο κινητό και από την αναζήτηση αρχείων και με τον core player.

Το πρόβλημα υπάρχει στο sense μονάχα. Επίσης όλα τα αρχεία στην κάρτα διαβάζονται κανονικά.

Να αναφέρω ότι πριν πάω στην Ace ψάχνοντας στους xda developers βρήκα ένα σχετικό post

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524043&page=66 #654

και

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524043&page=67 #662

που έλεγε να βαλω δύο cab (AudioManager.cab και OemDiamAudioMGr.cab) και θα έφτιαχνε το πρόβλημα.Πραγματικά μόλις τα πέρασα έφτιαξε αυτό το πρόβλημα,έπαιζε κανονικά δηλαδή απο το sense,αλλά μετά διαπίστωσα ότι κόλλησε η καρτέλα δημιουργία μηνύματος. Δεν άνοιγε με τίποτε. Σήμερα συνειδητοποιησα οτι τα post αυτά ίσως να έλυναν το πρόβλημα στο Sony xperiα ????.

Λίγο μπέρδεμα!!!!!

Μόλις έκανα την παραγγελία στο expansys, επομένως πρέπει να το έχω μάλλον την Τετάρτη.

Αναμένω στο τέλος της εβδομάδας και μερικά αξεσουάρ που παρήγγειλα από το netimes.

Καμιά φτηνή κάρτα 8GB από που προτείνετε να πάρω;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• Administrators
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα (Επιτελους)

Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του HD2.

Εδω και καποιες μερες διαβαζω το forum και εχω παρει μια ιδεα γενικη.

Θα ηθελα εαν μπορειται να μου πειτε ποιες ρυθμισεις να κανω σαν αρχη

και τα must have (σχετικο αυτο βεβαια)προγραμματα για να αρχισω να το

σκ@τοχεριαζω!!!!

Thanks....:D

Ξεκίνησε διαβάζοντας το πρώτο post.

Επιτελους στο site της Ασιας η νεα ROM Upgrade for HTC HD2 ,οποτε συντομα και Ευρωπη .

ROM Version: 1.66.707.1

http://www.htc.com/sea/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=854

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3056050#post3056050

Modpic.gif

Γεια σε ολους. Κάτοχος του HD2 κι εγώ περίπου 1 μήνα... Σας παρακολουθώ, αλλα σιωπηλός εδω και καιρο και ηρθε η ωρα για καμια απορία...

1) το Destinator 7, γιατι ενω στο παλιο μου Diamond δούλευε αψογα, στο HD2 μου όμως δε μπορω να γράψω με το πληκτρολόγιο του Destinator ουτε ένα γράμμα??? (ουτε κατα την επιλογή πόλης ούτε κατα την επιλογή διεύθυνσης).

Το destinator 8 παίζει στο HD2???

2) Αντάπτορες απο το παλιό mini-USB της HTC σε micro-USB για το HD2 από ποιο κατάστημα σε Ελλάδα (Ηρακλ. Κρήτης) μπορώ να προμηθευτώ? Βασικά για να μην πετάξω τον παλιό μου φορτιστή αυτοκινήτου του Diamond και να μην πληρώνω και μεταφορικά από διάφορα site που τα έχω βρει.

3) Για αγορά κάρτας μνήμης να προτιμήσω 16Gb (ποια συστήνετε?? με ενδιαφέρει περισσότερο η ταχύτητα) ή ίσως οι 8Gb να είναι πιο γρήγορες? (και με 8Gb ειμαι OK αν ξέρω ότι είναι η ταχύτερη).

4) Για τη σύνδεση του HD2 μου με bluetooth ακουστικό (Plantronics 925) κάθε φορά που τα αποσυνδέω, μετά για νέα σύνδεση αναγκάζομαι να παω "Ρυθμίσεις / Περισσότερα / Bluetooth / 9xxPlantronics / Ανοικτή ακρόαση", ώστε να συνδεθεί ξανά!!! Υπάρχει τρόπος να γλυτώνω κάθε φορά όλη αυτη την ιστορία και μόλις ενεργοποιήσω Bluetooth ακουστικό και HD2 να συνδέοντε αυτόματα και να είμαι έτοιμος (όπως άλλωστε γινόταν και στο παλίο μου "Diamond" αλλα και "Touch" μου.)

Αυτά για την ώρα... Συγνώμη για το μακροσκελές post μου... :worry: και ευχαριστώ προκαταβολικά.... :happy:

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Γειά σας.

Έχω πάθει τρομερή ήττα αγοράζοντας από USA και τελικά παίρνοντας Ασιατική ROM (!).

Το σκεπτικό μου ήταν να μείνω με Αμερικάνικη ROM και να βάλω Ελληνικό πληκτρολόγιο...

Δυστυχώς και τα δύο πληκτρολόγια του πρώτου post κρασάρουν την συσκευή, προφανώς γιατί σαν δεύτερη επιλεγμένη γλώσσα στο πληκτρολόγιό μου είναι ασιατικά ιδεογράμματα...

Αποφάσισα λοιπόν να περάσω Ελληνική ROM αλλά το QMAT είναι άφαντο...

Υπάρχουν άλλες λύσεις? Να αγοράσω τον ..αντικαταστάτη του QMAT?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Greg

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

1) το Destinator 7, γιατι ενω στο παλιο μου Diamond δούλευε αψογα, στο HD2 μου όμως δε μπορω να γράψω με το πληκτρολόγιο του Destinator ουτε ένα γράμμα??? (ουτε κατα την επιλογή πόλης ούτε κατα την επιλογή διεύθυνσης).Το destinator 8 παίζει στο HD2???

Kι εγω ηθελα να ρωτησω, απο την εμπειρια σας με το HD2, πιο προγραμμα πλοηγησης ανταποκρινεται καλυτερα με τη συσκευη... Εκτος του igo αν γινεται, γιατι αυτο θα το εχω στο Χ1!!:p Θελω να εχω δυο διαφορετικα προγραμματα gps, ωστε αν δεν με καλυπτει το ενα, να χρησιμοποιω το αλλο...:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλημερα και απο εμένα. Μόλις εχθές έδωσα το hd μου και τώρα πλέον μπορώ να ασχοληθώ με το leo μου. Χωρίς να ξέρω ακόμα με βεβαιότητα ποιά προγράμματα πλοήγησης είναι τα καλύτερα, απο προσωπική εμπειρία απο hd θα έλεγα: igo8, destinator (ναι κρατάει ακόμα και θα βγουν και νέοι χάρτες σύντομα), και ndrive με το τελευταίο update που ανέβηκε πριν 2 μήνες. Για το tomtom έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια αλλά δεν ξέρω (δεν το έχω δοκιμάσει).

Kι εγω ηθελα να ρωτησω, απο την εμπειρια σας με το HD2, πιο προγραμμα πλοηγησης ανταποκρινεται καλυτερα με τη συσκευη... Εκτος του igo αν γινεται, γιατι αυτο θα το εχω στο Χ1!!:p Θελω να εχω δυο διαφορετικα προγραμματα gps, ωστε αν δεν με καλυπτει το ενα, να χρησιμοποιω το αλλο...:happy:

για ελλαδα βαλε destinator και για εξω tomtom

(και το garmin ειναι πολυ καλο απλα μερικες φορες χρησιμοποιει χωματοδρομους για τη διαδρομη που εχεις επιλεξει και καποιες φορες οι δρομοι αυτοι δεν περνιουνται με αυτοκινητο)

Γεια σε ολους. Κάτοχος του HD2 κι εγώ περίπου 1 μήνα... Σας παρακολουθώ, αλλα σιωπηλός εδω και καιρο και ηρθε η ωρα για καμια απορία...

1) το Destinator 7, γιατι ενω στο παλιο μου Diamond δούλευε αψογα, στο HD2 μου όμως δε μπορω να γράψω με το πληκτρολόγιο του Destinator ουτε ένα γράμμα??? (ουτε κατα την επιλογή πόλης ούτε κατα την επιλογή διεύθυνσης).

2) Αντάπτορες απο το παλιό mini-USB της HTC σε micro-USB για το HD2 από ποιο κατάστημα σε Ελλάδα (Ηρακλ. Κρήτης) μπορώ να προμηθευτώ? Βασικά για να μην πετάξω τον παλιό μου φορτιστή αυτοκινήτου του Diamond και να μην πληρώνω και μεταφορικά από διάφορα site που τα έχω βρει.

3) Για αγορά κάρτας μνήμης να προτιμήσω 16Gb (ποια συστήνετε?? με ενδιαφέρει περισσότερο η ταχύτητα) ή ίσως οι 8Gb να είναι πιο γρήγορες? (και με 8Gb ειμαι OK αν ξέρω ότι είναι η ταχύτερη).

4) Για τη σύνδεση του HD2 μου με bluetooth ακουστικό (Plantronics 925) κάθε φορά που τα αποσυνδέω, μετά για νέα σύνδεση αναγκάζομαι να παω "Ρυθμίσεις / Περισσότερα / Bluetooth / 9xxPlantronics / Ανοικτή ακρόαση", ώστε να συνδεθεί ξανά!!! Υπάρχει τρόπος να γλυτώνω κάθε φορά όλη αυτη την ιστορία και μόλις ενεργοποιήσω Bluetooth ακουστικό και HD2 να συνδέοντε αυτόματα και να είμαι έτοιμος (όπως άλλωστε γινόταν και στο παλίο μου "Diamond" αλλα και "Touch" μου.)

Αυτά για την ώρα... Συγνώμη για το μακροσκελές post μου... :worry: και ευχαριστώ προκαταβολικά.... :happy:

αυτο που δεν μπορειτε να γραψετε εχει σχεση με το πληκτρολογιο της htc ...απλα πριν ανοιξετε το destinator βαλτε ενα αλλο πληκτρολογιο και ολα οκ..

Samsung Galaxy S8 plus.....

όσον αφορά το 1) πιθανόν θα πρέπει να αλλάζεις το πληκτρολόγιο πριν μπείς στο destinator και το καλύτερο ειναι το 7.

2) για 8gb μπορείς να βρείς και με 15 ευρώ (class 4). Για 16gb βρίσκεις με 45 ευρώ. Δεν έχω καταλάβει όμως τη διαφορά μεταξύ της mobile ultra και της απλές. Είναι και οι δυο class 4 αλλα δεν ξέρω τη διαφορά τους. Ίσως να είναι μόνο στη τιμή αφού έχουν 30 ευρώ διαφορά...

Καλημέρα και σε μενα γινεται το ιδιο διαβαζοντας το manual δεν λεει παντως κατι.