Jump to content

Anemelos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Anemelos1

  1. Πολύ ωραία ιδέα απο τους διαχειριστές του forum πρός εμάς και μια ευγενική κίνηση απο την LG. Σας ευχαριστούμε Καλή τύχη σε όλους μας
  2. Αυτη την ερώτηση πήγα να κάνω και εγώ σε κατάστημα Γερμανός αλλα δεν ήξερε η πωλήτρια. Μου λέει ελα να το δοκιμάσουμε στο σύστημα και αν το δεχτεί τότε θα είναι οκ. Αγόρασα σήμερα το BlackBerry Bold 9700 απο wind μέσω της προσφοράς και θέλω να μετατρέψω το watch up μου σε απεριόριστο με bis. Βέβαια δεν έχω καταλάβει αν θέλω να το κόψω μετά πως απενεργοποιώ την υπηρεσία και πώς αποδεσμεύω τη συσκευή απο το λογαριασμό μου!!!!!!:(
  3. Πιστεύω μακράν οτι είναι ενα απο τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η nokia. Απλό και εύχρηστο με πολύ μεγάλη αυτονομία. Το έκανα δώρο στην κοπέλα μου, το αγόρασα στη μητέρα μου και το είχα και εγώ σαν δεύτερο(όταν είχε πρωτοβγεί) (ειχα το what's up μέσα) αλλα το πούλησα. Σκέφτομαι να το ξαναπάρω μιάς και δεν βρίσκω τέτοιο κινητό. Αναμένεται σύντομα ο αντικαταστάτης του ή να προχωρήσω στην αγορά του;
  4. Μου κάνει εντύπωση που δεν συνεργάζεται με το iPad. Aν την ενεργοποιούσες σε ενα υπολογιστή και μετά την πέρναγες ενεργοποιημένη με τα δωρεάν mb θα δούλευε κανονικά. Το δοκίμασες;
  5. Αυτό που λές σ'εμένα δεν το εμφανίζει. Δεν μου εμφανίζει δηλαδή το ποσοστό της μπαταρίας ούτε με ειδοποιεί κάθε μια ώρα για τις υπολοιπόμενες ώρες λειτουργίας. Με ειδοποιεί την τελευταία ώρα με ηχητικό σήμα οτι η μπαταρία τελειώνει! Δεν γνωρίζω πως το έκανες αν δεν περάσες κάποιο πρόγραμμα...!
  6. Πέρασα Android. Δεν το πιστεύω...γιούπι!!!!!!!
  7. Athanaso77 τελείωσα. Έβαλα HSPL2 και 1.66 SPL, radio 2.15.50.14. Πέρασα την: Omega XT με Co0kie's Home Tab v.19.2ELL . Είναι πάρα πολύ ωραία. Έχω πάθει πλάκα. Και ετοιμάζομαι να περάσω αυτήν για android: MDJ FroYo HD v.4.0. Να τα βγάλω όλα και ξανά απο την αρχή; Edit: Τελικά το radio ήταν. Έβαλα πρώτα το radio και μετά την custom rom και έπαιξε τέλεια!!!!
  8. Είναι στο 42% η μπαταρία. Θα το αφήσω 15 λεπτά να φορτίσει λιγο. Μόλις πέρασα την official rom 1.66 Edit: μόλις έβαλα το SPL 1.66
  9. Ξεκινώ τη διαδικασία αμέσως...HSPL2 ή HSPL3;
  10. Να το περάσω έτσι όπως είναι ή θα πρέπει να ξαναφλασάρω την official και όλα απο την αρχή;
  11. Του έκανα hard reset...φορτώνει, ολοκληρώνει και όταν σβήνει και ξανανοίγει μένει στο λευκό φόντο της htc
  12. Σε ευχαριστώ πολύ αλλα είμαι στην 1.66 και υποστηρίζεται απο το HSPL2. Το HSPL3 δεν την υποστηρίζει έχω την εντυπωση. Να το κάνω; Έκανα και soft και hard reset και παραμένει στο λευκό φόντο με την HTC.
  13. Ευχαριστώ πολύ. Πόσταρα και εκει...εχει κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω...;:(
  14. Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ... Να επισυνάψω τα εξής: έχω την 1.66 official. Πέρασα το HSPL2 και είχα 1.66 HSPL. Πέρασα την Omega XT με Co0kie's Home Tab v.19.2ELL . Το radio δεν το πείραξα (είχα 2.06. ..)
  15. Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ...
  16. Έχω αναφέρει τη διαφορά μεταξύ pro και pro+ μερικά post πιο πάνω! Θα το ξαναπώ: η διαφορά τους είναι οτι το pro+ συνδέεται και με τον υπολογιστή ενώ το pro όχι. Όποιος μιλάει πχ μέσω skype, msn και θέλει bluetooth ας πάρει το pro+. Όσον αφορά το ποιό απο τα δύο, είναι δική σου επιλογή αναλόγως με το ποιο πιστεύεις οτι θα σε εξυπηρετεί περισσότερο!
  17. Οι εκδόσεις plus/uc είναι για να τα συνδέεις και με τον υπολογιστή για να μιλάς και απο εκεί. Αν δεν μιλάς πχ μέσω skype κλπ δεν θα το χρειαστείς!
  18. Επίσης στα χρήματα που ψάχνεις (600-800 ευρώ) μπορείς να πάρεις ενα seiko kinetic. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή σ'αυτά τα χρήματα!
  19. Είναι θέμα εξοικείωσης. Την πρώτη μέρα θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς και τα δυο σου χέρια για να το βάλεις. Την δεύτερη μέρα όμως που θα καταλάβεις πως μπαίνει θα το βάζεις σε 1 δευτ. με το ένα χέρι. Όπως μου κάτσει. Όταν κάνω ταξίδι, το έχω συνέχεια φορεμένο αφου είναι πολύ ελαφρύ και δεν ενοχλεί καθόλου, και φυσικά διαχειρίζομαι τις κλήσεις αμέσως. Όταν δεν οδηγώ, δεν το φοράω και όταν δέχομαι μια κλήση το φοράω αμέσως και απαντώ. Με έχει βολέψει σε βαθμό που δεν το περίμενα!
  20. Η τιμή που το αγόρασες είναι πάρα πολύ καλή δεδομένου οτι στα public πχ κοστίζει 110 ευρώ. Ένα ερωτηματικό τίθεται στην εγγύησή του δεδομένου οτι το πήρες σε πολύ χαμηλή τιμή. Όσον αφορά τη θήκη μπορείς να πάς μια βόλτα απο το Πλαίσιο όπου υπάρχουν μικρές θηκούλες (με σκληρό κουβούκλιο καλύτερα για να μην πατηθεί) για φωτογραφικές μηχανές. Νομίζω είναι ότι καλύτερο για την προστασία του bluetooth.:)
  21. Θα σου απαντήσω έχοντας και τα: Voyager Pro κ' Jawbone prime. To voyager pro είναι πρακτικό, με μεγαλύτερη μπαταρία και τέλεια ποιότητα ομιλίας. Το έχω για μένα και έχω συνδεδεμένα με τα iphone 4 και htc hd2 συγχρόνως και είμαι πολύ ικανοποιημένος (και είμαι πολύ απαιτητικός). Το Jawbone prime 3 το είχα και το έδωσα στο κορίτσι μου. Είναι και αυτό πολύ πρακτικό, ίσως λίγο περισσότερο, με μικροτέρη μπαταρία αλλα και αυτό με τέλεια ποιότητα ομιλίας. Οτι και να επιλέξεις μιλάμε για τα κορυφαία bluetooth handset όπου τα αγοράζεις μία φορά και το χαίρεσαι γνωρίζοντας οτι έχεις αγοράσει ενα πολύ καλό bluetooth χωρίς προβλήματα και αποσυνδέσεις! Μουσική δεν ακούς σε κανένα απο τα δύο. Είναι καθαρά bluetooth headset voice without music. Η επιλογή δική σου σύμφωνα πάντα με τα δικά σου κριτήρια! Ελπίζω να σε βοήθησα.:)
  22. Και κατι λιγοτερο σημαντικο αλλα δεν μπορω να το βρω,πως βγαινει ο απαισιος ηχος απο τα πληκτρα οταν παιρνουμε τηλεφωνο??:O Ευχαριστώ! Ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-πληκτρολόγιο(απενεργοποίηση).
  23. ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-υπηρεσίες gsm/umts-ζώνη(ληψη ρυθμίσεων)-τυπος δικτυου(gsm).
×
×
  • Create New...