Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Δες εδώ εάν οι ρυθμίσεις που έχεις είναι σωστές βάσει του provider σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Δες εδώ εάν οι ρυθμίσεις που έχεις είναι σωστές βάσει του provider σου. Του άλλαξα το user/pass που είχα σε wap/wap να δούμε, αλλά χλωμο το βλέπω. Thanks PS Vodafone έχω Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 λοιπον για οσουσς ειναι στην wind και καιγονται τοσο πολυ να το παρουν, διαωαστε τι μου εγραψε γνωστος μου που δουλευει στην wind (sorry για τα greeklish, αλλα ετσι μου τα εστειλε :O) i wind to exei, apla den to poulaei akoma... Opws exei kai to iphone kai diafora alla "dithen" exclusive apo alla diktua, alla ta dinei mono se etairikous pelates... το διασταυρωσα και εγω παιδια απο αλλη πηγη της wind αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο:!::!:ισως θα επρεπε να τους παρουμε ενα τηλ.και να τους πουμε :X.....:X μηπως βαλουν μυαλο.δεν ειναι δυνατον να κοροιδευουν τους πελατες.καμια αλλη ιδεα παιζει.:mad::mad::mad:: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλημέρα οσοι έχετε cosmote θα εχετε προσέξει ένα εικονιδιο της στο start menu το οποιο ακόμα και αν το κανεις del με restart ξαναεμφανίζετε πάλι. Μήπως γνωρίζει κανεις τρόπο να το αποχωριστώ εντελώς? Η πυξίδα κάθε φορά που την ανοίγω λέει πάντα πως έχει μαγνητικές παρεμβολές δε πα να είσαι στη μεση της ερημου, μετα από κανα λεπτο δίνει πια κατεύθυνση. Το κάνει και σε σας αυτό? Δες τε και αυτό για να βάλετε ώρα και μπαταρία με ποσοστό μαζί: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612083 Τι κινητάρα είναι ρε παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ξερει κσανεις αν η ace hellas Καλυπτει εγγυηση με αποδειξη απο εξωτερικο ? ευχαριστω .. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Του άλλαξα το user/pass που είχα σε wap/wap να δούμε, αλλά χλωμο το βλέπω. Thanks PS Vodafone έχω Εμενα δεν χανει ποτε emails και internet αλλα msn και weather update το κανει μερικες φορες.. Με ενα soft reset φτιαχνει και για τα 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosD Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αναρωτιέμαι εάν κάποιος το έχει παρατηρήσει ή είναι πρόβλημα μόνο στο δικό μου τηλέφωνο? Όταν λειτουργεί ο media player του HTC και αυξομειώνουμε την ένταση του ήχου αντί να εμφανίζεται η μπάρα έντασης, αντίθετα συρρικνώνεται η εικόνα του media player κατά τον οριζόντιο άξονα και στο αριστερό τμήμα της οθόνης απλώς εμφανίζεται μια κατακόρυφη κενή μπάρα. Πάντως η ένταση του ήχου πράγματι αυξομειώνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ξερει κσανεις αν η ace hellas Καλυπτει εγγυηση με αποδειξη απο εξωτερικο ? ευχαριστω .. Αμα η συσκευή είναι από ευρώπη, ναι. Εμενα δεν χανει ποτε emails και internet αλλα msn και weather update το κανει μερικες φορες.. Με ενα soft reset φτιαχνει και για τα 2.. Δηλαδή ενώ δεν δούλευε το msn πήρες mail ? Ποιο γρήγορη λύση από soft-reset είναι να κλείσεις και να ανοίξεις τη data connection Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλημέρα οσοι έχετε cosmote θα εχετε προσέξει ένα εικονιδιο της στο start menu το οποιο ακόμα και αν το κανεις del με restart ξαναεμφανίζετε πάλι. Μήπως γνωρίζει κανεις τρόπο να το αποχωριστώ εντελώς? ------------------------------------------------------------------------------- Προέρχεται από την κάρτα SIM και δεν διαγράφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αμα η συσκευή είναι από ευρώπη, ναι. Δηλαδή ενώ δεν δούλευε το msn πήρες mail ? Ποιο γρήγορη λύση από soft-reset είναι να κλείσεις και να ανοίξεις τη data connection Και ομως ναι.. Αλλα αυτο εικαζω οτι μπορει να εχει να κανει με τους servers του msn και να μην συνδεεται, οπως και το weather update .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ξερει κσανεις αν η ace hellas Καλυπτει εγγυηση με αποδειξη απο εξωτερικο ? ευχαριστω .. Οχι, θα πρεπει η συσκευη να ειναι "δικη της"...Αγορασμενη απο Ελλαδα και με το αυτοκολλητο της ACE στην συσκευασια... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εννοειται πωσ καλυπτει εγγυηση η ace ......για hardware μιλαμε... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Οχι, θα πρεπει η συσκευη να ειναι "δικη της"...Αγορασμενη απο Ελλαδα και με το αυτοκολλητο της ACE στην συσκευασια... εννοειται πωσ καλυπτει εγγυηση η ace ......για hardware μιλαμε... ευυχαριστω παιδια :) βρηκα ελληνικο τελικα κ εγω .. απο αυριο στη παρεα σας :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αναρωτιέμαι εάν κάποιος το έχει παρατηρήσει ή είναι πρόβλημα μόνο στο δικό μου τηλέφωνο? Όταν λειτουργεί ο media player του HTC και αυξομειώνουμε την ένταση του ήχου αντί να εμφανίζεται η μπάρα έντασης, αντίθετα συρρικνώνεται η εικόνα του media player κατά τον οριζόντιο άξονα και στο αριστερό τμήμα της οθόνης απλώς εμφανίζεται μια κατακόρυφη κενή μπάρα. Πάντως η ένταση του ήχου πράγματι αυξομειώνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό? Ευχαριστώ. Εχεις περασει custom Taskbar? Εαν ναι αυτη ευθυνεται για το bug σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Εχεις περασει custom Taskbar? Εαν ναι αυτη ευθυνεται για το bug σου. και το ψαχνω καιρο τι φταιει..........ευχαριστω..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα.... http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=ComingSoon&portlet_66_11_actionOverride=/portlets/eshop/eshopWizard/goToFullStory&_windowLabel=portlet_66_11&sku=E00-0151-0000-067&productType=32343&comingSoon=true πραγμα που σημαινει οτι συντομα θα το φερει και η cosmote....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μολις το πηρα κ εγω και ειναι απαικτο !! το μονο ποθ μου φανηκε κπως πιο ευαισθητη η οθονη απο αυτη που εχει το μηλοφωνο ... συστηνεται να βαλω καλυμμα οθονης ή δεν γδερνεται η οθονη του λεο ?? μπορει καποιος να μου πει εμπειριες του ? :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλημέρα οσοι έχετε cosmote θα εχετε προσέξει ένα εικονιδιο της στο start menu το οποιο ακόμα και αν το κανεις del με restart ξαναεμφανίζετε πάλι. Μήπως γνωρίζει κανεις τρόπο να το αποχωριστώ εντελώς? ------------------------------------------------------------------------------- Προέρχεται από την κάρτα SIM και δεν διαγράφεται. Το γνωρίζω πως είναι από τη sim. Είχα βρει πριν 2 χρόνια ένα registry hack εδώ στο myphone, το οποίο το είχα βάλει στο cruise και είχε δουλέψει μια χαρά. Η πυξίδα τελικά σε όλους παίζει κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 μαλλον θα το φερει στο τελος αυτης της εβδομαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω βαλει Destinator 7 με το skin pappoulis_mtdgr (thanks to Dimitri ;) ) οταν παω να το τρεξω, εμφανιζεται η αρχικη οθονη, με τα βελακια κατω να αρχιζουν να φορτωνουν... μολις φορτωσουν 8 βελακια, απο κει και περα δεν γινεται τπτ κι ολα παραμενουν ετσι, για τουλαχιστον 10 λεπτα που περιμενα αμα πατησω το home button τις συσκευης με παει στην αρχικη οθονη, αλλα αν προσπαθησω να παω στον τασκ μανατζερ για να κλεισω το destinator που τρεχει στο background, η συσκευη κολαει και μονη λυση το soft reset... καμια ιδεα? (η συσκευη ειναι αγορασμενη απο αγγλια και φοραει την μαμισια αγγλικη ρομ) Edited January 17, 2010 by mcosgeorge Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλησπέρα, Απο χθες λοιπόν, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός HD2 με αγγλική ROM. Τελικά ψάχνοντας ακόμα και να μην έχεις διαβάσει ή να ξέρεις πολλά, βρίσκεις λύση σε αρκετές από τις απορίες σου (χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσεις πολλές φορές). Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω αρχικά είναι, ότι ενώ η οθόνη του είναι απίστευτα άμεση στην απόκριση σε σχέση με το HD που είχα, παρόλα αυτά θέλει χρόνο για να την συνηθίσεις....Πολλές φορές πατάω 2-3 ή ακόμα και 4 φορές πάνω σε κάτι για να πάρει τελικά το πάτημα...παρόλο που έχω κάνει screen alignment. Λίγο περισσότερο εκνευριστική η κατάσταση με το πληκτρολόγιο για τα μηνύματα....άλλα πατάω άλλα παίρνει.....κατά τα άλλα η συσκευή είναι απίστευτη. Θα ήθελα να ρωτήσω για να ξεκαθαρίσω κάτι που δεν μου είναι απόλυτα κατανοητό. Στο καιρό έχει μια επιλογή που είναι εξ' αρχής ενεργοποιημένη Weather > Download data automatically > Every 1 hour (clicked by default) Το ίδιο ισχύει για τα Stocks και για το Internet Time Sync? Stocks > Download data automatically > Every 30 minutes (clicked by default) Internet time sync > Get time from the internet > Clicked (clicked by default) Βασικά δεν με ενδιαφέρει τόσο για τα Stocks (αυτά θα τα απενεργοποιήσω) όσα για τον καιρό και το time. Αν το αφήσω έτσι κάθε μια ώρα που θα ενημερώνει τον καιρό ή τα υπόλοιπα θα με χρεώνει extra? Ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Του άλλαξα το user/pass που είχα σε wap/wap να δούμε, αλλά χλωμο το βλέπω. Thanks PS Vodafone έχω βγαλε την σιμ και ανοιξετο και μετα κλειστο και ξαναβαλε την σιμ και ανοιξετο ,λογικα θα ξαναπερασει τις ρυθμισεις για vodafone(ή κανε hard reset και τσεκαρε το εναλακτικα start/settings/connections/connections/manage existing connections και ξαναπερασε χειροκινητα τις ρυθμισεις access point internet.vodafone.gr user name : user password: pass Μολις το πηρα κ εγω και ειναι απαικτο !! το μονο ποθ μου φανηκε κπως πιο ευαισθητη η οθονη απο αυτη που εχει το μηλοφωνο ... συστηνεται να βαλω καλυμμα οθονης ή δεν γδερνεται η οθονη του λεο ?? μπορει καποιος να μου πει εμπειριες του ? :) εγω δεν εχω βαλει τιποτα και δεν το κρινω απαραιτητο(καποιος φιλος πριν μερικες σελιδες εβαλε ενα βιντεακι απο youtube για το τι αντεχει η οθονη-ψαξτο) ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω βαλει Destinator 7 με το skin pappoulis_mtdgr (thanks to Dimitri ;) ) οταν παω να το τρεξω, εμφανιζεται η αρχικη οθονη, με τα βελακια κατω να αρχιζουν να φορτωνουν... μολις φορτωσουν 8 βελακια, απο κει και περα δεν γινεται τπτ κι ολα παραμενουν ετσι, για τουλαχιστον 10 λεπτα που περιμενα αμα πατησω το home button τις συσκευης με παει στην αρχικη οθονη, αλλα αν προσπαθησω να παω στον τασκ μανατζερ για να κλεισω το destinator που τρεχει στο background, η συσκευη κολαει και μονη λυση το soft reset... καμια ιδεα? (η συσκευη ειναι αγορασμενη απο αγγλια και φοραει την μαμισια αγγλικη ρομ) το ιδιο σκιν εχω και γω χωρις προβληματα ,η συγκεκριμενη εκδοση ειναι τσεκαρισμενη οτι δουλευει σε αλλη αναλυση? @htc_oriented ναι αν παιρνει τα δεδομενα απο την σιμ ,οχι αν τα παιρνει απο wifi Edited January 17, 2010 by hellas200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω βαλει Destinator 7 με το skin pappoulis_mtdgr (thanks to Dimitri ;) ) οταν παω να το τρεξω, εμφανιζεται η αρχικη οθονη, με τα βελακια κατω να αρχιζουν να φορτωνουν... μολις φορτωσουν 8 βελακια, απο κει και περα δεν γινεται τπτ κι ολα παραμενουν ετσι, για τουλαχιστον 10 λεπτα που περιμενα αμα πατησω το home button τις συσκευης με παει στην αρχικη οθονη, αλλα αν προσπαθησω να παω στον τασκ μανατζερ για να κλεισω το destinator που τρεχει στο background, η συσκευη κολαει και μονη λυση το soft reset... καμια ιδεα? (η συσκευη ειναι αγορασμενη απο αγγλια και φοραει την μαμισια αγγλικη ρομ) κοιτα Γιωργο για τυχον mms αδιαβαστα που μπορει να ειναι μεσα στα μηνυματα σου..σβηστα,κανε επανεκινηση και δοκιμασε το παλι ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEOGRR Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ευχαριστω και εγω για την βοηθεια. Εχω αρχισει να βαζω τα πραγματα σε ταξη. το τηλεφωνο- που μονο τηλεφωνο δεν ειναι- αξιζει και με το παραπανω. Απλα θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι δυνατον ενω δεν βαζω τιποτα στην μνημη του τηλεφωνου αλλα μονο στην καρτα πως γεμιζει η μνημη του τηλεφωνου? Εχω βαλει μεχρι τωρα μονο resco file explorer, resco photo manager, και μερικους χαρτες δυτικης ευρωπης Ndrive. Oλα εχουν εγκατασταθει στην καρτα πως γινεται να γεμιζει η μνημη του τηλεφωνου? Πως μπορω να την απελευθερωσω χωρις να σβησω προγραμματα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perkos Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Παιδιά, έλεισα το πρόβλημα με τα sms...να το πω εδώ ή να ανοίξουμε καινούρια ενότητα...???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts