Jump to content

Perkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Perkos

  1. Τό tableτάκι είναι αστέρι, το έχω μια εβδομάδα και σε όλα είναι πρώτο. Παίζει 1080p 60fps από το youtube και το wifi είναι σταθερό. Να πω επίσης ότι πήρε την αναβάθμιση σε 5.0.1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Έκανα επαναφορά μετά την αναβάθμιση βέβαια όπως διάβασα εδώ μέσα και πετάει. Έχω την έκδοση F(wifi). Ίσως τα προβλήματα που έχετε παρουσιάζονται στην έκδοση L.
  2. Perkos

    Lenovo P780

    Καλημέρα παιδιά... έγινα κι εγώ κάτοχος του P780 εδώ και λίγο καιρό.... είχα βέβαια περιπέτιες με τη ROM, έκανα update από το κινητό και μου έβαλε κινέζικη, ούτε play store ούτε goole ούτε τίποτε. Τέλος πάντων, κατάφερα να φλασάρω μία και δουλεύει μια χαρά. .....το πρόβλημά μου είναι ότι μερικές φορές δεν ανοίγει η camera, αν κάνω επανεκίνιση ανοίγει. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό..??? Έχω βάλει τη ROM (P780_S125_130529_camera_fix) :(
  3. Perkos

    Sony Xperia P

    Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα.... σήμερα προσπάθησα να πάρω αντίγραφα ασφαλείας με το PC Companion μετά την τελευταία αναβάθμηση στι 24/4/13 ......και είδα ότι κολάει στο δεύτερο στάδιο, ξέρει κανείς κάτι γι αυτό..???
  4. Αυτό που δεν στέλνει sms
  5. Παιδιά, έλεισα το πρόβλημα με τα sms...να το πω εδώ ή να ανοίξουμε καινούρια ενότητα...???:D
  6. Παιδιά... μιά ερώτηση. Πως θα κάνουμε να κλείνουν οι εφαρμογές με το Χ button, για να μην πηγαίνω συνέχεια στον task manager..???
  7. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! Τα αρχεία στα windows όμως είναι κλειδωμένα! ούτε σβήνουν, ούτε μετονομάζοντε! Αν βρώ τον τρόπο να τα μετονομάσω και να περάσω τα καινούρια, θα σας τον πώ! :(
  8. Με ποιό πιστοποιητικό θα κάνουμε sing in τα αρχεία μας; Απ'τη μάνα του έχει επιλεγμένο το SDKSamplePrivDeveloper!! Για TyTN II Θα προσπαθήσω να το κάνω Ελληνηκά!!:cool:
  9. Παιδιά, όλοι παροχοί είναι εδώ! Ελπίζω να δουλέυουν. Σε HTC P3600 δούλεψε!
  10. Έχεις δίκιο φίλε μου! Αν είσαι άσχετος, σου φαίνεται πολύ δύσκολο! Γι αυτό ας μείνουμε χωρίς ρυθμήσεις!
  11. Γιατί δεν πέρνετε τους ίδιους τους παροχούς να σας στείλουν τις ρυθμίσεις; Εγώ περιμένω το TyTN II να μου έρθει και θα πάρω. Πάντως μην περιμένετε τρελές ταχήτητες! Καλύτερα ψάξτε κανένα ελέυθερο δικτυο WiFi, βρωμάει ο τόπος από ξεκλειδωτα!! :lol:
  12. Και πάλι ευχαριστώ! Κατέβασα τα Ελληνικά wm6 από τον INDIGO.GR! Πολύ δυνατα!!!! Παρατήρησα όμως τα εξείς: α) Στην επιφάνια εργασείας δεν υπάρχουν πλέον οι ενδείξεις της μπαταρίας και της περιστροφής της οθόνης!! (πρέπει να πάω ρυθμίσεις για να δω)! β) Στην εγκατάσταση προγραμμάτων, δεν ρωτάει που να τα βάλει!!! Δεν έχω ακόμη storag card, ελπίζω όταν βάλω να με ρωτήσει! ......κατα τα άλλα είναι πύραυλος!Ποιο τέλεια δε γίνεται...εε;
  13. gesamfunai φίλε μου, κατέβασα τα wm6 και τα πέρασα στο HTC P3600! Δουλεύουν άψωγα!! εύχαριστώ για την βοήθεια! Είναι πιο λειτουργικά από τα wm5 και ειδεικά στη διαχείριση sim! Το θέμα είναι, ότι είναι στην αγγλική έκδωση και δεν υποστηρίζει Ελληνικό πληκτρολόγιο!! Μήπως ξέρει κανείς που θα βρώ την Ελληνική έκδωση; Απο της ρυθμίσεις το μόνο Ελληνικό που γίνετε είναι η ημερομηνία!!
  14. Για σας παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πει, πως μπορώ να βάλω windows mobile 6.0 στο HTC P3600; Και που θα τα βρώ; Αν το έχει κάνει κάποιος, δουλέυουν χωρίς πρόβληματα; Ευχαριστώ!:!:
×
×
  • Create New...