manan69t Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δεν εχω βαλει καποια ρυθμιση....Απο που την βαζουμε αυτη ? Ευχαριστω. Ανοιγης τη καμερα,πατας το εικονιδιο κατω δεξια κ μετα πατας το γραναζακι που εμφανιζετε κατω μετα πατας απ το μενου που βγαινει για προχωρημενους και κατω αριστερα πατας εκει που λεει 1/5 και στην αμεσως επομενη καρτελα εχει για τη ποιοτητα,εκει βαζεις εξαιρετικα λεπτομερης..ουφ τα εγραψα!:):p Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ανοιγης τη καμερα,πατας το εικονιδιο κατω δεξια κ μετα πατας το γραναζακι που εμφανιζετε κατω μετα πατας απ το μενου που βγαινει για προχωρημενους και κατω αριστερα πατας εκει που λεει 1/5 και στην αμεσως επομενη καρτελα εχει για τη ποιοτητα,εκει βαζεις εξαιρετικα λεπτομερης..ουφ τα εγραψα!:):p Ηταν λεπτομερης και το εβαλα εξαιρετικα λεπτομερης...Θα δειξει...Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 εμενα παντως με αυτη την ρυθμιση( HKEY_LOCAL_MACHINE\software\htc\camera\image\jpegquaity\supe rfine Αλλάζουμε την τιμή του 5Msize από 48 σε 746028.) μου φαινεται πολυ καλυτερη η καμερα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλημερα,χρονια σας πολλα και καλη χρονια.Eχω ενα προβλημα. Την περασμενη εβδομαδα αγορασα ενα htc hd2.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω να στειλω sms,ενω τα λαμβανω κανονικοτατα.Στην vodafone απο το τμημα εξ.πελατων μου ειπαν να ελενξω τον αριθμο του κεντρου μηνυματων.Δεν τη βρισκω πουθενα αυτη την επιλογη.Μηπως γνωριζει κανεις τι συμβαινει ή πηπως θελει καποια ρυθμιση??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Έναρξη>Ρυθμίσεις>Μενού>Περισσότερα>Προσωπικά>Τηλέφωνο>Υπηρεσίες GSM/UMTS>Φωνητικό Ταχυδρομείο>Λήψη Ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπερα,χρονια σας πολλα και καλη χρονια. Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο οπως ειπα και μερικες σελιδες πριν. Διαβασα μερικα πραγματα αλλα δεν καταλαβα αλλα. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου τα Ελληνικα σαν γλωσσα ουτε στο μενου ουτε στα sms, αλλα θα ηθελε να μπορω να αλλαξω οπως στο PC μονο για sms μενου μονο στα Αγγλικα, κατι τετοιο ειναι εφικτο? Και δευτερη ερωτηση, εγω δεν κατεχω και πολυ απο αυτα τα ρομ που λετε, αν το αγορασω θα πρεπει να αλλαξω ρομ? Τα βασικα θελω απο το τηλ, και κανενα μαιλ και facebook. Σορρυ αν κουρασε το ποστ μου. Ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους. Το διάβασα πολλές φορές αλλά να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορούμε, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και δεν βλέπω λόγο να χρειάζεται να αλλάξεις ROM. Ελληνικά όπως και αγγλικά θα μπορείς να έχεις άνετα σε sms και επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Καλή & ευτυχισμένη χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας! Χθες παρήγγειλα κι εγώ τον λέοντα από simplyelectronics και μου ήρθε συνολικά γύρο στα 534Ε, πολύ καλή τιμή πιστεύω! οφτοπικ: έχετε να προτείνετε κανένα λινκ για να μπει κανείς στη λογική της δημιουργίας των cab γιατί μέχρι στιγμής έχω ασχοληθεί μόνο με j2me και τα αγαπημένα μας jarάκια :) Χρόνια πολλάααααααααααααααααααα Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 νεος τιτλος στο msmobiles.com Windows Mobile 7 for HTC HD2? HTC says NO! Unfortunately, the tweet regarding the WM7 upgrade for the HTC HD2 was posted in error and is unconfirmed at this time. και ημουν ετοιμος απο δευτερα να το παραγγειλω απο expansys! οπως παει θα το καθυστερισω να δουμε τη θα γινει! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλημέρα παιδια! Χρονια πολλά και καλη χρονιά να έχουμε όλοι! Την Δευτέρα παραλαμβάνω και εγώ το κινητό από Πλαίσιο. Επειδή σκέφτομαι να πάρω και μια καρτούλα η Transcend Memory Card (MicroSDHC, Class 6, with card reader RDP3, TS8GUSDHC6-P3, 8GB) είναι καλή επιλογή ή να πάρω κατι σε sandick; Ευχαρισρώ εκ των προτέρων! :D Κάποιος μια απάντηση και πια προτείνετε να πάρω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Κάποιος μια απάντηση και πια προτείνετε να πάρω! ;) Εάν έχεις τη δυνατότητα για Sandisc, τη συνιστώ περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 χαθηκε μηνυμα μου? η μου φαινεται ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!! Μια ερωτησούλα.. Οταν κάνω σύνδεση με το PC σε usb mode (disk drive), και πατώ άνοιγμα φακέλλων ή τον αφαιρούμενο δίσκο, μου βγάζει μήνυμα , τοποθετήστε μια δισκέτα στην μονάδα Ι: Ταυτόχρονα με πετάει έξω και δεν μπορώ να δω την κάρτα μου... Υπ΄όψη ότι η κάρτα ειναι 16G class 2.... Μόνο με soft reset επανέρχεται η κάρτα μου.. Καμμιά ιδέα τι συμβαίνει και πως θα το επιλύσω το πρόβλημα????.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Το διάβασα πολλές φορές αλλά να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορούμε, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και δεν βλέπω λόγο να χρειάζεται να αλλάξεις ROM. Ελληνικά όπως και αγγλικά θα μπορείς να έχεις άνετα σε sms και επαφές. Με καλυψες, σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα Χρόνια πολλά Έχω ένα πρόβλημα , όταν είμαι στο internet και θέλω να δω κάποια βιντεάκια μου ζητεί το flash player , του έχω βάλει των 7 αλλά δεν παίζει , υπάρχει κάποια λύση ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα Χρόνια πολλά Έχω ένα πρόβλημα , όταν είμαι στο internet και θέλω να δω κάποια βιντεάκια μου ζητεί το flash player , του έχω βάλει των 7 αλλά δεν παίζει , υπάρχει κάποια λύση ? FixOperaFlash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 FixOperaFlash Το οποιο κανει τον browser αρκετα πιο βαρυ οπως ειναι λογικο μιας και το χω δοκιμασει.. Σιγουρα και παλι το browsing ειναι καλυτερο απο τον IE αλλα αν θελουμε να δουμε flash σελιδα οπωσδηποτε εχουμε την ικανοτητα να το κανουμε και απο τον τελευταιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 αλλα αν θελουμε να δουμε flash σελιδα οπωσδηποτε εχουμε την ικανοτητα να το κανουμε και απο τον τελευταιο.. η να δουλεψετε skyfire :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 εμενα παντως με αυτη την ρυθμιση( HKEY_LOCAL_MACHINE\software\htc\camera\image\jpegquaity\supe rfine Αλλάζουμε την τιμή του 5Msize από 48 σε 746028.) μου φαινεται πολυ καλυτερη η καμερα Πως το κανουμε αυτο ? Με τον registry explorer στο HKEY_LOCAL_MACHINE δεν βλεπω επιλογη software. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Πρέπει να γυρίσεις το manila σε ελληνικό. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μήπως ξέρεις και πως μπορώ να αλλάξω μεταξύ των δύο γραμμών σε cosmote 2in1? Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Πως το κανουμε αυτο ? Με τον registry explorer στο HKEY_LOCAL_MACHINE δεν βλεπω επιλογη software. Δες το λίγο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δες το λίγο καλύτερα. Μεσα στο HKEY_LOCAL_MACHINE βλεπω Control panel , Explorer, init, loader και Snd Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 η να δουλεψετε skyfire :rolleyes: Ειχα ακουσει οτι ειχε διαφορα bugs και για αυτο δεν τον ειχα βαλει.. Χμμ..:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Kαπου το εχω διαβασει εδω αλλα δεν το βρισκω....Πως γραφουμε με πεζα ελληνικα σε sms ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Kαπου το εχω διαβασει εδω αλλα δεν το βρισκω....Πως γραφουμε με πεζα ελληνικα σε sms ? Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά, Ελληνικά SMS μόνο κεφαλαία (για 160 χαρακτήρες), δες μερικά post πιο πίσω! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά, Ελληνικά SMS μόνο κεφαλαία (για 160 χαρακτήρες), δες μερικά post πιο πίσω! Ευχαριστω.Αν και εψαξα πισω καπου 7-8 σελιδες δεν ειδα κατι...Ειναι απαραδεκτο ομως.Για λιγοτερους απο 160 χαρακτηρες γινεται ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ευχαριστω.Αν και εψαξα πισω καπου 7-8 σελιδες δεν ειδα κατι...Ειναι απαραδεκτο ομως.Για λιγοτερους απο 160 χαρακτηρες γινεται ? Γίνεται, αλλά μόνο για 70 χαρακτήρες, αν είναι παραπάνω θα το στείλει σαν δύο μηνύματα, δες και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3031160#post3031160 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3031464#post3031464 Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts