Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλέφωνο είναι 2106068674 :p Εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για το service στην Αγία Παρασκευή! Θα δω από κοντά μέσα στην εβδομάδα τι ισχύει τελικά για το service. Όσο σκέφτομαι όμως το ταξίδι από την Βούλα στην Αγία Παρασκευή κάτι με πιάνει :p :p

Ε καλα φιλε μου, δεν εχουν ενα μοναχα τηλεφωνο. Οι πληροφοριες τηλεφωνικου καταλογου θα στο επιβεβαιωσουν. :) Ευχομαι να ξεμπερδεψεις ανωδυνα, οταν λεω ομως οτι δεν ακουω και τα καλυτερα, δεν αναφερομαι σε καμια περιπτωση στην ποιοτητα της δουλειας τους. Μα στο ποσο προθυμοι ειναι καθε φορα ν αναλαβουν τη συσκευη σου, κι αν ειναι branded, κι αν ειναι απο δικη σου υπαιτιοτητα η βλαβη, κλπ κλπ. Οσο αφορα το "ταξιδι", ενας ακομη λογος που αποφευγω το service για το μικρο μου προβληματακι. Με ταξι απο Κυψελη, σε Αγια Παρασκευη; Τραγικο απλα.. :wacko:

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Στο service της ACE Hellas στην Αγία Παρασκευή κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Όποιος έχει το παραμικρό πρόβλημα... μη διστάσει την επίσκεψη ή την αποστολή της συσκευής.
ειχα στειλει πριν μερικους μηνες το dHD υστερα απο πτωση η οθονη εδειχνε ασχετα χρωματα.

ευτυχως δεν ειχε κανενα σημαδι να δειχνει οτι επεσε κατω,και μου αλλαξαν καλωδιοταινια οθονης,κεραια gps και διακοπτη volyme χωρις καμμια χρεωση και σε 5 μερες το εστειλαν στο σπιτι μου.

παλαιοτερα ειχα στειλει το cruise που ειχε πιει ενα μπουκαλι κρασι,και οσο και αν το καθαρισα,ειδαν διαβρωση απο υγρασια και μου εβγαλαν να πληρωσω περισσοτερα απο οσο εκανε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα την βοήθεια σας.

1) Έχει κάποια διαφορά με το htc desire z - htc desire hd στην οθόνη για την ζωντάνια εννοώ.

2) Κάπου διάβασα ότι μπορώ να του βάλω android δουλεύει κανονικά,μπορείς να κάνεις κλήση τηλεφώνου?

Αυτά και περιμένω απαντήσεις, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.....

Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα την βοήθεια σας.

1) Έχει κάποια διαφορά με το htc desire z - htc desire hd στην οθόνη για την ζωντάνια εννοώ.

2) Κάπου διάβασα ότι μπορώ να του βάλω android δουλεύει κανονικά,μπορείς να κάνεις κλήση τηλεφώνου?

Αυτά και περιμένω απαντήσεις, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.....

Φυσικα κι εχει διαφορα η οθονη στην απεικονιση των χρωματων, μιας και η πλατφορμα των wm υποστηριζει 65.536 χρωματα. Γινεται να του βαλεις android, κι ολες οι διεργασιες του τηλεφωνου εκτελουνται κανονικα. Συνεπως και η κληση.. Αν θελεις το hd2 για να του βαλεις android και να το λειτουργεις με αυτα, γιατι δεν παιρνεις καλυτερα ενα αμιγως android? Θεωρω οτι το αμιγως android dhd, θα σε καλυπτε καλυτερα απο ενα ιβριδικο android οπως το hd2.

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Φυσικα κι εχει διαφορα η οθονη στην απεικονιση των χρωματων, μιας και η πλατφορμα των wm υποστηριζει 65.536 χρωματα. Γινεται να του βαλεις android, κι ολες οι διεργασιες του τηλεφωνου εκτελουνται κανονικα. Συνεπως και η κληση.. Αν θελεις το hd2 για να του βαλεις android και να το λειτουργεις με αυτα, γιατι δεν παιρνεις καλυτερα ενα αμιγως android? Θεωρω οτι το αμιγως android dhd, θα σε καλυπτε καλυτερα απο ενα ιβριδικο android οπως το hd2.

Οκ σε ευχαριστω για την απαντηση να σε καλα....

Καλο μεσιμέρη και για σας μετά απο πολύ καιρο και πάλι!! όπως φαντλαζεστε θέλω να θέσω μια ερωτησούλα!

Έχω ενα κινιτό εδώ ενος ξαδέρφου μου και θέλω να του βάλω ΝΑΝD αλλά δεν μπένει στον BOOTLOADER με την καμία όμως.

έψαξα στο xda αλλά καμία λύση δεν μου δούλεψε. Και είδα οτι και άλλοι έχουν το πρόβλημα αυτό. Εχουν περάσει αρκετά HD2 από τα χέρια μου αλλά αυτο τ πράμα πρότι φορά. ΤΙ μπορώ να κάνω? το κακό είναι ότι του έχω είδη TASK29 και έτσι είναι τελίος άχριστο. Και πριν τον το TASK29 δεν έμπενε σε BOOTLOADER όπως πληροφορίθηκα μετά.

Αν δεν υπάρχει άλλη λύση σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση την μιτρική από ένα που έχω για κομμάτια.. αλλα θα ήθελα να το αποφύγω!

Είναι HD2 Tmobile. Του έχω κάνει HSPL και επίσης τα πλήκτρα τις έντασης δουλεύουν 100%!!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
Υπάρχει στο xda σχετικό θέμα με αναφορές σε πρόβλημα εισόδου στον bootloader. Σίγουρα κάνεις σωστά τα βήματα που περιγράφονται (και) εκεί;

Modpic.gif

Υπάρχει στο xda σχετικό θέμα με αναφορές σε πρόβλημα εισόδου στον bootloader. Σίγουρα κάνεις σωστά τα βήματα που περιγράφονται (και) εκεί;

Ναι!!! Και δεν δοκήμασα μόνο αυτά που λέει εκεί αλλά και κάποια άλλα απο άλλες συζητήσεις!!! Και με ρεσετ και με πολλούς ακόμη συνδιασμούς! Επίσης το άνοιξα και έβγαλα και την καλοδιοταινία απο τα πλήκτρα και προσπάθησα και έτσι - το είχε προτίνει κάποιος - ούτε αυτό!!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

"Σημαντικό: Απενεργοποιήστε όσα manila tab δεν χρησιμοποιείτε στις Elegancia και Dinik για να ελευθερώσετε μνήμη. "

αυτή η παρατήρηση υπάρχει στις Omega ROm τι σημαίνει η οδηγία αυτή ? ποιά είναι τα "manila tabs" ?

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• Administrators
"Σημαντικό: Απενεργοποιήστε όσα manila tab δεν χρησιμοποιείτε στις Elegancia και Dinik για να ελευθερώσετε μνήμη. "

αυτή η παρατήρηση υπάρχει στις Omega ROm τι σημαίνει η οδηγία αυτή ? ποιά είναι τα "manila tabs" ?

Και γιατί δεν απευθύνθηκες στο θέμα της Omega;

Manila tabs είναι οι διάφορες καρτέλες του HTC Sense. Μπορείς να πας στην τελευταία καρτέλα (Ρυθμίσεις) και να απενεργοποιήσεις όποια από τις υπόλοιπες καρτέλες δεν χρησιμοποιείς.

Modpic.gif

Ρυθμίσεις -> Προσαρμογή -> Καρτέλες αρχικής οθόνης.

Είναι τα tabs που αφορούν πρόσωπα, μηνύματα, αλληλογραφία, ίντερνετ κτλ. Αν κάποια δεν τα χρησιμοποιείς (π.χ. μετοχές) μπορείς να τα απενεργοποιήσεις για να μη φορτώνεται το τηλέφωνο. Είναι στην omega, είτε στη stock, δεν κάνει κακό να μην δουλεύουν πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε.

edit: Άργησα...

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Αναφέρω επιτυχή μεταμόσχεθση πλακέτας και δουλεύουν όλα!!! :) :) :) i`m good!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Αναφέρω επιτυχή μεταμόσχεθση πλακέτας και δουλεύουν όλα!!! :) :) :) i`m good!!

Άντε, ρε "θηρίο"! Μπράβο! Εγώ πάλι, θα έτρεμα να το κάνω μόνος... ('Η το πήγες στα "μαστόρια" και το έκαναν εκείνοι;)

Άντε, ρε "θηρίο"! Μπράβο! Εγώ πάλι, θα έτρεμα να το κάνω μόνος... ('Η το πήγες στα "μαστόρια" και το έκαναν εκείνοι;)

Ολομόναχος!!! Αν το πήγενα στο ΣΕΡΒΙΣ δεν θα το έλεγα έτσι...^^ :) :) :) Βασικά δεν το περίμενα και 100%..

Τελικά η παλιά πλακέτα - με την οποία δεν έμεπνε ούτε στο BOOTLOADER - απορώ πως δούλευε.... στο κάτο μέρος άλατα, λίγο σκουριά...

πρέπει να είχε ποτιστεί λιγάκι το καιμένο. Αλλά τώρα ρολάρει και πάλι! ;)

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Ολομόναχος!!! Αν το πήγενα στο ΣΕΡΒΙΣ δεν θα το έλεγα έτσι...^^ :) :) :) Βασικά δεν το περίμενα και 100%..

Τελικά η παλιά πλακέτα - με την οποία δεν έμεπνε ούτε στο BOOTLOADER - απορώ πως δούλευε.... στο κάτο μέρος άλατα, λίγο σκουριά...

πρέπει να είχε ποτιστεί λιγάκι το καιμένο. Αλλά τώρα ρολάρει και πάλι! ;)

Χαρα στο κουραγιο σου φιλε μου. Εγω ενα πισω καπακι σε iphone 3gs αλλαξα, και το ελυσα και το εδεσα 2 φορες γιατι ολο και καποια καλωδιοταινια ξεχνουσα να συνδεσω. :wacko: Εσυ ολοκληρη πλακετα; Καλοριζικο το "νεο" Leo. :)

www.macspot.gr

Χαρα στο κουραγιο σου φιλε μου. Εγω ενα πισω καπακι σε iphone 3gs αλλαξα, και το ελυσα και το εδεσα 2 φορες γιατι ολο και καποια καλωδιοταινια ξεχνουσα να συνδεσω. :wacko: Εσυ ολοκληρη πλακετα; Καλοριζικο το "νεο" Leo. :)

δεν είναι καν δικό μου... χάρη έκανα! ;) α να ρωτήσω κάτι... αν έχουμε το κινιτη συνδεδεμένω με έναν λογαριασμό... πως γίνετε να τον καταργήσουμε και να συνδέσουμε άλλον?!? Μιλάω τώρα για android - gmail!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

2 λύσεις

1.μπαίνεις στο clockwork recovery και πατας wipe all userdata και στήνεις από την αρχή

2.μπαίνεις με κάποιον root explorer (es file explorer,file expert) στο data/system σβήνεις το αρχείο accounts.db και κάνεις reboot.

Τελικά από ότι φαίνεται το task29 είναι λίγο επικίνδυνο ε; Αμα το κάνεις και μετά το κινητό "χτυπήσει" μητρική και δε μπαίνει στον bootloader πρέπει να είσαι μάστορας για να μπορέσεις να φλασάρεις είτε wm,είτε android bootloader..

Edited by bbbb

2 λύσεις

1.μπαίνεις στο clockwork recovery και πατας wipe all userdata και στήνεις από την αρχή

2.μπαίνεις με κάποιον root explorer (es file explorer,file expert) στο data/system σβήνεις το αρχείο accounts.db και κάνεις reboot.

Τελικά από ότι φαίνεται το task29 είναι λίγο επικίνδυνο ε; Αμα το κάνεις και μετά το κινητό "χτυπήσει" μητρική και δε μπαίνει στον bootloader πρέπει να είσαι μάστορας για να μπορέσεις να φλασάρεις είτε wm,είτε android bootloader..

Υπάρχει πάντα ο κίνδηνος... απλά το σιγκεκριμένο το είχε το πρόβλημα εξαρχής απλά δεν έχω καταλάβει τον λόγο. Γιαυτό πριν το ΤΑΣΚ καλήτερα να βλέπουμε αν μπένει στον ΛΟΑΝΤΕΡ!!! Η συγκεριμένη μητρική ήταν για πεταμε έτσι και αλλιός. Αν δεν είχα άλλη δεν σονόταν. Αλλά πολύ λεπτομέρια.. χειρουργίο κανονικά!! :)

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις πότε μπορεί να παρουσιαστεί το πρόβλημα.Διαβάζω και εγώ αρκετές περιπτώσεις στο xda,κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι φταίει ο magldr για αυτά τα προβλήματα.Επίσης ένα καινούριο πρόβλημα που προκύπτει στο hd2 φαίνεται πως είναι τα bad blocks στην nand μνήμη,μετά απο καθημερινά φλασαρίσματα.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1189544.

προσωπικά κάνοντας το τεστ με το clockwork που περιγράφεται στο παραπάνω ποστ είδα πως έχω δέκα bad blocks στο /data partition και 2 στο /system.Παρόλα αυτά προς το παρόν,δεν έχω τίποτε περίεργα reboots.Iσως επειδή χρησιμοποιώ μόνο cm και aosp roms.Eπίσης γιαυτά τα προβλήματα συν το πρόβλημα του "radio fail" ενοχοποιήθηκε πάλι ο magldr αλλά ο cotulla έδωσε την απάντηση του http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16243616&postcount=27 και ευτυχώς για εμάς συνεχίζει να εξελίσσει τον magldr

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα αλλα εχω ενα προβλημα.

Εχω το hd2 και προσπαθησα να του περασω android ακολουθωντας οδηγιες απο εδω

http://www.youtube.com/watch?v=71WDY...layer_embedded και απο εδω

http://forum.xda-developers.com/show...52&postcount=2 και ενω ολοκληρωσα την εγκατασταση της HSPL στο δευτερο βημα "Install the newest version of MAGLDR. Unzip the file into a folder on your desktop for easy access. With the phone off Power up your device by holding the volume down button and red power button at the same time. You should see a rainbow colored screen as shown in the video above. RIGHT Click the ROMUpdateUtility.exe file and "Run as Administrator". Follow the on screen instruction¨" και ενω η εφαρμογη μου εδωσε το οκ το τηλεφωνο εβγαλε μια περιεργη οθονη σαν γραμμες και τελος καμμια αποκριση.

Τι να κανω εβγαλα την μπαταρια για να το ξαναξεκινησω αλλα αυτο απλα ανοιγει στην ασπρη οθονη που γραφει HTC και τιποτα αλλο.

Δεν ξερω αν εχω κανει ζημια η αν ειναι κατι που διορθωνεται. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα αλλα εχω ενα προβλημα.

Εχω το hd2 και προσπαθησα να του περασω android ακολουθωντας οδηγιες απο εδω

http://www.youtube.com/watch?v=71WDY...layer_embedded και απο εδω

http://forum.xda-developers.com/show...52&postcount=2 και ενω ολοκληρωσα την εγκατασταση της HSPL στο δευτερο βημα "Install the newest version of MAGLDR. Unzip the file into a folder on your desktop for easy access. With the phone off Power up your device by holding the volume down button and red power button at the same time. You should see a rainbow colored screen as shown in the video above. RIGHT Click the ROMUpdateUtility.exe file and "Run as Administrator". Follow the on screen instruction¨" και ενω η εφαρμογη μου εδωσε το οκ το τηλεφωνο εβγαλε μια περιεργη οθονη σαν γραμμες και τελος καμμια αποκριση.

Τι να κανω εβγαλα την μπαταρια για να το ξαναξεκινησω αλλα αυτο απλα ανοιγει στην ασπρη οθονη που γραφει HTC και τιποτα αλλο.

Δεν ξερω αν εχω κανει ζημια η αν ειναι κατι που διορθωνεται. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Ευχαριστω.

Βγάλε πάλι μπαταρία και μετά άνοιξέ το κρατώντας συγχρόνως το κάτω πλαΐνό κουμπί της έντασης πατημένο έως ότου ανοίξει η συσκευή.

Και απευθύνσου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Επειδή δεν κατάφερα να βρω άλλο θέμα, να ρωτήσω σε αυτό πόσο κάνει ένα άψογο μεταχειρισμένο HDII; Με έχει φάει ένας φίλος να το δώσω, αλλά.....
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Administrators
Για άψογη συσκευή, 200 με 250 ευρώ είναι λογικό νούμερο και για τις δύο μεριές. Edited by athanaso77

Modpic.gif

Για άψογη συσκευή, 200 με 250 ευρώ είναι λογικό νούμερο και για τις δύο μεριές.

Να είσαι καλά Γιάννη. Κάπου εκεί το υπολογίζω και εγώ και επειδή είναι φίλος στα 200 ευρώ. Αλλά για 200 ευρώ πάλι λυπάμαι να το δώσω τέτοιο κινητό! Ίσως το κρατήσω στη συλλογή μαζί με τα άλλα καλά κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Επειδή δεν κατάφερα να βρω άλλο θέμα, να ρωτήσω σε αυτό πόσο κάνει ένα άψογο μεταχειρισμένο HDII; Με έχει φάει ένας φίλος να το δώσω, αλλά.....

Κατ' εμέ, όπως λέει κι ο moderator παραπάνω, 200-250 ευρώ είναι καλά και για τους δυο σας (ειδικά αν είναι και φίλος σου).

Αλλά, βλέπουμε και κάτι "κουλά", με τύπους που ζητούν ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΔΥΟ λειτουργικά βάλει (Android απ' την SD κάρτα), να ζητούν... 350-380 ευρώ - λες και δεν μπορούμε ΜΟΝΟΙ μας να το κάνουμε!!!

Λόγο τιμής! Π.χ. ένας συγκεκριμένος στο E-Market. Εντάξει, είναι (για μένα) το HD2 ένα απ' τα κορυφαία κινητά που έχουν βγει ποτέ. Αλλά ΜΗ τρελαθούμε κιόλας, 350 ευρώ;

Καλή η τιμή (200 ευρώ). Αλλά... για μένα, αφού έχεις ΚΡΑΤΗΣΕΙ κι άλλα, το HD2 ΔΕΝ πωλείται. Εγώ πάντως, δεν θα το πωλήσω ποτέ. Αν πάρω άλλο κινητό κάποτε, θα το 'χω ως PDA & GPS.