Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Δεν χαράζετε η οθόνη του HD2. Νίκο όλες οι οθόνες χαράσσονται, όλες όμως. Το πότε απλά εξαρτάται από την χρήση και την προσοχή που δίνει κάποιος. Σε όλες τις συσκευές προτείνω screen protector και όσο ποιοτικότερο είναι... τόσο λιγότερο αισθητή θα κάνει την παρουσία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Δεν χαράζετε η οθόνη του HD2. http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s Φυσικά και χαραζονται, γιατί αυθαρτο υλικό δεν υπαρχει στη φύση. Απόδειξη το HD2 που βρήκα πριν μερικές μέρες. Η οθόνη έχει γρατζουνιες απο την πτώση, απλά λιγότερες σε έκταση απο μια μη gorilla glass οθόνη η οποία θα 'ταν γεμάτη. Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδιά, κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω (έχω "Energy Dinik" rom): 1. Έχω βγάλει/αποδεσμεύσει το 3G και τα λοιπά band, εκτός του GPRS φυσικά - οπότε έχω ένα "G" icon στην taskbar. Αφ' ενός που και που μου χάνεται τελείως το σήμα (και γυρίζει σε "Airplane" mode, οπότε με το Data Command το επαναφέρω, βάζω το ΡΙΝ μου και είμαι εντάξει), αλλά αφ' εταίρου σήμερα που προσπάθησα να μπω στο ίντερνετ (λόγο του ότι είχα διακοπή ρεύματος)... πρώτον, δεν μπορούσα να μπω (σερνόταν) εύκολα και δεύτερον, μου εμφανίστηκε και μου παρέμεινε στην taskbar ένα "Ε" icon. Γιατί; 2. Στέλνω SMS κανονικά και ΕΑΝ τα στέλνω μέσα απ' την Text εφαρμογή, βλέπω με "συννεφάκι" (έχει βάλει αυτό το εφέ ο "σεφ") το μήνυμα που έστειλα και όποιο άλλο μου έρθει ως απάντηση. Όταν όμως στέλνω SMS απ' το SENSE SMS Tab, δεν λαμβάνω μήνυμα που να μου λέει αν πήγε ή όχι... Πως μπορώ να 'χω πάντα αναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 1. Έχω βγάλει/αποδεσμεύσει το 3G και τα λοιπά band, εκτός του GPRS φυσικά - οπότε έχω ένα "G" icon στην taskbar. Αφ' ενός που και που μου χάνεται τελείως το σήμα (και γυρίζει σε "Airplane" mode, οπότε με το Data Command το επαναφέρω, βάζω το ΡΙΝ μου και είμαι εντάξει), Δεν είναι φυσιολογικό. Είναι σαν να χάνει την sim και να την ξαναβρίσκει. Βγάλτη και ξαναβάλτη μήπως δεν έχει κάτσει σωστά. αλλά αφ' εταίρου σήμερα που προσπάθησα να μπω στο ίντερνετ (λόγο του ότι είχα διακοπή ρεύματος)... πρώτον, δεν μπορούσα να μπω (σερνόταν) εύκολα και δεύτερον, μου εμφανίστηκε και μου παρέμεινε στην taskbar ένα "Ε" icon. Γιατί; Το "E" σημαίνει EDGE, με άλλα λόγια ενισχυμένο GPRS. Είναι φυσιολογικό και δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί από θέμα χρεώσεων κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδιά, κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω (έχω "Energy Dinik" rom): 1. Έχω βγάλει/αποδεσμεύσει το 3G και τα λοιπά band, εκτός του GPRS φυσικά - οπότε έχω ένα "G" icon στην taskbar. Αφ' ενός που και που μου χάνεται τελείως το σήμα (και γυρίζει σε "Airplane" mode, οπότε με το Data Command το επαναφέρω, βάζω το ΡΙΝ μου και είμαι εντάξει), αλλά αφ' εταίρου σήμερα που προσπάθησα να μπω στο ίντερνετ (λόγο του ότι είχα διακοπή ρεύματος)... πρώτον, δεν μπορούσα να μπω (σερνόταν) εύκολα και δεύτερον, μου εμφανίστηκε και μου παρέμεινε στην taskbar ένα "Ε" icon. Γιατί; 2. Στέλνω SMS κανονικά και ΕΑΝ τα στέλνω μέσα απ' την Text εφαρμογή, βλέπω με "συννεφάκι" (έχει βάλει αυτό το εφέ ο "σεφ") το μήνυμα που έστειλα και όποιο άλλο μου έρθει ως απάντηση. Όταν όμως στέλνω SMS απ' το SENSE SMS Tab, δεν λαμβάνω μήνυμα που να μου λέει αν πήγε ή όχι... Πως μπορώ να 'χω πάντα αναφορά; Το E σημαίνει EDGE δίκτυο όπως σου είπε και ο Γιάννης και εφόσον έχεις πακέτο ογκοχρεωσης, δε χρεώνει παραπάνω απο το G ήτοι GPRS. Ως προς την αναφορά παράδοσης περίεργο, γιατί άπαξ και την ενεργοποιεις εμφανίζεται είτε είσαι στο sense, είτε στο threaded text, είτε στο κλασσικό των wm. Δεν έχει κάποια extra παράμετρο ανάλογα σε ποιο περιβάλλον απαντας στο SMS. Προσωπικά, στέλνω μόνο απο το sense, γιατί παλιότερα που ανταλλαζα αρκετά μηνυματα με κάποιον το θεωρούσα ευκολία λόγω της αμεσοτητας που πρόσφερε. Πρόβλημα με την αναφορά όμως δεν είχα παρότι με energy κι εγω. Για ανάφερε το στο thread της rom μπάς και είναι bug της έκδοσης που φοράς. Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Νίκο όλες οι οθόνες χαράσσονται, όλες όμως. Το πότε απλά εξαρτάται από την χρήση και την προσοχή που δίνει κάποιος. Σε όλες τις συσκευές προτείνω screen protector και όσο ποιοτικότερο είναι... τόσο λιγότερο αισθητή θα κάνει την παρουσία του. Συμφωνώ απολύτως! Τα κινέζικα screen protectors από το ebay είναι "λαχείο": μερικά είναι OK, άλλα είναι άθλια. Για σίγουρη ποιότητα, θα πρότεινα κάτι σαν αυτό, που είναι φτιαγμένο από υλικό της 3M. Για το Leo μου, βέβαια, είπα να δοκιμάσω ένα full body skin, αυτό. Όμως, σαν newbie, την πάτησα: δεν ήξερα ότι το TMOUS έχει διαφορετικές διαστάσεις από το ευρωπαϊκό, και έτσι αναγκάστηκα να κόψω στο κάτω μέρος του το πίσω κάτω κομμάτι του skin. Επομένως, αν ήθελε κάποιος να δοκιμάσει κάτι ανάλογο, θα πρότεινα αυτό. Σαν υφή είναι (και τα δύο) κάπως "σαγρέ", αλλά όχι δυσάρεστα και δεν επηρεάζουν την ευκολία χρήσης. Επίσης, δεν "γλιτσιάζουν". Μόνο, προσοχή στις οδηγίες εφαρμογής και, ασφαλώς, υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Υπάρχει κάποιος που να του έχει γρατζουνιστεί η οθόνη; Εάν ναι πώς έγινε η γρατζουνιά; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Τα κινέζικα screen protectors από το ebay είναι "λαχείο": μερικά είναι OK, άλλα είναι άθλια. Για σίγουρη ποιότητα, θα πρότεινα κάτι σαν αυτό, που είναι φτιαγμένο από υλικό της 3M. Καλά, ποιοτικά αλλά επηρεάζουν αρνητικά το scrolling. Αν το ψάξεις λίγο υπάρχουν παράπονα σε όλες σχεδόν τις συσκευές. Για το Leo μου, βέβαια, είπα να δοκιμάσω ένα full body skin, αυτό. Όμως, σαν newbie, την πάτησα: δεν ήξερα ότι το TMOUS έχει διαφορετικές διαστάσεις από το ευρωπαϊκό, και έτσι αναγκάστηκα να κόψω στο κάτω μέρος του το πίσω κάτω κομμάτι του skin. Επομένως, αν ήθελε κάποιος να δοκιμάσει κάτι ανάλογο, θα πρότεινα αυτό. Σαν υφή είναι (και τα δύο) κάπως "σαγρέ", αλλά όχι δυσάρεστα και δεν επηρεάζουν την ευκολία χρήσης. Επίσης, δεν "γλιτσιάζουν". Μόνο, προσοχή στις οδηγίες εφαρμογής και, ασφαλώς, υπομονή! Δεν είμαι υπέρ λύσεων που χρησιμοποιούν λιπαντικές κόλλες για να κολλήσει η ζελατίνα. Είναι όντως ανθεκτική αλλά αυτή η σαγρέ όπως είπες και εσύ αίσθηση που δημιουργεί δεν είναι και ότι καλύτερο. Τέλος υπάρχει μια αμφιβολία για τα αποτελέσματα που αφήνει όταν αφαιρεθεί (βγαίνει δύσκολα). Υπάρχει κάποιος που να του έχει γρατζουνιστεί η οθόνη; Εάν ναι πώς έγινε η γρατζουνιά; Έχω δει HD2 (όχι δικό μου) με σημάδια/αμιχές στην οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Υπάρχει κάποιος που να του έχει γρατζουνιστεί η οθόνη; Εάν ναι πώς έγινε η γρατζουνιά; Βρήκα προ ημερών ένα hd2 αμερικανικο σε ένα χαντάκι στο χωριό μου όταν κατέβηκα. Η οθόνη έχει γρατζουνιες προφανώς απο το πέσιμο, οι οποίες είναι εμφανής στον ήλιο ή σε δυνατο φως υπο γωνία. Καθ´ολα τα αλλα δείχνει εντάξει και χτες που το πήγα στην Πανεπιστημιου για πούλημα, στα μαγαζιά που παίρνουν μεταχειρισμένα, δεν πρόσεξαν καν την οθόνη. Που σημαίνει πως δεν είναι εμφανή με μια πρώτη ματιά τα σημάδια, αλλα αυτο δεν αναιρεί την ύπαρξη τους. Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Και πως φαίνεται η παράδοση μηνύματος στο Sense; Βρήκα προ ημερών ένα hd2 αμερικανικο σε ένα χαντάκι στο χωριό μου όταν κατέβηκα. Η οθόνη έχει γρατζουνιες προφανώς απο το πέσιμο, οι οποίες είναι εμφανής στον ήλιο ή σε δυνατο φως υπο γωνία. Καθ´ολα τα αλλα δείχνει εντάξει και χτες που το πήγα στην Πανεπιστημιου για πούλημα, στα μαγαζιά που παίρνουν μεταχειρισμένα, δεν πρόσεξαν καν την οθόνη. Που σημαίνει πως δεν είναι εμφανή με μια πρώτη ματιά τα σημάδια, αλλα αυτο δεν αναιρεί την ύπαρξη τους. Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Κορίτσι μου... δεν μπήκες στο κόπο, να υποθέσω, να ΨΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ του κινητού και να το ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ το Leo στον παραλήπτη του, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Και πως φαίνεται η παράδοση μηνύματος στο Sense; Κορίτσι μου... δεν μπήκες στο κόπο, να υποθέσω, να ΨΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ του κινητού και να το ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ το Leo στον παραλήπτη του, έτσι; Καταρχήν δεν είμαι το κορίτσι σου, και ένα Ειρήνη για να μου απευθυνεις το λόγο, είναι αρκετό. Κατα δεύτερον, ναι μπήκα στον κοπο, δεν κατέβηκα απο τα βουνά. Όμως το τηλέφωνο πέραν μερικών φωτογραφιών δεν είχε τίποτα άλλο μέσα. Εξ' ου και η ερώτηση μου σε προηγούμενο post αν μπορώ μέσω imei ή serial να βρω τον κάτοχο. Αν και δεν είμαι υποχρεωμένη να το κάνω εφόσον το βρήκα πεταμενο κάτω, και μη μας πιάνουν ιπποτισμοι και αλτρουισμοι τώρα. Και η δε παράδοση SMS τι εννοείς πως φαίνεται στο sense? ως ειδοποίηση απο system administrator με λεπτομέρειες ώρα παραλαβής του μηνύματος που εστειλες. Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 @eirhnh_k Πρόσεχε γιατί το να βρεις τέτοιο κινητό σε χαντάκι και χωρίς να είναι "φορτομένο" με υλικό, είναι ύποπτο. Μήπως είναι καλύτερα να απευθυνθείς στις αρχές; Η ερώτηση που έχω βάλει παραπάνω είναι εάν υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει ο ίδιος γρατζουνίσει το HD2 του και αν ναι πώς έγινε. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Υπάρχει κάποιο δωρεάν software να στέλνω SMS απ΄τον Υπολογιστή μου; Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Υπάρχει κάποιο δωρεάν software να στέλνω SMS απ΄τον Υπολογιστή μου; Κάνε μια αναζήτηση στο google "free sms" και διάλεξε πιο σου αρέσει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο google "free sms" και διάλεξε πιο σου αρέσει. Δεν το εξήγησα καλά... Εννούσα να στέλνω SMS μέσω του LEO απ τον υπολογιστη μου. Δηλαδή να τα γράφω στον Υπολογιστή αλλα να τα στέλνω μέσω του LEO και της σύνδεσης μου.. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 @eirhnh_k Πρόσεχε γιατί το να βρεις τέτοιο κινητό σε χαντάκι και χωρίς να είναι "φορτομένο" με υλικό, είναι ύποπτο. Μήπως είναι καλύτερα να απευθυνθείς στις αρχές; Η ερώτηση που έχω βάλει παραπάνω είναι εάν υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει ο ίδιος γρατζουνίσει το HD2 του και αν ναι πώς έγινε. Υλικο ειχε. Επαφες αποθηκευμενες στην συσκευη δεν ειχε. Και 2 μηνυματα με νουμερο σιδηροδρομο που δεν ξερω τινος κρατους ηταν, αλλα αγγλικα, γαλλικα και γερμανικα που ξερω και κατανοω, δεν ηταν. Το εκανα και αυτο με την αστυνομια. Κρατησαν τα στοιχεια μου, μου ειπαν να το κρατησω 3 μερες μηπως τους δηλωσει κλοπη κανεις ή απωλεια, κι αν οχι, μου ανηκει. Ε, δεν ειδοποιηθηκα, και για να το ξεφορτωθω οπως προειπα, το εδωσα. Btw, το βρηκα σε πολυσυχναστο χωματοδρομο που οδηγει σε παραλια δημοφιλη στην περιοχη και μαλλον επεσε απο καποια μηχανη ή κατι τετοιο. Δε θεωρω οτι εξ´ επι τουτου πεταχτηκε εκει. Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Δεν το εξήγησα καλά... Εννούσα να στέλνω SMS μέσω του LEO απ τον υπολογιστη μου. Δηλαδή να τα γράφω στον Υπολογιστή αλλα να τα στέλνω μέσω του LEO και της σύνδεσης μου.. Μήπως σου κάνει αυτό; Εναλλακτικά... http://www.jeyo.com/extender.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Μήπως σου κάνει αυτό; Εναλλακτικά... http://www.jeyo.com/extender.asp Σ΄ευχαριστώ πάαααρα πολύ, είναι πολύ παραπάνω απ΄αυτό που ήθελα, πιστεύω πως πρέπει να μπεί και στην πρώτη σελίδα του νήματος. Edited June 26, 2011 by George_mob Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Λειτουργει κανεις εδω το Leo με wp7 να τον ρωτησω κατι; :O Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Λειτουργει κανεις εδω το Leo με wp7 να τον ρωτησω κατι; :O Δεν ρωτάς καλύτερα στο σχετικό θέμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292670 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Λειτουργει κανεις εδω το Leo με wp7 να τον ρωτησω κατι; :O Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Εγώ έχω τα windows 7 με το leo. :) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Δεν ρωτάς καλύτερα στο σχετικό θέμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292670 Σ ευχαριστω Γιαννη μα δε θελω κατι το πολυ συγκεκριμενο διοτι δεν τα εχω περασει. Απ το να spammαρω και να κουρασω στο thread, θα απευθυνθω στο Νικο! :D Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) το myphone explorer στελνει μηνυματα απο το pc οσο εισαι συνδεμενος Edited June 29, 2011 by sotmax Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) Καλησπέρα, αναζητώ εδώ και καιρό και δε μπορώ να βρω, free, έναν αξιόπιστο data manager ώστε να ξέρω πόσα MB έχω χρησιμοποιήσει και πόσα μου έχουν απομείνει...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Edited June 29, 2011 by tipestora Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Γεια σας απο μενα σκεφτομαι να παρω το κινητο και μεσα εχει android υπαρχει καποιο θεμα στο φορουμ για το συγκεκριμενο κινητο με τιπς για το android?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts