Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου πες μου λιγο πως το κανω αυτο αν δεν σου ειναι κοπος, γιατι το πηρα πρόσφατα το κινητο και δεν ξέρω και πάρα πολλα!

Κοίτα, δεν ξέρω πια ROM φοράς αλλά γενικότερα, πας στις Ρυθμίσεις, Ρυθμίσεις Δικτύων, πας στα Ασύρματα (WiFi) δίκτυα και αφού στα εμφανίζει επιλέγεις το συγκεκριμένο και το σβήνεις. Μετά την επόμενη φορά που το ξαναβρεί, θα σου ζητήσει πάλι κωδικό για να μπει και να συνδεθεί.

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Κι όμως αυτο το πάθαινα κι εγώ με router της HOL. Ήταν ενεργοποιημένη προστασία τύπου WPA2-PSK και δεν συνδεοταν ούτε το Leo ούτε το iPhone, ούτε το iPod. Μπήκα στις ρυθμίσεις του router και το έκανα απλά WPA. Με κωδικο 18 ψηφιων όμως! Ο,τι άλλο δοκίμασα στάθηκε αδύνατο. Για κοίταξε το κι έτσι αν δε βρεις άλλη λυση

Επαναφέρω το θέμα γιατί δεν είχα διαβάσει σωστά το μήνυμα.

Απο το NetGear Router μου, μπορώ να συνδεθώ ασύρματα με το leo μου, έχοντας WPA2-PSK.

Όταν κάνω όμως τον υπολογιστή μου hotspot (μεσώ connectify) η δίκτυο από υπολογιστή σε υπολογιστή (adhock) τότε μονάχα δεν συνδέετε το κινητό με WPA2-PSK, άρα, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι θέμα του leo.

Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα να συνδεθεί σε δίκτυο με την παραπάνω ασφάλεια, σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η eirhnh_k;

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Όσοι έχετε συγχρονίσει τις επαφές σας με το facebook σας εμφανίζει την εικόνα σαν εικόνα επαφής; Έχει σταματήσει να μου το κάνει από χτες!

Παιδιά έχω το εξής θέμα εδώ και μήνες, αλλά δεν του έδινα πολύ σημασία, μέχρι που χρησιμοποίησα μετά από πολύ καιρό το GPS και το πρόβλημα με ενόχλησε. Προφανώς από κάποιο πρόγραμμα που πέρασα και μετά, ενώ ο ήχος για ειδοποίηση μηνύματος ξεκινά, σχεδόν αμέσως σταματά να ακούγεται (σαν να κλείνει ο ήχος για 1-2 δυτ. ενώ το αρχείο του ήχου τρέχει από κάτω) και μετά συνεχίζει κανονικά. Στα μηνύματα δεν με ενοχλούσε το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν του έδινα σημασία. Στο GPS όμως διαπίστωσα ότι κάνει το ίδιο και όπως καταλαβαίνεται υπάρχει πρόβλημα στις φωνητικές οδηγίες που λαμβάνω, μια που χάνω ολόκληρες φράσεις. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ξέρω ότι η πιο σίγουρη λύση είναι το HARD RESET, αλλά θέλω να το αποφύγω, παρόλο που έχω το spb back up.:O

Ευχαριστώ προκαταβολλικά για τις απαντήσεις σας!

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά έχω το εξής θέμα εδώ και μήνες, αλλά δεν του έδινα πολύ σημασία, μέχρι που χρησιμοποίησα μετά από πολύ καιρό το GPS και το πρόβλημα με ενόχλησε. Προφανώς από κάποιο πρόγραμμα που πέρασα και μετά, ενώ ο ήχος για ειδοποίηση μηνύματος ξεκινά, σχεδόν αμέσως σταματά να ακούγεται (σαν να κλείνει ο ήχος για 1-2 δυτ. ενώ το αρχείο του ήχου τρέχει από κάτω) και μετά συνεχίζει κανονικά. Στα μηνύματα δεν με ενοχλούσε το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν του έδινα σημασία. Στο GPS όμως διαπίστωσα ότι κάνει το ίδιο και όπως καταλαβαίνεται υπάρχει πρόβλημα στις φωνητικές οδηγίες που λαμβάνω, μια που χάνω ολόκληρες φράσεις. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ξέρω ότι η πιο σίγουρη λύση είναι το HARD RESET, αλλά θέλω να το αποφύγω, παρόλο που έχω το spb back up.:O

Ευχαριστώ προκαταβολλικά για τις απαντήσεις σας!

το κανει σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα πλοηγησης,η σε ολα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το IGO PRIMO το οποίο και δούλεψα τελευταία, αλλά και το IGO8. Θα δοκιμάσω και το τελευταίο και θα σας πω.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Έχω το IGO PRIMO το οποίο και δούλεψα τελευταία, αλλά και το IGO8. Θα δοκιμάσω και το τελευταίο και θα σας πω.
το υποψιαστηκα...αυτα τα δυο ειναι προβληματικα στο θεμα της εντασης,οχι η συσκευη!αν πας στα συγκεκριμενα threads του forum θα βρεις την λυση.

για το primo υπαρχει στις τελευταιες σελιδες,το ειχα ζητησει και εγω,και μου εδωσε την λυση ο athanaso.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες να είναι άσχετο από το ήδη μικρό πρόβλημα που έχω; Θα το κοιτάξω και θα σας πω. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Administrators
Λες να είναι άσχετο από το ήδη μικρό πρόβλημα που έχω; Θα το κοιτάξω και θα σας πω. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δεν είπες ότι το πρόβλημα το έχεις και σε άλλους ήχους (μηνυμάτων κτλ);

Modpic.gif

Ναι Γιάννη, το έχω και στα μηνύματα το πρόβλημα.

Υπαρχει καμία αντίστοιχη υπηρεσία σαν το "find my iPhone" για το Leo; Βρήκα μια συσκευή σ' ένα χαντάκι σήμερα. Μπορώ απο το imei ή το serial να μάθω κάτοχο;

Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Υπαρχει καμία αντίστοιχη υπηρεσία σαν το "find my iPhone" για το Leo;

http://wimp.en.uptodown.com/windowsmobile

Βρήκα μια συσκευή σ' ένα χαντάκι σήμερα. Μπορώ απο το imei ή το serial να μάθω κάτοχο;

Μπορείς να απευθυνθείς στο επίσημο service της εταιρίας μήπως και το έχει δηλώσει ο κάτοχος.

Modpic.gif

Μπορείς να απευθυνθείς στο επίσημο service της εταιρίας μήπως και το έχει δηλώσει ο κάτοχος.

Ευχαριστώ Γιάννη! Κάτι τέτοιο έψαχνα! ;)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ήρθε το κινητό μου μετά από 1 μήνα++ και αντικατάσταση πλακέτας. Και αφού συνδέω το Bluetooth παρατηρώ ότι κάνει παράσιτα. Μπα λέω θα χάλασε το bluetooth. Βάζω άλλο τα ίδια. Παρατηρώ όμως ότι όταν πλησιάζω το bluetooth στο κινητό δουλεύει μια χαρά! Το ίδιο και το wifi, διπλά στο Router και σήμα μία γραμμή. Απομακρύνομαι και τίποτα!!! Και λέω ειναι δυνατόν οι μην τους χαρακτηρίσω να ξεχάσανε να συνδέσουν την κεραια του wifi/bluetooth????? Αν είναι δυνατόν....

καήμερα το προγραμμα είναι trial υπάρχει άλλο που να είναι free?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

μπορείς να τρέχεις

wm από την εσωτερική μνήμη και android από την sd

wp7 από την εσωτερική μνήμη με χώρο αποθήκευσης 200mb και android από την sd,ή wp7 με χρήση sd αλλά android από άλλη sd ή από την ίδια με κάποια πατέντα με τα partition http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913815

Γεια χαρα, παιδια...

Πηρα προσφατα ενα S5500 Shark2 για την συμβια μου και τις πηρα και μια ζελατινα (screen protector) μιας οψεως, δηλαδη με μονο τη μια "γλωσσα" (την κοκκινη). Την τραβηξα προσεκτικα, την τοποθετησα προσεκτικα και... ολα μια χαρα - φαινεται η ζελατινα (αν παρατηρησεις προσεκτικα).

Τωρα, στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ, το Leo. Πηρα/παραγγειλα ενα σετακι απο 8 ζελατινες screen protector ΔΙΠΛΗΣ οψεως, δηλαδη ΚΑΙ με την κοκκινη "γλωσσα" αλλα και απ' την αλλη πλευρα την "μπλε". Ο,ΤΙ και να κανα (και ξοδεψα ΔΥΟ), δεν νομιζω οτι εχω καταφερει να την τοποθετησω, διοτι πολυ απλα η οθονη κρατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΕΣ πανω (και γενικα, ταλαιπωρειται), οποτε καθε τρεις και λιγο αναγκαζομαι να φυσω το χνωτο μου πανω και μετα επιμελως να τριβω μ' ενα πανακι... αλλα φυσικα, μια απ' τα ιδια πολυ συντομα (οταν χρειαστει να το χρησιμοποιησω το Leo).

Εχει βαλει καποιος αυτη την ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ ζελατινα, να με καθοδηγησει ΠΩΣ στο κορακα να την βαλω; Διοτι ειμαι σχεδον σιγουρος (και απο το... αποτελεσμα) οτι ΔΕΝ εχω καταφερει να την τοποθετησω...

Γεια χαρα, παιδια...

Πηρα προσφατα ενα S5500 Shark2 για την συμβια μου και τις πηρα και μια ζελατινα (screen protector) μιας οψεως, δηλαδη με μονο τη μια "γλωσσα" (την κοκκινη). Την τραβηξα προσεκτικα, την τοποθετησα προσεκτικα και... ολα μια χαρα - φαινεται η ζελατινα (αν παρατηρησεις προσεκτικα).

Τωρα, στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ, το Leo. Πηρα/παραγγειλα ενα σετακι απο 8 ζελατινες screen protector ΔΙΠΛΗΣ οψεως, δηλαδη ΚΑΙ με την κοκκινη "γλωσσα" αλλα και απ' την αλλη πλευρα την "μπλε". Ο,ΤΙ και να κανα (και ξοδεψα ΔΥΟ), δεν νομιζω οτι εχω καταφερει να την τοποθετησω, διοτι πολυ απλα η οθονη κρατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΕΣ πανω (και γενικα, ταλαιπωρειται), οποτε καθε τρεις και λιγο αναγκαζομαι να φυσω το χνωτο μου πανω και μετα επιμελως να τριβω μ' ενα πανακι... αλλα φυσικα, μια απ' τα ιδια πολυ συντομα (οταν χρειαστει να το χρησιμοποιησω το Leo).

Εχει βαλει καποιος αυτη την ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ ζελατινα, να με καθοδηγησει ΠΩΣ στο κορακα να την βαλω; Διοτι ειμαι σχεδον σιγουρος (και απο το... αποτελεσμα) οτι ΔΕΝ εχω καταφερει να την τοποθετησω...

Είχα βάλει εγώ αλλά τη πέταξα, γιατί 1ον δεν γλυτώνεις από τις δακτυλιές, 2ον χάνεις την γλυκά - απαλή αίσθηση όταν ακουμπάς την οθόνη και 3ον η οθόνη δεν χάνει μέρος από την ευκρίνειά της.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

εγω ουτε την μομης οψεως δεν καταφερα να βαλω!ειχα παρει δυο πριν απο πολλους μηνες,παλαιυα να βαλω τη μια,καποια στιγμη το παρατησα αφου δεν παθαινει και τιποτα η οθονη.την καθαριζω καθε μερα με το πανι,και την απολαμβανω γυμνη!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρα, παιδια...

Αυτα τα γλωσσακια έχουν αριθμούς πάνω που σε καθοδηγούν ποια να αφαιρέσεις πρώτη ποια δεύτερη. Όσο την κολλας θα πιεζεις με το άλλο χέρι ομαλά σα να ρολαρεις με μια τηλεκαρτα ή κάτι τέτοιο, για να μη σου αφήσει μέσα πολλές φυσαλιδες. Στο yt υπάρχουν πολλα how to videos και πολύ αναλυτικά. Μερικά protectors, κάνουν δαχτυλιες και αφήνουν μια ενοχλητική "λιγδα" πάνω. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ποια ποιότητα να διαλεγω. Στο iPhone μου έδωσαν δώρο με κάτι θήκες φτηνές, 3 protectors. Κολλησαν τζετ παρότι κινεζικά και ούτε δαχτυλιαζουν. Στο Leo παρότι του έχω βάλει, εκνευριζομαι γιατί χάνει νομίζω το smoothness του touch και μου αλλοιώνει το χρώμα. Αν βάζεις το κινητο σου σε τσαντακια μην το αφήνεις χωρίς προστασία, γιατί χαραζεται. Δυσκολα μεν, αλλα γινεται. Στην εσχάτη βάζε το σε θήκη τσέπη.

www.macspot.gr

Δεν χαράζετε η οθόνη του HD2.

http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!