George_mob Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδιά, έχω στην κατοχή μου 1 wireless adaptor, το βάζω στο Desktop και δημιουργω ένα δίκτυο από υπολογιστή σε υπολογιστή (adhock). Αν βάλω στις ρυθμίσεις WPA-Personal Authentication, το LEO μου αρνείτε να συνδεθεί. Αν βάλω WEP μπαίνει κανονικά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το ξέρω, θα μου πείτε άσε το με WEP, αλλα εγώ θέλω ασφάλεια τρομάρα μου! Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδιά, έχω στην κατοχή μου 1 wireless adaptor, το βάζω στο Desktop και δημιουργω ένα δίκτυο από υπολογιστή σε υπολογιστή (adhock). Αν βάλω στις ρυθμίσεις WPA-Personal Authentication, το LEO μου αρνείτε να συνδεθεί. Αν βάλω WEP μπαίνει κανονικά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το ξέρω, θα μου πείτε άσε το με WEP, αλλα εγώ θέλω ασφάλεια τρομάρα μου! Τι μήνυμα λάθους παίρνεις? Λάθος authentication μήπως ή δεν παίρνεις καθόλου και απλά αρνείται να μπει? Έχεις βάλεις το password ή δεν έχει προλάβει να σε ρωτήσει καν? Αν όχι δοκίμασε να σετάρεις το δίκτυο στο Leo manualy από τις ρυθμίσεις δικτύου του. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδιά, έχω στην κατοχή μου 1 wireless adaptor, το βάζω στο Desktop και δημιουργω ένα δίκτυο από υπολογιστή σε υπολογιστή (adhock). Αν βάλω στις ρυθμίσεις WPA-Personal Authentication, το LEO μου αρνείτε να συνδεθεί. Αν βάλω WEP μπαίνει κανονικά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το ξέρω, θα μου πείτε άσε το με WEP, αλλα εγώ θέλω ασφάλεια τρομάρα μου! Κι όμως αυτο το πάθαινα κι εγώ με router της HOL. Ήταν ενεργοποιημένη προστασία τύπου WPA2-PSK και δεν συνδεοταν ούτε το Leo ούτε το iPhone, ούτε το iPod. Μπήκα στις ρυθμίσεις του router και το έκανα απλά WPA. Με κωδικο 18 ψηφιων όμως! Ο,τι άλλο δοκίμασα στάθηκε αδύνατο. Για κοίταξε το κι έτσι αν δε βρεις άλλη λυση Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Κι όμως αυτο το πάθαινα κι εγώ με router της HOL. Ήταν ενεργοποιημένη προστασία τύπου WPA2-PSK και δεν συνδεοταν ούτε το Leo ούτε το iPhone, ούτε το iPod. Μπήκα στις ρυθμίσεις του router και το έκανα απλά WPA. Με κωδικο 18 ψηφιων όμως! Ο,τι άλλο δοκίμασα στάθηκε αδύνατο. Για κοίταξε το κι έτσι αν δε βρεις άλλη λυση Ακριβώς αυτό! Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος, απλά αρνείται να μπεί. Δοκιμάζω και χειροκίνητα να τα βάλω όλα και πάλι τα ίδια. Το λάπτοπ μπαίνει κανονικά, άρα είναι καθαρά θέμα κινητού. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ακριβώς αυτό! Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος, απλά αρνείται να μπεί. Δοκιμάζω και χειροκίνητα να τα βάλω όλα και πάλι τα ίδια. Το λάπτοπ μπαίνει κανονικά, άρα είναι καθαρά θέμα κινητού. θεωρω οτι δε θα καταφερεις κατι. απλα μπες στην ip του router κι αλλαξε τυπο κωδικου και πληθος ψηφιων κωδικου! εχεις wpa η wpa2-psk? το δευτερο εχω διαβασει απο πολλους οτι δημιουργει ενα θεματακι. μην το κανεις wep για λογους που προανεφερες, κρατησε το wap και αλλαξε πληθος ψηφιων Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Για όσους δεν το γνωρίζουν το twitter δουλεύει και πάλι :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 θεωρω οτι δε θα καταφερεις κατι. απλα μπες στην ip του router κι αλλαξε τυπο κωδικου και πληθος ψηφιων κωδικου! εχεις wpa η wpa2-psk? το δευτερο εχω διαβασει απο πολλους οτι δημιουργει ενα θεματακι. μην το κανεις wep για λογους που προανεφερες, κρατησε το wap και αλλαξε πληθος ψηφιων Ναι, με WPA δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε βλέπω το λόγο να μην δουλεύει αλλιώς... Άραγε αν χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης ασυρμάτων δικτύων στα LEO μας, λέτε να λυθεί το πρόβλημα; Έχετε κανένα υπ΄όψιν σας; Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ναι, με WPA δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε βλέπω το λόγο να μην δουλεύει αλλιώς... Άραγε αν χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης ασυρμάτων δικτύων στα LEO μας, λέτε να λυθεί το πρόβλημα; Έχετε κανένα υπ΄όψιν σας; δε νομιζω οτι αυτο ειναι προβλημα του leo και των wm συγκεκριμενα. το αντιμετωπιζω με αλλες 2 συσκευες iOS. κατι γινεται με το wpa2-psk αλλα αγνοω τι... και δε νομιζω να υπαρχει 3rd party εφαρμογη να λυνει κατι τετοιο...:rolleyes: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 δε νομιζω οτι αυτο ειναι προβλημα του leo και των wm συγκεκριμενα. το αντιμετωπιζω με αλλες 2 συσκευες iOS. κατι γινεται με το wpa2-psk αλλα αγνοω τι... και δε νομιζω να υπαρχει 3rd party εφαρμογη να λυνει κατι τετοιο...:rolleyes: χμμ.. αν το κάνει και στο iOS λοιπόν όντως έχουμε θέμα..οκ, τι να κάνω, θα προσαρμοστώ :) σ΄ευχαριστω Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 χμμ.. αν το κάνει και στο iOS λοιπόν όντως έχουμε θέμα..οκ, τι να κάνω, θα προσαρμοστώ :) σ΄ευχαριστω το εχω επαληθευσει σε 3 διαφορετικα routers (ανεξαρτητως παροχου) 2 speedtouch και ενα netfaster. Ενα εκ των οποιων το δικο μου, που καταφερα να συνδεσω μονο το netbook, το laptop και το tablet πανω. iPhone, iPod, Leo, αλλα και το Ν95 μου, απλα δεν... λυθηκε μονο με τον τροπο που σου ειπα. Αλλαγη σε wpa! :) Καλο surfing! :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ξέρει κάποιος ποιά δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει ένα τηλέφωνο για να μπορεί να δεχτεί sim card της Vodafone Αγγλίας? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα 2 "pay as you go" cards (το αντίστοιχο καρτοκινητό της Vodafone Αγγλίας) και θέλω να βάλω την 1 sim σε μια παλιά συσκευή που έχω. Απλά αυτό που με αγχώνει είναι το αν θα μπορεί να "παίζει" σωστά η κάρτα sim και αν θα την υποστηρίζει η συσκευή. Είναι απαραίτητο το να λειτουργεί σωστά η κάρτα και να δέχομαι τηλέφωνα γιατί την πήρα για επαγγελματικούς λόγους. Ρωτάω γιατί αν δεν την υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή με ενδιαφέρει να πάρω μια καινούργια και φθηνή συσκευή που να υποστηρίζει τις Αγγλικές sim cards. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μια χαρά δουλεύει το HD2 στα δίκτυα της Αγγλίας. Γιατί να μην μπορεί να δεχτεί τις SIM της Vodafone Αγγλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μιας και συζητάτε προβλήματα wifi, επιτρέψτε μου να επαναφέρω και εγώ το δικό μου, που είχα αναφέρει πριν μερικές σελίδες... Απόκτησα πρόσφατα ένα HD2. Στο σπίτι μου το Router είναι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σαλόνι, οπότε το σήμα είναι ασθενές. Αυτό δεν εμπόδιζε όλες τις μέχρι σήμερα συσκευές μου (ενδεικτικά: Omnia ΙΙ, ZTE Blade, LG KS20, SE P1i, HTC S710) να συνδέονται απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα ασύρματα με το router και το internet. Δυστυχώς, με το HD2 αντιμετωπίζω πρόβλημα. Τον router πότε τον βρίσκει, πότε τον χάνει, και όταν τον ξαναβρίσκει, δεν επανασυνδέεται αυτόματα (τουλάχιστον σε εύλογο χρονικό διάστημα), αλλά πρέπει να συνδεθώ «χειροκίνητα» με δικές μου ενέργειες. Και μετά από λίγο ξανά – μανά αποσύνδεση κ.ο.κ. ... Έφθασα στο σημείο να αλλάξω συσκευή (την πήρα από κατάστημα μεταχειρισμένων – εξυπηρετικότατατοι ;) ). Η κατάσταση βελτιώθηκε ελαφρώς με τη δεύτερη συσκευή, αλλά το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε. Το «κουφό»; Πρόσφατα διαπίστωσα ότι το πρόβλημα υφίσταται όταν η συσκευή «τρέχει» WM (έχω δοκιμάσει την τελευταία «μαμά», την Energy και την τελευταία Omega, την οποία και κράτησα). Όταν «τρέχει» Android (American Android από την SD), η σύνδεση είναι σταθερή και το σερφάρισμα «σφαίρα». Καμμιά ιδέα για την αντιμετώπιση του προβλήματος; Ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ξέρει κάποιος ποιά δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει ένα τηλέφωνο για να μπορεί να δεχτεί sim card της Vodafone Αγγλίας? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα 2 "pay as you go" cards (το αντίστοιχο καρτοκινητό της Vodafone Αγγλίας) και θέλω να βάλω την 1 sim σε μια παλιά συσκευή που έχω. Απλά αυτό που με αγχώνει είναι το αν θα μπορεί να "παίζει" σωστά η κάρτα sim και αν θα την υποστηρίζει η συσκευή. Είναι απαραίτητο το να λειτουργεί σωστά η κάρτα και να δέχομαι τηλέφωνα γιατί την πήρα για επαγγελματικούς λόγους. Ρωτάω γιατί αν δεν την υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή με ενδιαφέρει να πάρω μια καινούργια και φθηνή συσκευή που να υποστηρίζει τις Αγγλικές sim cards. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις sim της Αγγλιας! μολις πριν λιγες μερες επεστρεψα απο εκει, και δεν αντιμετωπισα προβλημα! γιατι το ιδιο με απασχολουσε κι εμενα πριν φυγω! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Αγαπητέ Γιάννη (athanaso77), Δεν μίλησα για το HD2. Ξέρω ότι παίζει κανονικά τις Αγγλικές sim. Μίλησα για ένα παλιό τηλέφωνο που έχω αχρησιμοποίητο εδώ και χρόνια στο κουτί του (και ολοκαίνουργιο), το Samsung i530. Ήταν το VIP τηλέφωνο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Δεν βγήκε ποτέ σε παραγωγή σαν εμπορικό μοντέλο, απλά διατέθηκαν κάποια κομμάτια στην Ολυμπιάδα και μετά βγήκε σαν εμπορικό μοντέλο ο αντικαταστάτης του. Με αυτό θέλω να δω αν παίζουν οι Αγγλικές sim. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω και γενικότερα ποιά δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει ένα τηλέφωνο για να μπορεί να "δεχτεί" και Αγγλικές Sim. Ευχαριστώ. Edited June 16, 2011 by htc_oriented Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Δεν μίλησα για το HD2. Ξέρω ότι παίζει κανονικά τις Αγγλικές sim. Μίλησα για ένα παλιό τηλέφωνο που έχω αχρησιμοποίητο εδώ και χρόνια στο κουτί του (και ολοκαίνουργιο), το Samsung i530. Τότε γράφεις σε εντελώς λάθος μέρος. Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής που σε ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=43926 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Το «κουφό»; Πρόσφατα διαπίστωσα ότι το πρόβλημα υφίσταται όταν η συσκευή «τρέχει» WM (έχω δοκιμάσει την τελευταία «μαμά», την Energy και την τελευταία Omega, την οποία και κράτησα). Όταν «τρέχει» Android (American Android από την SD), η σύνδεση είναι σταθερή και το σερφάρισμα «σφαίρα». Καμμιά ιδέα για την αντιμετώπιση του προβλήματος; Ευχαριστώ και πάλι... Διαφορετικό λειτουργικό,διαφορετικοί drivers και διαχείριση του chipset.δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Τελικά σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω, όπως με ενημέρωσαν απο το service υπεύθυνη είναι η μητρική. Δεν μου ανέφεραν κάτι για έλλειψη ανταλλακτικού, απλά μου είπαν ότι στο εδώ service δεν την έχουν. Στο site της HTC δεν λέει κάτι περισσότερο πέρα απο τα στοιχεία της κλήσεις που εκκρεμεί. Δεν ξέρω βέβαια αν στην περίπτωση που υπήρχε όντως έλλειψη θα το ανέφερε. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εμένα με ενημέρωσαν ότι σήμερα έγινε η αλλαγή στην μητρική πλακέτα... Το έχω στείλει 10/5 !!!!! Και έκανα και παράπονα στην HTC europe οι οποίοι με πήραν και τηλέφωνο από το εξωτερικό να με ρωτήσουν αν έμεινα ευχαριστημένος από το service και την εξυπηρέτηση της εταιρείας. Η απαντηση που έδωσα είναι αυτονόητη... Αν είσαι τυχερός και έφεραν μαζί με την δική μου κι άλλες έχει καλώς. Διαφορετικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εμένα με ενημέρωσαν ότι σήμερα έγινε η αλλαγή στην μητρική πλακέτα... Το έχω στείλει 10/5 !!!!! Και έκανα και παράπονα στην HTC europe οι οποίοι με πήραν και τηλέφωνο από το εξωτερικό να με ρωτήσουν αν έμεινα ευχαριστημένος από το service και την εξυπηρέτηση της εταιρείας. Η απαντηση που έδωσα είναι αυτονόητη... Αν είσαι τυχερός και έφεραν μαζί με την δική μου κι άλλες έχει καλώς. Διαφορετικά... Επιτέλους ,κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις την συσκευή και να ξεχάσεις τα προβλήματα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Η οθόνη του Leo μου έπαψε να ανταποκρίνεται στο touching. Πέρασα την official Ron για να είναι έτοιμο για το service και φυσικά δεν αλλαξε τίποτα αφου είναι hardware πρόβλημα. Απ ότι είδα στο XDa είναι συχνή βλάβη. Η συσκευη είναι αγορασμενη απο το ελληνικο expansys τέλος Μαρτίου του 2010 οπότε έχω εγγύηση. Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την ACE Hellas. To τηλέφωνο είναι εξακριβομενα για την αγγλική αγορα απο το IMEI του. Οπότε δεν δικαιολογείται άρνηση επισκευής. Υπάρχει αναλογη εμπειρία απο κάποιον στο φόρουμ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scrat_D Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Γεια χαρά σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να απενεργοποιήσω κινήσεις internet (δεδομένων) αλλά μόλις τις απενεργοποιήσω ως δια μαγείας επανεμφανίζεται το 3g σήμα και σαν να μην έχω κάνει τίποτα! Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Γεια χαρά σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να απενεργοποιήσω κινήσεις internet (δεδομένων) αλλά μόλις τις απενεργοποιήσω ως δια μαγείας επανεμφανίζεται το 3g σήμα και σαν να μην έχω κάνει τίποτα! Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Η ύπαρξη του 3G σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο το 3G δίκτυο από τον πάροχο σου στην περιοχή που βρίσκεσαι, δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι στο internet. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (στο Comm Manager) υπάρχει επιλογή για GSM only αν θες. Για να μη συνδέεσαι στο internet υπάρχει σίγουρη λύση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Η οθόνη του Leo μου έπαψε να ανταποκρίνεται στο touching. Πέρασα την official Ron για να είναι έτοιμο για το service και φυσικά δεν αλλαξε τίποτα αφου είναι hardware πρόβλημα. Απ ότι είδα στο XDa είναι συχνή βλάβη. Η συσκευη είναι αγορασμενη απο το ελληνικο expansys τέλος Μαρτίου του 2010 οπότε έχω εγγύηση. Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την ACE Hellas. To τηλέφωνο είναι εξακριβομενα για την αγγλική αγορα απο το IMEI του. Οπότε δεν δικαιολογείται άρνηση επισκευής. Υπάρχει αναλογη εμπειρία απο κάποιον στο φόρουμ? Εκτιμώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα Κώστα. Επικοινώνησε μαζί τους και αν θέλεις ενημέρωσε μας σχετικά με τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 εδω και λιγες μερες δεν εχω vibrate στο εικονικο πληκτρολογιο οταν γραφω sms. πηγα settings>personalize>vibration,και ειναι ενεργοποιημενο. υπαρχει κατι αλλο που να το απενεργοποιει,για να το ψαξω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 εδω και λιγες μερες δεν εχω vibrate στο εικονικο πληκτρολογιο οταν γραφω sms. πηγα settings>personalize>vibration,και ειναι ενεργοποιημενο. υπαρχει κατι αλλο που να το απενεργοποιει,για να το ψαξω? Το bsb tweaks Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts