Jump to content

Scrat_D

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Scrat_D

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Scrat_D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς δεν είναι έτσι.. Και σε οτε και σε wind και σε ανοικτα δικτυα (αγνωστο τι παροχο εχουν) μετα απο λιγο πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω WiFi.. Ακομα και για να γραψω το μηνυμα και να σταλει επρεπε να κανω το ιδιο...
  2. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Έχω το εξής πρόβλημα. Το κινητό μετά από επανεκκίνηση ή εάν κλείσω και ξανανοίξω το wifi ενώ για λίγη ώρα (λεπτά) λειτουργεί κανονικότατα, μετά κρεμάει. Εάν κλείσω και ξανανοίξω το wifi, συνδέεται κανονικά αλλά μετά από λίγο ξανακρεμάει. Το σήμα δείχνει κανονικά, τα βελάκια ανταλλαγής δεδομένων δεν παίζουν, στο δίκτυο είναι και άλλες συνδεδεμένες συσκευές και παίζουν κανονικά. Το σήμα μπορεί πχ να χαθεί κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης ή παρακολούθησης βίντεο. Μπορεί να κρεμάσει την ώρα που ανοίγω ένα Link. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απλά θα κρεμάσει κάποια στιγμή και δεν θα συνδέεται. Αλλά και να κλείσω και να ξανανοίξω τα ίδια γίνονται. Για λίγο Ok και μετά τίποτα. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών και ενώ στην αρχή φάνηκε να στρώνει δεν πέρασε μια μέρα και έγιναν τα ίδια. Έχω κάνει αλλαγές στο router όσον αφορά κανάλι μετάδοσης (11), έχω αλλάξει από WEP σε WPA ή και καθόλου ασφάλεια, σήμερα βρήκα μια άλλη κατάσταση διαβάζοντας στο internet όπου αφορούσε το google και πως έπρεπε να δώσω μια διεύθυνση στο router αλλά τίποτα. Συνέχεια το ίδιο. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας πει γιατί είμαι έτοιμος να το στείλω καλοτάξιδο...
  3. Καλησπέρα φίλε μου, τώρα είδα το μηνυμά σου, αν ακόμη αντιμετωπίζεις προβλήματα στείλε μου το facebook σου να σε κάνω add.
  4. Καλησπέρα!

     

    Θα ήθελα τη βοήθειά σου! Το G300 μου από εχτές κάνει συνεχόμενα επανεκκινήσεις και δεν παίρνει wipe/factory reset. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να του περάσω Cyanogen μήπως και στρώσει.. Μπορείς να βοηθήσεις ?

     

    Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

    Ντίνος

  5. Καλησπέρα σας! Άλλαξα εχτές την οθόνη του G300... Όλα καλά για καμιά ώρα όπου και το κινητό ξαφνικά άρχισε επανεκινήσεις μόνο του. Μπήκα σε hardware reset με σκοπό wipe, factory restore αλλά μετά από λίγο ξανά επανεκκίνηση. Κατευάζω Β952 update.app για να το περάσω από sdcard αλλά ενώ κάνει unpacking δεν περνάει το install βγάζοντας installation failed. Ότι και να έχω προσπαθήσει δεν μπορεί να εκκινήσει το κινητό. 1ον) πως μπορώ να εντοπίσω αν η B952 είναι σωστή έκδοση που περνάω ? 2ον) υπάρχει κάποιο site που να δίνει άλλες version (πχ στο official της huawei την Β934 δεν την έχουν πια..) Έχει τύχει αυτό σε κάποιον άλλον? Ευχαριστώ..
  6. Scrat_D

    iOS 6

    Καλημέρα ! Το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα...
  7. Scrat_D

    iOS 6

    Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα με το wifi σε ios6 ? Έκανα update και δεν μου βγάζει το κουμπί του wifi χωρίς να μπορώ να το ανοίξω (γκρι ανοιχτό)..
  8. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Galaxy Y το οποίο ξαφνικά μου έβγαλε off την κάρτα μνήμης και έχασα όλα τα δεδομένα. Έχουν μείνει όμως στη μνήμη του τηλεφώνου (φόντο κλειδώματος και ταπετσαρία) 2 φωτογραφίες. Υπάρχει τρόπος να πάρω αυτές τις 2 εικόνες από τη μνήμη του τηλεφώνου? Ευχαριστώ
  9. Scrat_D

    Huawei IDEOS U8150

    Οχι δεν μου δουλευουν και προσπαθω να βρω αν υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε να δουλεψουν και να μη χρειαστει να χασω τα δεδομενα μου (πχ επαναφορα εργοστασιακων κλπ)
  10. Scrat_D

    Huawei IDEOS U8150

    Βασικά να τα επανενεργοποιήσω θέλω... Απενεργοποιημένα μου τα έφεραν.. :lol:
  11. Scrat_D

    Huawei IDEOS U8150

    Καλημέρα σας! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να απενεργοποιεί τα πλήκτρα οθόνης (αναζήτηση, υπομενού, home, και πίσω..) ? Ευχαριστώ!
  12. Και οι δύο αριθμοί λειτουργούν κανονικά. Αυτό που θέλω είναι όταν εγώ κάνω κλίση να μπορώ να επιλέξω από ποιον αριθμό θα φύγει η κλίση..
  13. Scrat_D

    Huawei IDEOS U8150

    Καλημερα σας γνωριζει κανεις πως μπορω να εχω μενου στα ρωσικα? Το κινητο υποστηριζει αγγλικα και ελληνικα μονο. . Δεν μιλαω μονο για μηνυματα κλπ αλλα και για τα εικονιδια στο μενου κλπ..
  14. Καλημέρα σε όλους! Έχω μια συσκευή HTC Desire HD και η sim κάρτα μου είναι 2 in one (2 αριθμοί στην ίδια κάρτα). Πως μπορώ να επιλέξω η κλήση που θα κάνω από ποιον αριθμό θα βγαίνει? Υπάρχει κάποιο app στο market ή έχει κάποιο μενού το Desire για να το επιλέξω? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
  15. Καλησπέρα ! Έχω ένα Galaxy S με εγκατεστημένη την εφαρμογή Android ΕΜS Antivirus. Προσπαθώ να την απεγκαταστήσω αλλά μου βγάζει το μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε. Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
×
×
  • Create New...