manan69t Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παιδιά, χρησιμοποιω ακομα την 1.66 official ell. Τώρα που έχει βγει φιξ για τα μηνυματα, αξίζει πιστεύετε η αναβαθμιση στην 3.14? Ποιες είναι οι εντυπώσεις από όσους χρησιμοποιούν την 3.14? Την έβαλα προχθές πάλι λίγο για δοκιμή αλλά έφυγε σε λίγες ώρες,δυστυχώς είναι βαριά, RAMοφάγος με το ίδιο πρόβλημα στο excel(καμιά απάντηση απ την htc)και νιώθεις ότι το κινητό ζορίζεται αδίκως μιας και ακόμα και στο browser(opera)το scrolling έχει πολύ μικρα μεν εμφανή δε σπασίματα. Εγώ την έβγαλα αμέσως..α,και αυτό με τα μηνύματα όταν εγώ έγραφα σα να σκαλωνε στιγμιαία(εχω μάθει να πληκτρολογο ταχύτατα με Τ9)στον opera και στα sms όταν κανεις add new word στο λεξικό του Τ9 μου έκανε κουλα,οπότε.. σσ παω για δουλειά τώρα τυχόν διευκρινίσεις αργότερα:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Είναι σίγουρα πιο βαριά αλλά έχουν και ένα μεγάλο πλεονέκτημα... Λόγω radio, είναι έτοιμο για κάποιον που θέλει να πειραματιστεί με το Android από την κάρτα μνήμης χωρίς να χρειάζεται να μπει στη διαδικασία ξεκλειδώματος της συσκευής που το καθιστά εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Κάτι πέρα από την ACE, μπορεί να είναι περισσότερο οικονομικό αλλά όχι το ίδιο αξιόπιστο. Γιάννη καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια κι εγώ κατά ACE προσανατολιζόμουν αλλά ήθελα και μια ώθηση. Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Είναι σίγουρα πιο βαριά αλλά έχουν και ένα μεγάλο πλεονέκτημα... Λόγω radio, είναι έτοιμο για κάποιον που θέλει να πειραματιστεί με το Android από την κάρτα μνήμης χωρίς να χρειάζεται να μπει στη διαδικασία ξεκλειδώματος της συσκευής που το καθιστά εκτός εγγύησης. Φίλε Γιάννη σίγουρα για δοκιμές και mod θα είναι καλύτερη η πιο φρέσκια αλλά όπως μας τις δίνει η htc και τις 2 η 1.66 είναι ποοολυ πιο σωστή σε λειτουργία και ταχύτητα εκτός απ τη λειτουργία τηλεφώνου που δυστυχώς δεν εκφέρω άποψη μιας και δε το χρησιμοποιειω σα τηλέφωνο και ως εκ τούτου δε γνωρίζω(περιστασιακά ανοίγω το τηλέφωνο που και που)! Πάντως αυτό με το android χωρίς να χάνεις την εγγύηση θα το ψάξω σύντομα αν και φοβάμαι μη μου κάνει τη κάρτα μαντάρα κ το κινητάκι το δουλεύω σαν mini netbook!(off):rolleyes: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Μάνο, όποτε τολμήσεις την μετάβαση στο Android, γράψε τις εντυπώσεις σου... Κι εγώ ψήνομαι, αλλά έχω 2ες σκέψεις προς το παρόν... Thanks! Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πάντως αυτό με το android χωρίς να χάνεις την εγγύηση θα το ψάξω σύντομα αν και φοβάμαι μη μου κάνει τη κάρτα μαντάρα κ το κινητάκι το δουλεύω σαν mini netbook!(off):rolleyes: Θα στην κάνει μαντάρα, αυτό είναι σίγουρο. Εκτός και αν χρησιμοποιήσεις άλλη αποκλειστικά για αυτό το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Θα στην κάνει μαντάρα, αυτό είναι σίγουρο. Εκτός και αν χρησιμοποιήσεις άλλη αποκλειστικά για αυτό το λόγο. για αυτο λεω,η το ενα η το αλλο...και τα δυο λειτουργικα μαζι δεν ειναι οτι καλυτερο για αυτον ακριβως τον λογο ..ασε που δημιουργουνται και προβληματα μετα στα προγραμματα των wm που ειναι εγκατεστημενα στην καρτα(πχ weatherpanel...) καλημερα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 για αυτο λεω,η το ενα η το αλλο...και τα δυο λειτουργικα μαζι δεν ειναι οτι καλυτερο για αυτον ακριβως τον λογο ..ασε που δημιουργουνται και προβληματα μετα στα προγραμματα των wm που ειναι εγκατεστημενα στην καρτα(πχ weatherpanel...) καλημερα :) Κι οχι μονο. Κανει μανταρα και default προγραμματα οπως των sms. Αλλα με την παλια εκδοση froyo 2.2 darkstone, δεν εβγαζε προβλημα. Εκει απορω εγω, αλλα ισως να ταν τυχαιο συμβαν οτι δε μου 'χε βγαλει με την παλια, κι εγινε μανταρα με τη νεα... Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Θα θυμόσαστε ίσως τις γκρίνιες μου και τα παράπονα που είχα απ' την τεχνική υποστήριξη του NDrive. Τους είχα στείλει 2 e-mail σε έντονο ύφος (ανάμεσα στα υπόλοιπα ευγενικά) εκ των οποίων στο μεν πρώτο παραπονιόμουν για το απαράδεκτο του να μην μπορείς να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ χάρτες για προηγούμενη έκδοση προγράμματος παρά να πρέπει να πληρώσεις την αναβάθμιση και μετά την αγορά του χάρτη ενώ στο δεύτερο, που ήταν απάντηση στο ότι το HD2 δεν υποστηρίζει την έκδοση 10, τους έλεγα ότι γνωρίζω ήδη 2 περιπτώσεις (από εδώ μέσα) που έκαναν κανονικά την αναβάθμιση. Αφού λοιπόν μου απάντησαν ότι στην πορεία προέκυψαν προβλήματα στη λειτουργία της 10 έκδοσης στο HD2 και αφού ρώτησα (ουσιαστικά στην απογοήτευσή μου) εάν μπορώ να αγοράσω (τονίζω το "αγοράσω") χάρτες για την έκδοση που έχω, με ρώτησαν ποιο χάρτη θέλω να αγοράσω. Τους απάντησα ποιον θέλω και ήμουν πρόθυμος να τον πληρώσω για να τον αποκτήσω κανονικά (40 € κοστίζει, δεν είναι και κανένα τρομακτικό ποσό). Σήμερα λοιπόν έλαβα την παρακάτω απάντηση και την παραθέτω εδώ μαζί με το ιστορικό, γιατί δεν μου αρέσει να είμαι άδικος με ανθρώπους και εταιρίες, όλοι μπορεί να τύχει να φερθούμε λάθος, αλλά το σημαντικό είναι στο τέλος της ημέρας να μην είμαστε άδικοι με κανέναν. Διαβάστε παρακαλώ: Dear Customer, We would like to thank you for contacting us. Since version 9 has been discontinued, exceptionally we send the maps to install on your equipment for free. Link: http://*******.zip User: *** Password: *** 1 - Click on the link shown above; 2 - Choose the SAVE FILE option; 3 - Wait for the file to download; 4 - Save the file on your computer's desktop; 5 - Synchronise your equipment with the computer by connecting it with the USB cable; 6 - Choose the "explore" option in the "activesync" program installed on your computer; 7 - Open the downloaded file and extract its content onto the Desktop; 8 - Click on the SDMMC unit and open the NDrive folder. Now open the Maps folder; 9 - Copy the extracted files into the Maps folder; 10 - After the file transfer is finished, remove the USB cable and start the NDrive software. After completing installation, register the maps using the serial number below. Serial number: *** Please do not hesitate to contact us again if our reply has not solved your problem, or if you have any other questions. Cumprimentos / Best Regards NDrive Support Τα *** τα έχω βάλει εγώ, για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εταιρία ή με το myphone. Ανακαλώ λοιπόν όλα όσα έχω πει και τους παραδέχομαι τους τύπους, είναι σωστοί επαγγελματίες. Και να σκεφτείτε ότι το προϊόν τους ήταν ΟΕΜ, δεν έχω καν πληρώσει κάτι εγώ. (οκ, έχει πληρώσει η εταιρία και αυτό το κόστος ήταν ενσωματωμένο στην τιμή αγοράς, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ) Αυτά λοιπόν από εμένα! Respect στους Πορτογάλους!!! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Respect στους Πορτογάλους!!! Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα , πόσο χρόνο ξόδεψες για να πάρεις αυτό το αποτέλεσμα ? Φίλε μου , απλά τον χρόνο που σε απασχόλησαν σου πλήρωσαν όπως κάνει ο κάθε εργοδότης για τους εργαζομένους του , δεν χρειάζεται να τους εκθειάζεις . Αν από το πρώτο mail σου έστελναν free χάρτη , τότε ναι και εγώ μαζί σου . Είμαστε και off topic , αλλά ήθελα να το αναφέρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα , πόσο χρόνο ξόδεψες για να πάρεις αυτό το αποτέλεσμα ? Φίλε μου , απλά τον χρόνο που σε απασχόλησαν σου πλήρωσαν όπως κάνει ο κάθε εργοδότης για τους εργαζομένους του , δεν χρειάζεται να τους εκθειάζεις . Αν από το πρώτο mail σου έστελναν free χάρτη , τότε ναι και εγώ μαζί σου . Είμαστε και off topic , αλλά ήθελα να το αναφέρω . Όντως είμαστε λιγάκι offtopic, αλλά μιας που ξεκίνησε εδώ η κουβέντα... Ελπίζω να μην ενοχλούμε πολύ. Συνολικά δεν ξόδεψα ούτε πάνω από μισή ώρα για να γράψω τα 6-7 mail που ανταλλάξαμε. (Τώρα, αν βάλεις και το χρόνο που αναγκάστηκα να ξοδέψω ψάχνοντας άλλες λύσεις, τότε θα μπορούσα και να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να μετράμε έτσι το χρόνο μας. Μακάρι να το κάναμε.) Και για να γυρίσουμε on-topic: Στο ευχαριστήριο mail μου, τους έγραψα ότι πιθανότατα στο μέλλον θα χρειαστώ κι άλλο χάρτη, για την ίδια έκδοση και πρότεινα ως λύση την αποστολή από μέρους τους ενός invoice του paypal, που να το πληρώνω πριν την αποστολή κάθε χάρτη. Θεωρώ μεγάλη βλακεία να μην μπορείς να αγοράσεις χάρτη για το πρόγραμμα στην έκδοση που υποστηρίζει η συσκευή σου. Αν σας ενδιαφέρει η απάντησή τους, θα τη δημοσιεύσω εδώ, γιατί φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος με HD2 που χρησιμοποιεί το NDrive, έτσι; :) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ενα περίεργο πράμα: απόταν το πήρα το κινητό βασικά το κάνει! Στα καλά καθούμενα το πίανει κ σαν να πατάει απο μόνο του σένα σημείο της οθόνης ανοίγει εφαρμογές ή οτιδίποτε! το κουνάω έντονα κ σταματαει! Κάτι με το G-Sensor μυπος?? Πάντος το κινητό δεν έχει την παραμικρλη γρατσουνια πάνο! δηλαδή δεν έχει ούτε πατηθεί ουτε τίποτα! Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ενα περίεργο πράμα: απόταν το πήρα το κινητό βασικά το κάνει! Στα καλά καθούμενα το πίανει κ σαν να πατάει απο μόνο του σένα σημείο της οθόνης ανοίγει εφαρμογές ή οτιδίποτε! το κουνάω έντονα κ σταματαει! Κάτι με το G-Sensor μυπος?? Πάντος το κινητό δεν έχει την παραμικρλη γρατσουνια πάνο! δηλαδή δεν έχει ούτε πατηθεί ουτε τίποτα! Δεν είναι καλό αυτό. Αν συνεχιστεί, επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Δεν είναι καλό αυτό. Αν συνεχιστεί, επίσκεψη στο service. Πάλι λεφτά?!?!?! χαχαχα Δεν σου λέει κάτι το πρόβλημα από που θα μπορούσε να προέρχεται ε? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Το καλύπτει η εγγύηση. Κάτι δεν πάει καλά με την επαφή οθόνης digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Το καλύπτει η εγγύηση. Κάτι δεν πάει καλά με την επαφή οθόνης digitizer. Εμμμ αν θυμάσε τα πήρα απο αμερικη! άρα δεν παιζεί εγγύηση!!! Δεν το αναλαμβάνει καν η αιτερία που παρέχει το κίριο ΣΕΡΒΙΣ! Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ενα περίεργο πράμα: απόταν το πήρα το κινητό βασικά το κάνει! Στα καλά καθούμενα το πίανει κ σαν να πατάει απο μόνο του σένα σημείο της οθόνης ανοίγει εφαρμογές ή οτιδίποτε! το κουνάω έντονα κ σταματαει! Κάτι με το G-Sensor μυπος?? Πάντος το κινητό δεν έχει την παραμικρλη γρατσουνια πάνο! δηλαδή δεν έχει ούτε πατηθεί ουτε τίποτα! hard reset εκανες?περασες την τελευταια ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 hard reset εκανες?περασες την τελευταια ρομ? Ναι ναι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές! στην αρχή δεν το κάνει με το που φορτώνω την καινούρια μετα απο λίγο πέξημο ομως αρχιζει τα δικά του! Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Εμμμ αν θυμάσε τα πήρα απο αμερικη! άρα δεν παιζεί εγγύηση!!! Δεν το αναλαμβάνει καν η αιτερία που παρέχει το κίριο ΣΕΡΒΙΣ! Δύσκολο να θυμάμαι τι συσκευή έχει ο καθένας ξεχωριστά! :rolleyes: Τότε δυστυχώς είσαι άτυχος με τη συσκευή σου. Δυστυχώς η ACE Hellas δεν αναλαμβάνει καθόλου τις T-Mobile branded συσκευές και το πρόβλημα που αναφέρεις είναι μάλλον hardware. :O Γνώμη μου, γύρισε το στην official κατάσταση και επικοινώνησε με την T-Mobile US. Θα ταλαιπωρηθείς (πιο πολύ χρονικά με τις αποστάσεις) αλλά θα σου το φτιάξουν. Αυτοί εκεί είναι πολύ πιο εξυπηρετικοί και επαγγελματίες από ότι έχουμε συνηθίσει εδώ (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν μιλάω για συγκεκριμένες εδώ εταιρίες αλλά γενικότερα). Edited February 17, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδια καλημερα!! πειτε πως μπορω να κανω extract την call history ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδια καλημερα!! πειτε πως μπορω να κανω extract την call history ?? Με το PIM backup φυσικά! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Καλησπέρα παιδια, Στις ρυθμισεις του καιρου οταν επιλεξουμε "Ληψη κατα την περιαγωγη" τι σημαινει? Οταν θα κανει ενημερωση οταν βρισκει wi-fi ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Καλησπέρα παιδια, Στις ρυθμισεις του καιρου οταν επιλεξουμε "Ληψη κατα την περιαγωγη" τι σημαινει? Οταν θα κανει ενημερωση οταν βρισκει wi-fi ή κατι αλλο? Ναι, όταν βρίσκει internet. Προσοχή όμως, είναι περισσότερο ενεργοβόρο όταν το έχεις ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Καλησπέρα παιδια, Στις ρυθμισεις του καιρου οταν επιλεξουμε "Ληψη κατα την περιαγωγη" τι σημαινει? Οταν θα κανει ενημερωση οταν βρισκει wi-fi ή κατι αλλο? ληψη σε μη οικειο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Ενταξει, ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts