elti Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Έκδοση NDrive 10.1.15 (1083) H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Έκδοση NDrive 10.1.15 (1083) H Εντάξει, οι τύποι θα τα "ακούσουν"!!! Πρόκειται για την ίδια έκδοση που υπάρχει τώρα διαθέσιμη! Έχω πριζωθεί άσχημα! :mad: Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μερικές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω αν και έψαξα μέσα σε 18.103 απαντήσεις δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και η αλήθεια είναι ότι κοντεύω να σαλτάρω Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα HD2 T-Mobile (En) με original rom. Θα ήθελα να πω πως δεν έχω καθόλου εμπειρία στις αναβαθμίσεις. Και δε θα ήθελα σε αυτή τη φάση να την αλλάξω τη rom. Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Έχω πρόβλημα με την αποστολή email και SMS με ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ εγώ πληκτρολογώ και εμφανίζονται κανονικά οι χαρακτήρες (και με FingerKeyb και με PCMKeybord, το original δεν έχει ελληνικά) οι παραλήπτες λαμβάνουν ????????????????? (ερωτηματικά). Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα. 2. Σε πολλά emails που λαμβάνω οι χαρακτήρες εμφανίζονται σαν κουτάκια, υπάρχει τρόπος να αλλάζω το encoding; 3. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS; Γιατί μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει. rom: 3.14.531.1 WWE radio: 2.15.50.14 manila: 2.5.20181424.0 protocol: 15.42.50.11U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Έχω πρόβλημα με την αποστολή email και SMS με ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ εγώ πληκτρολογώ και εμφανίζονται κανονικά οι χαρακτήρες (και με FingerKeyb και με PCMKeybord, το original δεν έχει ελληνικά) οι παραλήπτες λαμβάνουν ????????????????? (ερωτηματικά). Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα. 2. Σε πολλά emails που λαμβάνω οι χαρακτήρες εμφανίζονται σαν κουτάκια, υπάρχει τρόπος να αλλάζω το encoding; 3. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS; Γιατί μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της συσκευής και άλλαξε τα regional settings σε Greek. Για ελληνικό πληκτρολόγιο βάλε το official ελληνικό της HTC που θα βρεις στο πρώτο post (στο link toυ b16b). Έτσι θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα με τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Τα regional settings είναι ήδη Greek. Τo πληκτρoλόγιo τo έβαλα και δoυλεύει. Τα emails και τα SMS εξακoλoυθoύν να στέλνoνται με ?????????? (ερωτηματικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξε την επιλογή για Unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Νέο Security Update for HTC HD2 Peep για την official 3.14.482.2 http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1085 Για το πρόβλημα με τους Ελληνικους χαρακτήρες -επίσημα- ουτε λογος ακομη... Edited February 11, 2011 by bbsnick Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχω αρχίσει και νευριάζω με το Leo μου... :mad: Πάλι έκλεισε η κεραία και δεν βρίσκει σήμα...:( Εντελώς ξαφνικά... Μέχρι χθες δούλευε μια χαρά... Το έκλεισα, και μόλις το άνοιξα τώρα και είναι έτσι... :cry: Πρέπει να κάνω hard reset ΠΑΛΙ!!:cry::cry: Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Πρώτη φορά μου τα κάνει αυτά... Και δεν έχω διάθεση να κάνω hard reset συνέχεια.... Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε να το κάνει αυτό μετά τη δοκιμή μου με nand android rom. Λέτε να φταίει αυτό και να χάλασε τίποτα? Γιατί και task29 έκανα όταν γύρισα σε wm, και ένα σωρό hr...:wacko: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξε την επιλογή για Unicode. Το έχω κάνει αυτό Βρήκα επιτέλους τον τρόπο να στείλω MMS!!! Παραμένει το πρόβλημα με την αποστολή emails (οι παραλήπτες λαμβάνουν ???????????-ερωτηματικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203408&page=69 post# 1024 send greek sms εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset δεν θα εχεις θεμα με τα ??????? στα sms. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Για τα SMS και MMS έχω λύσει το πρόβλημα. Παραμένει όμως στα emails (μου φαίνεται θα αρχίσω τα greeklish και θα ησυχάσω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203408&page=69 post# 1024 send greek sms εγκατασταση στην κεντρικη μνημη soft reset δεν θα εχεις θεμα με τα ??????? στα sms. Tο send greek sms αποτελούσε λύση για παλαιότερες εποχές που είχαμε πολλά τέτοια θέματα. Πλέον (ευτυχώς) δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχω αρχίσει και νευριάζω με το Leo μου... :mad: Πάλι έκλεισε η κεραία και δεν βρίσκει σήμα...:( Εντελώς ξαφνικά... Μέχρι χθες δούλευε μια χαρά... Το έκλεισα, και μόλις το άνοιξα τώρα και είναι έτσι... :cry: Πρέπει να κάνω hard reset ΠΑΛΙ!!:cry::cry: Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Πρώτη φορά μου τα κάνει αυτά... Και δεν έχω διάθεση να κάνω hard reset συνέχεια.... Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε να το κάνει αυτό μετά τη δοκιμή μου με nand android rom. Λέτε να φταίει αυτό και να χάλασε τίποτα? Γιατί και task29 έκανα όταν γύρισα σε wm, και ένα σωρό hr...:wacko: Καλυτερα κανε ενα format στην sd να φυγει καθε υποψια android και παρακολουθησε το ξανα! Εγω ειχα αντιμετωπισει θεμα με τα sms. Χτυπουσε κι εμφανιζονταν sms ωρες μετα τον ηχο. Εφταιγε το android Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Mόλις το έκανα κι αυτό... Για να δούμε...:rolleyes: Edit: Θα τρελαθώ!!:cry::cry: Μου το κάνει και μετά από φλασάρισμα, hr, διαμόρφωση της κάρτας μνήμης!! Τι έπαθε?:cry::cry: Edited February 12, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Επανέφερε το στην stock κατάσταση και αν συνεχίζεται το πρόβλημα... service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Tο send greek sms αποτελούσε λύση για παλαιότερες εποχές που είχαμε πολλά τέτοια θέματα. Πλέον (ευτυχώς) δεν χρειάζεται. ωραια, δεν μου λετε και σε μενα παρακαλω ποια ειναι η λυση οτι και να εχω δοκιμασει και στο mini και στο htc 3470 παντα τα sms πηγαιναν στον παραληπτη με ????? απο τοτε που βρηκα το greek send sms , δεν αντιμετωπισα παρομοιο θεμα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Με το mini η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί, με το ελληνικό πληκτρολόγιο της HTC έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις; Και με την αλλαγή του Unicode στη ρύθμιση των μηνυμάτων; (Αν και είμαστε off-topic εδώ για τέτοια συζήτηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Ναι με το ελληνικο πληκτρολογιο της htc φιλε γιαννη ,εχω δοκιμασει και το finger keybord και στα 2 htc που εχω αλλα τιποτα, το γνωστο προβλημα υπηρχε , εμενα δεν με πειραζει που ειναι παλια πλεον εφαρμογη τη δουλεια μου την κανω μια χαρα , σε ευχαριστω παντως και συγνωμη για το off topic. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 το κινητο απο την μανα του εχει τον οπερα 9.7. εαν θελω να περασω το cab της 10 και γενικα οποια βγει αργοτερα απλα την τρεχω και τελος?γιατι δεν βρισκω πως απεγκαθισταται η 9.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Δε μπoρείς να την απεγκαταστησεις γιατί είναι ενσωματωμένη στη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 To id της συσκευής είναι γερμανικό. Οπότε αναγκαστικά πέρασα την γερμανική επίσημη. Την ελληνική χωρίς hspl γίνεται να την περάσω? Γιατί προσπάθησα με sspl αλλά έβγαλε σφάλμα συμβατότητας... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Δε μπoρείς να την απεγκαταστησεις γιατί είναι ενσωματωμένη στη rom Η ερωτηση μου εαν μπορω να εγκαθιστω απο πανω νεες εκδοσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Η ερωτηση μου εαν μπορω να εγκαθιστω απο πανω νεες εκδοσεις? Δεν εγκαθίσταται από πάνω μιας και είναι διαφορετική έκδοση εντελώς. Θα τα έχεις και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Δεν εγκαθίσταται από πάνω μιας και είναι διαφορετική έκδοση εντελώς. Θα τα έχεις και τα δύο. ναι αυτο ηθελα να πω οκ got it :) 1-στην επιλογη "για προχωρημενους" τι ειναι το opera plug-ins? 2-σε ελληνικη μαμισια ρομ μπορω να εχω ΑΓΓΛΙΚΟ opera?(mobile η mini?) 3-pinch to zoom ακομα δεν εχει?η 9.7 εχει! Edited February 12, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 To id της συσκευής είναι γερμανικό. Οπότε αναγκαστικά πέρασα την γερμανική επίσημη. Την ελληνική χωρίς hspl γίνεται να την περάσω? Γιατί προσπάθησα με sspl αλλά έβγαλε σφάλμα συμβατότητας... Για την ελληνική μόνο με HSPL ή SSPL. Με SSPL πάντως περνάει κανονικά, δοκιμασμένα. Είναι και η Γερμανική και η Ελληνική οι τελευταίες επίσημες; Για ποιο λόγο όμως να βάλεις ελληνική official; Αν θες να κάνεις χρήση της εγγύησης... μόνο με την Γερμανική θα μπορείς. Σε κάθε άλλη περίπτωση... έχεις την Omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts