Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω pinch to zoom στον οπερα μινι με το bsb tweaks? λεει ανοιξτε το προγραμμα που θελετε και κουνηστε το κινητο!το κουναω αλλα δεν γινεται τιποτα! :))

ευχαριστω

αν το κάνεις σωστά, τότε θα σου βγάλει μήνυμα ότι μπήκε.

πάντως υπάρχει κάποιος browser ο οποίος να δουλεύει?

ο Opera Mini τρώει μπαταρία του θανατά

ο Opera 9, απλά δεν δουλεύει. έλα παραδεχτείτε το.

ο uZardWebP είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε WinMo, αλλά έχει μείνει στο beta.

ο Opera 10? Δεν έχω ιδέα.

ο Skyfire? Πάλι δεν έχω ιδέα. Ξέρω απλώς ότι σταμάτησε

αλλά και να μπει πάλι multitouch σωστό δε θα έχει.δε θα κάνει ζουμ μέσα στη σελίδα αλλά σε όλο το παράθυρο.

η ms τι να πω.απλά δεν το έχει το κομμάτι που λέγεται σωστό internet browsing.ακόμη και στα wp7 με τον i.e. περίμενα κάτι καλύτερο.

Ο skyfire στο android έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό browser και δουλεύει και στην ελλάδα.στα winmo σταμάτησε η εξέλιξή του

επίσης και ο opera έχει εξελιχθεί στο android.το θέμα ειναι ότι η ms έκλεισε την πόρτα στα winmo και την ακολούθησαν και οι εταιρίες παραγωγής λογισμικού

Edited by bbbb

μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω pinch to zoom στον οπερα μινι με το bsb tweaks? λεει ανοιξτε το προγραμμα που θελετε και κουνηστε το κινητο!το κουναω αλλα δεν γινεται τιποτα! :))

ευχαριστω

δεν θα βρεις ακρη με αυτο απο το bsb tweaks.

βαλε το zoomer ,ανοιξε το,τσεκαρισε τον opera και οποια αλλη εφαρμογη θελεις,soft reset και εισαι οκ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα......

καμια πρόταση για καμιά καλή και δοκιμασμένη rom.....???

ότι να'ναι αρκεί να είναι δοκιμασμένο και καλό...(ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!!!)

καλησπέρα......

ότι να'ναι αρκεί να είναι δοκιμασμένο και καλό...(ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!!!)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Δες εδώ... Η καλύτερη που υπάρχει.;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

καλησπέρα......

Για ελληνικη, αυτη που σου προτεινουν παραπανω, για αγγλικη, energy η dutty κατ εμενα. (τη δευτερη σε αγγλικη δεν την εχω δοκιμασει αλλα ακουω καλες κριτικες) καλο flashαρισμα

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Για ελληνικη, αυτη που σου προτεινουν παραπανω, για αγγλικη, energy η dutty κατ εμενα. (τη δευτερη σε αγγλικη δεν την εχω δοκιμασει αλλα ακουω καλες κριτικες) καλο flashαρισμα

την duttys ειχα για δυο εβδομαδες,αλλα σημερα εβαλα παλι την energy,επειδη εχει οπως ολες οσες αλλες εχω δοκιμασει,το προβλημα που αναφερει ενας φιλος λιγο πριν,με τον opera που κυριολεκτικα σερνεται! δεν ξερω τι επεμβασεις εχει κανει ο energy,αλλα σε αυτο το θεμα πεταει ο opera και αν και ειχα σκεφτει να μην αλλαξω αλλη φορα rom ,ξαναγυρισα στην energy που δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

@dimikord ευχαριστω!κανει και για τον οπερα μινι το zoomer?

παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα να βαλω τις ρυθμισεις των λογαριασμων email και να το βαλω να ελεγχει για νεα μηνυματα και να τα διαβαζω απο εκει αντι για το default email προγραμμα των wm?

Edited by ilka71

παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα να βαλω τις ρυθμισεις των λογαριασμων email και να το βαλω να ελεγχει για νεα μηνυματα και να τα διαβαζω απο εκει αντι για το default email προγραμμα των wm?

θα ηταν καλη λυση ενα τετοιο προγραμμα, γιατι ειδικα το hotmail εχει συχνα προβλημα συγχρονισμου στο default προγραμμα.. Χωρις να ειμαι και σιγουρη ομως, δε νομιζω να υπαρχει κατι αξιολογο

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

οχι μονο για τον opera mini,οποια εφαρμογη θελεις βαζεις πολυ ευκολα με ενα τσεκαρισμα.

για να ρυθμισεις τα emails και το wifi μια φορα ,και καθε φορα που αλλαζεις ρομ η κανεις hard reset να τα επαναφερεις με import,βαλε την εφαρμογη makisu.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι μονο για τον opera mini,οποια εφαρμογη θελεις βαζεις πολυ ευκολα με ενα τσεκαρισμα.

για να ρυθμισεις τα emails και το wifi μια φορα ,και καθε φορα που αλλαζεις ρομ η κανεις hard reset να τα επαναφερεις με import,βαλε την εφαρμογη makisu.

οχι εγω λεω ενα προγραμμα για να ελεγχω τα μεηλ μου αντι για το default!

οχι εγω λεω ενα προγραμμα για να ελεγχω τα μεηλ μου αντι για το default!

Εγώ χρησιμοποιειω το SendRecieveAll πολύ βολικό πρόγραμματάκη με 1 κίνηση εχω όλα τα mail μου στο πιάτο στη κλασική μορφή των windows

Δε ξέρω πάντως αν εννοείς κάτι τέτοιο

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ενδεχεται να υπαρξει προβλημα εαν χρησιμοποιησω φορτιστη απο samsung; ο original φαγωθηκε απο το κουνελι μου και νομιζω οτι ισως καει η συσκευη απο ενα τοσο μασημενο καλωδιο, περαν της επικινδυνοτητας:worry:

www.macspot.gr

ενδεχεται να υπαρξει προβλημα εαν χρησιμοποιησω φορτιστη απο samsung; ο original φαγωθηκε απο το κουνελι μου και νομιζω οτι ισως καει η συσκευη απο ενα τοσο μασημενο καλωδιο, περαν της επικινδυνοτητας:worry:

Δες αν τα χαρακτηριστικα εξοδου (output) του φορτιστη (Volt και mAh) ειναι τα ιδια με του HTC. Μεχρι να σιγουρευτεις καλυτερα να φορτιζεις απο USB.

Εγώ χρησιμοποιειω το SendRecieveAll πολύ βολικό πρόγραμματάκη με 1 κίνηση εχω όλα τα mail μου στο πιάτο στη κλασική μορφή των windows

Δε ξέρω πάντως αν εννοείς κάτι τέτοιο

βασικα θελω ένα πρόγραμμα σαν τών wm αλλά με πιο ωραίο user interface :)

Δες αν τα χαρακτηριστικα εξοδου (output) του φορτιστη (Volt και mAh) ειναι τα ιδια με του HTC. Μεχρι να σιγουρευτεις καλυτερα να φορτιζεις απο USB.

Το καλωδιο usb εφαγε αυτο ειναι το κακο! Ευχαριστω, απλως δεν ηξερα τι ακριβως να ελεγξω για να σιγουρευτω :)

www.macspot.gr

• Administrators
Το καλωδιο usb εφαγε αυτο ειναι το κακο! Ευχαριστω, απλως δεν ηξερα τι ακριβως να ελεγξω για να σιγουρευτω :)

Όντως καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

αφου το καλωδιο usb αποσπαται,γιατι δεν αλλαζεις μονο το καλωδιο για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα κανεις ζημια?
[sIGPIC][/sIGPIC]

αφου το καλωδιο usb αποσπαται,γιατι δεν αλλαζεις μονο το καλωδιο για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα κανεις ζημια?

γιατι προσωρινα πρεπει να το φορτισω με ο,τι βρω

Όντως καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

τελικα ο φορτιστης ειναι ενταξει. αυριο θα παω στην ace να παρω καλωδιο αφου ειμαι Αθηνα. γινεται, σωστα;

www.macspot.gr

γιατι προσωρινα πρεπει να το φορτισω με ο,τι βρω

τελικα ο φορτιστης ειναι ενταξει. αυριο θα παω στην ace να παρω καλωδιο αφου ειμαι Αθηνα. γινεται, σωστα;

Καλωδιο μπορεις να παρεις απο παντου

πχ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568

http://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?keyphrase=USB+2.0+CABLE+MICRO

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

ειρήνη εγώ θα σου έλεγα να πάρεις 2-3 αντάπτορες απο miniusb σε microusb, ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς ότι καλώδιο θες.

όσο αφορά τους φορτιστές, όλα τα ίδια είναι κατα 99%. Εγώ χρησιμοποιώ και φορτιστές απο Xperia, και απο usb φορτιστές, κτλ. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Βέβαια εγώ σαν ηλίθιος και βιαστικός καταναλωτής, έχω πληρώσει micro καλώδιο 12 ευρώ!!!

άσχετο...

επειδή έχω μια μεγάλη ανάγκη να έχω SIP (VOIP) στο HD2. Υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα με επιτυχία!?

το PortGO δείχνει πολύ καλό, αλλά δεν παίζει στο HD2 μου. Ακόμα και με android, αν βάλω το SIPDROID, ούτε αυτό παίζει.

στο D2 μου βέβαια παίζει.....

Edited by WebViRuS

ειρήνη εγώ θα σου έλεγα να πάρεις 2-3 αντάπτορες απο miniusb σε microusb, ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς ότι καλώδιο θες.

α! Δεν το ειχα σκεφτει καν αυτο! Ακομα καλυτερα ετσι γιατι ακομα τα micro usb δεν ειναι τοσο διαδεδομενα σε σχεση με τα mini. Ενα mini βρισκεται παντα πολυ πιο ευκολα. :)

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Δυστηχώς μόλις μου έπεσε η συσκευή απο τα χέρια σε τσιμεντένιο δάπεδο, έσκασε με την οθόνη κάτω και έχει σπάσει το γυαλί σε χίλια κομμάτια :(

Υπάρχει κάποιος με εμπειρία σε αλλαγή οθόνης για να πάρω μια ιδέα για το κόστος;

αν δεν είναι σε εγγύηση, τότε εγώ θα σκεφτόμουν να το αλλάξω μόνος μου.

(Χειρότερα αποκλείεται να το κάνεις)