ilka71 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εγω εχω παρατηρησει οτι στο quick gps εαν το εχω ενημερωσει τις τελευταιες 1-2 μερες κλειδωνει πολυ γρηγορα.εαν εχει φτασει στο 5ημερο αργει πολυ να κλειδωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εγω εχω παρατηρησει οτι στο quick gps εαν το εχω ενημερωσει τις τελευταιες 1-2 μερες κλειδωνει πολυ γρηγορα.εαν εχει φτασει στο 5ημερο αργει πολυ να κλειδωσει Κάτι δεν πάει καλά , το δικό μου μόλις το άνοιξα (ολοκαίνουριο) και πέρασα το igo χωρίς ενημέρωση τσίμπησε δορυφόρους σε λιγότερο από λεπτό , αφού σκέφτηκα πως τσάμπα έχουν το quickgps . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό με τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής αγγλικού μενού στο ελληνικό HTC HD2; Σε προηγούμενο μοντέλο (Touch Cruise) η ACE είχε ενσωματώσει το πρόγραμμα Language Switcher που έδινε αυτή τη δυνατότητα. Άραγε για το HTC HD2 υπάρχει τίποτα ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό με τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής αγγλικού μενού στο ελληνικό HTC HD2; Σε προηγούμενο μοντέλο (Touch Cruise) η ACE είχε ενσωματώσει το πρόγραμμα Language Switcher που έδινε αυτή τη δυνατότητα. Άραγε για το HTC HD2 υπάρχει τίποτα ανάλογο; Όχι. Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να βάλεις την αγγλική rom η οποία όμως δεν θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο μέχρι να το προσθέσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Όχι. Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να βάλεις την αγγλική rom η οποία όμως δεν θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο μέχρι να το προσθέσεις εσύ. αυτο παλι, κατα την προσωπικη μου γνωμη, ειναι λιγο ενοχλητικο στη συσκευη μας... δεν ξερω αν παρελειψαν να βαλουν καποιο switcher λογω ασυμβατοτητας με το ολο software του κινητου, δεν γνωριζω τεχνικα, αλλα στο μεσο χρηστη ειναι δραματικο καθε φορα να πρεπει να αλλαξει rom για να το προσαρμοσει στη γλωσσα της επιλογης του....:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελικα θα μπορεσουμε να εγκαταστησουμε win 7 στο HD2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελικα θα μπορεσουμε να εγκαταστησουμε win 7 στο HD2? Προς το παρόν όχι. Μελλοντικά θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό με τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής αγγλικού μενού στο ελληνικό HTC HD2; Σε προηγούμενο μοντέλο (Touch Cruise) η ACE είχε ενσωματώσει το πρόγραμμα Language Switcher που έδινε αυτή τη δυνατότητα. Άραγε για το HTC HD2 υπάρχει τίποτα ανάλογο; Υπάρχει, αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει. http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλημερα και καλα Χριστεουγεννα σε ολους! Εχω την τελευταια μαμα rom και νομιζω οτι ξερετε οτι εχει προβλημα με τα μυνηματα. Δεν εμφανιζονται σωστα οι λεξεις οταν γραφεις ενα μυνημα, Καθως και αν εχω καταλαβει σωστα ερχεται αναφορα 2 φορες οταν στελνεις ενα μυνημα. Υπαρχουν λυσεις για αυτα? Να σημειωσω οτι Θα ηθελα να παραμεινω σε μαμα rom. Ευχαριστω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 απο μπαταρία παιδιά τι να πάρω σαν μεγαλύτερη ΧΩΡΙΣ να μεγαλώσει το καπάκι? έχω δει αυτή. http://cgi.ebay.com/1600mAh-Battery-HTC-HD-2-HDII-HD2-T8585-LEO-/190481639723?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5997292b τι λέτε την έχει δοκιμάσει κανείς? (μ'αρέσει που εγώ έχω πάρει θήκη, και ετοιμάζομαι και για extra μπαταρία πριν καν πάρω το pda. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό με τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής αγγλικού μενού στο ελληνικό HTC HD2; Σε προηγούμενο μοντέλο (Touch Cruise) η ACE είχε ενσωματώσει το πρόγραμμα Language Switcher που έδινε αυτή τη δυνατότητα. Άραγε για το HTC HD2 υπάρχει τίποτα ανάλογο; αυτο παλι, κατα την προσωπικη μου γνωμη, ειναι λιγο ενοχλητικο στη συσκευη μας... δεν ξερω αν παρελειψαν να βαλουν καποιο switcher λογω ασυμβατοτητας με το ολο software του κινητου, δεν γνωριζω τεχνικα, αλλα στο μεσο χρηστη ειναι δραματικο καθε φορα να πρεπει να αλλαξει rom για να το προσαρμοσει στη γλωσσα της επιλογης του....:confused: απο μπαταρία παιδιά τι να πάρω σαν μεγαλύτερη ΧΩΡΙΣ να μεγαλώσει το καπάκι? έχω δει αυτή. http://cgi.ebay.com/1600mAh-Battery-HTC-HD-2-HDII-HD2-T8585-LEO-/190481639723?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5997292b τι λέτε την έχει δοκιμάσει κανείς? (μ'αρέσει που εγώ έχω πάρει θήκη, και ετοιμάζομαι και για extra μπαταρία πριν καν πάρω το pda. @webvirus μολις χτες την παρελαβα και μετα απο την πρωτη φορτιση 8 ωρες απο τωρα ξεκιναω να δω ποσο θα κρατησει και θα σου πω! παντως και εμενα με εχει ενοχλησει που δεν εχει language switcher!ειχα μαθει με το αγγλικο μενου γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 παντως και εμενα με εχει ενοχλησει που δεν εχει language switcher!ειχα μαθει με το αγγλικο μενου γμτ! Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό που προτείνει ο stranger72; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Υπάρχει, αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο δουλεύει. http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=111 Λοιπόν, το δοκίμασα και δουλεύει άψογα στη ROM 3.14.482.2. Αυτή είναι η λύση! Ευχαριστώ θερμά και καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Λοιπόν, το δοκίμασα και δουλεύει άψογα στη ROM 3.14.482.2. Αυτή είναι η λύση! Ευχαριστώ θερμά και καλές γιορτές. εγω εχω την 1.66 λες να κανει? δηλαδη κανει αγγλικο το μενου αλλα ΕΧΕΙ ελληνικο πληκτρολογιο της HTC?στελνει 160 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εγω εχω την 1.66 λες να κανει? δηλαδη κανει αγγλικο το μενου αλλα ΕΧΕΙ ελληνικο πληκτρολογιο της HTC?στελνει 160 χαρακτηρες? Ναι, το είχα πριν στην 1.66.xx και δούλευε κανονικά και με ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν το καταφέρεις, κοινοποίησε το αποτέλεσμα για να μαθαίνουμε, γιατι απ' ότι φαίνεται η ACE κρατάει στεγανά. Καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Ναι, το είχα πριν στην 1.66.xx και δούλευε κανονικά και με ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν το καταφέρεις, κοινοποίησε το αποτέλεσμα για να μαθαίνουμε, γιατι απ' ότι φαίνεται η ACE κρατάει στεγανά. Καλές γιορτές. τελευταια ερωτηση.. ολα δουλευουν οπως και με τα ελληνικα απλα εχει αγγλικο μενου?η εγγυηση ισχυει? Edited December 24, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελευταια ερωτηση.. ολα δουλευουν οπως και με τα ελληνικα απλα εχει αγγλικο μενου?η εγγυηση ισχυει? Όλα δουλεύουν κανονικά. όπως πρώτα με μόνη τη διαφορά το αγγλικό μενού. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις Hard Reset, οπότε θά χάσεις ότι εσύ έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή και θα πρέπει να τα επανεγκαταστήσεις. Για την εγγύηση, λογικά θα πρέπει να ισχύει, ρώτα καλύτερα την ACE, ή αν προτιμάς πήγαινε στην Αγ. Παρασκευή να στο κάνουν οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Όλα δουλεύουν κανονικά. όπως πρώτα με μόνη τη διαφορά το αγγλικό μενού. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις Hard Reset, οπότε θά χάσεις ότι εσύ έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή και θα πρέπει να τα επανεγκαταστήσεις. Για την εγγύηση, λογικά θα πρέπει να ισχύει, ρώτα καλύτερα την ACE, ή αν προτιμάς πήγαινε στην Αγ. Παρασκευή να στο κάνουν οι ίδιοι. εαν γινει καμμια μακακια μπορω να γυρισω στην ελληνικην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 απο μπαταρία παιδιά τι να πάρω σαν μεγαλύτερη ΧΩΡΙΣ να μεγαλώσει το καπάκι? έχω δει αυτή. http://cgi.ebay.com/1600mAh-Battery-HTC-HD-2-HDII-HD2-T8585-LEO-/190481639723?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5997292b τι λέτε την έχει δοκιμάσει κανείς? (μ'αρέσει που εγώ έχω πάρει θήκη, και ετοιμάζομαι και για extra μπαταρία πριν καν πάρω το pda. Εχω παρει εγω μια 1600mAh απο το ebay (δεν ειναι ακριβως ιδια με αυτη που postαρες) και την εχω εδω και 2 μηνες περιπου. Μην περιμενεις να δεις διαφορες απο την κανονικη, το ιδιο κραταει. Αν ασχολεισαι πολυ με το τηλεφωνο ομως σιγουρα θα χρειαστεις 2η μπαταρια ετσι κι αλλιως οποτε ειναι καλη αγορα. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εαν γινει καμμια μακακια μπορω να γυρισω στην ελληνικην? Ναι, βάλε τη ROM 3.14.482.2 και θά 'χεις πάλι τα Ελληνικά. Μην είσαι τόσο επιφυλακτικός! Πιο σχολαστικός από 'μένα δεν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δεν υπάρχει free και δεν μας επιτρέπεται δημόσια η όποια διακίνηση τέτοιου λογισμικού. δηλαδή θα πρέπει να το βρούμε μόνοι μας κάπου το iGo Primo? αντε να βγάλεις άκρη πάλι! :p ρώτησα για GPS γιατί έχω δει ένα άλλο thread με το iGo σαν θέμα αλλά λένε κάποια παιδιά πως αντιμετωπίζουν διάφορα θεματάκια... τεσπά, όταν το βρω θα επανέλθω αν συναντήσω κάποια δυσκολία!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 δηλαδή θα πρέπει να το βρούμε μόνοι μας κάπου το iGo Primo? αντε να βγάλεις άκρη πάλι! :p ρώτησα για GPS γιατί έχω δει ένα άλλο thread με το iGo σαν θέμα αλλά λένε κάποια παιδιά πως αντιμετωπίζουν διάφορα θεματάκια... τεσπά, όταν το βρω θα επανέλθω αν συναντήσω κάποια δυσκολία!:ninja: Δες τα pm σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) μερικές ερωτήσεις όσο περίμενω να περάσουν οι μέρες, γιατί δεν έχω τι να κάνω και με τρώει. 1) HardSPL, κατεβάζω το HardSPL3, το τρέχω και όλα οκ? 2) Απο cooked roms, τι κοιτάμε? Και μην μου πείτε NRG. Διαβάζω καλά σχόλια για την Omega, αλλά δεν ξέρω αν όντως λέει σε θέμα απόδοσης και μπαταρίας. Αν είναι η καλύτερη (δεν ξέρω τι λέει ο dutty στο HD2), τότε έρχεται με ελληνικά? Για αυτό λέτε για το πρόγραμμα που το γυρίζει στα αγγλικά? Εγώ για να το ξεκαθαρίσω, δεν θέλω ελληνικά. 3) Απο μπαταρία πως τα πάει με την μαμά? και αν κάποιος έχει πάρει την 1600αρα, αν του βγήκε διαφορά. Στο D2, σίγουρα υπάρχει αρκετή διαφορά με την 1700αρα. 4) Οι ευρωπαϊκές συσκευές ξέρω ότι είχαν μειωμένες RAM και ROM. Με cooked βέβαια ξέρω ότι η μνήμη ανοίγει κανονικά. Με την Rom τι γίνεται, ανοίγει και αυτή? 5) Καλύτερη Radio? 6) Στο θέμα android τώρα, απο ότι βλέπω χρησιμοποιείτε 3 διαφορετικές ρομ κυρίως. - την SuperRam η οποία δεν έχει το Sense, και αυτό δεν με κάνει και ιδιαίτερα χαρούμενο (καταλαβαίνω όμως τα πλεονεκτήματα) - την MDJ FroYo HD v.4.6 η οποία έχει Sense, αλλά δεν ξέρω γνώμες και μία άλλη αλλα δεν θυμάμαι ποια. Ποια να δοκιμάσω? Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα δικά του γούστα, αλλά σαν πιο σταθερή - καθημερινή χρήση, χωρίς να σου σπάει τα νεύρα ποια είναι? 7) Έχω συγκεντρώσει τα θέματα απο την πρώτη σελίδα (ωραία δουλειά), έχω διαβάσει και διάφορα posts απο τους xda, οπότε είμαι σε ένα καλό επίπεδο για να ξεκινήσω μόλις έρθει. Είναι όμως πουθενά, τίποτα απαραίτητα tweaks - apps τα οποία πρέπει να υπάρχουν - γίνουν, ώστε να γίνει η "εμπειρία" καλύτερη? Δηλαδή pinch to zoom, και τα λοιπά. Ξέρω και για τον Opera αυτά για τώρα :) Edited December 24, 2010 by WebViRuS Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μερικές ερωτήσεις όσο περίμενω να περάσουν οι μέρες, γιατί δεν έχω τι να κάνω και με τρώει. 1) HardSPL, κατεβάζω το HardSPL3, το τρέχω και όλα οκ? 2) Απο cooked roms, τι κοιτάμε? Και μην μου πείτε NRG. Διαβάζω καλά σχόλια για την Omega, αλλά δεν ξέρω αν όντως λέει σε θέμα απόδοσης και μπαταρίας. Αν είναι η καλύτερη (δεν ξέρω τι λέει ο dutty στο HD2), τότε έρχεται με ελληνικά? Για αυτό λέτε για το πρόγραμμα που το γυρίζει στα αγγλικά? Εγώ για να το ξεκαθαρίσω, δεν θέλω ελληνικά. 3) Απο μπαταρία πως τα πάει με την μαμά? και αν κάποιος έχει πάρει την 1600αρα, αν του βγήκε διαφορά. Στο D2, σίγουρα υπάρχει αρκετή διαφορά με την 1700αρα. 4) Οι ευρωπαϊκές συσκευές ξέρω ότι είχαν μειωμένες RAM και ROM. Με cooked βέβαια ξέρω ότι η μνήμη ανοίγει κανονικά. Με την Rom τι γίνεται, ανοίγει και αυτή? 5) Καλύτερη Radio? 6) Στο θέμα android τώρα, απο ότι βλέπω χρησιμοποιείτε 3 διαφορετικές ρομ κυρίως. - την SuperRam η οποία δεν έχει το Sense, και αυτό δεν με κάνει και ιδιαίτερα χαρούμενο (καταλαβαίνω όμως τα πλεονεκτήματα) - την MDJ FroYo HD v.4.6 η οποία έχει Sense, αλλά δεν ξέρω γνώμες και μία άλλη αλλα δεν θυμάμαι ποια. Ποια να δοκιμάσω? Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα δικά του γούστα, αλλά σαν πιο σταθερή - καθημερινή χρήση, χωρίς να σου σπάει τα νεύρα ποια είναι? 7) Έχω συγκεντρώσει τα θέματα απο την πρώτη σελίδα (ωραία δουλειά), έχω διαβάσει και διάφορα posts απο τους xda, οπότε είμαι σε ένα καλό επίπεδο για να ξεκινήσω μόλις έρθει. Είναι όμως πουθενά, τίποτα απαραίτητα tweaks - apps τα οποία πρέπει να υπάρχουν - γίνουν, ώστε να γίνει η "εμπειρία" καλύτερη? Δηλαδή pinch to zoom, και τα λοιπά. Ξέρω και για τον Opera αυτά για τώρα :) 1.ναι το 3 2.omega σου προτείνω ,έχει και English 3.ποιά μπαταρία ; έχει μπαταρία ; εγώ στιν φορτιστή το έχω ,σοβαρά τώρα καίει πολύ και αμα το πειράζει και ειδικά το Android ασ τα να πάνε ,πάντως μια μέρα θα σε βγάλει 4.οι αμερικάνικες έχουν την έχουν μεγαλύτερη ... ρώτα τον Γιάννη athanasso77 .... 5. 2.14 & 2.15 για την ώρα 6. Το Android θέλει πειραματισμό και ενασχόληση όχι βάζουμε ένα build και το παντρευόμαστε ,για να νιώσεις το thrill του φλασαρίσματος που είναι τόσο εύκολο . Superam1.5=ταχύτατη ,4.6 για htcsense lovers =λίγο βαριά ,mdj froyo sense rev.1.7 είναι αρκετά σταθερή και γρήγορη , έχει και nexus style ,και ginger bread και dell streak .... 7. Bsbtweaks το πρώτο που θα βάλεις Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κάτσε, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι όσοι έχετε το HD2, έχετε μαζί σας και μια δεύτερη μπαταρία μην τυχόν και δεν σας βγάλει τη μέρα? όσο για το bsbtweaks, το βάζω πάντα, αλλά δεν είναι και τίποτα τρελό απο Options Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts