chaosdoctor Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Στη τελευταία επίσιμη ρομ το facebook (έκδοση 1.1.0.7) έχει κολλήσει και δεν κάνει ανανέωση ούτε τίποτα!Αντιμετωπίσε κανείς το ίδιο πρόβλημα? και αν πως το έλυσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παντως να πω εδω οτι το λεο για μενα ειναι συσκευη "λιμανι" και εχω αραξει στα αυγα μου μιας και με καλυπτει σχεδον τελεια σε αυτα που της ζηταω(ειπαμε ΔΕ το δουλευω σα τηλεφωνο)και με βλεπω να το κραταω οσο αντεξει!!:) Φίλε Μάνο και σαν τηλέφωνο δεν υστερεί σε τίποτα από όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Απεναντίας θα έλεγα. Βέβαια εσύ φαντάζομαι ότι θα αναφέρεσαι στο θέμα μεγέθους αλλά αυτό έχει και τα υπέρ και τα κατά του. Όπως πάντως σωστά είπες... γνώμη μου είναι ότι ένα HD2 πρέπει να το έχει κάποιος όσα τηλέφωνα και να αλλάξει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accu_proc Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 ρε παιδια απο σημερα το πρωι το κουμπι κλησεων και των windows δεν ανταποκρινονται καθολου. εχει τυχει σε κανεναν αλλο? και σε αναμονη το ηλεφωνο τα αλλα κουμπια το ¨ξυπνανε¨αυτα τα 2 τιποτα. καμια συμβουλη? (εν τω μεταξυ το κινητο ειναι απο εξωτερικο και δεν ξερω τι να κανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 ρε παιδια απο σημερα το πρωι το κουμπι κλησεων και των windows δεν ανταποκρινονται καθολου. εχει τυχει σε κανεναν αλλο? και σε αναμονη το ηλεφωνο τα αλλα κουμπια το ¨ξυπνανε¨αυτα τα 2 τιποτα. καμια συμβουλη? (εν τω μεταξυ το κινητο ειναι απο εξωτερικο και δεν ξερω τι να κανω)συνεβη σε μενα να μην ανταποκρινεται το πληκτρο κλησης.εβγαλα ενα προγραμμα που ειχα εγκαταστησει το inesoft phone,και τωρα ολα δουλευουν κανονικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accu_proc Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 συνεβη σε μενα να μην ανταποκρινεται το πληκτρο κλησης.εβγαλα ενα προγραμμα που ειχα εγκαταστησει το inesoft phone,και τωρα ολα δουλευουν κανονικα! εγω δεν εχω περασει ουτε προγραμμα ουτε τιποτα. εκανα backup το τηλεφωνο και δοκιμασα και αλλη ρομ αλλα τιποτα. δεν το βλεπω να ειναι θεμα λογισμικου και αν ειναι υλικου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψή σας αλλά ο συμφορουμίτης και φίλος Θοδωρής έχει φτιάξει μια πολύ καλή εφαρμογή που έλειπε πάντα από τα Windows Mobile... [RapidRead] Μία εφαρμογή για να διαβάζετε forums σε WinMo! Για όσους γνωρίζουν, είναι μια εφαρμογή παρεμφερής του δημοφιλούς Tapatalk που δουλεύει σε Android και iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 εγω δεν εχω περασει ουτε προγραμμα ουτε τιποτα. εκανα backup το τηλεφωνο και δοκιμασα και αλλη ρομ αλλα τιποτα. δεν το βλεπω να ειναι θεμα λογισμικου και αν ειναι υλικου..... Μαλλον υλικου ειναι αφου και με νεα ρομ δεν φτιαχνει. Και απο εξωτερικο που ειναι αν το πας στο σερβις της HTC εδω στην Ελλαδα στο φτιαχνουν. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Και απο εξωτερικο που ειναι αν το πας στο σερβις της HTC εδω στην Ελλαδα στο φτιαχνουν. Αρκεί να έχει αγοραστεί εντός Ευρώπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψή σας αλλά ο συμφορουμίτης και φίλος Θοδωρής έχει φτιάξει μια πολύ καλή εφαρμογή που έλειπε πάντα από τα Windows Mobile... [RapidRead] Μία εφαρμογή για να διαβάζετε forums σε WinMo! Για όσους γνωρίζουν, είναι μια εφαρμογή παρεμφερής του δημοφιλούς Tapatalk που δουλεύει σε Android και iOS. και ειχα την απορια αν υπαρχει κατι αντιστοιχο με το tapatalk για WM Ευχαριστω για το ινφο γιαννη:happy: θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αρκεί να έχει αγοραστεί εντός Ευρώπης. Ναι φυσικα. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Φίλε Μάνο και σαν τηλέφωνο δεν υστερεί σε τίποτα από όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Απεναντίας θα έλεγα. Βέβαια εσύ φαντάζομαι ότι θα αναφέρεσαι στο θέμα μεγέθους αλλά αυτό έχει και τα υπέρ και τα κατά του. Όπως πάντως σωστά είπες... γνώμη μου είναι ότι ένα HD2 πρέπει να το έχει κάποιος όσα τηλέφωνα και να αλλάξει. :rolleyes: Γιαννη πολυ σωστα το ειπες οτι θέμα μεγέθους ειναι το προβλημα αλλα και λογο περισσοτερης προσοχης στην καθημερινοτητα εξω απ το σπιτι που απαιτουν αυτα τα "τηλεφωνα" κατι που δεν ειναι παντα εφικτο,οπως επισεις και της καπως μειωμενης αποδοσης κατω απο ηλιο η περιεργη συνεφια. Κατα τα αλλα δε θα ειχα κανενα προβλημα να το εχω σα κανονικο μου τηλεφωνο απλα ο γιγαντας θελει λιγο περισσοτερο respect στις κακουχιες! Εδω να πω οτι το εχω χωρις screen protector και μονο στη θηκη που μου ειχες προτεινη και πραγματικα με εχει σωσει σε θεμα πρακτικοτητας και κρατηματος συσκευης(δε γλιστραει)και το κινητο απο περυσι το Δεκεβρη που το πηρα ειναι πραγματικα σα καινουριο χωρις το παραμικρο στην οθονη του η στο σωμα κατι που δε μπορω να πω για αλλα τατς κινητα που εχω παραλληλα με αυτο! Και επισεις με την ευκαιρια να πω οτι το καλοκαιρι λογο δουλειας δε μπορουσα να συμετασχω στο φορουμ οπως ηθελα αλλα το παρακολουθουσα και χαιρομουν που ησουν και εισαι δυναμικα παρον εδω και βοηθας απαντες με τις αστηρευτες γνωσεις σου και επισεις να πω σε πιο νεους οτι ΑΥΤΟ το τηλεφωνο(λεο) αν το στησεις οπως πρεπει και με τη βοηθεια των παιδιων εδω για οσους δε ξερουν καλα τοτε πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ να το εχεις όσα τηλέφωνα και να αλλάξεις οπως συμφωνης και εσυ φιλε Γιαννη!!:):) Edited October 29, 2010 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 υπαρχει εφαρμογη που να δουλευει με τη συσκευη μας παρομοια με το barber shop του iphone? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 υπαρχει εφαρμογη που να δουλευει με τη συσκευη μας παρομοια με το barber shop του iphone? Στα windows mobile έχουμε σοβαρές - επαγγελματικές εφαρμογές! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 GPS SPORT TRACKER από το my market και ειναι και free!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Αυτό βρήκα και κατέβασα. Θα το δοκιμάσω το Σ/Κ. Ευχαριστώ πολύ τον Μανώλη και όλους τους άλλους φίλους που απάντησαν και δεν "τίμησα" τις απαντήσεις τους. Μάλλον θα τα κατεβάσω και τα υπόλοιπα και θα τα δοκιμάσω εν ευθέτω χρόνω. Ευχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Η νέα ROM αξίζει κατά τη γνώμη μου. Δεν παρατήρησα συνταρακτικές αλλαγές, μάλλον βελτιώσεις και διορθώσεις των bugs. Απ' ο,τι θυμάμαι οι αλλαγές που παρατήρησα είναι οι παρακάτω: 1. Βελτιωμένος Music Player. Είναι πλέον ταχύτατος και μπορεί να υποστηρίξει τεράστιες playlists χωρίς καθυστερήσεις. 2. Μπορείς πλέον να αλλάζεις την κατηγορία (group) που ανήκει κάθε επαφή μέσω του κινητού. Με την 1.66 μπορούσες μόνο απ' το PC. 3. Καλύτερος in-call manager. Δεν υπάρχει πλέον η "κουρτίνα" που πρέπει να "κατεβάσεις" για να έχεις πρόσβαση στα κουμπιά για το Hold, Mute, Speaker κτλ. 4. Ταχύτερη και σαφέστερη απόκριση του πλήκτρου "End Call" και πιο αξιόπιστη λειτουργία του proximity sensor ώστε να σβήνει η οθόνη όταν το έχεις στο αυτί σου. 5. Στην 1.66 ROM μετά από soft reset μερικές φορές εμφανιζόταν ο τίτλος "Messaging" στο πάνω μέρος της οθόνης (σαν να έτρεχε το Messaging application) και δεν εμφανιζόταν το Manila/Sense αυτόματα, αλλά έπρεπε να κάνεις tap στην οθόνη μια φορά για να εμφανιστεί. Αυτό πλέον δεν συμβαίνει. 6. Επιτέλους ο ήχος κατά την εκκίνηση (όταν εμφανίζεται το "HTC - Quietly Brilliant" στην οθόνη) είναι πιο όμορφος και δεν έχει σπασίματα όπως ο παλιός. Αυτή τη στιγμή την έχω πρόχειρα στημένη με restore από backup της 1.66 (με το SPB Backup σε ROM Upgrade Mode). Ξέρω ότι δεν ενδείκνυται και ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα, απλά δεν έχω βρει το χρόνο να τη στήσω απ' το μηδέν όπως πρέπει. Πάντως με το "ROM Upgrade Mode" του SPB Backup δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής (10+ μέρες χρήσης). Με την 1.66 δεν έχω τα προβλήματα 2, 4,5 & 6! Χαίρομαι που δεν είχε πρόβλημα με το restore από backup της 1.66. Επίσης δεν ήξερα ότι SPB Backup κάνει τη δουλειά του PIM BACK UP και μάλιστα ΠΟΛΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Συγκεκριμένα με το PIM BACK UP χάνονται φωτογραφίες από τις επαφές μέσω facebook, καθώς και οι συντομεύσεις για τις κλίσεις που κάνουμε πιο συχνά. Οπότε πλέον θεωρώ άχρηστο το PIM BACK UP. Σχετικά με τα διάφορα ξυπνητήρια, να πω ότι τελευταία δουλεύω το SPB Time το οποίο είναι εξαιρετικό και όχι μόνο σαν ξυπνητήρι. Πριν είχα και έχω ακόμη βέβαια, το KLAXON. Κατά λάθος διαπίστωσα ότι το SPB Time έχει λειτουργία SNOOZΕ με τον αισθητήρα ‘G’. Το σηκώνεις και απλά σταματά! Το έχει στάνταρ και δεν ρυθμίζεται όμως. Το ΜΟΝΟ κακό που έχει σε σχέση με το KLAXON είναι ότι για να μείνει ανενεργό θα πρέπει να μην έχεις καμιά μέρα τσεκαρισμένη, όταν το KLAXON έχει το κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης (πολύ πρακτικό) και επίσης αν θες να βάλεις ξυπνητήρι πχ μόνο για μια φορά για σήμερα και μόνο, το κάνεις χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρεις την ημέρα, κάτι που θέλει πολύ προσοχή στο SPB Time . Αφού χτυπήσει το σταματάς και δεν χτυπά ΠΟΤΕ ξανά, εκτός και αν το ρυθμίσεις εκ νέου. Τα αρνητικά για μένα του KLAXON που έχω στο HTC HD2 όμως, είναι ότι όταν χτυπά το ξυπνητήρι πρέπει να ξεκλειδώσεις την οθόνη για να το κλείσεις, κάτι που δεν το έκανε στο SONY X1 που είχα! Επίσης είναι σπαστικό το να ρυθμίζεις την ώρα και ειδικά τα λεπτά, μια που θέλει να πατάς συνέχεια το δάχτυλο σαν να κάνεις σήματα ΜΟΡΣ και μάλιστα έχει αργή ανταπόκριση. Θα δοκιμάσω παρόλα αυτά τη νέα έκδοση του G ALARM 2.5 και θα σας πω εντυπώσεις! Πάντως είναι πολύ παράξενο που η συσκευή έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που μας τη δίνει η HTC. Δυνατότητες οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια με απλές αλλαγές στην registry. Πχ ένα από τα πιο χτυπητά είναι η θεαματική βελτίωση της ποιότητας εγγραφής βίντεο, η οποία από το εργοστάσιο ήταν απλά απαράδεκτη!!! Με ποια λογική άραγε το κάνουν αυτό και θάβουν έτσι την συσκευή, όταν αυτή έχει τελικά περισσότερες δυνατότητες;;; Edited October 29, 2010 by ioathe Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Πχ ένα από τα πιο χτυπητά είναι η θεαματική βελτίωση της ποιότητας εγγραφής βίντεο, η οποία από το εργοστάσιο ήταν απλά απαράδεκτη!!! Σε αυτό εδώ αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Με την 1.66 δεν έχω τα προβλήματα 2, 4,5 & 6! Χαίρομαι που δεν είχε πρόβλημα με το restore από backup της 1.66. Επίσης δεν ήξερα ότι SPB Backup κάνει τη δουλειά του PIM BACK UP και μάλιστα ΠΟΛΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Συγκεκριμένα με το PIM BACK UP χάνονται φωτογραφίες από τις επαφές μέσω facebook, καθώς και οι συντομεύσεις για τις κλίσεις που κάνουμε πιο συχνά. Οπότε πλέον θεωρώ άχρηστο το PIM BACK UP. Σχετικά με τα διάφορα ξυπνητήρια, να πω ότι τελευταία δουλεύω το SPB Time το οποίο είναι εξαιρετικό και όχι μόνο σαν ξυπνητήρι. Πριν είχα και έχω ακόμη βέβαια, το KLAXON. Κατά λάθος διαπίστωσα ότι το SPB Time έχει λειτουργία SNOOZΕ με τον αισθητήρα ‘G’. Το σηκώνεις και απλά σταματά! Το έχει στάνταρ και δεν ρυθμίζεται όμως. Το ΜΟΝΟ κακό που έχει σε σχέση με το KLAXON είναι ότι για να μείνει ανενεργό θα πρέπει να μην έχεις καμιά μέρα τσεκαρισμένη, όταν το KLAXON έχει το κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης (πολύ πρακτικό) και επίσης αν θες να βάλεις ξυπνητήρι πχ μόνο για μια φορά για σήμερα και μόνο, το κάνεις χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρεις την ημέρα, κάτι που θέλει πολύ προσοχή στο SPB Time . Αφού χτυπήσει το σταματάς και δεν χτυπά ΠΟΤΕ ξανά, εκτός και αν το ρυθμίσεις εκ νέου. Τα αρνητικά για μένα του KLAXON που έχω στο HTC HD2 όμως, είναι ότι όταν χτυπά το ξυπνητήρι πρέπει να ξεκλειδώσεις την οθόνη για να το κλείσεις, κάτι που δεν το έκανε στο SONY X1 που είχα! Επίσης είναι σπαστικό το να ρυθμίζεις την ώρα και ειδικά τα λεπτά, μια που θέλει να πατάς συνέχεια το δάχτυλο σαν να κάνεις σήματα ΜΟΡΣ και μάλιστα έχει αργή ανταπόκριση. Θα δοκιμάσω παρόλα αυτά τη νέα έκδοση του G ALARM 2.5 και θα σας πω εντυπώσεις! Πάντως είναι πολύ παράξενο που η συσκευή έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που μας τη δίνει η HTC. Δυνατότητες οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια με απλές αλλαγές στην registry. Πχ ένα από τα πιο χτυπητά είναι η θεαματική βελτίωση της ποιότητας εγγραφής βίντεο, η οποία από το εργοστάσιο ήταν απλά απαράδεκτη!!! Με ποια λογική άραγε το κάνουν αυτό και θάβουν έτσι την συσκευή, όταν αυτή έχει τελικά περισσότερες δυνατότητες;;; Τελικά αναβάθμιση από την 1.66.χχ σε 3.14.482.2 ΄έκανες; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλημερα εχω ενα θεμα με την καταγραφη βιντεο παλια τραβουσα σε 16/9 κ γεμιζε ολη η οθονη του κινητου μας τωρα τραβαει 4/4 μιση οθονη κ κατι γιατι?? δεν βρισκω απο που αλαζει με αυτο ψαχνω 2 μερες!! καμια ιδεα κανεις??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλημερα εχω ενα θεμα με την καταγραφη βιντεο παλια τραβουσα σε 16/9 κ γεμιζε ολη η οθονη του κινητου μας τωρα τραβαει 4/4 μιση οθονη κ κατι γιατι?? δεν βρισκω απο που αλαζει με αυτο ψαχνω 2 μερες!! καμια ιδεα κανεις??:confused: Μήπως άλλαξες το format εγγραφής; Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει mpg4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Σε αυτό εδώ αναφέρεσαι; Ναι σε αυτό!!;) Τελικά αναβάθμιση από την 1.66.χχ σε 3.14.482.2 ΄έκανες; Όχι ακόμη, μια που βλέπω ότι έχει κάποια θεματάκια που θα μου τη δώσουν! Με την 1.66 όπως είπα είμαι ευχαριστημένος και θα περιμένω να βελτιωθεί η 3.14 σε αυτά τα θεματάκια που λένε τα παιδιά, όπως πχ είναι τα μηνύματα κτλ και μετά θα τη βάλω. Έχει βέβαια κάποια μικρά θεματάκια, αλλά άνευ ουσίας. Πχ όταν μου έρθει ένα μήνυμα, κάποιες φορές και ενώ το έχω διαβάσει, δεν φεύγει από την επάνω μπάρα της οθόνης το εικονίδιο νέου μηνύματος! Φεύγει μόνο με επαννεκίνηση ή μπορεί να φύγει από μόνο σε ανύποπτο χρόνο! Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα όμως. Edited October 29, 2010 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το θεμα το εχω αναφερει και παλαιοτερα,αλλα λυση δεν εχω βρειι. Στα win7 δεν συγχρονιζεται το τηλ με το WMDC. Ενω συνδεεται κανονικα οταν κανω τον συγχρονισμο δεν τελειωνει ποτε αυτος!!!!Βρισκεται σε μονιμο συγχρονισμο. Μηπως εχει συμβει σε κανεναν και εχει βρειι καμια λυση. Εγκατεστησα ξανα αλλα office,ξανα απο την αρχη το WMDC παλι τπτ...τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το περιεχόμενο του συγχρονισμού. Κάποια καταχώρηση στο calendar ή τις επαφές δημιουργεί το conflict και δυστυχώς το WMDC είναι απαρχαιωμένο σε αυτά τα θέματα για να σου δώσει κάποιο error code και να καταλάβεις τι γίνεται ή τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Μήπως άλλαξες το format εγγραφής; Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει mpg4. ΟΧΙ mpg4 το ειχα παντα δε το αλαξα ποτε!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το περιεχόμενο του συγχρονισμού. Κάποια καταχώρηση στο calendar ή τις επαφές δημιουργεί το conflict και δυστυχώς το WMDC είναι απαρχαιωμένο σε αυτά τα θέματα για να σου δώσει κάποιο error code και να καταλάβεις τι γίνεται ή τι φταίει. Mπορω να κανω κατι γι'αυτο,να δοκιμασω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 ΟΧΙ mpg4 το ειχα παντα δε το αλαξα ποτε!! :X "Παίξε" λίγο με τις αναλύσεις και τα σχετικά στις ρυθμίσεις, κάτι εκεί γίνεται. Mπορω να κανω κατι γι'αυτο,να δοκιμασω κατι? Μπορείς... να αρχίσεις να σβήνεις (έστω και δοκιμαστικά αφού πρώτα θα έχεις πάρει ένα backup) αλλά αμφιβάλλω για το αν θα βγει άκρη εύκολα. Εξαρτάται από τον όγκο του περιεχομένου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts