Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθησα με την επισημη και μεσω καρτας και μεσω υπολογιστη... Στην πρωτη περιπτωση σταματαει αμεσως σχεδον η διαδικασια και βγαζει "not allow", ενω στη δευτερη βγαζει τα σφαλματα που προανεφερα...:cry::cry: Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

η επισημη αυτη ειναι για τη συσκευη σου??την κατεβασες με το serial number σου???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Ναι... Αλλα το ειχα παει στο service (οχι στο επισημο) προσφατα και μαλλον μου αλλαξαν τη μητρικη... Και μου το γυρισαν με γερμανικη rom μεσα... Οποτε, μηπως εβαλαν καμια γερμανικη μητρικη και πρεπει να περασω γερμανικη ρομ? Κατεβαζω την επισημη γερμανικη για να δω... Τι να πω....:worry: Edited by halo

• Administrators
Αλλα το ειχα παει στο service (οχι στο επισημο) προσφατα και μαλλον μου αλλαξαν τη μητρικη...

Που το πήγες ακριβώς;

Και μου το γυρισαν με γερμανικη rom μεσα... Οποτε, μηπως εβαλαν καμια γερμανικη μητρικη και πρεπει να περασω γερμανικη ρομ?

Ενδεχομένως ναι. Δοκίμασε το και μας ενημερώνεις.

Modpic.gif

Τελικά, αυτό ήταν... Ευτυχώς που μου πέρασε από το μυαλό και το έκανα έτσι κι επιτέλους ξεκόλλησε... Αυτή τη στιγμή περνάω την 3.14 τη γερμανική...

Για να περάσω την ελληνική, μπορώ μέσω υπολογιστή ε?

Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ιδέα που το έστειλα... Έχει κάποιο φίλο ο πατέρας μου που ασχολείται με κινητά και το έστειλα σε αυτόν... Σίγουρα πάντως δεν μιλάμε για εξουσιωδοτημένο service...

Edit: Δεν μπορώ να περάσω την ελληνική!! Μου βγάζει το ίδιο σφάλμα με πριν!!:cry::cry::cry: Πείτε μου ότι δεν μπορώ να την περάσω με κάποιο τρόπο να τρελαθω!!:(

Edit2: Επιτελους!! Την πέρασα με SSPL.... Και γράφει SPL 3.03... Οπότε είμαι εντάξει ε? Και ελληνικά και "κλειδωμενο"... Ε??

Edited by halo

οταν φλασαρουμε μια καινουρια rom,πρεπει να περιμενουμε να ολοκληρωσει το boot στα windows και μετα να κανουμε hard reset?

η μολις ολοκληρωθει το φλασαρισμα και ειμαστε στην λευκη οθονη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Και ελληνικά και "κλειδωμενο"... Ε??

Ναι. Παρόλα αυτά γνωρίζεις ότι είσαι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως.

οταν φλασαρουμε μια καινουρια rom,πρεπει να περιμενουμε να ολοκληρωσει το boot στα windows και μετα να κανουμε hard reset?

η μολις ολοκληρωθει το φλασαρισμα και ειμαστε στην λευκη οθονη?

Άστο να φορτώσει κανονικά και κάνεις hard reset με την ησυχία σου.

Modpic.gif

Ναι. Παρόλα αυτά γνωρίζεις ότι είσαι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως.

Άστο να φορτώσει κανονικά και κάνεις hard reset με την ησυχία σου.

ενταξει γιαννη,αυτο κανω καθε φορα περιμενω!απλα ρωτησα μηπως δεν χρειαζεται:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

είμαι πτη διαδικασία να παραγγειλω κάτι θήκες κι απ' όσο βλέπω το κατάστημα έχει και screen protectors. ένα φιλο μου, που έχει ίδιο, ρώτησα και μου 'πε καλό είναι να βάλω. τελικά όντως χρειάζονται προστασία οi οθόνες αυτές? εγώ νόμιζα μόνο οι πλαστικές ήθελαν..

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ποιος ο λογος που δεν το πηγες στο σερβις?γιτι το πηγες αλλου?

Το πήγα εκεί γιατί από εκεί το είχα αγοράσει, χωρίς απόδειξη, μείον το ΦΠΑ.... Οπότε, μόνο εκεί θα μου το έφτιαχναν εντός εγγύησης...

Αν και τώρα φυσικά χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για αυτό... Κέρδισα τότε 100€, αλλά τώρα δεν έχω εγγύηση, κι ούτε μπορώ να το ανταλλάξω...:(:O:cry:

Το πήγα εκεί γιατί από εκεί το είχα αγοράσει, χωρίς απόδειξη, μείον το ΦΠΑ.... Οπότε, μόνο εκεί θα μου το έφτιαχναν εντός εγγύησης...

Αν και τώρα φυσικά χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για αυτό... Κέρδισα τότε 100€, αλλά τώρα δεν έχω εγγύηση, κι ούτε μπορώ να το ανταλλάξω...:(:O:cry:

αυτο ειναι το πιο σημαντικο που λεσ......πηγες να γλιτωσεις 100 ευρω και τωρα???ισως το πιο σημαντικο εινια η εγγυηση..

είμαι πτη διαδικασία να παραγγειλω κάτι θήκες κι απ' όσο βλέπω το κατάστημα έχει και screen protectors. ένα φιλο μου, που έχει ίδιο, ρώτησα και μου 'πε καλό είναι να βάλω. τελικά όντως χρειάζονται προστασία οi οθόνες αυτές? εγώ νόμιζα μόνο οι πλαστικές ήθελαν..

Εγω το ειχα τις πρωτες μερες χωρις csreen protector και φοβομουν απιστευτα μην το γρατζουνισω. Πηρα ενα απο netimes και του εβαλα και βρηκα την ησυχια μου!! Και τελεια εφαρμογη, και δεν εμποδιζει καθολου στην αποκριση, και δεν εμποδιζει το σενσορα για το φως αφου εχει κοψιμο.

Εγω το ειχα τις πρωτες μερες χωρις csreen protector και φοβομουν απιστευτα μην το γρατζουνισω. Πηρα ενα απο netimes και του εβαλα και βρηκα την ησυχια μου!! Και τελεια εφαρμογη, και δεν εμποδιζει καθολου στην αποκριση, και δεν εμποδιζει το σενσορα για το φως αφου εχει κοψιμο.

ναι η απόκριση είναι κάτι που με προβληματιζε αλλά και ο φίλος μου είπε ότι δεν τη μειώνει. απλώς απόρησα γιατί νόμιζα ότι οι capacitive οθόνες δε χρειάζονται προστασία! ευχαριστώ θα παραγγείλω κι εγώ! :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Συμφωνω απολυτα!

ναι η απόκριση είναι κάτι που με προβληματιζε αλλά και ο φίλος μου είπε ότι δεν τη μειώνει. απλώς απόρησα γιατί νόμιζα ότι οι capacitive οθόνες δε χρειάζονται προστασία! ευχαριστώ θα παραγγείλω κι εγώ! :)

Αν θες πάρε ματ.Καμία μείωση της ευκρίνειας και λιγοτερες αντανακλάσεις για εμένα.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

αν λιγο το προσεχει δεν χρειαζεται τιποτα...εγω και παραλια και με τα κλειδια και αυτο που εχει μετα απο 1 χρονο ειναι μια πολυ μικρη γρατζουμια...

• Administrators
Γνώμη μου πάντως είναι ότι ένα screen protector είναι απαραίτητο, ειδικά για κάποιον που σκέφτεται τη μεταπώληση της συσκευής του.

Modpic.gif

εγω που εχω δει και οθονες απο hd2 χωρις καμμια προστασια , ειναι σαν καινουριες

Φυσικα με λιγη προσοχη ετσι...

Αν και εγω προσωπικα εχω screen protector γιατι δεν εμποδιζει σε κατι.

Η οθονη του τηλεφωνου πιστευω προσωπικα οτι ειναι ευαισθητη σε χτυπηματα , με κινδυνο για ραγισματα η σπασιματα.

Απο γρατσουνιες δυσκολο να δημιουργηθουν

εγω που εχω δει και οθονες απο hd2 χωρις καμμια προστασια , ειναι σαν καινουριες

Φυσικα με λιγη προσοχη ετσι...

Αν και εγω προσωπικα εχω screen protector γιατι δεν εμποδιζει σε κατι.

Η οθονη του τηλεφωνου πιστευω προσωπικα οτι ειναι ευαισθητη σε χτυπηματα , με κινδυνο για ραγισματα η σπασιματα.

το προσέχω πολύ και είμαι σχολαστική και που το τοποθετώ αλλά όταν το βάζω μέσα στην τσάντα μου φοβάμαι για γρατζουνιες. μου έκαναν δώρο και κάτι θήκες που καλύπτουντην οθόνη που είναι καλή επιλογή, αλλά θα καταφύγω και στο screen protector! σας ευχαριστώ! :)

www.macspot.gr

• Administrators

Εντούτοις... έχουν πέσει αρκετά HD2 στα χέρια μου και έχω δει πολλά. :ninja:

Modpic.gif

Εντούτοις... έχουν πέσει αρκετά HD2 στα χέρια μου και έχω δει πολλά. :ninja:
ειχα αγορασει screen protector περισυ τον οκτωμβρη που το πηρα,αλλα το μετανοιωσα και δεν του εβαλα τελικα! ακομα στη συσκευασια τον εχω:)το προτιμω ετσι με γυμνη οθονη και οσο κρατησει!

ετσι και αλλοιως μετα απο δυο χρονια που ειχα το cruise η αξια του ειχε πεσει τοσο,που προτιμησα να το κρατησω για να το βλεπω:)

το ιδιο πιστευω θα συμβει και με το leo.μετα απο δυο χρονια χρησης,θα συμφερει καλυτερα να το κρατησουμε για δευτερο κινητο παρα να το πουλησουμε:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

OK. Σε ευχαριστώ φίλε μου.. θα περιμένω μήπως και βρεθεί λύση. Όσοι έχουν περάσει την καινούργια ROM 3,14, αντιμετωπίζουν το ίδιο;

Παιδιά η νέα ρομ 3.14 αξιζει σε σχέση από την 1.66 που έχω τώρα, μια που διάβασα για κάποια κόλπα με το ημερολόγιο; Την δοκίμασε κανείς άλλος να μας πει εντυπωσεις σε σχέση με την 1.66 και τελικά τι διαφορές έχει δει;

Επίσης αν την περάσω, μπορώ μέσω του SPB να περάσω τις ρυθμίσεις της έκδοσης 1.66 που είχα στην registry ή.....:confused:

Όχι, δεν συμβαίνει αυτό το πρόβλημα σε μένα. Τα διάφορα appointments απ' το ημερολόγιο εμφανίζονται κανονικά στη lock screen, όπως ακριβώς και στην 1.66 ROM. Μιλάω πάντα για official WWE/English ROMs.

Η νέα ROM αξίζει κατά τη γνώμη μου. Δεν παρατήρησα συνταρακτικές αλλαγές, μάλλον βελτιώσεις και διορθώσεις των bugs. Απ' ο,τι θυμάμαι οι αλλαγές που παρατήρησα είναι οι παρακάτω:

1. Βελτιωμένος Music Player. Είναι πλέον ταχύτατος και μπορεί να υποστηρίξει τεράστιες playlists χωρίς καθυστερήσεις.

2. Μπορείς πλέον να αλλάζεις την κατηγορία (group) που ανήκει κάθε επαφή μέσω του κινητού. Με την 1.66 μπορούσες μόνο απ' το PC.

3. Καλύτερος in-call manager. Δεν υπάρχει πλέον η "κουρτίνα" που πρέπει να "κατεβάσεις" για να έχεις πρόσβαση στα κουμπιά για το Hold, Mute, Speaker κτλ.

4. Ταχύτερη και σαφέστερη απόκριση του πλήκτρου "End Call" και πιο αξιόπιστη λειτουργία του proximity sensor ώστε να σβήνει η οθόνη όταν το έχεις στο αυτί σου.

5. Στην 1.66 ROM μετά από soft reset μερικές φορές εμφανιζόταν ο τίτλος "Messaging" στο πάνω μέρος της οθόνης (σαν να έτρεχε το Messaging application) και δεν εμφανιζόταν το Manila/Sense αυτόματα, αλλά έπρεπε να κάνεις tap στην οθόνη μια φορά για να εμφανιστεί. Αυτό πλέον δεν συμβαίνει.

6. Επιτέλους ο ήχος κατά την εκκίνηση (όταν εμφανίζεται το "HTC - Quietly Brilliant" στην οθόνη) είναι πιο όμορφος και δεν έχει σπασίματα όπως ο παλιός.

Αυτή τη στιγμή την έχω πρόχειρα στημένη με restore από backup της 1.66 (με το SPB Backup σε ROM Upgrade Mode). Ξέρω ότι δεν ενδείκνυται και ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα, απλά δεν έχω βρει το χρόνο να τη στήσω απ' το μηδέν όπως πρέπει. Πάντως με το "ROM Upgrade Mode" του SPB Backup δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής (10+ μέρες χρήσης).

Σίγουρα κάθε αναβάθμιση αξίζει. Δυστυχώς όμως, δύο σημεία που καταρχήν διαπίστωσα, με εξέπληξαν αρνητικά:

1. Κατά τη σύνταξη SMS σε Portrait mode, κάποια στιγμή, διαταράσσεται η στοίχιση των λέξεων που πληκτρολογούνται με αποτέλεσμα να αμφιβάλλεις για την ορθότητα του κειμένου. Αυτό είναι κάτι που δεν υπήρχε στο παρελθόν, τουλάχιστον στις επίσημες ROMS. Πάντως, το SMS τελικά αποστέλλεται ή αποθηκεύεται σωστά.

Σ' αυτό έχεις δίκιο δυστυχώς. Σε αγγλικό κείμενο δεν το κάνει και ίσως γιαυτό η HTC δεν το θεωρεί bug. Υποπτεύομαι πως έχει να κάνει με τους ελληνικούς χαρακτήρες και τον τρόπο που η Messaging εφαρμογή υπολογίζει το μήκος τους για να κάνει "word-wrapping" στην οθόνη. Το πρόβλημα υπήρχε και στην 1.66 ROM, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Σ' αυτό έχεις δίκιο δυστυχώς. Σε αγγλικό κείμενο δεν το κάνει και ίσως γιαυτό η HTC δεν το θεωρεί bug. Υποπτεύομαι πως έχει να κάνει με τους ελληνικούς χαρακτήρες και τον τρόπο που η Messaging εφαρμογή υπολογίζει το μήκος τους για να κάνει "word-wrapping" στην οθόνη. Το πρόβλημα υπήρχε και στην 1.66 ROM, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Ειλικρινά, αν και εδώ διάβαζα παλαιότερα για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είχα ποτέ αντιληφθεί κάτι τέτοιο στη συσκευή μου με 1.48 και στη συνέχεια με 1.66 ROM. Για αυτό και όταν μου παρουσιάστηκε με την 3.14, επικοινώνησα με την HTC, γνωστοποίησα το θέμα, απέστειλλα σχετικά screenshots και έλαβα απάντηση που ανέφερε τα εξής:

'' Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC.

Όσον αφορά το ζήτημα σας,είναι υπο έρευνα και θα επικοινωνήσω μαζί σας μόλις έχουμε κάποια απάντηση''.