eirhnh_k Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 πριν βαλω την ρομ που εχω τωρα,ειχα κανει export ολα τα registry keys με τις προσωπικες ρυθμισεις μου,τωρα που θελω να κανω αναβαθμιση στη ρομ και κοιταζω μεσα στο φακελλο της καρτας που τα εχω κανει export,βλεπω οτι δεν ειναι εκτελεσιμα. υπαρχει τροπος να τα κανω import? import τα κανεις με το ιδιο προγραμματακι που τα εκανες export. αυτο διαβαζει τα αρχεια που φαινονται ως μη εκτελεσιμα. δε γνωριζω ομως τι θα συμβει αν αλλαξεις ρομ και βαλεις μια που δεν εχει το προγραμμα αυτο. παντως σ εμενα δουλεψε οκ. μεσω του ιδιου ετρεξα τα αρχεια αλλα εμεινα σε energy και μετα την αναβαθμιση. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 import τα κανεις με το ιδιο προγραμματακι που τα εκανες export. αυτο διαβαζει τα αρχεια που φαινονται ως μη εκτελεσιμα. δε γνωριζω ομως τι θα συμβει αν αλλαξεις ρομ και βαλεις μια που δεν εχει το προγραμμα αυτο. παντως σ εμενα δουλεψε οκ. μεσω του ιδιου ετρεξα τα αρχεια αλλα εμεινα σε energy και μετα την αναβαθμιση. Δοκίμασες με το resco explorer/registry; ευχαριστω πολυ! εβαλα το resco registry και τα εκανα import.δεν θυμομουν με ποιο προγραμμα τα ειχα κανει export Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ευχαριστω πολυ! εβαλα το resco registry και τα εκανα import.δεν θυμομουν με ποιο προγραμμα τα ειχα κανει export Καλά μέχρι εδώ. Έχε το νου σου όμως γιατί εάν δεις παράξενες συμπεριφορές στη συσκευή σου, το πιθανότερο είναι να ευθύνεται το εν λόγω import/export που έκανες μεταξύ διαφορετικών rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλά μέχρι εδώ. Έχε το νου σου όμως γιατί εάν δεις παράξενες συμπεριφορές στη συσκευή σου, το πιθανότερο είναι να ευθύνεται το εν λόγω import/export που έκανες μεταξύ διαφορετικών rom. ενταξει γιαννη θα το τεσταρω μολις περασω τη ρομ.θελω ομως να το δοκιμασω γιατι αν δεν μου δημιουργησει προβληματα,με γλυτωνει απο τον μπελα να ξαναρυθμιζω ενα σωρο πραγματα.αν δω οτι δεν παει καλα,θα κανω hard reset και θα κανω τις ρυθμισεις manual. μα ρωτησω στο XDA UC να ριξω μεσα στο φακελλο του τα cabs που θελω να εγκατασταθουν αυτοματα?η πρεπει να κανω καποιον αλλο υποφακελλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Στο μανιλα το tab της μουσικής μου έχει σπάσει τα νεύρα... κάθε φόρα που συνδέω τη συσκευή με το pc και περνάω αρχεία μέσα (το βάζω κατευθείαν να διαβάσει μόνο αυτή) και το αποσυνδέω τρώει κόλλημα και μόνο με restart ξεκολάει!Έχω βάλει και το fix και πάλι τίποτα! τι γίνεται? :mad: :wacko: Edited September 1, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα. Μία ερώτηση. Το quick GPS που περιλαμβάνει μέσα η συσκευή μας, λειτουργεί σε άλλα τηλέφωνα (Omnia II π.χ.); Επίσης, αν ναι, μπορούμε να το βρούμε κάπου επίσημα (χωρίς ***** κτλ); Ευχαριστώ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Και γίνεται με αυτό... Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab Tην κίνηση που κάνει το ρολοι όταν πας από άλλη οθόνη στην κεντρική του sense. Όταν λες animation του ρολογιου τι εννοείς? ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Επιτελους το πηρα ! Το εχω στα χερια μου !!! Αλλα ανακαλυψα κατι ! Ειναι εισαγωγη απο γαλλια παιζει να εχει μεσα γαλλικη ρομ ? Ολα ειναι στα γαλλικα ακομα και εξω απο το κουτι . Μου βαλαν ομως και ενα βιβλιαρακι με ελληνικα εξω απο το πακετο . Τελος παντων θα δουμε Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulitsa Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα! Ξέρει κανείς τι έχει πάθει το πρόγραμμα που έχει το κινητό για πρόσβαση στο twitter? (νομίζω HTC Peep λέγεται) Σταμάτησε να συνδέεται από χθες το βράδυ στο λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα! Ξέρει κανείς τι έχει πάθει το πρόγραμμα που έχει το κινητό για πρόσβαση στο twitter? (νομίζω HTC Peep λέγεται) Σταμάτησε να συνδέεται από χθες το βράδυ στο λογαριασμό μου. είναι γενικότερο το πρόβλημα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606085 Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλησπέρα.Αλλαξα το password στο router για wifi κ ενω το HD2 μου το ανιχνευει κανονικα δεν μπορει να συνδεθει και λογικο. Δεν μου ζητα ομως password. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Επιτελους το πηρα ! Το εχω στα χερια μου !!! Αλλα ανακαλυψα κατι ! Ειναι εισαγωγη απο γαλλια παιζει να εχει μεσα γαλλικη ρομ ? Ολα ειναι στα γαλλικα ακομα και εξω απο το κουτι . Μου βαλαν ομως και ενα βιβλιαρακι με ελληνικα εξω απο το πακετο . Τελος παντων θα δουμε Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το αγορασα απο easybuyworld . Τελικα εχει ελληνικη ρομ . Να ρωτησω οταν εχει αναψει το φωτακη πρασινο σημαινει οτι εχει φορτησει ετσι ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulitsa Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 είναι γενικότερο το πρόβλημα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606085 Ευχαριστώ πολύ. Βράστα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδια πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω το HSPL2 η το HSPL3 ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλησπέρα.Αλλαξα το password στο router για wifi κ ενω το HD2 μου το ανιχνευει κανονικα δεν μπορει να συνδεθει και λογικο. Δεν μου ζητα ομως password. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Ρυθμίσεις> Μενού> Περισσότερα> Συνδέσεις> Wi-Fi> Ασύρματα δίκτυα. Παρατεταμένο πάτημα στο όνομα του δικτύου σου και 1. Επεξεργασία (για αντικατάσταση του παλαιού κωδικού με το νέο) ή 2. Κατάργηση ρυθμίσεων (για εγκατάσταση της σύνδεσης από την αρχή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Παιδια πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω το HSPL2 η το HSPL3 ? Κατά προτίμηση... αν έχεις ευρωπαϊκή συσκευή το HSPL2. Αν έχεις αμερικάνικη το HSPL3. (Χωρίς αυτά να είναι δεσμευτικά. Και με τα δύο κάνεις τη δουλειά σου). Edited September 1, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ρυθμίσεις> Μενού> Περισσότερα> Συνδέσεις> Wi-Fi> Ασύρματα δίκτυα. Παρατεταμένο πάτημα στο όνομα του δικτύου σου και 1. Επεξεργασία (για αντικατάσταση του παλαιού κωδικού με το νέο) ή 2. Κατάργηση ρυθμίσεων (για εγκατάσταση της σύνδεσης από την αρχή). Σε ευχαριστω πολύ φίλε! :) Να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το αγορασα απο easybuyworld . Τελικα εχει ελληνικη ρομ . Να ρωτησω οταν εχει αναψει το φωτακη πρασινο σημαινει οτι εχει φορτησει ετσι ? οταν το εχεις στο φορτιστη σημαινει οτι εχει φορτισει.και αν δεν ειναι στο φορτιστη και αναβοσβηνει σημαινει οτι εχεις μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Κατι αλλο εβαλα να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη παταω το active sync αλλα δεν συνδεετε στa windows mobile center ουτε σε λειτουργια μοναδας δισκου Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν είναι επαρκείς για να ξεχωρίσουμε αν είναι θέμα της συσκευής ή του υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Αυτα ξερω και εγω δεν ξερω κατι αλλο !!! Εαν θελετε κατι συγκεκριμενο πειτε μου και αν μπορω θα απαντησω. Παντως οδηγους και τετοια τα περασε . Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Κατι αλλο εβαλα να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη παταω το active sync αλλα δεν συνδεετε στa windows mobile center ουτε σε λειτουργια μοναδας δισκου με το windows mobile center υπαρχει προβλημα,δεν ειναι οπως το active sync που συγχρονιζει ακαριαια. μονο οταν βαλεις για πρωτη φορα τη συσκευη θα τη δει αμεσως.το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις ανειξει πρωτα το windows mobile center και μετα να συνδεσεις το λεο,και να περιμενεις μερικα λεπτα μεχρι να αποφασισει να συγχρονιστει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Μα δεν την ειδε ουτε την πρωτη φορα !!!!!! Μονο τα windows την ειδαν . Παιδια εκανα επαναφορα τον υπολογιστη και μολις συνδεω την συσκευη δεν εγκαθιστα ενα αρχειο Generic RNDIS δηλαδη τι σημαινει αυτο Το βρηκα τελικα ειχα τικαρισμενη την επιλογη για ταχυτερο συνχρονισμο και αυτο εκανε την ζημια EDIT Σορρυ για τα συνεχομενα μυνηματα αλλα κοιταζα να φτιαξω το προβλημα και δεν προσεχα εαν μπορει ενας μοδ αστα κανει ενα ενωμα. Παιδια HSPL εβαλα το 1.66 καλα εκανα η επρεπε να βαλω το 2.08 ? Edited September 1, 2010 by ioathe Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μα δεν την ειδε ουτε την πρωτη φορα !!!!!! Μονο τα windows την ειδαν . Παιδια εκανα επαναφορα τον υπολογιστη και μολις συνδεω την συσκευη δεν εγκαθιστα ενα αρχειο Generic RNDIS δηλαδη τι σημαινει αυτο Το βρηκα τελικα ειχα τικαρισμενη την επιλογη για ταχυτερο συνχρονισμο και αυτο εκανε την ζημια EDIT Σορρυ για τα συνεχομενα μυνηματα αλλα κοιταζα να φτιαξω το προβλημα και δεν προσεχα εαν μπορει ενας μοδ αστα κανει ενα ενωμα. Παιδια HSPL εβαλα το 1.66 καλα εκανα η επρεπε να βαλω το 2.08 ? Καλορίζικο!! To 1.66 ειναι μια χαρα :) Τωρα βαλε ραδιο και μετα ρομ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166695#post3166695 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts