Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:) Ευχαριστώ nasos79:)

Δεν ξέρω πως να αντιγράψω το περιεχόμενό της κάρτας που έχει μέσα η συσκευασία στην καινούρια μου κάρτα. Εδώ να σου πω πως η κάρτα micro sd της συσκευασίας htc δεν έχει adapter.

Μπορώ να τοποθετήσω στον adapter της transcend την κάρτα micro sd της συσκευασίας htc?

Edited by zhukov

Εμένα δεν μου χριαστικε ανταπτορας μεχρι τωρα (αν και έχω)..

μεταφέρω τα αρχεια μεσω usb(αυτο του φορτίσματος) στην καρτα μνημης ..

Για backup δες το SPB backup ..

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

• Administrators
Μπορώ να τοποθετήσω στον adapter της transcend την κάρτα micro sd της συσκευασίας htc?

Φυσικά και μπορείς.

Modpic.gif

Επιτέλους το έβαλα για την πρώτη φόρτιση:p.

Τοποθέτησα στον adapter της transcend την κάρτα micro sd της συσκευασίας htc και με copy paste (μέσο laptop) αντέγραψα τους δύο φακέλους της "μαμάς" κάρτας, σε αυτήν που αγόρασα την οποία και την τοποθέτησα στο κινητό (8gb). Οι φάκελοι ήταν για το Ndrive.

Ευχαριστώ.

Edited by zhukov

Παιδια επειδη ερχετε επιτελους και το δικο μου HD2 ηθελα να μου πειτε προγραματα για να φορτωσω στο εργαλειο .

Μην δωσετε κανα λινκ γτ δεν πρεπει να δινουμε λινκ παρανομου υλικου.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εμένα δεν μου χριαστικε ανταπτορας μεχρι τωρα (αν και έχω)..

μεταφέρω τα αρχεια μεσω usb(αυτο του φορτίσματος) στην καρτα μνημης ..

Για backup δες το SPB backup ..

Μπορούμε να κάνουμε συγχρονισμό φακέλου που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης με φάκελο αρχείων στο pc;

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Παιδια επειδη ερχετε επιτελους και το δικο μου HD2 ηθελα να μου πειτε προγραματα για να φορτωσω στο εργαλειο .

Μην δωσετε κανα λινκ γτ δεν πρεπει να δινουμε λινκ παρανομου υλικου.

Πολλά απαραίτητα και δοκιμασμένα υπάρχουν στο 1ο post.

Σήμερα το πρωί μου παρουσιαστηκε ένα πρόβλημα.

Ενώ συνδέεται κανονικά (έτσι τουλάχιστον δείχνει) στο wi fi του σπιτιού μου, δεν έχει πρόσβαση στο internet. Ούτε στις σελίδες ούτε στον καιρό.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.

Χτες το βράδυ προσπάθησα να το συνδέσω σαν modem χρησιμοποιώντας την κάρτα sim ενός φίλου χωρίς να τα καταφέρω. Μήπως άλλαξε καμμιά ρύθμιση απ' αυτό;

Κάθε βοήθεια δεκτή μπας και αποφύγω το hard reset.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

P.S. Ακόμη και όταν το συνδεω με activesync πάλι δεν μπαίνει. Βγάζει μυνημα σφάλματος : προβλημα μα το services.exe! ! ! !

Edited by panik3

• Administrators

H σύνδεση ως modem δεν μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία που αναφέρεις. Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Έχεις δοκιμάσει σε άλλο ασύρματο δίκτυο;

Από το τελευταίο πρόβλημα που αναφέρεις πάντως... αν αυτό σου το βγάζει στη συσκευή δεν φαίνεται να το γλυτώνεις το hard reset.

Modpic.gif

Εν μέρη off topic, όμως ρίξτε μια ματιά.

http://techblog.gr/mobile/htc-hd3-windows-phone-7-5893/

• Administrators
Εν μέρη off topic, όμως ρίξτε μια ματιά.

http://techblog.gr/mobile/htc-hd3-windows-phone-7-5893/

Υπάρχει ήδη θέμα για την εν λόγω συσκευή εδώ και πολύ καιρό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268470

Modpic.gif

Δουλεύει...
,

εμένα όμως με bt ενω ακούω δεν μ'ακούνε , χωρίς : μια χαρά . Υπόψιν προχθές εκανα hr και στην 1.66ell έβαλα : cht 1.8.5 ,cht editor 1.8.5.1 , sdcerts , brians wm6.5 taskbar , bsb , fdc soft task manager , net config. , .net cf 3.5 , nodata , stor. card rename , panosha-jolas weather citiew ,sktools , resco explorer , acr 1.2.4 , D2InCallRecordingActivate.cab . Και μάλιστα δεν απεγκαθισταται πλήρως , μόνο με το sktools

μάλιστα τρώει κάτι κολλήματα τύπου : λυπούμαστε .... manila.exe

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators
Και μάλιστα δεν απεγκαθισταται πλήρως , μόνο με το sktools

Εκεί που το κατέβασες αναφέρεται τι πειράζει στη registry. Πήγαινε να επαναφέρεις την τιμή αυτή στην αρχική της κατάσταση και θα επανέλθει στην default λειτουργία του.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555

Αυτό που αναφέρεις με το bluetooth δεν το έχω δει και είναι σημαντικό. Θα το τσεκάρω και θα αναφέρω εδώ.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

H σύνδεση ως modem δεν μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία που αναφέρεις. Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Έχεις δοκιμάσει σε άλλο ασύρματο δίκτυο;

Από το τελευταίο πρόβλημα που αναφέρεις πάντως... αν αυτό σου το βγάζει στη συσκευή δεν φαίνεται να το γλυτώνεις το hard reset.

Και εγω αυτό φοβάμαι.

Απλά για ενημέρωση χθες το πρωι ειχα εγκαταστήσει τα δυο προγράμματα που αναφέρθηκαν στην σελίδα 938 #14059 και #14063 μαζί με το ACR Version 1.2.4. τα οποία όμως φάνηκε ότι δούλεψαν κανονικά.

Μόλις είδα ότι και κάποιος άλλος είχε προβλήματα. μήπως έχει να κάνει μ' αυτό;

Εγώ πάντως έκανα γρήγορα ένα spb restore backup μόνο system data και το internet δούλεψε κανονικά .Τώρα βέβαια σε κάθε επανεκίνηση μου βγάζει Λυπούμαστε αρχείο.... boot.exe ,το οποο μέχρι στιγμής δεν κατάλαβα να κάνει κάποιο πρόβλημα.

Θα ξαναπεράσω τα εν λόγω προγράμματα και θα ενημερώσω αν ξαναυπάρξει πρόβλημα για να αποφύγει και κανείς άλλος την ταλαιπωρία.

• Administrators
Τώρα βέβαια σε κάθε επανεκίνηση μου βγάζει Λυπούμαστε αρχείο.... boot.exe ,το οποο μέχρι στιγμής δεν κατάλαβα να κάνει κάποιο πρόβλημα.

Δυστυχώς η συσκευή σου δεν λειτουργεί σωστά. Μόνο με hard reset και στήσιμο από την αρχή θα αποφανθείς για το τι φταίει.

Modpic.gif

• Administrators
καλησπερα παιδια μηπως ξερετε κανενα καλο youtube downloder να βαλω στην συσκυη?

http://download.cnet.com/YouTube-Mobile-Downloader/3000-2064_4-10808135.html

Δεν το έχω δοκιμάσει.

Modpic.gif

καλησπέρα! μπορώ να εγκαταστήσω στο Leo κάποια mobile έκδοση του safari σαν αυτή που υπάρχει στο iphone/ipod touch? θα το υποστηρίξει?

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
καλησπέρα! μπορώ να εγκαταστήσω στο Leo κάποια mobile έκδοση του safari σαν αυτή που υπάρχει στο iphone/ipod touch? θα το υποστηρίξει?

O Safari είναι αποκλειστικά για τα προιόντα της Apple και φυσικά δεν είναι συμβατός με την συσκευή σου. Κάποια στιγμή είχαν εμφανιστεί ο Iris και ο wake3 browser που ήταν βασισμένοι στο engine του Safari αλλά θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, καμία σχέση. Και για να σου φύγει η απορία, και ο ίδιος ο safari να υπήρχε, δεν θα είχε την ίδια (τόσο καλή) λειτουργία μιας και εδώ έχουμε διαφορετική πλατφόρμα.

Modpic.gif

:!:Παιδιά SOS:!: τι πρέπει να προσέξω στο κινητό ως νέος χρήστης αυτού, για θέματα που αφορούν αυτόματες συνδέσεις με το internet όπως για καιρό κ.τ.λ. .....για να μην πληρώσω τον άλλο μήνα λογαριασμό τεράστιο χωρίς να το καταλάβω??:( Τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή (δεν έχω μπεί στο internet ποτέ από κινητό)!!!!. Διάβασα το οδηγώ χρήσης pdf αλλά μου άφησε ερωτηματικά:confused:.

Διάβασα για το nodata αλλά δεν είμαι ακόμα σε τέτοια επίπεδα...να το βρω και να το εγκαταστήσω σωστά και να πειραματιστώ μαζί του.

Please προστατέψετε με, φοβάμαι να ανοίξω το κινητό(μόλις τελείωσε η πρώτη φόρτιση του) :worry:.

Αν μπορεί κάποιος ας μου γράψει τα βήματα που πρέπει να κάνω (ρυθμίσεις στο κινητό) για μια ασφαλή χρήση του κινητού. Θα σας περιμένω και μετά θα το ανοίξω.

Ευχαριστώ.

Edited by zhukov

O Safari είναι αποκλειστικά για τα προιόντα της Apple και φυσικά δεν είναι συμβατός με την συσκευή σου. Κάποια στιγμή είχαν εμφανιστεί ο Iris και ο wake3 browser που ήταν βασισμένοι στο engine του Safari αλλά θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, καμία σχέση. Και για να σου φύγει η απορία, και ο ίδιος ο safari να υπήρχε, δεν θα είχε την ίδια (τόσο καλή) λειτουργία μιας και εδώ έχουμε διαφορετική πλατφόρμα.

mobile εκδοση του safari αν δεν κανω λαθος υπαρχει. κι επειδη τον χρησιμοποιω και στα laptops μου, σε πλατφορμα windows αμφοτερα, και ειναι ταχυτατος, γι αυτο και ρωτησα! ευχαριστω παντως! :)

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

,

εμένα όμως με bt ενω ακούω δεν μ'ακούνε , χωρίς : μια χαρά . Υπόψιν προχθές εκανα hr και στην 1.66ell έβαλα : cht 1.8.5 ,cht editor 1.8.5.1 , sdcerts , brians wm6.5 taskbar , bsb , fdc soft task manager , net config. , .net cf 3.5 , nodata , stor. card rename , panosha-jolas weather citiew ,sktools , resco explorer , acr 1.2.4 , D2InCallRecordingActivate.cab . Και μάλιστα δεν απεγκαθισταται πλήρως , μόνο με το sktools

μάλιστα τρώει κάτι κολλήματα τύπου : λυπούμαστε .... manila.exe

Στο δικό μου κινητό με δική μου ρομ χωρίς manila (εχω το spb shell) και χωρίς τον htc dialer (εχω το inesoft phone 6.08) δουλεύει άψογα με bluetooth αλλά με το ACR πρόγραμμα, δοκιμασμένο 2 ημέρες.Μάλιστα με το στήσιμο αυτό δεν χρειάζονται οι 6 registry αλλαγές που κάνει το ACR αλλά μόνο η καινούργια του ποστ που προανέφερα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555

Σε εμένα δεν δουλεύει με το vito audio notes και το resco audio recorder.Κολάει ο dialer (δεν ανοίγει) μετά την χρήση τους και μερικές φορές μετά από επανεκκινηση κολάει επίσης.

Απλώς τα αναφέρω αυτά γιά αυτούς που έχουν το ίδιο στήσιμο με εμένα.

:!:Παιδιά SOS:!: τι πρέπει να προσέξω στο κινητό ως νέος χρήστης αυτού, για θέματα που αφορούν αυτόματες συνδέσεις με το internet όπως για καιρό κ.τ.λ. .....για να μην πληρώσω τον άλλο μήνα λογαριασμό τεράστιο χωρίς να το καταλάβω??:( Τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή (δεν έχω μπεί στο internet ποτέ από κινητό)!!!!. Διάβασα το οδηγώ χρήσης pdf αλλά μου άφησε ερωτηματικά:confused:.

Διάβασα για το nodata αλλά δεν είμαι ακόμα σε τέτοια επίπεδα...να το βρω και να το εγκαταστήσω σωστά και να πειραματιστώ μαζί του.

Please προστατέψετε με, φοβάμαι να ανοίξω το κινητό(μόλις τελείωσε η πρώτη φόρτιση του) :worry:.

Αν μπορεί κάποιος ας μου γράψει τα βήματα που πρέπει να κάνω (ρυθμίσεις στο κινητό) για μια ασφαλή χρήση του κινητού. Θα σας περιμένω και μετά θα το ανοίξω.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους:rolleyes:

Μη φοβάσε να το χρησιμοποιήσεις. Η χρήση του internet που θα κάνει από μόνο του για το καιρό είναι πολύ μικρή. Μπορείς να πάρεις τηλ την εταιρία κινητής που είσαι και να προσθέσεις μερικά mbites για τη χρήση internet.

Για ρυθμίσεις θα πας στο tab του καιρού θα μπεις στο Μενου/Ρυθμίσεις όπου θα ενεργοποιήσεις αν θέλεις τη λήψη δεδομένων μπορείς να επιλέξεις ή όχι την αυτόματη λήψη δεδομένων, και από κάτω κάθε πότε αυτό θα κάνει λήψη. Για οικονομία μπορείς να επιλέξεις κάθε έξη ώρες ή ότι άλλο θέλεις.

Ευχαριστώ NIKOLAOS68.

Τι άλλο θα πρέπει να απενεργοποιήσω εκτός του καιρού για να μην έχω εκπλήξεις?

Και σε τι δίκτυο να βάλω το κινητό έχει gsm? Κάπου αλλού διάβασα καλώ θα είναι να αλλάξεις το apn. Τι είναι αυτό και που είναι?