jimP Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Χρησιμοποιώ το Ginius Driver αλλά και εγώ μόνο σε landscape mode. Με τους τελευταίους χάρτες είναι όντως αξιόλογο και πολύ ενημερωμένο. Εάν θέλεις αποκλειστικά portrait mode μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MioMap που φοράει τους ίδιους χάρτες. Αρα μονο landscape παιζει. Σχετικα με την καθυστεριση στην αρχη και σε εσενα το ιδιο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Touchscreen drivers for android on HD2 - check :D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=p70HU_Mq5F0 Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 να ρωτησω μπαταρια εχει την ιδια με το hd2 γιατι εχω αγορασει μια εξτρα και ειναι να παρω το hd2, να την κρατησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Σχετικα με την καθυστεριση στην αρχη και σε εσενα το ιδιο κανει? Όχι. Αυτό είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης που χρησιμοποιείς. Σε γενικές γραμμές το Ginius Driver είναι από τα πιο ελαφριά προγράμματα και φορτώνει αμέσως χωρίς να καταλαμβάνει ιδιαίτερη ποσότητα από πόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Όχι. Αυτό είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης που χρησιμοποιείς. Σε γενικές γραμμές το Ginius Driver είναι από τα πιο ελαφριά προγράμματα και φορτώνει αμέσως χωρίς να καταλαμβάνει ιδιαίτερη ποσότητα από πόρους. Η εκδοση ειναι η Mireo viaGPS3.1 Black Edition 4101285(2010-05-17) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Και εγω το χρησιμοποιω,ανοιγει σε 5 δευτερα το πολυ...τοσο κανει και στο ομνια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Την πρώτη φορά που θα ανοίξει αργεί λίγο παραπάνω.Ειδικά για το hd2 πρέπει να ανοίξεις το ordinale.ini και στο σημείο [gps] να γράψεις use_id_driver=1 @athanaso77 Ο τελευταίος χάρτης 2010.01 β` έκδοση δε τρέχει σωστά στο miomap.Κάθε 20-30μ δίνει εντολή να μείνεις δεξιά ή αριστερά και είναι ιδιαίτερα σπαστικό Το giniusdriver μπορεί να τρέξει σε portrait μόνο με τη χρήση του wvgafix4.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=455974 Το γυρνάς σε vga mode και λειτουργεί σε portrait.To πρόβλημα είναι ότι το wvgafix αφήνει στο κάτω μέρος της οθόνης,τα pixel που περισεύουν από το 800-640 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 καλησπερα ψαχνω να βρω τροπο να κανω backup τα settings απο wifi και email,και τα registrations απο το opera για να μην τα ξανακανω απο την αρχη καθε φορα που αλλαζω rom .υπαρχει εφαρμογη που να κανει κατι τετοιο?αλλα να μην ειναι ενσωματομενη εννοειται σε καποια rom! (γιαννη athanaso77 χαρηκα που σε ξαναειδα να φραφεις εδω! καλως ηρθες παλι!) και μενα θα με ενδιεφερε καποια λυση σε αυτο... μετα το flashαρισμα θα ηταν υποθεση λεπτων... στη πρωτη σελιδα εχει εναν οδηγο για δημιουργια cab αλλα εμενα μου φανηκε πολυ φασαρια... αν καποιος ομως ξερει να μας πει ποια ακριβως reg πρεπει να κανουμε backup για wifi ,email, opera τοτε με τον resco ισως γινεται η δουλεια πιο ευκολα (οπως γραφει ο tony) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 αν καποιος ομως ξερει να μας πει ποια ακριβως reg πρεπει να κανουμε backup για wifi ,email, opera τοτε με τον resco ισως γινεται η δουλεια πιο ευκολα (οπως γραφει ο tony) συμφωνω! να ρωτησω και κατι αλλο στο φακελλο με τα sms που εχω στειλει σε διαφορους αριθμους,δειχνει οτι τα εστειλα με το σταθερο μου τηλεφωνο,οχι με το κινητο! πως γινεται αυτο παλι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) Δοκιμασα και με αλλο bluetooth. Δεν μεταφερει τους ηχους (μουσικη , destinator) παρα μονο αυτους της κλησης. Και στα δυο , οταν βαζω μουσικη ακουγεται ενας ηχος κατι σαν προσπαθεια συνδεσης (ισως να κανω κ λαθος) αλλα δεν μεταφέρεται. Αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα... Σε ευχαριστω πολυ πάντως Καλησπέρα Εμάνα πάλι ΟΥΤΕ τους ήχους κλήσης μεταφέρει, σε κανένα από τα 3 ΒΤ που ανέφερα παραπάνω Μπορείς, με αυτό το CustomRUU.exe. Δεν απαιτείται hard reset. Σε μαμά ROM, δεν τρέχει??? Χρειάζεται κάτι άλλο??? Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά post, χρησιμοποίησε την τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις! Edited July 1, 2010 by ioathe Διπλό post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Σε μαμά ROM, δεν τρέχει??? Χρειάζεται κάτι άλλο??? πρεπει να εχεις κανει hspl. υπαρχουν οι οδηγοι στο πρωτο ποστ. Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 στη πρωτη σελιδα εχει εναν οδηγο για δημιουργια cab αλλα εμενα μου φανηκε πολυ φασαρια... Δώστου μια ευκαιρία. Δεν είναι τόσο φασαρία όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 καλησπερα ψαχνω να βρω τροπο να κανω backup τα settings απο wifi και email,και τα registrations απο το opera για να μην τα ξανακανω απο την αρχη καθε φορα που αλλαζω rom .υπαρχει εφαρμογη που να κανει κατι τετοιο?αλλα να μην ειναι ενσωματομενη εννοειται σε καποια rom! (γιαννη athanaso77 χαρηκα που σε ξαναειδα να φραφεις εδω! καλως ηρθες παλι!) και μενα θα με ενδιεφερε καποια λυση σε αυτο... μετα το flashαρισμα θα ηταν υποθεση λεπτων... στη πρωτη σελιδα εχει εναν οδηγο για δημιουργια cab αλλα εμενα μου φανηκε πολυ φασαρια... αν καποιος ομως ξερει να μας πει ποια ακριβως reg πρεπει να κανουμε backup για wifi ,email, opera τοτε με τον resco ισως γινεται η δουλεια πιο ευκολα (οπως γραφει ο tony) Καλησπερα σας, Δημητρη και Νικο ο οδηγος που υπαρχει στην πρωτη σελιδα για το registry ειναι πολυ ευκολος. εγω δεν κανω ολες τις ρυθμισεις μετατροπη σε cab οπως γραφει στον οδηγο γιατι μου ηρθε καπως βαρετο να κανω ολη την διαδικασια. Αυτο που εχω κανει εγω ειναι να ανοιγω τον resco explorer και να πηγαινω στο registry, και σε καθε κλειδι που θελω να κανω backup, το βρισκω και μετα παταω επανω παρατεταμενα και στο μενου που μου βγαζει επιλεγω export και το αποθηκευω σε ενα φακελο στην καρτα που εχω ονομασει registry backup. Μετα οποτε κανω hard reset, εγκαθιστω τον resco explorer και ανοιγω τον φακελο που εχω αποθηκευσει ολα αυτα που εχω κανει export. παταω πανω σε ενα ενα, με ρωταει αν θελω να γινει import στο registry (να το προσθεσει) και παταω ναι οποτε περναει τις ρυθμισεις μεσα. οταν επιστρεψω σπιτι θα βρω ολα τα κλειδια που κανω backup και θα σας τα γραψω ολα εδω για να τα εχετε. παντως σχεδον ολα ειναι στον οδηγο που εχει γραψει πολυ καλα ο Γιωργος στο πρωτο post : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3170870#post3170870 στον οδηγο κατω κατω αναφερονται αυτα που γραφω κι'εγω παραπανω για τον resco explorer. Για τις ρυθμισεις του email νομιζω οτι ο πιο απλος τροπος ειναι το spb backup. εγω κανω ενα backup τα email Και οταν γινει restore γινεται πληρη επαναφορα και των email αλλα και των ρυθμισεων οπως τα ειχατε κανει απο πριν. Για το hotmail, αν χρησιμοποιειτε το mail μεσω του windows live μπορειτε να αποθηκευσετε τα στοιχεια του hotmail (username,password & ρυθμισεις) και να τα επαναφερεται οπως εγραψα παραπανω. το κλειδι βρισκεται στο registry στο εξης : \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows Live πατηστε παρατεταμενα πανω στον φακελο windows live και μετα επιλεξτε export οπως ανεφερα παραπανω. Για τον opera, για να μην ταλαιπωρηστε εγω κανω το εξης. χρησιμοποιω τον opera 10 τον οποιο εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης. χρησιμοποιω την υπηρεσια opera link και συγχρονιζω ολα τα bookmarks μου και τους κωδικους μου με τον opera που εχω και στον υπολογιστη. καθε φορα που κανω hard reset, δεν σβηνω τον φακελο \storage card\program files\opera mobile 10\. και μετα το hard reset, το μονο που κανω ειναι να εγκαθιστω παλι τον opera 10 στην καρτα μνημης. εφοσον υπαρχει ηδη ο φακελλος απο πριν, εχουν κρατηθει ολες οι ρυθμισεις και οτι ειχα και πριν. οποτε μεσα σε 1 λεπτο ειναι παλι ετοιμο μονο με μια εγκατασταση του opera 10 στην καρτα. Για το opera link εχω γραψει εναν οδηγο το οποιο μπορειτε να βρειτε στο πρωτο post. εδω ειναι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173662#post3173662 Οτι θελησετε ρωτηστε με :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykosnm Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Καλησπερα και παλι, Τελικα εμαθα πως γινεται το HARD reset και επανηλθα στα κανονικα.... Ευχαριστω πολυ ολους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Καλησπερα σας, Δημητρη και Νικο ο οδηγος που υπαρχει στην πρωτη σελιδα για το registry ειναι πολυ ευκολος. εγω δεν κανω ολες τις ρυθμισεις μετατροπη σε cab οπως γραφει στον οδηγο γιατι μου ηρθε καπως βαρετο να κανω ολη την διαδικασια. Αυτο που εχω κανει εγω ειναι να ανοιγω τον resco explorer και να πηγαινω στο registry, και σε καθε κλειδι που θελω να κανω backup, το βρισκω και μετα παταω επανω παρατεταμενα και στο μενου που μου βγαζει επιλεγω export και το αποθηκευω σε ενα φακελο στην καρτα που εχω ονομασει registry backup. : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173662#post3173662 Οτι θελησετε ρωτηστε με :). σ ευχαριστουμε πολυ αντωνη για τη βοηθεια !αν δεν βαλω τον resco,με το regedit μπορω να κανω export και import τα κλειδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physical Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Παιδια λυστε μου μια απορια.Ενα προγραμμα που βρισκεται στην καρτα SD και τρεχει χωρις εγκατασταση,με ποιον τροπο μπορουμε να το βαλουμε με το εικονιδιο του να τρεχει μεσα απο το Start Menu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Παιδια λυστε μου μια απορια.Ενα προγραμμα που βρισκεται στην καρτα SD και τρεχει χωρις εγκατασταση,με ποιον τροπο μπορουμε να το βαλουμε με το εικονιδιο του να τρεχει μεσα απο το Start Menu? αν το κανεις copy και πας στο startmenu programs, δεν μπορει να κανει paste shortcut? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 σ ευχαριστουμε πολυ αντωνη για τη βοηθεια !αν δεν βαλω τον resco,με το regedit μπορω να κανω export και import τα κλειδια? για να μην σε δεσμεύω με τον resco explorer, μπορείς να το κάνεις με οποιονδήποτε registry editor ο οποίος έχει την δυνατότητα import & export. εγώ σου ανέφερα τον resco επειδή ξέρω ότι σχεδόν όλοι αυτόν χρησιμοποιούμε. θα σου ετοιμάσω και μια λίστα με όσα κλειδιά ξέρω από το registry για να σε βοηθήσω όσο μπορώ να κάνεις εύκολα και γρήγορα την δουλειά σου. ότι θελήσεις πες μου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physical Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) αν το κανεις copy και πας στο startmenu programs, δεν μπορει να κανει paste shortcut? Εκανα επικολληση συντομευσης και το θεμα λυθηκε.Ευχαριστω. Edited July 1, 2010 by physical Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 για να μην σε δεσμεύω με τον resco explorer, μπορείς να το κάνεις με οποιονδήποτε registry editor ο οποίος έχει την δυνατότητα import & export. εγώ σου ανέφερα τον resco επειδή ξέρω ότι σχεδόν όλοι αυτόν χρησιμοποιούμε. θα σου ετοιμάσω και μια λίστα με όσα κλειδιά ξέρω από το registry για να σε βοηθήσω όσο μπορώ να κάνεις εύκολα και γρήγορα την δουλειά σου. ότι θελήσεις πες μου. αντωνη εκανα συγχρονισμο στα favorites του opera με τον τροπο που περιεγραψες,ολα οκ,περασαν ολα στο leo,αλλα πρεπει να ξαναβαλω ολα τα password και user names! εκανα καπου λαθος,η ετσι πρεπει να ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Τελικα εμαθα πως γινεται το HARD reset και επανηλθα στα κανονικα.... Ενημερωτικά... στο πρώτο post είναι συγκεντρωμένες οι περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 αντωνη εκανα συγχρονισμο στα favorites του opera με τον τροπο που περιεγραψες,ολα οκ,περασαν ολα στο leo,αλλα πρεπει να ξαναβαλω ολα τα password και user names! εκανα καπου λαθος,η ετσι πρεπει να ειναι? καλημέρα φίλε, μια χαρά τα έκανες όλα σωστά. τους κωδικούς δεν τους περνάει αυτόματα δυστυχώς. είναι θέμα ασφαλείας όπως καταλαβαίνεις γι'αυτό και δεν το κάνει. θα τους περάσεις ξανά στον opera 10 έναν έναν αλλά θα το κάνεις μια φορά. από εκεί και πέρα θα τα έχεις πάντα οπότε αξίζει τον κόπο κατά την γνώμη μου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Έχει κανείς πρόβλημα με conference calls? Κάνει το τηλέφωνο αυτά που λέει το manual? Γιατί εμένα δεν μου εμφανίζει τα αντίστοιχα menu..... Συγκεκριμένα λέει 1. Press the TALK/SEND button to open the Phone dialer. 2. Tap Menu > Conference Mode. Εμένα το 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Manila: 2.5.1921 ROM: 1.66.482.1 Radio: 2.06.51.07 Edited July 2, 2010 by EagerToPhone Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Δεν υπάρχει το ''Menu'' κάτω δεξιά ή δεν υπάρχει η επιλογή ''Conference Mode'' μέσα στο μενού ; Είναι σίγουρο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Δεν υπάρχει το ''Menu'' κάτω δεξιά ή δεν υπάρχει η επιλογή ''Conference Mode'' μέσα στο μενού ; Είναι σίγουρο ; Δεν υπάρχει το Conference Mode.... έχει μόνο Άνοιγμα Επαφής Ιστορικό Ταχεία Κλήση Αποθ. στις Σημειώσεις Αποστολή SMS Κατάλογος Εταιρείας Επικόλληση (greyed out) Επιλογές... Προβολή > ΜΑΜΑΚΙΑ... έπρεπε να κάνεις scroll για να το δεις..... ΠΩΠΩ!!!! Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts