Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να το κοιτάξει και κάποιος άλλος στο κινητό του?

Έτσι είναι σε όλα?

...μη τον κατηγορώ άδικα τον άνθρωπο... :P

Στο δικό μου πάντως ξεκινάει κανονικά απο το 0! Μετράει δηλαδή από την αρχή!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Πολύ γρήγορη και σταθερή! Μου αρέσει πολύ!!! Δεν κολλάει σε τίποτα και είναι και πολύ όμορφη! Επίσης μου αρέσει που δεν έχει περασμένα καθόλου προγράμματα μέσα, οπότε βάζω όποια θέλω εγώ και τέλος. Θα την κρατήσω! :)

Γιωργο σε σχεση με την athineos v4.0 και v4.3 και την τελευταια του Γιαννη (omega test), ποια βλεπεις πιο σταθερη,γρηγορη ? και απο αυτονομια ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Aς ψαξει στους xda για το c00kie's home tab και τον manager. Κανει αυτο που ειδες και πολλα παραπανω :)

AYTO εδώ εννοείς; Εγκατέστησα τόσο την τελευταία όσο και την προ-τελευταία έκδοση και καμιά απο τις δύο δεν λειτουργεί. Εμφανίζει και στις δύο σφάλμα! Σ' εσένα λειτουργεί κανονικά;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Γιωργο σε σχεση με την athineos v4.0 και v4.3 και την τελευταια του Γιαννη (omega test), ποια βλεπεις πιο σταθερη,γρηγορη ? και απο αυτονομια ?

Αντωνη ειναι δυσκολο να αποφανθει για σταθεροτητα τοσο γρηγορα.

Για ασφαλη συμπερασματα πρεπει να εχεις καιρο την ρομ.

Εχω την Athineos V4 απο την μερα που βγηκε.

Πραγματικα τα πάει καλά. Κολλημα υπάρχει περιπτωση να παρουσιασει μονο αν εχεις ενεργοποιημενο το CHED lockscreen. Διαφορετικα δεν καταλαβαινει τιποτα.

Μοναδικο της προβληματακι ειναι οτι το δεν σβυνει το notification για εισερχομενο sms αν δεν το κανεις Χ

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προφανως αναφερεσαι στον αλλο Γιωργο αλλα θα σου απαντησω και εγω μιας και εχουμε το ιδιο ονομα :lol:

Περα απο την πλακα τωρα η ρομ ειναι οντως πολυ σταθερη με το τελευταιο built 2.13 αλλα χωρις να εχω παρατηρησει κολληματα η δυσλειτουριες οπως ειχε αναφερθει στους xda για το 2.13.. Την εχω φλασαρει απο την πρωτη μερα που βγηκε μιας και ειχα και ρεπο!!

Η μπαταρια τα συνηθισμενα, ουτε κρυο ουτε ζεστη.. Ουτως η αλλος πρεπει να κανει 2 με 3 πληρες φορτισεις η μπαταρια με νεο ραδιο-ρομ για να δουμε απορελεσματα..

Αυτο που μου αρεσει εμενα ειναι οτι ενω ειναι τοσο ομορφα παραμετροποιημενη δεν χανει σε ταχυτητα, εχει καλη αποκριση στο πληκτρολογειο και με 193μβ ελευθερα ανετα βαζεις παιχνιδια - προγγραματα της επιλογης σου!!! Eβαλα και το jwmd icon changer και ετσι τα εξτρα προγραματα που εχω περασει πχ clear temp,resco και τα λοιπα τους αλλαζω το εικονιδιο με custom απο τον dinik και ετσι ειναι ολλα ομοιομορφα!

Σε σχεση με την athineos νομιζω ειναι το ιδιο γρηγορη αλλα μ αρεσει καλυτερα που ειναι ετσι ΄χρωματιστη΄ ..

Αξιζει να την δοκιμασεις πιστευω....

Καλο βραδυ σε ολους παιδια :)

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Καλησπέρα σας,

Ευτυχής κάτοχος της εντυπωσιακής αυτής συσκευής ζητώ τα φώτα σας.

Έχω δεί στο ιντερνετ κάποιες δερμάτινες θήκες που είναι φτιαγμένες για την συσκευή και εξυπηρετούν πολύ. Μήπως μπορεί να μου πεί κανείς πια έχει και χρησιμοποιεί... αν είναι καλή... και κάποιο λινκ από το οποίο μπορώ να την παραγγείλω...?

Ευχαριστώ!

I am NOT crazy.... me neither..... shut up both of you!

Ασχολείται κανενας εδω με την ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ η εχει κλίση στην ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ να φτιάξουμε κανενα θεμα για το HD2 μαζι για την ρομ μου?

Μοναδικο της προβληματακι ειναι οτι το δεν σβυνει το notification για εισερχομενο sms αν δεν το κανεις Χ

Εμενα σβηνει αμα μείνεις 3-4 δευτ. πανω στο σμσ ταμπ αν εισαι ηδη στο σμσ ταμπ οταν ερθει το σμσ τοτε πρεπει να πας σε αλλο ταμπ η να κανεις sliding στο καινουριο.. :)

Γενικος να το αφησεις 4 sec στο τελευταιο μηνυμα η να μπεις να το διαβασεις κανονικα..

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

αν περάσω στο τηλέφωνο την ρομ

artemis v17 μπορώ μετά με κάποιο

back up να επαναφέρω όλα τα προγράμματα΄

που έχω στην τωρινή ρομ? θα υπάρξει

κανένα πρόβλημα? ( τα περισσότερα προγράμματα

είναι περασμένα στην κάρτα). με το spb back up

να πάρω full back up?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

AYTO εδώ εννοείς; Εγκατέστησα τόσο την τελευταία όσο και την προ-τελευταία έκδοση και καμιά απο τις δύο δεν λειτουργεί. Εμφανίζει και στις δύο σφάλμα! Σ' εσένα λειτουργεί κανονικά;

Αυτος ειναι ο editor (λαθος στον ειπα manager πριν, σορυ). Πρωτα θα περασεις το co0kies home tab που βρισκεται σε αλλο thread (δεν εχω προχειρο λινκ, ισως καποιος φιλος μπορει να το παραθσει) και μετα τον editor. Λειτουργουν απροβληματιστα σε ολες τις rom, απλα πρεπει να το κανεις με αυτην την σειρα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Στο δικό μου πάντως ξεκινάει κανονικά απο το 0! Μετράει δηλαδή από την αρχή!

Εμενα ξεκιναει απο το 1000 και μετραει αντιστροφα...:confused: Οταν βγαζω φωτογραφιες μειωνεται σε 999, 998, κτλ...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μόλις το παρέλαβα . Είναι από vodafone (ACE HELLAS) και έχει μέσα στην συσκευασία μια κάρτα 2gb .

Επιπλέον ένα σφραγισμένο (δεν το άνοιξα) φακελάκι NDRIVE το οποίο έχει λέει κωδικό ενεργοποίησης μέσα .

Μαζί υπάρχει και ένα φυλλάδιο από NDRIVE που λέει κάτι για δοκιμαστική έκδοση .

Επειδή δεν θέλω να το ξεσφραγίσω , ο κωδικός που έχει το φακελάκι είναι για ενεργοποίηση της δοκιμαστικής έκδοσης η ξεκλειδώνει το πρόγραμμα κανονικά ?

Επίσης να υποθέσω πως το NDRIVE βρίσκεται στην κάρτα ?

Παρακαλώ όποιος αγόρασε την συγκεκριμένη έκδοση HD2 να μου απαντήσει .

στην καρτα ειναι φιλε μου.ο κωδικος ειναι μεσα στο φακελακι.τωρα θα ειναι για 7 μερες trial νομιζω.και εγω απο vodafone το πηρα.δεν θυμαμαι σιγουρα ομως κοιτα αν ηδη ειναι ενεργοποιημενο.αλλιιως περνα τον 12ψηφιο κωδικο

κοιτα αν ηδη ειναι ενεργοποιημενο.αλλιιως περνα τον 12ψηφιο κωδικο

Δεν θέλω να το τρέξω καν , ο κωδικός το ενεργοποιεί σαν να είναι αγορασμένο η μόνο για την δοκιμή ?

Δεν θέλω να το τρέξω καν , ο κωδικός το ενεργοποιεί σαν να είναι αγορασμένο η μόνο για την δοκιμή ?

ναι κανονικα σαν αγορασμενο.ειναι δωρο με το κινητο.καλο ειναι γιατι να μην το τρεξεις?και αν εχεις καποιο αλλο περασε το και αυτο δεν σε πειραζει.καπου 170mb ειναι

Edited by tolisfar

Και γώ απο Vodafon το πήρα...

Το CoPilot είναι δοκιμαστικό για 15 μέρες... και το NDrive είναι full με τον ελληνικό χάρτη κλειδωμένο! (με το που βάλεις την καρτούλα στο κινητό, ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση του προγράμματος. - αν δεν ξεκινήσει πας στον φάκελο 2577, μέσα στην κάρτα, και ξεκινάς το "autorun")

Για να ξεκλειδώσεις τον χάρτη, βάζεις τον κωδικό που έχει μέσα στο φακελάκι...

1) Συνδέεσαι στο internet (WiFi ή ActiveSync)...

2) Ανοίγεις το πρόγραμμα...

3) Ακολουθείς τις οδηγίες και κάνεις ενεργοποίηση μέσω Web (όχι SMS, γιατί χρεώνεσαι)...

Κάνε μου σε παρακαλώ και μια χάρη αν μπορείς...

Μπες λίγο στην κάμερα, στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, στην 3 απο τις 5 καρτέλες και πες μου τι νούμερο γράφει ο "μετρητής" των φωτογραφιών...

Ευχαριστώ...

Κάνε μου σε παρακαλώ και μια χάρη αν μπορείς...

Μπες λίγο στην κάμερα, στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, στην 3 απο τις 5 καρτέλες και πες μου τι νούμερο γράφει ο "μετρητής" των φωτογραφιών...

Ευχαριστώ...

Μόλις το βγάλω από την φόρτιση θα το κοιτάξω . Άλλο το copilot και άλλο το NDRIVE ?

Ο μετρητής γράφει 1

Edited by kosmous

Εμένα πάντως ο μετρητής φωτογραφιών ήταν 338 και έχει αύξουσα σειρά, έβγαλα δύο δοκιμαστικές και τώρα είναι 340

Δημήτρης Καλαμάτα

HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04

αν περάσω στο τηλέφωνο την ρομ

artemis v17 μπορώ μετά με κάποιο

back up να επαναφέρω όλα τα προγράμματα΄

που έχω στην τωρινή ρομ? θα υπάρξει

κανένα πρόβλημα? ( τα περισσότερα προγράμματα

είναι περασμένα στην κάρτα). με το spb back up

να πάρω full back up?

Το καλύτερο είναι να στήσεις την συσκευή από την αρχή,

όταν επαναφέρουμε το backup από άλλη ρομ ή άλλο built αλλάζουν drivers - προγράμματα τον windows και γίνεται ένα μπέρδεμα.

Πολλές φόρες δεν δημιουργείτε πρόβλημα στην λειτουργία αλλά αντί να έχουμε την νέα ρομ που βάλαμε, έχουμε την παλαιά και η αναβάθμιση δεν είχε νόημα.

Μόλις το βγάλω από την φόρτιση θα το κοιτάξω . Άλλο το copilot και άλλο το NDRIVE ?

Είναι τελείως διαφορετικά προγράμματα το copilot και το NDRIVE

Για Windows Mobile Navigation και απορίες απευθύνσου εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αυτος ειναι ο editor (λαθος στον ειπα manager πριν, σορυ). Πρωτα θα περασεις το co0kies home tab που βρισκεται σε αλλο thread (δεν εχω προχειρο λινκ, ισως καποιος φιλος μπορει να το παραθσει) και μετα τον editor. Λειτουργουν απροβληματιστα σε ολες τις rom, απλα πρεπει να το κανεις με αυτην την σειρα :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Καλησπερα,εχω την συσκευη ,αγλλικη,μπορω να φορτωσω NETCFv35.wm.armv4i.cab γιατι μουτο ζητανε καποιες εφαρμογες που θελω να περασω?

Και ναι, ω τι χαρα το κινητο κολλησε ξανα...

Παλι κατα την διαρκεια περιηγησης, με stock rom, stock radio, stock spl και κανενα προγραμμα περασμενο.... Το απογευμα θα ταξιδεψει για service :(

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλησπέρα

Σήμερα πέρασα την Alpha v1.0 ELL WM6.5 (Ελληνική) με radio 2.10.50.19_2

Διαπίστωσα ότι το iGO δεν μπορεί να βρει τον δέκτη GPS.

Χρησιμοποιώντας τους Google Maps δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τι μπορεί να συμβαίνει? μέχρι σήμερα είχα την topix 1.5.2 και το iGO δούλευε άψογα.

I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP

Καλησπερα,εχω την συσκευη ,αγλλικη,μπορω να φορτωσω NETCFv35.wm.armv4i.cab γιατι μουτο ζητανε καποιες εφαρμογες που θελω να περασω?

Ναι μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση :)

καλησπέρα

Σήμερα πέρασα την Alpha v1.0 ELL WM6.5 (Ελληνική) με radio 2.10.50.19_2

Διαπίστωσα ότι το iGO δεν μπορεί να βρει τον δέκτη GPS.

Χρησιμοποιώντας τους Google Maps δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τι μπορεί να συμβαίνει? μέχρι σήμερα είχα την topix 1.5.2 και το iGO δούλευε άψογα.

Έχεις δίκαιο το iGO δεν μπορεί να βρει τον δέκτη GPS.

Θα διορθώσω το πρόβλημα και θα σε ενημερώσω.

Για την Alpha v1.0 ELL καλύτερα να απευθύνεσαι εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

μπορώ στο diamond 2 vα περάσω το

cookies home tab που υπάρχει στη

πρώτη σελίδα ? .θα περαστεί η νέα

ρομ 6.5 απο το σαίτ της HTC

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Αρχικό μήνυμα από akis111 Εμφάνιση Μηνύματος

Ναι μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση

Εγκατασταση το κανω στη μνημη τηλεφωνου η στην καρτα μνημης?