Jump to content

Kelestor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Kelestor

  • Ημ. Γέννησης 28/08/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Kelestor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Ευχαριστώ για τις προτάσεις που κάνατε και τα tips, για να καταλάβω αν η συσκευή που αγόρασα είναι προβληματική. Αν και σειρά Μαρτίου, το HOX που έλαβα δουλεύει μια χαρά χωρίς προβλήματα (μέχρι στιγμής.. :P): - Το WiFi είναι διαρκώς ενεργοποιημένο, καθώς έχω σπίτι/γραφείο ασύρματο, και η ταχύτητα/απόκρισης είναι πολύ καλή. - Η οθόνη δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Βοήθησε πολύ το τεστ που πρότεινε φίλος με φωτογραφική/hd video, και ακόμα περισσότερο το screen test που υπάρχει στο google play για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ευχαριστώ τον φίλο που το πρότεινε! Αγόρασα μάλιστα και την HD έκδοση του "απλικέισο" (0,75 ευρώ), καθώς το HOX έχει οθόνη υψηλών προδιαγραφών. Το κινητό είναι πολύ συμπαγές και εντυπωσιακά ελαφρύ, χωρίς αυτό να μειώνει την αίσθηση του πρώτου. Έχοντας και εγώ αρκετά καλή εντύπωση για το service της htc από hd2, πιστεύω ότι όλες οι περιπτώσεις προβληματικών συσκευών θα έχουν αίσιο τέλος. Αν σας ενοχλεί ότι έχετε δώσει 700 ευρώ για μια συσκευή που περιμένετε εδώ και μήνα από service, σας διαβεβαιώ ότι και μετά από 6 μήνες η συσκευή θα έχει πάλι 700 ευρώ.... και αυτό αποτελεί από τα πραγματικά άσχημα της HTC (αποκλιμάκωση τιμών σε "παλαιότερα" μοντέλα)! Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Η συσκευή αγοράστηκε! Θα ήθελα όμως την βοήθειά σας. Μπορείτε να μου δώσετε μια μικρή λίστα δοκιμών/check που πρέπει να κάνω για να επιβεβαιώσω ότι η συσκευή δεν παρουσιάζει κάποιο από τα προβλήματα που έχουν κατατεθεί. Μεχρί στιγμή ζουλίγματα στην οθόνη δεν δημιουργούν ripple effects, ενώ η σύνδεση WiFi φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα! Τί άλλο πρέπει να δώ... καθώς το DOA είναι για 7 ημέρες. Σας ευχαριστώ ... η συσκευή τα σπάει.. ;)
  3. Καλησπέρα σας, Με παραγγελία σήμερα έφερε ο Γερμανός συσκευή που ο κωδικός του ξεκινάει με ht23... Να διακινδυνευσω να το πάρω ; Είναι τελικά όλη η σειρά επικίνδυνη με προβλήματα, ή απλά η φουρνιά του expansys ; Υπάρχει κόσμος που να πήρε από Γερμανό την συγκεκριμένη σειρά και να του βγήκε προβληματική ; Τι προτείνετε ; Ευχαριστώ
  4. Ωωω ναι! Rooted... Το πήρα δεύτερο χέρι και είχα την εντύπωση ότι βρισκόμουν σε stock rom... silly me! Άτακτος... ο προηγούμενος κάτοχος! ... πλέον και εγώ... ;) Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα παιδιά, Μια γρήγορη ερώτηση για κάτι που δεν καταλαβαίνω. Έχω το htc Sensation, αλλά στο μενού "Σχετικά με το τηλέφωνο" δεν υπάρχει κάποια επιλογή για ενηερώσεις λογισμικού. Υπάρχουν άλλες επιλογές: -Δίκτυο -Ταυτότητα Τηλεφώνου -Μπαταρία -Πληροφορίες υλικού -Πληροφορίες λογισμικού -Νομικές πληροφοροίες Ακόμα και μέσα στις πληροφορίες λογισμικού... δεν δίνει κάποια δυνατότητα για αναζήτηση ενημερώσεων του λογισμικού. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω, προκειμένου να έχω διαθέσιμη αυτή την επιλογή? Ευχαριστώ...
  6. Επιτρέψτε μου να ξαναρωτήσω: - Θήκη καλή για HTC HD2 που βρίσκω? - Κάποιο link για αγορά ή δοκιμασμένο προιόν? Ευχαριστώ!
  7. Καλησπέρα σας, Ευτυχής κάτοχος της εντυπωσιακής αυτής συσκευής ζητώ τα φώτα σας. Έχω δεί στο ιντερνετ κάποιες δερμάτινες θήκες που είναι φτιαγμένες για την συσκευή και εξυπηρετούν πολύ. Μήπως μπορεί να μου πεί κανείς πια έχει και χρησιμοποιεί... αν είναι καλή... και κάποιο λινκ από το οποίο μπορώ να την παραγγείλω...? Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα... Να απαντήσω στον προηγούμενο λίγο...: 1) Από όσο γνωρίζω είναι στα αγγλικά και απλά υποστηρίζει τα ελληνικά σε εφαρμογές. 2) Εγώ που πέρασα παρόμοια αρχεία δεν έκανε καμία μετατροπή είτε προς το Xperia, είτε προς τον υπολογιστή. Συνεπώς μάλλον τα αφήνει ίδια! Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις για μερικά πραγματάκια που μου έχουν σπάσει τα νεύρα: 1) Γιατί τον τελευταίο καιρό όταν συνδέω το bluetooth ακόγεται, όταν με καλούν, το ringtone μόνο μέσα από το BT και όχι από το ηχείο του κινητού. Υπάρχει κάποια ρύθμισει κάπου που να επιστρέφει το κουδούνισμα στο κινητό, ακόμα και όταν έχω BT handsfree? 2) Έχω κατεβάσει και δοκιμάσει όλα τα καινούρια greek keyboards και μπορώ να πω ότι τελικά κάποια με βόλεψα. ΜΗΠΩΣ όμως υπάρχει επιτέλους κάποιο ελληνικό NON-QWERTY keyboard που μπορώ να βάλω στο xperia.... κάτι σαν του viewty ή σαν την αναζήτηση επαφών του spb mobile shell? 3) Η ώρα έχει αλλάξει λόγω και εγώ αναγκάζομαι και την αλλάζω κάθε βραδυ στο κινητό, γιατί αυτό της αλλάζει τα φώτα την επόμενη ημέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να ρυθμίσω την ώρα μια και καλή... πέρα των βασικών ρυθμίσεων? Μου διαφεύγει κάτι? Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα επιτρέψτε μου μερικές ερωτήσεις: - Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να μετράει τον όγκο του internet traffic? Μην μας πάρει και τα βρακιά το 3G...! - Υπάρχει ρύθμισει που να επιτρέπει την πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω 3G ΜΟΝΟ μετά από επιβεβαίωση δική μου... και όχι αυτόματοα όποιο πρόγραμμα γουστάρει να μπαίνει και να κατεβάζει!!?? - Για να λειτουργεί κάποιο πρόγραμμα GPS πρέπει να είμαι εκτός σπιτιού... δηλαδή να έχω προσβάσιμο ουρανό? Ευχαριστώ...
  10. Καλησπέρα, Είμαι ένας νέος κάτοχος του κινητού και μου ήρθε στα χέρια με αγγλικό μενού και εικονικό πληκτρολόγιο. Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τα παρακάτω: - Χρειάζεται να το φλασάρω για να έχω ελληνικά στα μηνύματα. Αν όχι πώς αλλίως μπορώ να χρησιμοποιήσω ελληνικά σε μηνήματα και εφαρμογές? Από πού κατεβάζω τα σχετικά cabs. - Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ WM μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός σε pdf μορφή ή άλλη, που να μπορεί να εξηγήσει τα βασικά σχετικά με εγκατάσταση λογισμικού, ρυθμίσεις κτλ. Αν θέλετε δώστε μου κάποιο λίνκ για κάποιο ιντερνετικό οδηγώ. - Τέλος να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να έχει free software για WM. Όπου μπαίνω βλέπω τιμές και είχα την ιδέα ότι θα μπορέσω να βρώ μερικά προγραμματάκια δωρεάν... λάθος έκανα? Σας ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα!! Κάτοχος πλέον ενός νέου V8 με αρκετά καλές πρώτες εντυπώσεις, θέλω να ρωτήσω κάτι...: Στο πρώτο άνουγμα του κινητού όταν βγαίνει από το κουτί, η μπαταρία είναι ελαφρώς φορτισμένη και μπορεί να κρατήσει μερικές ώρες.... σωστα. Πρέπει να το αφησουμε να εκφορτητεί και μετά να το φορτισουμε ... ή να το φορτίσουμε πλήρως και μετά να το χρησιμοποιήσουμε?
  12. Πλάκα μου κάνετε? Το V8 έχει μπαταρία για μια μέρα.... και το V9 είναι 3G και έχει ακόμα μικρότερη μπαταρία!!!! Υπάρχει κάποιος να μου πει πόσο του κρατάει η μπαταρία στα 2 μποντέλα. Αν είναι να μιλάμε για μια μέρα μόνο τότε να ακυρώσω την επιλογή μου σε αυτά γιατί μιλάμε ότι με το κ800 την βγάζω για 3 μέρες τουλάχιστον... και έχω κακομάθει. Θα μου έρθει πολύ άσχημα να πέσω σε λιγότερο από ένα 24ωρο..... Ωραίο το RAZR2 αλλά μην τρελαθούμε και στην φόρτιση....!!!
  13. Βασικά με ενδιαφέρει το κατά πόσο είναι επιτυχημένο το καινούργιο Linux λειτουργικό του V8. Το γεγονός οτι με ενδιαφέρει η μπαταρία, εξ' αρχής, με έκανε να ρέπω προς το V8. Αλλά με φοβίζουν προβληματάκια που προκύπτουν από ένα κακοφτιαγμένο λογισμικό. Τέλος να ρωτήσω μήπως έχει κανείς κάποια αναλογία το κατά πόσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία του v8 από το v9... σε μέρες για παράδειγμα. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!
  14. Καλησπέρα... θα ήθελα τα φώτα σας! Είμαι έτοιμος να πάρω ένα από τα δυο κινητά ... το V8 ή V9. Θέλω να με συμβουλέψετε ποιό από τα δυο είναι πιο κατάλληλο για μένα. - Δεν με ενδιαφέρει το internet/3g και άλλα. - Με ενδιαφέρει να έχει μεγάλη μπαταρία. - Με ενδιαφέρει να μην έχει πολλά κολλήματα και να έχει εύχρηστο μενού. - Με ενδιαφέρει να έχει mp3 player και να μπορεί εύκολα να πάρει παιχνίδια και να διαχειριστώ τα αρχεία σε αυτό. - Με ενδιαφέρει να μην έχει κολλήματα ούτε πολλά μικρο bugs που θα μου σπάσουν τα.... δάχτυλα! (Το λέω γιατί ξέρω ότι βάσει των προηγουμένων θα μου προτείνετε το V8, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η καινούργια πλατφόρμα Linux που φοράει) - Ήμουν κάτοχος του RAZR και συνεπώς έχω συνηθίσεις στα Μοτορόλα... και τις βλακειούλες που τα χαρακτηρίζουν.... απλά δεν έχω όρεξη να αντέξω περισσότερες.... μεγάλωσα πια και οι αντοχές με αφήνουν με τα χρόνια! Και μια ερώτηση για τους αδμιν/μοδερέτορς: Γιατί δεν γίνεται sticky το θρέντ αυτό, αφού μιλάμε για δυό μοντέλα σημαντικά στην πορεία της Μοτορόλα?! Αυτά.... και ευχαριστώ για όποιον θα κουράσει τα δάχτυλά του για μένα.... και εννοώ βέβαια στο πληκτρολόγιο!
  15. Phra kai egw to z610 sta xeria mou shmera. Phgainw apo v3 se auto to montelo kai mexri stigmhs h yfh kai to styl tou den me apogohteuh ka8olou. Den einai titanio alla auth h oled o8onh einai xarma of8almwn. Prwtes parathrhseis: - Oi daxtylies den einai megalo provlhma. Se meros xwris na se louzei o hlios den fainontai ka8oloi. Anti8etws h gyalada tou einai fanerh se ka8e fwtismo kai oi daxtylies einai diakrites mono an to kratas katw apo entono fws. Einai pragmatika kalos sxediasmos kai pio lepto apo oti to perimena. - To kinhto yposthrizei pooooolla pragmata apo java. Yposthrizontas thn kainourgia platforma ylopoihshs Java Platform 7 (JP-7). Oti vgainei auto to kinhto 8a to yposthrizei kai 8a trexei kai grhgora. - H camera einai opws se ola ta mh-k750/w900-se mia 2mp xwris autofocus. Ta apotelesmat einai poly kala.... panta dedomenou to katallhlou fotismou. To video ikanopoihtiko alla kamia sxesh me epipeda nokia 6280. - Kataskeuh stivarh... kai se sygkrish me to z710 pou phra sta xeria mou poly kalhterh. To teleutaio einai akoma pio plastika kai ontas perissotero walkman style exei ypervolika pola pragmata pou mporoun na trizoun. - To menu kai oi loipes leitourgies einai poly kales kai arketa polyploka gia na se krathsoun na psaxneis alla xwris na xanese(syntomefseis kai alla ta kanoun ola ena click makria). - Telos h mpataria fantazei teras. To psaxnw se oles tou tis leitourgies edw kai poses wres kai akoma na pesei apo katw tou 50%. Otan to prwto anoiksa htan sto 65-70%. An paei etsi tote to kovw na tremei h 8esh tou aymnhstou 6310i pou kratouse h mpataria gia vdomada kai vale. Auta apo mena... perissotera syntoma... elpizw oxi parapona gia bugs.... Pantws exete yposph oti einai olofreskia syskeuh epomenw to kovw na trela8oume sta updates. Epistrefw sto skalisma....
×
×
  • Create New...