Jump to content

the_phantom_boy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by the_phantom_boy

  1. Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνετε hard reset στο συγκεκριμένο κινητό?!?! Το έχει μια φίλη μου και θέλει να κάνει format... αλλά το κινητό ΔΕΝ θέλει να της κάνει το χατίρι! Όταν πατάω μέσα απο τις ρυθμίσεις να κάνει επαναφορά, με προειδοποιεί ότι θα σβηστούν όλα... μπλα μπλα μπλα... αλλά κάνει απλά restart! Τίποτα άλλο! Πήγα απο το recovery menu (power button + vol+) αλλά το μενού είναι στα Κινέζικα! Έχει κάποιος ιδέα? Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα. Αγόρασα το Μ6 απο εδώ με αποστολή μέσω DHL. Μου έκαναν ερώτηση για το τι ποσό θέλω να γράψω στο τιμολόγιο! Τους είπα πως δεν με απασχολεί, αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην μου το σταματήσουν στο τελωνείο, οπότε της πρότεινα να γράψει στο πακέτο πως είναι "gift". Η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω στο τελωνείο και πως οι πελάτες τους τους έχουν πει πως κάποιοι πληρώνουν λίγα και κάποιοι πολλά! Μπορεί κάποιος να μου πεις την άποψή του για αυτό? Ότι έχω πάρει απο ebay δεν έχει σταματήσει ποτέ στο τελωνείο! Απο AliExpress γιατί!? Υ.Γ. Για μεταφορικά είχα 3 επιλογές... 1) Sweden Post | US $3.68 | 15-60 days 2) DHL | US $15.26 | 3-8 days 3) EMS | US $25.36 | 5-17 days Επέλεξα την DHL επειδή το θέλω πιο γρήγορα! Μήπως να τους πως να το στείλουν με EMS? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Και γώ απο Vodafon το πήρα... Το CoPilot είναι δοκιμαστικό για 15 μέρες... και το NDrive είναι full με τον ελληνικό χάρτη κλειδωμένο! (με το που βάλεις την καρτούλα στο κινητό, ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση του προγράμματος. - αν δεν ξεκινήσει πας στον φάκελο 2577, μέσα στην κάρτα, και ξεκινάς το "autorun") Για να ξεκλειδώσεις τον χάρτη, βάζεις τον κωδικό που έχει μέσα στο φακελάκι... 1) Συνδέεσαι στο internet (WiFi ή ActiveSync)... 2) Ανοίγεις το πρόγραμμα... 3) Ακολουθείς τις οδηγίες και κάνεις ενεργοποίηση μέσω Web (όχι SMS, γιατί χρεώνεσαι)... Κάνε μου σε παρακαλώ και μια χάρη αν μπορείς... Μπες λίγο στην κάμερα, στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, στην 3 απο τις 5 καρτέλες και πες μου τι νούμερο γράφει ο "μετρητής" των φωτογραφιών... Ευχαριστώ...
  4. Μπορεί να το κοιτάξει και κάποιος άλλος στο κινητό του? Έτσι είναι σε όλα? ...μη τον κατηγορώ άδικα τον άνθρωπο... :P
  5. Δεν είναι ρύθμιση... είναι προγραμματάκι... Υπάρχει άλλο που τις κάνει 20 τις συντομεύσεις... και άλλο που τις κάνει 25... Μόλις πάω σπίτι θα σου το στείλω... Την πρώτη συσκευή του την άλλαξαν με αυτήν... Άρα το IMEI/Serial όπως είπα, έχει αλλάξει... Του είπαν πως έτσι γίνεται πάντα και πως το μόνο καινούριο θα είναι η συσκευή! Όλα τα άλλα (φορτιστής, κτλ) θα είναι απο την παλιά συσκευή... Έλα όμως που στο παλιό χαρτόκουτο, το έβαλαν καινούρια παρελκόμενα, + το υποτιθέμενο καινούριο κινητό... (Άλλο ΙΜΕΙ)! Εγώ απο την μεριά μου όμως σκέφτομαι... ΠΟΙΟΣ ο λόγος να τα αλλάξουν όλα, ΕΚΤΟΣ απο το κουτί?!?!?! + Το ότι ο μετρητής είναι ανεβασμένος... + Το ότι η ασφάλεια της βίδας φαίνετε πειραγμένη!
  6. Άρα το κινητό απλά... δεν είναι καινούριο! Σωστά? Παίζει να του είπαν ψέματα από την ACE? Να επισκεύασαν δηλ αυτό το κινητό, που ήταν άλλου πελάτη και να το έδωσαν σε αυτόν και καλά καινούριο (μιας και έχει άλλο ΙΜΕΙ/Serial)? Αν δεν κάνω λάθος οι περισσότερες συσκευές που βγήκαν, είχαν πρόβλημα στην οθόνη... Το σενάριο να είναι η συσκευή άλλου πελάτη, επισκευασμένη, παίζει? Υ.Γ. Επίσης μου είπε πως όταν του έκαναν αντικατάσταση, του άλλαξαν τα πάντα από μέσα (φορτιστή, κάρτα μνήμης, hands free, κτλ) με καινούρια (μέσα στο σφραγισμένο σακουλάκι τους όλα) αλλά το χαρτόκουτο έμεινε το ίδιο (από την παλιά συσκευή)!
  7. Αυτό λέω και γώ φίλε μου! :) Υπάρχει περίπτωση, καινούριο κινητό, να ξεκινάει το μέτρημα απο το 1590?!
  8. Πάνω απο 1 μήνα του πήρε η όλη διαδικασία με την Vodafon/Arvato/Ace κτλ... Κάπου είχε σκαλώσει η δουλεία... Δεν ξέρω που! Και φίλε tsifsta, επειδή άκρη δεν παίζει να βγάλουμε με το αν μετράει αντίστροφα η κανονικά... Το έγραψα σε video... και το ανέβασα στο youtube... link: http://www.youtube.com/watch?v=wicPCE8oTJI Τώρα ή εγώ βλέπω άλλα και λέω άλλα... ή έχεις διαφορετικό κινητό στα χέρια σου... (ελπίζω να είναι το δεύτερο, γιατί ποιός τρέχει σε γιατρούς με τέτοιες ζέστες!) :rolleyes: Δες το video...! Υ.Γ. Άλλο το on-screen display που αναφέρει τον πλήθος των φωτογραφιών... και άλλο ο μετρητής μέσα στο μενού!
  9. Απο κάποιον γνωστό μου, ο οποίος όπως μου είπε, επειδή είχε κάποιο πρόβλημα στην οθόνη του το έκαναν αντικατάσταση απο την ACE Hellas, αλλά επειδή άργησαν πολύ... πήρε iPhone και αυτό μου το πούλησε...
  10. Φίλε μου να πω ότι είμαι κανένα ζαβό :blink: και δεν καταλαβαίνω τι βλέπω?! δε νομίζω! :X Δεν είναι μετρητής χώρου! (όπως στις ψηφιακές)... Είναι μετρητής φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί! Αν έχεις HD2 στα χέρια σου... ρίξε μια ματιά...! Φωτογραφική μηχανή -> Μενού -> Για προχωρημένους -> καρτέλα 4/5 -> δεύτερη επιλογή είναι ο "Μετρητής"... Αν το ανοίξεις, θα δεις πως έχει 1 ακόμη επιλογή! "Επαναφορά"! Ποιος ο λόγος να υπάρχει "επαναφορά" όταν το μόνο που κάνει είναι να μετράει τον ελεύθερο χώρο?!?!?! Με την επαναφορά θα ελευθερώσει χώρο?!?!
  11. Ήταν 1956... έβγαλα μια... πήγε 1957! Άρα μετράει πόσες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί!
  12. στο xda και σε διάφορα άλλα sites, αναφέρει τρόπους μηδενισμού...! Αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση ήταν πιο συγκεκριμένα, το μικρό άσπρο αυτοκολλητάκι (ασφάλεια) που βρίσκετε πάνω απο την αριστερή/πάνω βίδα, στο πίσω μέρος της συσκευής (κάτω απο το κάλυμμα της μπαταρίας), το οποίο ήταν λίγο πειραγμένο (σαν να το έβγαλε κάποιος με τσιμπίδα, με μεγάλη προσοχή)... Και επίσης ο μετρητής των φωτογραφιών, ο οποίος είχε φτάσει στις 1590κατι φωτογραφίες...!!! Σημειωτέον πως έχω βγάλει μόνο 2 φωτογραφίες και πως το κινητό το έχω στα χέρια μου 4 μέρες! ΠΩΣ είναι δυνατόν ο μετρητής των φωτογραφιών να ανέβηκε από μόνος του?!?!
  13. Καλησπέρα... Μπορείτε να μου πείτε 2-3 τρόπους, με τους οποίους θα μπορέσω να καταλάβω αν μια συσκευή (που μου έδωσαν για "καινούρια") είναι όντως καινούρια? π.χ. μετρητές κλήσεων... (αλλά υπάρχει δυνατότητα μηδενισμού, οπότε δεν μας κάνει)
  14. Πριν λίγες μέρες πήρα επιτέλους το HD2 μου, αλλά πρόσεξα ένα "πρόβλημα"... Η οθόνη μοιάζει να είναι... υπερευαίσθητη στο άγγιγμα, σε σημείο που να "χοροπηδάει" σε διπλανές επιλογές, όταν δεν εφάπτεται ολόκληρο το δάχτυλο μου με την οθόνη... Επίσης μερικές φορές πατιέται κάτι μόνο του, χωρίς να ακουμπάω καν το κινητό… Το έχετε συναντήσει ξανά?
×
×
  • Create New...