Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καποια μακακια κανω . Και τo αλλο ραδιο που πηγα να βαλω τα ιδια κανει . Ισως δεν κανω κατι σωστα . Θα το κοιταξω λιγο και σας ξαναενοχλω αργοτερα . Παντος με την topix επαθα πλακα . Δεν περιμενα τετοια ταχυτητα απο το λιονταρι . Που να την συνηθησω κιολας χιχχιχι .

το ραδιο που κατεβασες ειναι ζιπαρισμενο ,θελει ξεζιπαρισμα πρωτα να φανταστω οτι τοχεις κανει ,(7z με το http://www.7-zip.org/download.html)

δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο αφου με το φλασαρισμα της topix δεν ειχες προβλημα

Ενημερωτικά έχει βγει και νέος Opera 10 build 50433 (το cab εδώ)

http://www.opera.com/

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Και ομως παιδια δεν βρισκω το CustomRUU.exe για να το τρεξω. Φτανω μεχρι την μετονομασια του RUU_signed σε RUU_Signed.nbh . Μετα τιποτα δεν βρισκω να τρεξω . Το ζιπαρισμενο αρχειο που εχω ειναι αυτο Leo_RADIO_15.34.50.07U_2.08.50.05 .
Γιώργος

Δυο ερωτησεις:

1. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να "τραβηξει" τις ημερομηνιες γεννεθλιων απο τις Επαφες και να τις καταχωρησει στο ημερολογιο;

2. Εχω προσθεσει το cab με τις Ελληνικες πολεις στο tab του manila. Δεν μου κανει ομως ανανεωση με τιποτα εδω και μια εβδομαδα. Βγαζει σφαλμα ληψης. Το απεγκατεστησα το ξαναεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια. Μηπως ξερετε το φταιει; Τις πολεις που προηπηρχαν (Αθηνα,Θεσσαλονικη κτλ) τις αναβεωνει κανονικα. Τις προσθετες ομως (Πτολεμαιδα, Καβαλα, Πατρα) οχι.

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Και ομως παιδια δεν βρισκω το CustomRUU.exe για να το τρεξω. Φτανω μεχρι την μετονομασια του RUU_signed σε RUU_Signed.nbh . Μετα τιποτα δεν βρισκω να τρεξω . Το ζιπαρισμενο αρχειο που εχω ειναι αυτο Leo_RADIO_15.34.50.07U_2.08.50.05 .

φιλε μου αν το κατεβασες απο το θρεντ του xda δεν χρειαζετε μετονομασια κ το CustomRUU.exe παρτο (αντιγραφη-επικολισει)απο την ρομ(πχ τοπιχ) που κατεβασες κ βαλτο μεσα στο φακελο του ραδιο κ τρεξτο.

ελπιζω να σε βοηθησα

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

φιλε μου αν το κατεβασες απο το θρεντ του xda δεν χρειαζετε μετονομασια κ το CustomRUU.exe παρτο (αντιγραφη-επικολισει)απο την ρομ(πχ τοπιχ) που κατεβασες κ βαλτο μεσα στο φακελο του ραδιο κ τρεξτο.

ελπιζω να σε βοηθησα

Aδερφε μου με εσωσες . Σε ευχαριστω εσενα αλλα και ολα τα παιδια που αφιεροσαν τον χρονο τους . Να εισται ολοι καλα

Γιώργος

το ραδιο που κατεβασες ειναι ζιπαρισμενο ,θελει ξεζιπαρισμα πρωτα να φανταστω οτι τοχεις κανει ,(7z με το http://www.7-zip.org/download.html)

δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο αφου με το φλασαρισμα της topix δεν ειχες προβλημα

Θα μπεις στο xda και θα κατεβασεις το rapidshare που εχει ανεβασει ο Ζαχαρακης.

Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με τα αλλσ λινκ που χρησιμοποιησα.

Μονο αυτο βγαζει μετα το ξεζιπαρισμα τα δυο αρχεια που ,χρειαζονται

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δυο ερωτησεις:

1. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να "τραβηξει" τις ημερομηνιες γεννεθλιων απο τις Επαφες και να τις καταχωρησει στο ημερολογιο;

manilla birthday (xda-developers) ;)

Ενημερωτικά έχει βγει και νέος Opera 10 build 50433 (το cab εδώ)

http://www.opera.com/

Πρεπει να απεγκαταστησουμε τον τελευταιο και να εγκαταστησουμε τον καινουργιο η απλα κανουμε upgrade;

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Πρεπει να απεγκαταστησουμε τον τελευταιο και να εγκαταστησουμε τον καινουργιο η απλα κανουμε upgrade;

Απλα τρέξε το cab αρχείο, βγάζει αυτόματα τον παλιό και βάζει τον νέο.

Δεν χάνεις τις ρυθμίσεις του παλιού!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators

Εάν μιλάς για αντικατάσταση του 9.7 που φοράει η συσκευή by default δεν γίνεται. Θα έχεις και τους δύο. Εάν μιλάς για προηγούμενη έκδοση του 10, ναι θα κάνει αναβάθμιση.

Modpic.gif

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να παρω ένα Λιονταράκι και έχω το εξής να ρωτήσω.

Σε πολλά μαγαζιά στο ίντερνετ το βρίσκω με αγγλική ρόμ.

Όμως, υποστηρίζουν ότι έχει κανονικά εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ισχύει?

Επίσης, φαντάζομαι ότι η συσκευή δεν θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Θα μπορώ όμως να βάλω εγώ. Σωστά?

Κάποιο άλλο πρόβλημα θα υπάρχει? (πχ στην ανάγνωση ή σύνταξη word ? , στο smart dialling θα αναγνωρίζει επαφές με ελληνικά γράμματα??)...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators
Εγγύηση έχεις κανονικά εδώ για αγορά εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Σχετικά με τα ερωτήματα σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα.

Modpic.gif

Ναι!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ....πολύ!!!!

Είχα βαρεθεί να ψάχνω προς τα πίσω ολες τις σελίδες, γιατί βλέπεις δεν θυμόμουν πως λεγότανε...

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλησπερα,και παλι,ουφ απο το πρωι πολεμαω με το κινητο εχω κλεισει 12 ωρο....

και ακομα εχω.....ουυυυυυυυυυυυυ

Λοιπον εχω ακομα 2 αποριες icons που βρισκω (μπορειτε να μου πειτε με πμ,αν υπαρχει προβλημα),& wallspapers ?

android or ios or wm......who cares.....???

Εγγύηση έχεις κανονικά εδώ για αγορά εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Σχετικά με τα ερωτήματα σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα.

Ευχαριστώ Γιάνναρε!

Βλέπω σύντομα να μπαίνω στην παρέα σας:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators

Εάν συγχρονίσεις το calendar του υπολογιστή σου με τη συσκευή, θα τις περάσει στο ημερολόγιο του HD2.

2. Εχω προσθεσει το cab με τις Ελληνικες πολεις στο tab του manila. Δεν μου κανει ομως ανανεωση με τιποτα εδω και μια εβδομαδα. Βγαζει σφαλμα ληψης. Το απεγκατεστησα το ξαναεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια. Μηπως ξερετε το φταιει; Τις πολεις που προηπηρχαν (Αθηνα,Θεσσαλονικη κτλ) τις αναβεωνει κανονικα. Τις προσθετες ομως (Πτολεμαιδα, Καβαλα, Πατρα) οχι.

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει πρόβλημα πια. Υπήρξε για ένα διάστημα πρόβλημα με τον server του accuweather αλλά όχι πια.

Modpic.gif

Στις ρομ 6.5.5 με ποιο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε το layout του πληκτρολογίου της htc μεταξύ qwerty και πληκτρολόγιο στυλ τηλεφώνου;

• Administrators
Στην κάτω μεγάλη μπάρα όπου βρίσκεται το εικονίδιο του πληκτρολογίου στο κέντρο, πάτησε ελάχιστα δεξιά του και θα εμφανιστεί το pop-up μενού όπου κάνεις την επιλογής σου.

Modpic.gif

Καλησπερα,και παλι,ουφ απο το πρωι πολεμαω με το κινητο εχω κλεισει 12 ωρο....

και ακομα εχω.....ουυυυυυυυυυυυυ

Λοιπον εχω ακομα 2 αποριες icons που βρισκω (μπορειτε να μου πειτε με πμ,αν υπαρχει προβλημα),& wallspapers ?

Και κατι αλλο ενω εχω εγκαταστησει το HDWALL δεν μου το εμφανιζει ως εικονιδιο....

Σωστός :D Και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα η ρομ γιατί κάποιες φορές το πετύχαινα κατά τύχη :p

Και κατι αλλο ενω εχω εγκαταστησει το HDWALL δεν μου το εμφανιζει ως εικονιδιο....

Και πριν λιγο εβαλα αυτο,και μου δειχνει ολα την γραμματοσειρα,με τετραγωνα.....τωρα?Και πηγαιναν ολα μια χαρα...

Και πριν λιγο εβαλα αυτο,και μου δειχνει ολα την γραμματοσειρα,με τετραγωνα.....τωρα?Και πηγαιναν ολα μια χαρα...

Μαλλον δεν υποστιριζε ελληνικα...:(γιατι οτι εινα στα αγγλικατο δειχνει σωστα...)τι κανουμε τωρα?:cry:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Μαλλον δεν υποστιριζε ελληνικα...:(γιατι οτι εινα στα αγγλικατο δειχνει σωστα...)τι κανουμε τωρα?:cry:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

σαν να του εχεις βγαλει τα ματια εξω :) και σου ειχα πει προσεχε τι τρεχεις :)

ολα διορθώνονται,πανε στις ρυθμισεις και απεγκατεστησε αυτο που έβαλες τελευταίο

σαν να του εχεις βγαλει τα ματια εξω :) και σου ειχα πει προσεχε τι τρεχεις :)

ολα διορθώνονται,πανε στις ρυθμισεις και απεγκατεστησε αυτο που έβαλες τελευταίο

To εφτιαξα..icons & wallpapers που βρισκω...?

ΥΓ:Sorry,στους διαχειριστες τωρα προσεξα τις παρατηρησεις....:O:(

To εφτιαξα..icons & wallpapers που βρισκω...?

ΥΓ:Sorry,στους διαχειριστες τωρα προσεξα τις παρατηρησεις....:O:(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=639163(για icons)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601369&highlight=HQWallpaper(για wallpaper)

ψαξου και λιγο θα βρεις παρα μα παρα πολλα καλουδια :)